• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
بحث ادمین شدن خودت نیست ، t.sunami=روح ... عایا؟
:confused:

عکسش که خودشه !! نمی دونم شاید بن شده با این میاد . شاید از هواداراشه ...
منم تهران نیستم..همونطور که گفتم زیر نظر یکی از شاگرداشون کار میکنم...امار بگیری دستت میاد که کی از شاگردای دکتر کرمانیه که توی شهرتون خدمات بده

سایت اینترنتی دارن . قیمتش هم بسیار بسیار پائینه . از همین سایتشون اقدام کنم ؟ هزینه ها

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
قبلا ازش خرید کردم..کارش بد نیست..

منم شنیدم که تاخیر داشته توی چند تا از ارسال ها ولی راجب تاریخ گذشتش چیزی نشنیده بودم...چندتا از این انجمنهارو که توشون بحث شده برام بفرست بیزحمت

من خودم از آقای نصوری تا حالا چندین بار خرید داشتم و کیفیت جنساش خوبه فقط باید با شماره ای که گذاشته پیگیری کنی وگرنه مشغلش زیاده و با تاخیر بارتون رو میفرسته.

یعنی جنساش اصله و تاریخ گذشته نیست؟
دیگه کجا میشناسید برای خرید مکمل اصل؟

این سایت چطوره؟
http://supplementshop.ir/fa-default.html

Last edited:

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
سلام دوست عزیز من قدم 192 195 ( یه چن سالی هس اندازه نگرفتم ) وزنمم همینطو ولی فک کنم 90 تا به حدس خودم یه 5 کیلویی چربی دارم شکم و پهلو باهام البته چون قدم بلنده اینا اصلا دیده نمیشه فقط خودم میخوام هیکلم و یه سرو سامونی بدم همه جاشو به خصوص بازو وسینه و بالا تنه رو بعد چند سال دوری از بدن سازی دوباره میخوام جدددددددی شرو کنم ( اول میخوام چربی ا رو اب کنم بعد شرو کنم بدنسازیو البته همزمانو با استفاده از تمرینات هوازی )سوالم اینه که من یه سرچی زدم دیدم نقش خواب کافی و بخصوص تغذیه قبل و الخصوص بعد تمرین و قبل از خواب خییلیییییییییی مهمه ( قبل تمرین یه کربو پیچیده بزنی تا طول تمرین انرژِی کم نیاری و بعد تمرینم تا نیم ساعت یا یک ساعت اول تایم طلایی که میگن پرو تیین و کربو باکیفیت و زود جذب بزنی قبل خوابم یه پروتیین و کربو درحد کم دیر جذب بزنی که عزلاتت تحلیل نرن تو طول خواب ) تو سرچ کردن متوجه شدم غذاهایی رو داده بودن بعد تمری که مثلا دو تا سینه مرغ و 10 تا سفیده تخم مرغ سیب زمینی پخته و یه بشقاب ماکارونی و ........ که شما خودت بهتر در جریانی / من تقریبا از اول ماه اینده شرو میکنم باشگاه رفتنو حالا سوالم اینه من الان دانشجوم و وقت تهیه اینا رو ندارم و هزینشم خیییییلیییییی گرون در میاد خودم به ای ن فکر رسیدم که یه پودر پرو تتیین و یه کربو هیدرات با کیفیت بگیرم مصرف کنم . ب نظرت همین کارو کنم یا ازغذا استفاده کنم تا یه 2 . 3 ه ماهی بدن عادت کرد بعد مکمل مصرف کنم با اینکه میگن مکملا ضزز دارن واسه بدن هزینه اینا جند در میاد جنس اصلی ( من خودم چن تا از اشناهامون باشگاه دارن ولی نظر شمام میخوام کلا باید چیا مصرف کنم

mrmaster

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم یه برنامه واسه تمرین بدین .

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
عکسش که خودشه !! نمی دونم شاید بن شده با این میاد . شاید از هواداراشه ...

سایت اینترنتی دارن . قیمتش هم بسیار بسیار پائینه . از همین سایتشون اقدام کنم ؟ هزینه ها

روحی از دوستای خوبه منه که توی خیلی از مسایل بهم کمک کرده...واقعا پسر گلیه

در مورد سایت هم به نظرم پیگیر شو که بری مطب یکی از شاگرداش توی شهرتون..به نظرم اینجوری بهتره .. البته اینی هم که شما گفتید خیلی خوبه

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
یعنی جنساش اصله و تاریخ گذشته نیست؟
دیگه کجا میشناسید برای خرید مکمل اصل؟

این سایت چطوره؟
مکمل های بدنسازی

یه سایت بهت معرفی کنم که جنساش از اونور میاد..خودت میتونی باهاش صحبت کنی و هرجنسی که خواستی رو از بادی بیلدینگ سفارش بدی...یکم گرون می افته ولی 100% مطمئنی که از خود امریکا میاره..جنسایی هم که نمونش توی ایران و دوبی هست رو بهت نمیده که 1% فکر تقلبی بودنشو بکنی..

سفارش مکمل از امریکا و تحویل در ایران

اقای امیر اخوان

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
سلام دوست عزیز من قدم 192 195 ( یه چن سالی هس اندازه نگرفتم ) وزنمم همینطو ولی فک کنم 90 تا به حدس خودم یه 5 کیلویی چربی دارم شکم و پهلو باهام البته چون قدم بلنده اینا اصلا دیده نمیشه فقط خودم میخوام هیکلم و یه سرو سامونی بدم همه جاشو به خصوص بازو وسینه و بالا تنه رو بعد چند سال دوری از بدن سازی دوباره میخوام جدددددددی شرو کنم ( اول میخوام چربی ا رو اب کنم بعد شرو کنم بدنسازیو البته همزمانو با استفاده از تمرینات هوازی )سوالم اینه که من یه سرچی زدم دیدم نقش خواب کافی و بخصوص تغذیه قبل و الخصوص بعد تمرین و قبل از خواب خییلیییییییییی مهمه ( قبل تمرین یه کربو پیچیده بزنی تا طول تمرین انرژِی کم نیاری و بعد تمرینم تا نیم ساعت یا یک ساعت اول تایم طلایی که میگن پرو تیین و کربو باکیفیت و زود جذب بزنی قبل خوابم یه پروتیین و کربو درحد کم دیر جذب بزنی که عزلاتت تحلیل نرن تو طول خواب ) تو سرچ کردن متوجه شدم غذاهایی رو داده بودن بعد تمری که مثلا دو تا سینه مرغ و 10 تا سفیده تخم مرغ سیب زمینی پخته و یه بشقاب ماکارونی و ........ که شما خودت بهتر در جریانی / من تقریبا از اول ماه اینده شرو میکنم باشگاه رفتنو حالا سوالم اینه من الان دانشجوم و وقت تهیه اینا رو ندارم و هزینشم خیییییلیییییی گرون در میاد خودم به ای ن فکر رسیدم که یه پودر پرو تتیین و یه کربو هیدرات با کیفیت بگیرم مصرف کنم . ب نظرت همین کارو کنم یا ازغذا استفاده کنم تا یه 2 . 3 ه ماهی بدن عادت کرد بعد مکمل مصرف کنم با اینکه میگن مکملا ضزز دارن واسه بدن هزینه اینا جند در میاد جنس اصلی ( من خودم چن تا از اشناهامون باشگاه دارن ولی نظر شمام میخوام کلا باید چیا مصرف کنم

خدمتت عرض کنم که شما نیازی به مکمل نداری و **** غذایی مناسب بگیری...اونی هم که میگن سینه و 10تا تخم مرغ واسه شما نیست که تازه شروع کردی...

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
یه سایت بهت معرفی کنم که جنساش از اونور میاد..خودت میتونی باهاش صحبت کنی و هرجنسی که خواستی رو از بادی بیلدینگ سفارش بدی...یکم گرون می افته ولی 100% مطمئنی که از خود امریکا میاره..جنسایی هم که نمونش توی ایران و دوبی هست رو بهت نمیده که 1% فکر تقلبی بودنشو بکنی..

سفارش مکمل از امریکا و تحویل در ایران

اقای امیر اخوان

داداش اینا قیمتاش به تومنه؟؟
یه پروتئین وی 850 هزار تومنه؟؟
خیلی ممنون خشک کار کنیم بهتره..

mrmaster

Registered User
لایک‌ها
1
مربیمون بیشتر اوقات حال نداره :D ممنون میشم یه برنامه ی تمرین خوب برای افزایش وزن و حجم پیدا کنید .

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
خدمتت عرض کنم که شما نیازی به مکمل نداری و **** غذایی مناسب بگیری...اونی هم که میگن سینه و 10تا تخم مرغ واسه شما نیست که تازه شروع کردی...
سلام پس من چیکار کنم از چیا اصتفاده کنم واسه قبل و بعد تمرین که هم زود اماده بشه و خیلیم گرون نباشه داداش نظرت در باره این 205-445-thickbox.jpg و ... چیه هم راحته همم طبق گفته ها پروتیین و کربو داره

ganboo

Registered User
لایک‌ها
259
سلام پس من چیکار کنم از چیا اصتفاده کنم واسه قبل و بعد تمرین که هم زود اماده بشه و خیلیم گرون نباشه داداش نظرت در باره این مشاهده پیوست 432222 و ... چیه هم راحته همم طبق گفته ها پروتیین و کربو داره

گلوتامین راه چارته...اگه طبق گفته ی خودت میگی چاق هستی...
بدن رو خشک مینه و چربی زیر پوستو آب میکنه...
موفق باشی

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
داداش اینا قیمتاش به تومنه؟؟
یه پروتئین وی 850 هزار تومنه؟؟
خیلی ممنون خشک کار کنیم بهتره..

اقا من که نفعی نمیبرم از فروش محصولات که...کلی واسه اونایی گفتم که میخوان مکمل اصل بخورن و خیالشون هم از اینکه مکمل از امریکا میاد راحت باشه...

این مکملی هم که شما اشاره کردی بهش 10پونده...

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
گلوتامین راه چارته...اگه طبق گفته ی خودت میگی چاق هستی...
بدن رو خشک مینه و چربی زیر پوستو آب میکنه...
موفق باشی
ممنونم ولی جسارتا اگه نوشته هامو میخوندی کفتم که اصلا چاق نیستم ولی خودم احساس میکنم 4 کیلویی کم کنم بد نم عظله میشه حالا بحثم این نیس بحث من رو تغذیه قبل و بعد تمرینه که خییییییییلیییییییی مهمه

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
سلام
1- آیا با مصرف مکمل میشه بدون اینکه افزایش حجم داشت چربی سوزی کرد و بطور موازی عضله سازی خشک کرد؟
گفته میشه اول حجم بیار بعد خشک کن، آیا فقط اینجوری میشه به اندامی تقریبا خشک رسید
چه مکمل هایی نیاز هست؟
2- ال کارتینین، چه مارکی خوبه و برای یک فعالیت ورزشی مثل شنا که هدف از مصرف این مکمل کمک به چربی سوزی باشه میزان مصرف چقدر باید باشه؟
اصلا برای کسی که شنا میخواد بکنه به هدف چربی سوزی این مکمل مناسبه؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
ال کارنتین سی ال ای چربی سوز

ال کارنتین و سی ال ای ضعیف هستند زیاد جواب نمیگیری ازشون از چربی سوز میتونی استفاده کنی.

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
ذوستان من هفته ای ای 3-4 روز و روزی تقریبا 30 - 45 دقیقه ورزش می کنم تو خونه البته نه به صورت حرفه ای بیشتر برای اینکه رو فرم باشم . بدنم بیشتر حجمیه تا خطی و خشک . می خوام بدنم خطی بشه.

اول و اخر هر تمرین با تردمیل می دوم .و اخر هر تمرین حرکات شکمی انجام میدم . به طوری که خیس عرق میشم.

ولی هر کار می کتم این شکم و پهلو آب نمیشه - البته شکم بزرگ ندارم ولی می خوام شش تکه کنم - خلاصه هر کار می کنم نمیشه.

دوستان گفتن باید **** غذایی استفاده کین راستش من نه تا حالا **** غذایی داشتم نه مکملی چیزی خوردم .

ممنون میشم دوستان یه راهنمایی کنند از چه مکملی استفاده کنم برای سوزاندن و برنامه غذاییم چه جور باشه

اینجا هم یه توضیح دادم :
http://forum.persiantools.com/t440838.html

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
اول اخر تردمیل اشتباه اول که میری انرژی برای بدنسازی نمیمونه فقط بزار اخر تمرین برو اونم 3 جلسه در هفته.

یک اشتباهی که ما ایرانی ها داریم اینه که فکرمیکنیم هرچقدر عرق بکنیم یعنی بیشتر چربی میسوزه نه این عرغ اب بدن+املاح هست که خارج میشه.

برای 6 پک باید **** غذایی کم کالری و پروتیینی داشته باشی هر روز هم شکم نزن باید به عضله استراحت بدی تا ریکاوری بشه.

لطفا سن وزن و قدت + مدت تمرینت رو بگو تا برای مکمل راهنماییت کنم.

بالا