paeizan777
Registered User
سلامدرود
به نظر بنده هم سل تک استفاده کن خواستی موجود دارم پ.خ شد.
قيمت؟
سلامدرود
به نظر بنده هم سل تک استفاده کن خواستی موجود دارم پ.خ شد.
كراتين اكسپلود اليمپسلام
كراتين جديد و خوب چي رو پيشنهاد ميديد؟؟
كربوهيدرات خوبه؟ميخوام افزايش وزن داشته باشم
سلامسلام داش
تایپیک خیلی خوبی زدی ما هم گفتیم یه سودی ببریم
راستش من 17 سالمه ویک سال بدنسازی کارکردم و فقط یک ماه از پروتئین (گین آپ-گینر) استفاده کردم ولی بدنم هیچ حجمی نیورد!
ولی اون یک سالی که کارکردم فقط عضله اوردم مثلا فرم شکم وسینم تغیر کرد اما بازوم خیلی نه !
من باید چیکار کنم ؟قدم 180 وزنم 62
خيلي وقت پيش داشتم يه جا مطالعه مي كردم كه خوندم كراتين براي افراد زير ١٨ باعث پارگي تار عضلاني مي شه البته اونطور كه من ترجمه مي كردم اين فقط يه احتمال هست در هر صورت هيچ منبعي رو نديدم كه هم چين چيزي رو ذكر كرده باشه جز همين سايتبه نظر شما مصرف کراتین برای من تو این سن مناسبه؟
سلام داش
تایپیک خیلی خوبی زدی ما هم گفتیم یه سودی ببریم
راستش من 17 سالمه ویک سال بدنسازی کارکردم و فقط یک ماه از پروتئین (گین آپ-گینر) استفاده کردم ولی بدنم هیچ حجمی نیورد!
ولی اون یک سالی که کارکردم فقط عضله اوردم مثلا فرم شکم وسینم تغیر کرد اما بازوم خیلی نه !
من باید چیکار کنم ؟قدم 180 وزنم 62
بيست سال سابقه تمريني اونم به صورت حرفه اي واقعا باعث خوش حالي اما متاسفانه حرفاتون چيز ديگه اي مي گه يعني حرفاتون در اون حد حر فه اي نيستسلام
به عنوان کسی که 20 سال این ورزش در سطح حرفه ای تمرین میکنم پیشنهاد میکنم تا 1 سال حنتی یک مولتی ویتامین هم مصرف نکنید . کاملا طبیعی تمرین کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید شما به عنوان یک مبتدی تا مدتی می توانید به راحتی با تغذیه سالم حجم بدست اورید . فقط از یک مربی با تجربه برنامه تمرین بگیرید و سعی کنید حرکات را صحیح و زیر نظر مربی انجام دهید . تغذیه صحیح در کنار تمرین مداوم و طولانی مدت می تواند شما را به هدفتان نزدیک کند
موفق باشید
سلام
به عنوان کسی که 20 سال این ورزش در سطح حرفه ای تمرین میکنم پیشنهاد میکنم تا 1 سال حنتی یک مولتی ویتامین هم مصرف نکنید . کاملا طبیعی تمرین کنید و تغذیه مناسبی داشته باشید شما به عنوان یک مبتدی تا مدتی می توانید به راحتی با تغذیه سالم حجم بدست اورید . فقط از یک مربی با تجربه برنامه تمرین بگیرید و سعی کنید حرکات را صحیح و زیر نظر مربی انجام دهید . تغذیه صحیح در کنار تمرین مداوم و طولانی مدت می تواند شما را به هدفتان نزدیک کند
موفق باشید
ميثم داداش مي دوني كه شب شده اين موارد پيش مياد20 سال حرفه ای؟! :blink: داداش یعنی الان حداقل 40 سالته؟
ميثم داداش مي دوني كه شب شده اين موارد پيش مياد
20 سال حرفه ای؟! :blink: داداش یعنی الان حداقل 40 سالته؟
بنده بيست سال (به گفته خودت)الكي دمبل نزدمدوست عزیز بنده حرفی از مکمل های اصل یا تاثیر مکمل ها در رشد عضلات صحبتی نکردم و به خاطر بحث های شما این نکته را بیان نکردم . بحث های شما را هم مطالعه نکردم لزومی هم نمی بینم با شما بر سر مکمل ها بحث کنم .شما حالا حالا باید مطالعه داشته باشید تا بتوانید به حدی برسید که به مبتدیان پیشنهاداتی در خصوص مصرف اینگونه مکمل ها داشته باشید . صحبت من یک توصیه کلی بود برای مبتدیانی که تازه تمرین را آغاز کردند و مشخص نیست که به تمرین بدنسازی ادامه میدهند یا خیر
خير، تركيبي هستدوستان پروتئین کمبت ماسل فارم هم پوتئین whey هست؟