• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
با تشکر از شما
مثلا اگه بخوام پروتین وی بخورم یا گینر با نسبت کریو حتما باید باشگاه هم برم :D ?
یعنی حتما باید درکنار بدن سازی استفاده بشه؟
حوصله رفتم باشگاه رو ندارم راهی نیست ؟ :D
وي كه حتما نياز به باشگاه داره چون جذب وي برا عضله هست و اگه عضله تشنه نباشه وي رو جذب نمي كنه ولي گينر اگه كار با دمبل نشه به دليل كربو دار بوندش همش چربي مي شه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
قد : 185 - وزن : 75 -یکساله کار میکنم

کراتین ، پروتئین ، بی سی آ آ مصرف میکنم . الان وزن من پائینه ؟ به نظر شما من باید حتما گینر مصرف کنم ؟ یه گینر 4 کیلویی چقدر چاقم میکنه ؟ من تو باشگاه میبینم بچه هایی که از من گنده ترن ولی احساس میکنم بدنشون چربیه و عضله نیست و گندن به خاطر اینکه چاقن ! من نمیخوام اینطوری بشم ! آیا من باید حتما در کنار گینر ، پروتئین هم مصرف کنم ؟ نمیشه با کراتین و گینر خالی مصرف کنم و حتما باید پروتئین کنارش باشه ؟

ممنون !

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363

کراتین ، پروتئین ، بی سی آ آ مصرف میکنم . الان وزن من پائینه ؟ به نظر شما من باید حتما گینر مصرف کنم ؟ یه گینر 4 کیلویی چقدر چاقم میکنه ؟ من تو باشگاه میبینم بچه هایی که از من گنده ترن ولی احساس میکنم بدنشون چربیه و عضله نیست و گندن به خاطر اینکه چاقن ! من نمیخوام اینطوری بشم ! آیا من باید حتما در کنار گینر ، پروتئین هم مصرف کنم ؟ نمیشه با کراتین و گینر خالی مصرف کنم و حتما باید پروتئین کنارش باشه ؟

ممنون !
داداش پتر این یه سالی که کار کردی چقدر مواد زدی و چقدر افزایش وزن پیدا کردی !؟
از تجربیاتت بگو میخوام شروع کنم یه 20 کیلیویی کم دارم :D

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145

ممنون !
كمبود وزن خيلي زياد نيست نياز به مصرف گينر نمي بينم با يه رژيم خوب و مكمل هايي كه در حال حاضر مصرف مي كنيد جبران مي شه
گينر چها كيلويي تا چي باشه؟!مثلا گينر چها كيلويي اليمپ ٦٠٠٠ براي دوستم تهيه كردم و مصرف كرد بدون رژيم خوب حدود ٤ كيلو بالا اومد ولي اين افزايش وزن رو بايد با توجه به كيفيت محصول و تجربه ديگران تو مصرف و ساپليمنت مكمل پاسخ داد
امكان داره از نظر ژنتيك تو دسته انومورف ها باشن كه مشكل از جاي ديگه ناشي مي شه و اصولا ربتي به مكمل ها نداره
مصرف گينر با پروتئين بر مي گرده به ساپليمن مكمل مثلا گينر اليمپnox هيچ بپروتئيني نداره و مي شه در كنارش يه پروتئين يا امينو مصرف كرد راجب چيدمان مكمل ها و اسنك جدا كردن حتما بايد بردن زكر بشه مثلا جامبو خودش كراتين داره و نيازي به كراتين نيست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
داداش پتر این یه سالی که کار کردی چقدر مواد زدی و چقدر افزایش وزن پیدا کردی !؟
از تجربیاتت بگو میخوام شروع کنم یه 20 کیلیویی کم دارم :D

والا قبل اینکه من برم بدنسازی خیلی از خودم بدم میومد ! شانه های کوچیک . سینه چسبیده به قفسه ! بازوها ناتوان ! یه دوستی داشتم صمیمی اون زمان یکمی اون چاق بود به من میگفت چوب خشک . کلا تو امپاس بودم . رفتم بدنسازی ثبت نام کردم این شروع کرد گفت که بدنت درنمیاد و نمیشه و فلان و فلان . هی موووج منفی اومد می رید تو اعصاب ما. الان خودش نمی دونم چش شده بدجووور لاغر شده . جونم برات بگه که دو بار مواد زدم یکبارش ایرانی رو به نام کانادا کردن تو پاچم اصلا جواب و نتیجه نداد ! بار دوم هم نصفه خورده بودم که داشت جواب میداد و خدائیش جنسش عالی بود با اجازهتون رفتیم ماه رمضون هرچی زدیم آب شد رفت ! پولمون هم پرید . الان یک مقدار از ماله قبل رمضون مونده دارم اونو میخورم :D - قبل اینکه باشگاه برم 68 بودم الان 75 هستم ولی دور و بر 83 نشون میدم ! الان از خودم نسبتا راضیم . اینم بگم که من اصلا تغذیه رعایت نمیکنم . صبحونه ناهار شام بقیه شو همش خیابون گردی هستیم با رفقا !

راستی یادم نرفته بگم که اون دوستم رو الان هر روز دارم مورد عنایت حرفای رکیک که قبلا خودم شنیده بودم قرار میدم ( نتیجه اخلاقی : کاری که خود نیمی پسندی به دیگران نکن . خدا میزنه پس کلت خودت میوفتی تو اون موقعیت )

مواد خواستی بخری از اینجا بخر : خدائیش چیز اصلیه

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
كمبود وزن خيلي زياد نيست نياز به مصرف گينر نمي بينم با يه رژيم خوب و مكمل هايي كه در حال حاضر مصرف مي كنيد جبران مي شه
گينر چها كيلويي تا چي باشه؟!مثلا گينر چها كيلويي اليمپ ٦٠٠٠ براي دوستم تهيه كردم و مصرف كرد بدون رژيم خوب حدود ٤ كيلو بالا اومد ولي اين افزايش وزن رو بايد با توجه به كيفيت محصول و تجربه ديگران تو مصرف و ساپليمنت مكمل پاسخ داد
امكان داره از نظر ژنتيك تو دسته انومورف ها باشن كه مشكل از جاي ديگه ناشي مي شه و اصولا ربتي به مكمل ها نداره
مصرف گينر با پروتئين بر مي گرده به ساپليمن مكمل مثلا گينر اليمپnox هيچ بپروتئيني نداره و مي شه در كنارش يه پروتئين يا امينو مصرف كرد راجب چيدمان مكمل ها و اسنك جدا كردن حتما بايد بردن زكر بشه مثلا جامبو خودش كراتين داره و نيازي به كراتين نيست

نوکرتم . داداش شما این انجمن رو نگاه کن شما که دستت تو کاره و اینکاره ای ببین کدوما خوبن من اونا رو ایشالا این دوره بخرم لـــیـــــــنــــــک

خود اقا حجت میگه که تا حالا پروتئین یونیورسال خوردی با همین یونیورسال ادامه بده . بعد خودشون هم گینر اینر آمور رو پیشنهاد میکنن میگن حرف نداره . نظر شما چیه ؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
نوکرتم . داداش شما این انجمن رو نگاه کن شما که دستت تو کاره و اینکاره ای ببین کدوما خوبن من اونا رو ایشالا این دوره بخرم لـــیـــــــنــــــک

خود اقا حجت میگه که تا حالا پروتئین یونیورسال خوردی با همین یونیورسال ادامه بده . بعد خودشون هم گینر اینر آمور رو پیشنهاد میکنن میگن حرف نداره . نظر شما چیه ؟
حجت خان كه رفيق ما هستن حرفشم حرفه
اما راجب پروتيين گزينه هاي بهتري چون اپتيموم ماي فيوژن eas و خيلي گزينه هاي بهتري هم هست
گينر اينر ارمور هم براي افرادي با كمبود وزن بالا خوبه چون اگه اشتباه نكنم كربوش بالاي ٢٠٠ تو هر اسكوپ هست
اگه يه گينر خوب و غني معرفي كنم كه جواب پس داده باشه گينراتور اليمپ هست كه واسه شما مناسب ترين انتخواب هست و تا حدودي اگه رژيم مناسب باشه خشك بالا مياره درصد كربو به پروتيين ٥٠به٥٠هست

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
حجت خان كه رفيق ما هستن حرفشم حرفه
اما راجب پروتيين گزينه هاي بهتري چون اپتيموم ماي فيوژن eas و خيلي گزينه هاي بهتري هم هست
گينر اينر ارمور هم براي افرادي با كمبود وزن بالا خوبه چون اگه اشتباه نكنم كربوش بالاي ٢٠٠ تو هر اسكوپ هست
اگه يه گينر خوب و غني معرفي كنم كه جواب پس داده باشه گينراتور اليمپ هست كه واسه شما مناسب ترين انتخواب هست و تا حدودي اگه رژيم مناسب باشه خشك بالا مياره درصد كربو به پروتيين ٥٠به٥٠هست

اهان . پس اینبار خواستم بخرم اون eas كو میخرم با این اینر امور یا الیمپ . چون میخوام وزنم بره رو 85-90 . برای من گلوتامین هم نیازه ؟ راستی این پمپ چیه ؟ یکی میگفت پمپ ضرر داره واسه بدن ! راستی شما خودتون هم می فروشید ؟!

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اهان . پس اینبار خواستم بخرم اون eas كو میخرم با این اینر امور یا الیمپ . چون میخوام وزنم بره رو 85-90 . برای من گلوتامین هم نیازه ؟ راستی این پمپ چیه ؟ یکی میگفت پمپ ضرر داره واسه بدن ! راستی شما خودتون هم می فروشید ؟!
گلوتامين بر مي گرده به بودجه اكه مي خواين خرج كنيد مي تونيد تو خود اسنك جا بديد وگرنه بزاريد بعده اين دوره كه به عنوانه ريكاوري عضلات رو نگه داره
پمپ كه امروزه به عنوان نيتريك اكسايد مي شناسنشون تركيبات از جمله نيتريك اكسايد ، ارجنين ،بتا الانين ،سوديوه كيتراتو... را دارا مي باشه كه باعث افزايش قدر به صورت افزايش پمپاژ خون و بالا بردن ضربان قلب و افزايش قطر رگ ها اين كارو رو انجام ميده و بعد مصرف بدن رو به شرايط عادي بر مي گردونه و اگه مشكل خاصي مثل ناراحتي قلبي و حساسيت به كافئين نداشته باشيد مشكلي واسه بدن نمياره و اگه هم مشكلي به وجود بياره با قطع مصرف عوارض هم از بين ميره
راستش بنده قرار هست با يكي از دوستان شراكتي از بادي بيلدينگ دوبي وارد كنيم و چند روز پيش دوتا مكمل هايي كه واسه فروش گزاشته بودم رو تاپيكش رو پاك كردن گفتن مكمل غير مجاز هست بنده هم به ناچار زير بار رفتم متاسفانه مي خواستم تو همين جا فروشگاه بزنم كه ديگه منصرف شدم

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
گلوتامين بر مي گرده به بودجه اكه مي خواين خرج كنيد مي تونيد تو خود اسنك جا بديد وگرنه بزاريد بعده اين دوره كه به عنوانه ريكاوري عضلات رو نگه داره
پمپ كه امروزه به عنوان نيتريك اكسايد مي شناسنشون تركيبات از جمله نيتريك اكسايد ، ارجنين ،بتا الانين ،سوديوه كيتراتو... را دارا مي باشه كه باعث افزايش قدر به صورت افزايش پمپاژ خون و بالا بردن ضربان قلب و افزايش قطر رگ ها اين كارو رو انجام ميده و بعد مصرف بدن رو به شرايط عادي بر مي گردونه و اگه مشكل خاصي مثل ناراحتي قلبي و حساسيت به كافئين نداشته باشيد مشكلي واسه بدن نمياره و اگه هم مشكلي به وجود بياره با قطع مصرف عوارض هم از بين ميره
راستش بنده قرار هست با يكي از دوستان شراكتي از بادي بيلدينگ دوبي وارد كنيم و چند روز پيش دوتا مكمل هايي كه واسه فروش گزاشته بودم رو تاپيكش رو پاك كردن گفتن مكمل غير مجاز هست بنده هم به ناچار زير بار رفتم متاسفانه مي خواستم تو همين جا فروشگاه بزنم كه ديگه منصرف شدم

بسیار بسیار ممنونم . ولی میتونید زیر امضاتون بذارید و با ایجاد اینطور تاپیکها محصولاتتون رو هم تبلیغ کنید . یکی از عزیزان به نام m.mirzai هست فکر کنم از سایت بادی بیلدینگ امریکا میارن و همینجا تاپیک میکنن و می فروشند فکر کنم واسه ایشون مشکلی نبوده . توی انجمن بادی بیلدر هم می تونید بفروشید چون این اقا حجت هم پول اون تاپیک رو دادن و شما هم پول بدید براتون میذارن تاپیک کنید ! سختش مشتری پیدا کردن و شناسوندنه . بقیه اش حله خودش میاد ! براتون آرزوی موفقیت دارم . بازم سوالی داشتم مزاحمتون میشم !

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان امپول میخوام
قد 187 وزن 53 سن 20 خیلی لاغرم هستم
میخوام یه امپول خوب بهم معرفی کنید کمی وزنم بره بالا توپر بشم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان امپول میخوام
علي محمد اطلاعاتت راجب بدنسازي كم هست يه مقدار بايد مطالعه رو بيشتر كني با اين حال من واست يه توضيحاتي مي دم ببين به دردت مي خوره يا نه
اين طور كه مي گي ادم هوس مي كنه يكي دوتا سوزن به خود بزنه ولي حقيقت چيز ديگه هست هر هورموني عوارض خواس خودش رو داره و تا زماني كه هدف مسابقه نداري نيازي نيست از ترزيريقات استفاده كنيمي توني با يه اسنك خوب متشكل از مكمل هاي اورجينال و حساب شده وزنت رو با قدت مچ كني و با تزريقات و هورمون ها هم مي شه افزايش وزن رو داشت
اگه مايل باشي با يه دوره مكمل خوب بالا بياي من مي تونم كمكت كنم و اينجا هر سوالي داشتي مطرح كن
http://forum.persiantools.com/t451773.html
اگه هم باز مي خواي از تزريق و هورمون استفاده كني من از عواقب و معايب و مزاياي چند دسته از دارو ها مي گم باز تصميم با خودت

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
علي محمد اطلاعاتت راجب بدنسازي كم هست يه مقدار بايد مطالعه رو بيشتر كني با اين حال من واست يه توضيحاتي مي دم ببين به دردت مي خوره يا نه
اين طور كه مي گي ادم هوس مي كنه يكي دوتا سوزن به خود بزنه ولي حقيقت چيز ديگه هست هر هورموني عوارض خواس خودش رو داره و تا زماني كه هدف مسابقه نداري نيازي نيست از ترزيريقات استفاده كنيمي توني با يه اسنك خوب متشكل از مكمل هاي اورجينال و حساب شده وزنت رو با قدت مچ كني و با تزريقات و هورمون ها هم مي شه افزايش وزن رو داشت
اگه مايل باشي با يه دوره مكمل خوب بالا بياي من مي تونم كمكت كنم و اينجا هر سوالي داشتي مطرح كن
اگه هم باز مي خواي از تزريق و هورمون استفاده كني من از عواقب و معايب و مزاياي چند دسته از دارو ها مي گم باز تصميم با خودت

شما اول باید یه آزمایش خون و هورمون بدی ، اگر مشکلی نبود ( مثل مشکل تیروئید ) یه سونوگرافی کبد هم انجام بدین که اطمینان پیدا کنید کبد اتون مشکلی نداره .. بعد میتونید Gainer استفاده کنید ..

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9
شما اول باید یه آزمایش خون و هورمون بدی ، اگر مشکلی نبود ( مثل مشکل تیروئید ) یه سونوگرافی کبد هم انجام بدین که اطمینان پیدا کنید کبد اتون مشکلی نداره .. بعد میتونید Gainer استفاده کنید ..

چند دفعه ازمایش دادم تیروئید نداشتم !!!

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9

خوب یه دوره خوب بهم معرفی کن
سپاس

Alimohammadi71

Registered User
لایک‌ها
9

چیزی که دوره تموم شد وزنم دوباره پایین نیاد
سپاس

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوستان امپول میخوام

ادیت.....
فکر کنم با راهنمایی دوستان متوجه شدید الان نباید از هورمون استفاده کنید

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145

چیزی که دوره تموم شد وزنم دوباره پایین نیاد
سپاس
اول خوش حال شدم كه اومدي سمت مكمل ها و مي خواي اطلاعاتت رو افزايش بدي
از اونجايي كه تا حدود ١٥كيلو كمبود وزن داري بايد دست به كار بشي و از مكمل ها كمك بگيري چون افزايش وزن با تغذيه اون در حد ١٥ كيلو خيلي كار رو سخت مي كنه
من تيپ بدني تو نمي دونم چي هست براي افزايش وزن بيس كار رو گينر مشخص مي كنه تو استارت كار بايد يه گينر وزن بالا بگيري كه معروفن به هارد گينر مثل ريل مس يا اليمپ٦٠٠٠
در كنار گينر براي نتيجه ي بهتر يه كراتين و امينو (امينو بايد باشه چون گينر مورد نظر پروتئين كمي داره)اينها بايد باشن تا نتيجه قابل قبول باشه و اگه بودجه داشته باشي بعد از استفاده اين اسنك مي توني يه امينو كراتين و بي سي اي اي و گلوتامن داشته باشي كه با حوصه و سر فرصت عضلات رو رشد بدي

بالا