• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام رفقا . خوبید ؟
اقا من وزن خیلی خیلی کمه ، یعنی وزنم کمتر از 55 هست . خودم مشکل زیادی با قضیه ندارم اما انگار مردم به این لاغری مفرط دید جالبی ندارند . خانواده هم اصرار میکنند غذا زیاد بخور تا چاق بشی چون اصولا خیلی کم غذا هستم ولی لاغریم بیشتر ژنتیکی هست . راهی میتونید پیشنهاد بدید که لاقل یه 7-8 کیلو وزن اضاف کنم و یوخده صورتم چاقتر بشه بدون اینکه دارو مصرف کنم ؟

لازم به ذکره من اصلا ورزش نمیکنم .
سلام
قدتون رو زكر نكردين احتمال زياد هم اكتومورف هستيد و بايد روزي پنج وعده غذا داشته باشيد
اگر بدنسازي رو شروع كني خيلي حخب مي شه و مي توني با مكمل غذايي و تغذيه مناسب به هدفت برسي در ضمن ا. مكمل ها هم نترس مكمل ها تو دسته ساپليمنت قرار دارن و دارو نيستن
اگر درست مصرف بشن علاوه بر اينكه ضرير ندارن مفيد هم هستن جز تغذيه ورزش راهي نيست اگه ورزش هم نكني كم كم مواد غذايي به دليل اينكه جذب عضله نشدن تبديل به چربي مي شن هر چند اكتومورف هم باشي
باز هم سوالي هست در خدمت هستم

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام
قدتون رو زكر نكردين احتمال زياد هم اكتومورف هستيد و بايد روزي پنج وعده غذا داشته باشيد
اگر بدنسازي رو شروع كني خيلي حخب مي شه و مي توني با مكمل غذايي و تغذيه مناسب به هدفت برسي در ضمن ا. مكمل ها هم نترس مكمل ها تو دسته ساپليمنت قرار دارن و دارو نيستن
اگر درست مصرف بشن علاوه بر اينكه ضرير ندارن مفيد هم هستن جز تغذيه ورزش راهي نيست اگه ورزش هم نكني كم كم مواد غذايي به دليل اينكه جذب عضله نشدن تبديل به چربي مي شن هر چند اكتومورف هم باشي
باز هم سوالي هست در خدمت هستم

درود بر شما . قد 165
متاسفانه یا خوشبختانه من به کم خوری عادت کردم . اصلا 3 وعده هم که میخورم خیلی خیلی کم میخورم، در حد یه نصف بشقاب پلو و ...

این مکملها مثل همون کراتین و .... هستند ؟ اگر نه لطفا چند نمونه معرفی کنید و اینکه چجوری باید مصرف کنم

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام

به عنوان کسی که 20 سال این ورزش در سطح حرفه ای تمرین میکنم پیشنهاد میکنم تا 1 سال حنتی یک مولتی ویتامین هم مصرف نکنید . کاملا طبیعی تمرین کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید شما به عنوان یک مبتدی تا مدتی می توانید به راحتی با تغذیه سالم حجم بدست اورید . فقط از یک مربی با تجربه برنامه تمرین بگیرید و سعی کنید حرکات را صحیح و زیر نظر مربی انجام دهید . تغذیه صحیح در کنار تمرین مداوم و طولانی مدت می تواند شما را به هدفتان نزدیک کند

موفق باشید

20 سال سابقه در بدنسازی مشکلی نداره,ولی 20 سال سابقه در سطح حرفه ای!!!!!
جسارت نباشه دوست عزیز,ولی 20 سال سابقه حرفه ای در بدنسازی اصلا وجود نداره
مگر اینکه معنی ورزش حرفه ای رو درست متوجه نشده باشید
مکمل ها اگر درست مصرف بشند نه تنها مضر نیستند بلکه خیلی هم می تونند به کارکرد طبیعی بدن کمک کنند
مثلا آمینو اسیدها از همون روز اول هم مصرفشون توصیه میشه
اینکه دیگه یک مسئله بدیهی هستش و به اونقدر سابقه که شما دارید نیازی نداره
من موندم چرا بعضی از ما قصد داریم مکمل رو یه غول بی شاخ و دم معرفی کنیم!

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
درود بر شما . قد 165
متاسفانه یا خوشبختانه من به کم خوری عادت کردم . اصلا 3 وعده هم که میخورم خیلی خیلی کم میخورم، در حد یه نصف بشقاب پلو و ...

این مکملها مثل همون کراتین و .... هستند ؟ اگر نه لطفا چند نمونه معرفی کنید و اینکه چجوری باید مصرف کنم
مككملي كه واسه شما متاسب هست گينر نام داره اگه راجب گينر ها سوالي هست من جواب ميدم
ولي راجب اين كه كم غذا هستيد مي تونيد از قرص هاي افزايش اشتها هم استفاده كنيد خيلي خوب پاسخ ميده

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام

با دستگاه های بدنسازی ساق پا نشسته و ایستاده.

پله هم خیلی خیلی خوبه

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
تاثییر زیادی نداره فشاری که وزن بدنتون میاره به ساق بیشتر از دوچرخه است.

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام...خواستم ببینم شما چربی سوز تایید میکنید؟
ضررش چطوریاس...تاثیر داره؟ممنون

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام...خواستم ببینم شما چربی سوز تایید میکنید؟
ضررش چطوریاس...تاثیر داره؟ممنون
سلام
تائيد بنده اصلا مهم نيست مهم اينكه ببينيد كارايي داره يا نه كه چربي سوز واقعا تو روند چربي سوزي موثر واقع شده
اگه مشكل قلبي نداريد نميتوننه ضرري داشته باشه البته تو بعضي از چربي سوز هاي محرك يه سري عوارض كوتاه مدت مثل استرس و لرزش دست مشاهده شده كه طي مدت كوتاه رفع مي شه

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
میتونید بهترین مدل رو معرفی کنید؟
و بگید تاثیرش چند روزه و چطوریاس؟
مرسی

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
میتونید بهترین مدل رو معرفی کنید؟
و بگید تاثیرش چند روزه و چطوریاس؟
مرسی
Lipo 6,هيدروكسي كات.،شرد ماتريكس اين چند مدل مد نظرم هست كه جواب هم پس دادن
تاثيرش برمي گرد به تغذيه و تمرينات هوازي معمولا تو بهترين شرايط تا پنج كيلو بعد يك دوره مصرف كامل مكمل

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
فرقشون تو چیه؟
اين بر مي گرده به هدفتون
پروتيين تركيبي از چند پروتئين از جمله البومين وي و دير جزب تشكيل شده و خوب بيشتر ساختار پروتئيني رو دارا مي باشد ولي پروتيين هاي وي زود جزب هستن يعني نيازي به شكسته شدن براي جذب ندارن
حالا كدوم بتهر ،هر كودوم تو فالب خودش ارزش داره

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
دوستان پروتئین کمبت ماسل فارم هم پوتئین whey هست؟

اين بر مي گرده به هدفتون
پروتيين تركيبي از چند پروتئين از جمله البومين وي و دير جزب تشكيل شده و خوب بيشتر ساختار پروتئيني رو دارا مي باشد ولي پروتيين هاي وي زود جزب هستن يعني نيازي به شكسته شدن براي جذب ندارن
حالا كدوم بتهر ،هر كودوم تو فالب خودش ارزش داره
من یکم مبتدیم میشه در مورد هدف هر کدوم هم توضیح بدین
مثلا کدومش به چه کاری میاد

من قدم 187 و وزنم 83 هست
2-3 ماه هم هست باشگاه میرم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
من یکم مبتدیم میشه در مورد هدف هر کدوم هم توضیح بدین
مثلا کدومش به چه کاری میاد

من قدم 187 و وزنم 83 هست
2-3 ماه هم هست باشگاه میرم
هدف ها زياد متفاوت نيست اما وي از تركيبات بي سي اي اي هم بر خوردار هست و در كنار پروتئين هاي تركيبي بخواييم مقايسه كنيم وي تو چربي سوزي و افرادي كه زمان كوتاهي تا مسابقه زمان دارن بيشتر استفاده مي شه البته اين رو بگم هدف پروتئين ها بيشتر افزايش حجم خشك هست و زياد هدف ها فرق نمي كنه
طريقه مصرف وي هم صبح ناشتا و بعد تمرين هست ولي پروتئين هاي تركيبي رو مي شه تو ميان وعده ها هم استفاده كرد و هيچ وقت شمارو با شكم خالي تنها نميزاره

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
مجیدجان تو بدنمو دیده بودی و همونجور که گفتی وزن سخت میگیرم. به نظرت چقد طول میکشه از 58 کیلو به 75 کیلو برسم؟ بااستفاده از مکمل و برنامه غذایی و تمرین

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مجیدجان تو بدنمو دیده بودی و همونجور که گفتی وزن سخت میگیرم. به نظرت چقد طول میکشه از 58 کیلو به 75 کیلو برسم؟ بااستفاده از مکمل و برنامه غذایی و تمرین
اگه سخت بگيري و تميرنات و تغذيه مكرر باشه ١٢ ماه البته حجم با كيفيت خوب بيشتر از اينا طول مي كشه ولي بايد همه چيز خوب باشه زير يك سال هم اگه بودجه خ ب باشه و همش در حال مصرف گينر باشي شايد زود تر ،مثلا شيش ماه هم وزن بگيري ولي واقعا ٢٠كيلو وزن زيادي هست

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
اگه سخت بگيري و تميرنات و تغذيه مكرر باشه ١٢ ماه البته حجم با كيفيت خوب بيشتر از اينا طول مي كشه ولي بايد همه چيز خوب باشه زير يك سال هم اگه بودجه خ ب باشه و همش در حال مصرف گينر باشي شايد زود تر ،مثلا شيش ماه هم وزن بگيري ولي واقعا ٢٠كيلو وزن زيادي هست

داداش تو فعلا کنار گذاشتی تمریناتو یا باز میخوای بری؟

بالا