• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
كراتين جديد و خوب چي رو پيشنهاد ميديد؟؟
كربوهيدرات خوبه؟ميخوام افزايش وزن داشته باشم
كراتين اكسپلود اليمپ
كربوNox اليمپ
البته خيلي مارك هاي خوب ديگه هم هست

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
سلام داش
تایپیک خیلی خوبی زدی ما هم گفتیم یه سودی ببریم
راستش من 17 سالمه ویک سال بدنسازی کارکردم و فقط یک ماه از پروتئین (گین آپ-گینر) استفاده کردم ولی بدنم هیچ حجمی نیورد!
ولی اون یک سالی که کارکردم فقط عضله اوردم مثلا فرم شکم وسینم تغیر کرد اما بازوم خیلی نه !
من باید چیکار کنم ؟قدم 180 وزنم 62

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام داش
راستش من 17 سالمه ویک سال بدنسازی کارکردم و فقط یک ماه از پروتئین (گین آپ-گینر) استفاده کردم ولی بدنم هیچ حجمی نیورد!
ولی اون یک سالی که کارکردم فقط عضله اوردم مثلا فرم شکم وسینم تغیر کرد اما بازوم خیلی نه !
سلام
بايد ديد تو اين يك سال تغذيه چه طور بوده نمي شه پشتت به مكمل گرم باشه بايد تغذيه ،استراحت و تمرين خوب باشه حالا در كنار اين پارامتر ها مكمل هم باشه چه بهتر
حقيقتش راجب گين اپ بگم خودم به شخصه زياد كيفيتش رو نمي پسندم
شما مثل خيلي هاي ديگه كمود وزن داري اون سه شرط استراحت،تمرين مكرر و تغذيه رو درست كن اگه مكمل هم باشه بهتر نتيجه مي گيري
البته اينكه جا هاي ديگه بدن رشد داشته و فرم گرفته ولي بازو تغيير نكرده تا حدود زيادي بر مي گرده به برنام تمريني

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
به نظر شما مصرف کراتین برای من تو این سن مناسبه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
به نظر شما مصرف کراتین برای من تو این سن مناسبه؟
خيلي وقت پيش داشتم يه جا مطالعه مي كردم كه خوندم كراتين براي افراد زير ١٨ باعث پارگي تار عضلاني مي شه البته اونطور كه من ترجمه مي كردم اين فقط يه احتمال هست در هر صورت هيچ منبعي رو نديدم كه هم چين چيزي رو ذكر كرده باشه جز همين سايت
در هر صورت پشت باطل اكثر كراتين ها هم نوشته زير ١٨ سال بايد زير نظر پزشك مصرف بشه
و در اخر هم افراد زير ١٨ زيادي مصرف داتن و چيزي پيش نيومده
تصميم با خودتت من تشويق نمي كنم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام داش

داداش منم دقیقا عین تو هستم. شش ماه بدن سازی رفتم از گین آپ استفاده کردم ولی اصلا حجم نیاوردم . بدنم فرم عضله ای پیدا کرد ولی حجم نگرفت
منم قدم 180 و وزنم 60 کیلوئه. با این تفاوت که من 19 سالمه.
الان یک ساله کار نکردم و دوباره میخوام از ماه دیگه برم و از مجید هم کلی کمک بگیرم. واقعا کارش درسته

PGMM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

به عنوان کسی که 20 سال این ورزش در سطح حرفه ای تمرین میکنم پیشنهاد میکنم تا 1 سال حنتی یک مولتی ویتامین هم مصرف نکنید . کاملا طبیعی تمرین کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید شما به عنوان یک مبتدی تا مدتی می توانید به راحتی با تغذیه سالم حجم بدست اورید . فقط از یک مربی با تجربه برنامه تمرین بگیرید و سعی کنید حرکات را صحیح و زیر نظر مربی انجام دهید . تغذیه صحیح در کنار تمرین مداوم و طولانی مدت می تواند شما را به هدفتان نزدیک کند

موفق باشید

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام

به عنوان کسی که 20 سال این ورزش در سطح حرفه ای تمرین میکنم پیشنهاد میکنم تا 1 سال حنتی یک مولتی ویتامین هم مصرف نکنید . کاملا طبیعی تمرین کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید شما به عنوان یک مبتدی تا مدتی می توانید به راحتی با تغذیه سالم حجم بدست اورید . فقط از یک مربی با تجربه برنامه تمرین بگیرید و سعی کنید حرکات را صحیح و زیر نظر مربی انجام دهید . تغذیه صحیح در کنار تمرین مداوم و طولانی مدت می تواند شما را به هدفتان نزدیک کند

موفق باشید
بيست سال سابقه تمريني اونم به صورت حرفه اي واقعا باعث خوش حالي اما متاسفانه حرفاتون چيز ديگه اي مي گه يعني حرفاتون در اون حد حر فه اي نيست
جهت اطلاع مي گم بدنسازي با مكمل ها هم در سطح نچرال بيلدينگ هست بقول شما بدنسازي طبيعي و مصرف مولتي ويتامين و مكمل ها هيچ تغيير غير طبيعي تو بدن ايجاد نمي كنه

------------------------------------------------------------------------------------

دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد

yamur_yamur68

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان خسته نباشيد از دوستان در مورد تقويت عضله ساق پا سوال داشتم چجوري و چه تمرين هايي كنم تا ساق پام قوي تر بشه ممنون از همه

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام

موفق باشید

20 سال حرفه ای؟! :blink: داداش یعنی الان حداقل 40 سالته؟

PGMM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز بنده حرفی از مکمل های اصل یا تاثیر مکمل ها در رشد عضلات صحبتی نکردم و به خاطر بحث های شما این نکته را بیان نکردم . بحث های شما را هم مطالعه نکردم لزومی هم نمی بینم با شما بر سر مکمل ها بحث کنم .شما حالا حالا باید مطالعه داشته باشید تا بتوانید به حدی برسید که به مبتدیان پیشنهاداتی در خصوص مصرف اینگونه مکمل ها داشته باشید . صحبت من یک توصیه کلی بود برای مبتدیانی که تازه تمرین را آغاز کردند و مشخص نیست که به تمرین بدنسازی ادامه میدهند یا خیر

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوست عزیز بنده حرفی از مکمل های اصل یا تاثیر مکمل ها در رشد عضلات صحبتی نکردم و به خاطر بحث های شما این نکته را بیان نکردم . بحث های شما را هم مطالعه نکردم لزومی هم نمی بینم با شما بر سر مکمل ها بحث کنم .شما حالا حالا باید مطالعه داشته باشید تا بتوانید به حدی برسید که به مبتدیان پیشنهاداتی در خصوص مصرف اینگونه مکمل ها داشته باشید . صحبت من یک توصیه کلی بود برای مبتدیانی که تازه تمرین را آغاز کردند و مشخص نیست که به تمرین بدنسازی ادامه میدهند یا خیر
بنده بيست سال (به گفته خودت)الكي دمبل نزدم
عوضش هر ماه ماهنامه ها رو مي خوندم:happy:
خيلي ممنون اگه سوالي داشتم حتما رو شما حساب مي كنم

suzukii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
80
دوستان پروتئین کمبت ماسل فارم هم پوتئین whey هست؟

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
سلام رفقا . خوبید ؟
اقا من وزن خیلی خیلی کمه ، یعنی وزنم کمتر از 55 هست . خودم مشکل زیادی با قضیه ندارم اما انگار مردم به این لاغری مفرط دید جالبی ندارند . خانواده هم اصرار میکنند غذا زیاد بخور تا چاق بشی چون اصولا خیلی کم غذا هستم ولی لاغریم بیشتر ژنتیکی هست . راهی میتونید پیشنهاد بدید که لاقل یه 7-8 کیلو وزن اضاف کنم و یوخده صورتم چاقتر بشه بدون اینکه دارو مصرف کنم ؟

لازم به ذکره من اصلا ورزش نمیکنم .

بالا