milad_habibi_1372
Registered User
- نوشتهها
- 1,426
- لایکها
- 141
سلامدرست ميگن دوست عزيزمون سل مس خيلي خوبه اما اگه اصلشو پيدا كني البته ورژن2 مثل قديميش نيست سل تچ هم عاليه
تایید میشه
سلامدرست ميگن دوست عزيزمون سل مس خيلي خوبه اما اگه اصلشو پيدا كني البته ورژن2 مثل قديميش نيست سل تچ هم عاليه
یه سل تک بگیر ، طعم لیمو بگیر که خیلی عالیه. این سل تک خیلی معجزه میکنه لامصب. البته شاید شما اثرش رو متوجه نشی. ولی بگیرو بخور و حالشو ببر
hala koja oftadi amoozeshi?
بستگی داره کجا بیوفتی.
من شوش دانیال افتادم.
حرف بدنسازی رو میزدی بدنتو میساختن.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
منم شنبه اعزام میشم. خضرایی
سعی کن یه آشنا جور کنی خودتو بندازی تو 3پاه!
اول اینکه سوماتروپین محرک هورمون رشد هستش,این باور که سوما خودش هورمون رشد هست کاملا غلطه,متاسفانه اغلب این دارو رو به عنوان هورمون رشد می شناسندسلام دوست عزیز
در مورد سوماتروپین سوال داشتم (البته اگه در موردش اطلاعات داشته باشید)
یکی اینکه این آمپول چه سود و زیانی برای بدن داره .
سوال بعد هم اینکه این آمپول، چه قیمت هستش ؟؟ چون من قیمتهای خیلی متفاوتی ازش دیدم.
سوم هم اینکه این آمپول رو خیلیا توی یخچال نگهداری نمی کنن ،
آیا اثرش از بین می ره ؟
ممنون میشم اگه لطف کنید ج بدید
سلامسلام
داداش گینر چیه ؟ نشنیده بودم تاحالا !؟
با هم مصرف کنم چطوریه ؟
کراتین خوب چی معرفی میکنین ؟
چند تا از بهتریناش رو بگین تا یکیشون رو بگیرم .
به نظرتون از خود باشگاه بگیرم ؟ ( بچه هایی که از اونجا گرفتن و تجربه دارن میگن اصل میده خودمم با خودش دوست هستم )
یا از داروخانه بگیرم که اشنامونه ؟
are man ba 6 vaede ghaza o khordane anvae javaneha az 75 residam be 90 bishtaresham azolast kheili kam badanam charbi gerefte ghadam ham 185 hast
سلام دوست عزیز
با اجازه اساتید
بله چرا که نه
شما باید قبل و بعد از ورزش **** غذایی مناسب خودتونو همواره حفط کنید
بعد از ورزش سیب زمینی تخم مرغ باید به مقدار لازم مصرف کنید
همینطور سس سفید و روغن زیتون + پسته
اگه هزینه نمیتونی بکنی همون سیب زمینی تخم مرغ ج میده
البته با یک برنامه ورزشی دقیق و برنامه ریزی شده
با قد 176 شما باید وزنتون بین 65 تا 70 باشه نه بیشتر
با قد 180 و وزن 105 هم همین طور؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
پروتئین خالی اصلا وزن نمیده؟چه حجمی؟ خجم خشک؟ پروتیین برای حجم خشک خوبه ولی برای وزن گرفتن گینر خوبه
تعداد ست ها رو سنگین و کم برو با تمرکز بیشتر بر روی عضله.
توی کار با دمبل یا هالتر؟بچه ها یه مشکلی دارم! تو تمرینا دستم چپم ضعیف شده کم میاره! چیکار باید کنم ؟
سلام
گینر برای افزایش وزن استفاده میشه,البته وزن خشک خیر,معمولا میکس پروتئین و کربوهیدرات,با توجه به وزن پایینتون بهتره گینری تهیه کنید که درصد کربوش بیشتر باشه,کراتین هم در کنارش می تونه خیلی مفید باشه,در کل استفاده مکمل ها کنار هم بازدهی رو به شدت بالا میبره,کراتین باعث میشه وزنه های سنگینی بزنید,اگر در کنارش گینر مصرف کنید جوابی که می گیرید به مراتب چشم گیرتر از گینر خالی یا کراتین خالی خواهد بود
در پست قبلی هم عرض کردم به اصل بودن مکمل فکر کنید خیلی بهتره,به برند خاصی اصرار نکنید,مکمل های اصل تقریبا نایاب هستند
داروخانه که به احتمال زیاد فیک باشه,تاحالا مکمل اصل توی داروخانه ندیدم,از دوستتون اگر احساس می کنید مطمئنه بگیرید,توی نت هم چند نفر هستند فعالیت می کنند که آدم های درستی هستند
موفق باشید