• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9
دست درد کنه وقت گذاشتی
این برندشم بهم معرفی کنی خیلی خوب میشه
بعد اینارو اورجینالشو از کجا میشه تهیه کرد ؟
ممنون

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دست درد کنه وقت گذاشتی
این برندشم بهم معرفی کنی خیلی خوب میشه
بعد اینارو اورجینالشو از کجا میشه تهیه کرد ؟
ممنون
اگه بخوام واست مچ كنم طوري كه مكمل ها هم طوري مكمل هم بشن:
گينر ٦٠٠٠ اليمپ
امينو ٩٠٠٠اليمپ
كراتين ٢٥٠ گرمي اليمپ

يا:

گينر ريل مس گسپاري
امينو بيف يونيور سال يا امينو سايتك
كراتين ماسل نوتريشن

دوتا معرفي كردم چون اولي كيفيتش فوق العاده هست ولي كم ياب دومي بيشتر تو ايران پيدا مي شه ولي رو ريل مس و ايمنو بيف سخت بگير چون چيني اونا خيلي زياده

من بهت سعيد ميرزائي رو معرفي م يكنم كه اسنك اولي رو كامل داره بگو مجيد چيني منو معرفي كرد تخفيف خوبي هم مي ده
>>> فروشگاه انرژی <<<

omid arianpoor

Registered User
لایک‌ها
4,500
اقا اولا تشکر میکنم بابت زدن این تاپیک
من 23 سالمه با سابقه 1 سال و نیم تمرین قدم 185 وزنم 91 شده که قبل از باشگاه اومدن 75 بودم مکملی هم تا الان استفاده نکردم بدنم خوب رو اومده میخواستم بدونم این دردهای عضلانی که دارم رو با چه دارو و مکملی میتونم کاهش بدم بیشتر این دردا زمانی به سراغم میاد که میخوام رکوردامو افزایش بدم
یه سوال دیگه هم این که واسه افزایش وزن تا 110 کیلو چه مکملی به من پیشنهاد میدید؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اقا اولا تشکر میکنم بابت زدن این تاپیک
من 23 سالمه با سابقه 1 سال و نیم تمرین قدم 185 وزنم 91 شده که قبل از باشگاه اومدن 75 بودم مکملی هم تا الان استفاده نکردم بدنم خوب رو اومده میخواستم بدونم این دردهای عضلانی که دارم رو با چه دارو و مکملی میتونم کاهش بدم بیشتر این دردا زمانی به سراغم میاد که میخوام رکوردامو افزایش بدم
یه سوال دیگه هم این که واسه افزایش وزن تا 110 کیلو چه مکملی به من پیشنهاد میدید؟
خواهش مي كنم انجام وضيفه مي كنم

درد عضله بعد تمرين كه خوب هست يعني بدن به تمرين جواب داده و تو حالت ريكاوري هست اگه مي خواي اين درد رو كاهش بدي تقريبا مي شه تا حدودي با گلوتامين كمش كرد
ولي اگه وسط تمرين درد عضلاني مياد سراغت بايد از مكمل هاي پمپ استفاده كني درد عضلاني وسط تميرن يعني خستگي زود هنگام و با پمپ اين مشكل حل مي شه و همين طور ركور ها افزايش پيدا مي كنه
راجب وزن ٩١ كيلو صد در صد نمي تونه خشك باشه چون تو يك سال و نيم نمي شه خشك اين همه وزن زياد كرد از نظر من چند كيلو نسبت به قد زياد هست حالا مي خواي بيشتر هم بشه من علت رو نمي دونم و تشويق به اين كار هم نمي كنم ولي مكمل افزايش وزن گينر ها هستن ولي دوست من چربي زياد اهميت نداره وزن خشك اگه زياد بشه خوب هست
با اين حال بنده كلي صحبت كردم و از بدن شما هم اطلاعات ندارم

تسلا

Registered User
لایک‌ها
943
قدم 180 و وزنم 60 کیلو هست. باشگاه ثبت نام کردم و از فردا میخوام برم. اگر توصیه ای برای افزایش وزن و خوردن مکمل ها دارید بفرمایید. ممنون

SE k750i

Registered User
لایک‌ها
8
دارویی برای افزایش قد وجود داره ؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دارویی برای افزایش قد وجود داره ؟
با اين كه سوالان پيرامون مكمل هاي غذايي هست اينبار جواب مي دم
بله اگه زنجيره رشد قد شما بسته نشده باشه با تزريق سوماتروپين قد افزايش پيدا مي كنه
باد زير نظر دكتر باشه و قبل تزريق از مچ دست عكس بگيره تا ببينه صفحات رشد بسته نشده باشن بعد اقدام به تزريق كنه
حدود صد تزريق بايد صورت بگيره تا پاسخ گو باشه

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
قدم 180 و وزنم 60 کیلو هست. باشگاه ثبت نام کردم و از فردا میخوام برم. اگر توصیه ای برای افزایش وزن و خوردن مکمل ها دارید بفرمایید. ممنون
كمبود وزن زيادي داري چون تازه داريد استارت باشگاه رو ميزنيد بهتره يه مدت بگزره تا با بدن خودتون اشنا بشين كه سخت وزن مي گيريد يا اسون اگه اكتو مورف هستيد حد اكثر تا سه ماه ديگه مي تونيد با مكمل ها ور بريد تو اين سه ماه اول هم به عنوان وارم اپ با بدنسازي اشنا بشيد و بدن رو گرم كنيد بعد به صورت جدي دنبال كنيد
فقط راجب تغذيه هيچ صحبتي نكردي بزار خيالت رو راحت كنم تا تغذيه خوب نباشه مكمل هم هيچ كاري نمي كنه حداقل پنج وعده غذايي تو روز داشته باش پنج وعده ي مفيد

kazemjoon

Registered User
لایک‌ها
48
میخواستم بپرسم نظرتون در مورد ال کارنتین که گرفتم چیه؟ اصله یا نه
اگر در مورد نحوه مصرف صحیح اون اطلاعی دارین لطفا توضیح مختصر بدین. بنده حدودا یه ماه که باشگاه رو استارت زدم. اکتومورف هستم 175 قد دارم و 63 کیلو وزن. واسه چربی سوزی بیشتر اینو گرفتم. این که مکمل حساب نمیشه درسته ؟ ممنونم از وقتی که میذارید
2013-08-31_12-03-22_602.jpg2013-08-31_12-04-44_87.jpg2013-08-31_12-05-38_132.jpg2013-08-31_22-57-11_386.jpg

Last edited:

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مكمل اصل هست اضافه وزن نداري ولي منم هدفتون رو نمي دونم پس سفارشي كه مصرف بشه يا نه نمي كنم بله جزو مكمل ها هست
مصرف:هر سروينگ 15ml هست صبح قبل صبحانه يك سروينگ قبل تمرين هم يك سروينگ
تو خود دوزيجش تا سه سروينگ هم مجاز شده ولي دو سروينگ بهتره

H a s t i

Registered User
لایک‌ها
425
كلا مولتي ويتامين و پروتين و مكمل و ... بايد با غذا ؟ قبل ورزش يا بعد ورزش مصرف كرد ؟ هر كس يك چيزي ميگه

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
كلا مولتي ويتامين و پروتين و مكمل و ... بايد با غذا ؟ قبل ورزش يا بعد ورزش مصرف كرد ؟ هر كس يك چيزي ميگه
چيز كلي وجود نداره مكمولا پشت مكمل قسمت دوز داره كه مي نويسه چه طور مصرف بشه

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان وتاپیک گلتون
دوستان من 19 سالمه با قد 170 و وزن 52 کیلوگرم بدنم کلا خشکه، خیلیم عضلییه و الان فقط دو هفتس میرم باشگاه میخام تو طی 6 ماه عضله هام بزرگ بشه به نظرتون پروتین وی بهترین گزینست برام. درضمن من کلا میخام بدنم طبیعی رشد کنه و دارو و مکمل زیاد مصرف نکنم،ها داشت یادم میرفت یه برنامه غذاییم واسه قبل وبعد تمرین برام بگین ممنون میشم و اصلا شکم نیاره که اصلا نمی خام شکم شیش تیکرو از دست بدم .......... خیلی خیلی ممنون:p

Last edited:

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام به همه دوستان وتاپیک گلتون
دوستان من 19 سالمه با قد 170 و وزن 52 کیلوگرم بدنم کلا خشکه، خیلیم عضلییه و الان فقط دو هفتس میرم باشگاه میخام تو طی 6 ماه عضله هام بزرگ بشه به نظرتون پروتین وی بهترین گزینست برام. درضمن من کلا میخام بدنم طبیعی رشد کنه و دارو و مکمل زیاد مصرف نکنم،ها داشت یادم میرفت یه برنامه غذاییم واسه قبل وبعد تمرین برام بگین ممنون میشم و اصلا شکم نیاره که اصلا نمی خام شکم شیش تیکرو از دست بدم .......... خیلی خیلی ممنون:p
ببين دوست من بدنسازي همراه با مكمل هم مي شه نچرال بيلدينگ و مكمل ها با دارو ها فرق دارن چيزي كه باعث رشد عضله مي شه فقط ساختار هاي پروتئين نيستن و كربو هيدرات،كراتين وانواع امينو اسيد ها هم نقش دارن از اونجايي كه دوت داريخشك بالا بياي مي توني از وي +كراتين+امينو با هم همزمان استفاده كني درسته امينو و وي هر دو ساختار پروتئين هستن ولي يه بدنساز هميشه بايد پروتئين رو تو شكمش داشته باشه و از مكمل مهم تر تغذيه هست كه بار ها گفتم بدون تغذيه مكل هيچ كاري نمي كنه روزي پنج وعده حداقل بايد تغذيه مفيد داشته باشي
الان يه برنامه غذايي براي بعد و قبل تمرين بهت دادم پس صبحونه چي مي شه روز ريكاوري چي مي شه مي دوني عضلات تو ريكاوري رشد مي كنن پس تغذيه تو روز استراحت الويت بيشتري داره نكه روز تمرين مفيد نباشه
قبل تمرين از كربوهيدرات هاي پيچيده مثل سيبزميني استفاده كن و قهوه هم مي تونه تو انرژي در هين تمرين كمكت كنه بعد تمرين هم پروتيين مثل تخم مرغ شير و...+كربوهيدرات ساده مثل خرما انواع مغز ها استفاده كن

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ممنون راهنماییتون ولی داداش میدونی مشکل من با مکمل به خاطر این موضوعه که مثلا کراتین آب زیر پوستی میاره و کلا از این جور چیزا؛ من میخام کاملا خشک وتیکه تیکه بشه بدنم و وقتیی بدنسازی برا مثلا یه سه چهار ماهی کنار گذاشتم بدنم بازم رو به را باشه در ضمن من رزمی هم میخام کنار بدنسازی کار کنم و هفته ای فقط یه روز شایدم دو روز بدن برا ریکاوری وقت داشته باشه،به نظرتون مشکلی نیست! ویه چیز دیگه من تا حالا بدنسازی فقط یه ماه کار کرده بودم الانم یه دو هفتس که بازم شروع کردم....... به همین دلیل اطلاعاتم تو ای رشته کمه:(

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون راهنماییتون ولی داداش میدونی مشکل من با مکمل به خاطر این موضوعه که مثلا کراتین آب زیر پوستی میاره و کلا از این جور چیزا؛ من میخام کاملا خشک وتیکه تیکه بشه بدنم و وقتیی بدنسازی برا مثلا یه سه چهار ماهی کنار گذاشتم بدنم بازم رو به را باشه در ضمن من رزمی هم میخام کنار بدنسازی کار کنم و هفته ای فقط یه روز شایدم دو روز بدن برا ریکاوری وقت داشته باشه،به نظرتون مشکلی نیست! ویه چیز دیگه من تا حالا بدنسازی فقط یه ماه کار کرده بودم الانم یه دو هفتس که بازم شروع کردم....... به همین دلیل اطلاعاتم تو ای رشته کمه:(
پس چربي سوز براي چي هست ؟ورزش هاي رزمي يكي از بهترين انتخاب ها براي از بين بردن چربي ها هست به نظرم خريد چربي سوز اشتباه يود
راجب كراتينكراتين اب رو به ماهيچه ها انتقال مي ده نه زير پوست
در كنار ورزش رزمي بدنسازي مشكلي نداره ولي خواب اكثر مربياي رزمي اجازه نمي دن كه بدنسازي هم كار كني به خاطر همون موضوع ريكاوري هست ود ضمن هر ورزشي بدنسازي مخصوص خودش رو داره و بايد زير نظر مربي برنامه بدنسازي براي همون ورزش تنظيم بشه

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ولی من نگفتم چربی دارم بدنم کلا عضلییه فقط گفتم اعتقاد به مکمل ندارم!!!
وگفتم که نمی خوام پس از ترک یه مدت این ورزش بدنم به خاطر مصرف مکمل این جور چیزا بدریخت شه.
وحالت خشکشو و تیکه تیکه بودنش از بین بره:)
بازم خیلی ممنون از راهنماییتون.

paeizan777

Registered User
لایک‌ها
18
سلام
كراتين جديد و خوب چي رو پيشنهاد ميديد؟؟
كربوهيدرات خوبه؟ميخوام افزايش وزن داشته باشم

بالا