• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
یه سل تک بگیر ، طعم لیمو بگیر که خیلی عالیه. این سل تک خیلی معجزه میکنه لامصب. البته شاید شما اثرش رو متوجه نشی. ولی بگیرو بخور و حالشو ببر

سلام .
چی هستش ؟
چطوریه ؟
از کجا باید گرفتش ؟

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
hala koja oftadi amoozeshi?

هنوز معلوم نیست.مسئول پلیس +10 گفت که روز اعزام مشخص میشه.هرجا نیرو نیاز داشتن میفرستنت

(همون مازاد خودمون.ولی توی برگه سفیدم کد مازاد رو نزده.اصلا هیچ کدی نزده.فقط جای اسم یگان و اینچیزا رو خالی گذاشته.آخه اولش اعزامم 1 آبان بود.بعدش درخواست تعجیل زدم.اعزامم شد 1 شهریور.گفتن چون بعد از تقسیم نیروها درخواست دادی محل آموزشت الان مشخص نشده)

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بستگی داره کجا بیوفتی.
من شوش دانیال افتادم.
حرف بدنسازی رو میزدی بدنتو میساختن.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

:eek:اوه اوه..آره دیگه اصلش به شانسه

منم شنبه اعزام میشم. خضرایی

ایول...خوش به حالت...میگن هتله
biggrinsmiley.gif

fdsn68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سعی کن یه آشنا جور کنی خودتو بندازی تو 3پاه!

چون از اول دوست نداشتم برم **** دنبال کارهاش هم نرفتم...البته اگه میرفتم هم فکر نکنم آشنا پیدا میکردم.ما از این شانسا نداریم :(

VEET

Registered User
لایک‌ها
287
برای حجم چه مکملی توصیه میکنید؟

ست ها باید چطوری باشن ؟تعداد و وزنشون؟

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام دوست عزیز
در مورد سوماتروپین سوال داشتم (البته اگه در موردش اطلاعات داشته باشید)
یکی اینکه این آمپول چه سود و زیانی برای بدن داره .
سوال بعد هم اینکه این آمپول، چه قیمت هستش ؟؟ چون من قیمتهای خیلی متفاوتی ازش دیدم.
سوم هم اینکه این آمپول رو خیلیا توی یخچال نگهداری نمی کنن ،
آیا اثرش از بین می ره ؟
ممنون میشم اگه لطف کنید ج بدید
اول اینکه سوماتروپین محرک هورمون رشد هستش,این باور که سوما خودش هورمون رشد هست کاملا غلطه,متاسفانه اغلب این دارو رو به عنوان هورمون رشد می شناسند
نکته بی نهایت مهم در مورد این دارو اینه که روی تمام بافت های بدن بلا استثنا تاثیر میذاره,از جمله استخوان و عضله و ....
در مورد ناهنجاری هایی که در فک بوجود میاد دلیلش اینه که صفحات رشد استخوان بالایی فک تا سنین بالا بسته نخواهند شد,این دارو مستقیما روی استخوان تاثیر میذاره و بدشکل شدن فک به بزرگ شدن عضله فک ارتباطی نداره
همونطور که گفتم باعث رشد در همه بافت ها میشه و از اونجایی که تمام انسانها دارای سلول های سرطانی هستند باعث رشد اون سلول ها هم خواهد شد,بزرگ شدن تومورها هم از جمله موارد دیگه در مورد این دارو هستش
این دارو نباید بیش از 30 دقیقا خارج از دمای یخچال باشه,بله اگر اصل باشه اثرش خیلی کم میشه,اگر فیک باشه هم که اثرش نمیره چون سوما نیست که اثرش بره :D

در مورد سوماتروپین در کوتاه مدت معمولا عوارضی دیده نمیشه,در کل اگر ورزشکار حرفه ای نیستید و برای مسابقه ورزش نمی کنید دلیلی برای تزریق وجود نداره,ضمنا سوما جزو داروهای دوپینگی حساب میشه و در لیست سازمان وادا به عنوان داروی ممنوعه ثبت شده
در آخرباید بگم هیچ داروی بدون عوارضی هنوز تولید نشده,مخصوصا هورمون ها و محرک هورمونها,حالا می خواد تزریقی باشه یا خوردنی فرقی نداره

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
چه حجمی؟ خجم خشک؟ پروتیین برای حجم خشک خوبه ولی برای وزن گرفتن گینر خوبه

تعداد ست ها رو سنگین و کم برو با تمرکز بیشتر بر روی عضله.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام
داداش گینر چیه ؟ نشنیده بودم تاحالا !؟
با هم مصرف کنم چطوریه ؟
کراتین خوب چی معرفی میکنین ؟
چند تا از بهتریناش رو بگین تا یکیشون رو بگیرم .

به نظرتون از خود باشگاه بگیرم ؟ ( بچه هایی که از اونجا گرفتن و تجربه دارن میگن اصل میده خودمم با خودش دوست هستم )
یا از داروخانه بگیرم که اشنامونه ؟
سلام
گینر برای افزایش وزن استفاده میشه,البته وزن خشک خیر,معمولا میکس پروتئین و کربوهیدرات,با توجه به وزن پایینتون بهتره گینری تهیه کنید که درصد کربوش بیشتر باشه,کراتین هم در کنارش می تونه خیلی مفید باشه,در کل استفاده مکمل ها کنار هم بازدهی رو به شدت بالا میبره,کراتین باعث میشه وزنه های سنگینی بزنید,اگر در کنارش گینر مصرف کنید جوابی که می گیرید به مراتب چشم گیرتر از گینر خالی یا کراتین خالی خواهد بود
در پست قبلی هم عرض کردم به اصل بودن مکمل فکر کنید خیلی بهتره,به برند خاصی اصرار نکنید,مکمل های اصل تقریبا نایاب هستند
داروخانه که به احتمال زیاد فیک باشه,تاحالا مکمل اصل توی داروخانه ندیدم,از دوستتون اگر احساس می کنید مطمئنه بگیرید,توی نت هم چند نفر هستند فعالیت می کنند که آدم های درستی هستند
موفق باشید

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
عزیز اینطوری که نمی شه شما برو یه باشگاه بدن سازی اسم بنویس بعدش برو پیش مربی اونجا . بدنت رو می بینه با توجه به وضعیت بدنت برنامه میده

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
سلام دوست عزیز
با اجازه اساتید
بله چرا که نه
شما باید قبل و بعد از ورزش **** غذایی مناسب خودتونو همواره حفط کنید
بعد از ورزش سیب زمینی تخم مرغ باید به مقدار لازم مصرف کنید
همینطور سس سفید و روغن زیتون + پسته
اگه هزینه نمیتونی بکنی همون سیب زمینی تخم مرغ ج میده
البته با یک برنامه ورزشی دقیق و برنامه ریزی شده
با قد 176 شما باید وزنتون بین 65 تا 70 باشه نه بیشتر

با قد 180 و وزن 105 هم همین طور؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
با قد 180 و وزن 105 هم همین طور؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

عزیز شما نیاز به چربی سوزی دارید تا عضله سازی و نیاز بیشتری به ورزش های هوازی دارید
مثل: دویدن سریع ، دوچرخه ، طناب زدن (تو باشگاه تردمیل و دوچرخه ثابت ) روزی 1.5 ساعت حداقل
و اصل کار تغذبه هستش اگر **** نگیرید فایده ایی نداره
مثلا برای برنامه ی شما می تونیذ از سینه ی مرغ کبابی یا آب پز وسفیده تخمرغ استفاده کنید .مصرف کریو هیدرات رو کم کنید
سرخ کردنی رو کاهش بدین تنقلات مصرف نکنید

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
بچه ها یه مشکلی دارم! تو تمرینا دستم چپم ضعیف شده کم میاره! چیکار باید کنم ؟

VEET

Registered User
لایک‌ها
287
چه حجمی؟ خجم خشک؟ پروتیین برای حجم خشک خوبه ولی برای وزن گرفتن گینر خوبه

تعداد ست ها رو سنگین و کم برو با تمرکز بیشتر بر روی عضله.
پروتئین خالی اصلا وزن نمیده؟
یه 6 کیلو وزن هم میخوام بیارم

amin5153

Registered User
لایک‌ها
3
بچه ها یه مشکلی دارم! تو تمرینا دستم چپم ضعیف شده کم میاره! چیکار باید کنم ؟
توی کار با دمبل یا هالتر؟
باید ببینید علت کم آوردن چی هست ، درد باشه باید بررسی بشه مثلا ممکن بعد از چند روز تازه باشگاه رفته باشید درد عضلانی بگیره یا نه درد مال مفصل واستخوان تون هست.(یا حتی پارگی عضلات)
ممکن خستگی جسمی باشه به ریکاوری و تغذیتون بیشتر توجه کنید.
ممکن هستش روحی و روانی باشه بهتمرکزتون هم باید توجه کنید.
در کل هم معمولا عضلات سمت چپ بدن ضعیف تر از سمت راست هستند.

Last edited:

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اگر بدنت استعداد داشته باشه 2یا 3 کیلو میده یک کراتین هم کنارش استفاده کنی بهتره برای وزن گرفتن.

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
گینر برای افزایش وزن استفاده میشه,البته وزن خشک خیر,معمولا میکس پروتئین و کربوهیدرات,با توجه به وزن پایینتون بهتره گینری تهیه کنید که درصد کربوش بیشتر باشه,کراتین هم در کنارش می تونه خیلی مفید باشه,در کل استفاده مکمل ها کنار هم بازدهی رو به شدت بالا میبره,کراتین باعث میشه وزنه های سنگینی بزنید,اگر در کنارش گینر مصرف کنید جوابی که می گیرید به مراتب چشم گیرتر از گینر خالی یا کراتین خالی خواهد بود
در پست قبلی هم عرض کردم به اصل بودن مکمل فکر کنید خیلی بهتره,به برند خاصی اصرار نکنید,مکمل های اصل تقریبا نایاب هستند
داروخانه که به احتمال زیاد فیک باشه,تاحالا مکمل اصل توی داروخانه ندیدم,از دوستتون اگر احساس می کنید مطمئنه بگیرید,توی نت هم چند نفر هستند فعالیت می کنند که آدم های درستی هستند
موفق باشید

والا اطمینان زیادی بهش ندارم
چون برای اونا فقط پول مهم هستش

اون دوستانی که میگین کارشون درسته کجان ؟
سایت دارن یا همینجان ؟
میشه ادرسی ازشون بدید اگه حتما کارشون

بالا