• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
جسارتا میشه به من بگید کاربرد پمپ که میگید چیه ؟ واسه چی مصرف میشه ؟
خواهش میکنم،اصولا پمپ ها باعث انرژی بیشتر میشن و کمک میکنن که تمرینات سنگین رو بهتر انجام بدین.از اسمش معلومه که باعث پمپ بهتر و سریعتر خون میشن.یه سرچ کوچیک بزنی با مکانیزمشون بهتر آشنا میشی.مثلا N.O-xplode رو سرچ کن.
سلامت باشید

take

Registered User
لایک‌ها
100
خدمت دوست عزیزمون بگم بله پودر و قرصهای زیادی هست منتها یک سری هستند عوارض ندارن من دنبال این موردها هستم

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
فست فت ، جی فست ، پودر افلاطون ، بومبا و .... باعث میشن اشتهاتون زیاد بشه و عضلاتتون بدلیل احتباس آب به اصطلاح پف کنه که اولی بخاطر وجود سیپروهپتادین و دومی بخاطر وجود انواع کورتون ها در این محصولات هست.
اگه به سلامتیتون اهمیت میدین اصلا طرف اینجور چیزا نرین.

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
اریا بصیرت که بله، اصلا بحث اریا بصیرت فرق داره، مکمل های ایرانی هست.ما در مورد آریا تن ورز صحبت میکنیم، نماینده رسمی Optimum Nutritionشرکت تجهیزات پزشکی و مکمل های دارویی، غذایی و ورزشی آریا تن ورز پویا
سلام بر اساس قوانين ايران هر مكملي كه با مجوز بهداشت به فروش برسه بايد بسته بنديش داخل ايران انجام بشه و اريا تن ورز هم شامل اين قضيه ميشود اگر دوستان يك پروتيين whey 100% رو از bb بخره تفاوت كيفيت با تن ورز رو متوجه ميشه من نميگم اريا تن ورز تقلبيه اما درجه ٣ ميباشد اگر شما سي چهل هزار رو پول مكمل اريا بزاريد ميتونيد با خيال راحت از bb خريد كنيد در ضمن فكر نكنيد چون ليبل بهداشت داره اصله اتفاقا از اين مكملها بترسيد چون خودتون ميدونيد دزدهاي واقعي تو همون بهداشتن كه برا پول همه كار ميكنند نمونش سرنگهاي تقلبي و داروهاي بي كيفيت ممنون

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
سلام دوستان
گفتم از شما مشاوره بگیرم و بچه هایی که با سابقه هستن تویه بدنسازی اگه لطف کنن بهم کمک کنن
من حدود 1 ماه و نیم هست که میرم باشگاه، پایین تنم بخاطر بازی فوتسال خیلی قوی و ماهیچه ای هست اما بالا تنم افتضاحه:D
بالاتنم حجیم نیست اما همون چند تیکه ماهیچه ای هم که دارم خودشون رو نشون میدن اما اصلا حجم نداره
شکم اصلا ندارم و آمادگی چند تیکه شدن ماهیچه شکم رو دارم اما بازوهام خیلی ضعیف هستن (پرس یه 10 کیلو اینور یه 10 کیلو اونور میزارم)
حالا یه چیزی میخوام که بتونه به بدنم حجم بده و یکم هم به زورم اضافه کنه بتونم وزنه بیشتری بزنم شاید عضله بسازم تویه بالاتنه
قدم 175 هست و وزنم 67
فقط از این مکمل و پروتئین ها خیلی میترسم میگن که مشکل ساز هستن و عقیم شدن و ...
با همه این اوصاف به نظرتون استفاده کنم؟ و اگه آره شما چه نوع مکمل و مارکی رو پیشنهاد میکنید و از کجا تهیه کنم؟
مرسی

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام بر اساس قوانين ايران هر مكملي كه با مجوز بهداشت به فروش برسه بايد بسته بنديش داخل ايران انجام بشه و اريا تن ورز هم شامل اين قضيه ميشود اگر دوستان يك پروتيين whey 100% رو از bb بخره تفاوت كيفيت با تن ورز رو متوجه ميشه من نميگم اريا تن ورز تقلبيه اما درجه ٣ ميباشد اگر شما سي چهل هزار رو پول مكمل اريا بزاريد ميتونيد با خيال راحت از bb خريد كنيد در ضمن فكر نكنيد چون ليبل بهداشت داره اصله اتفاقا از اين مكملها بترسيد چون خودتون ميدونيد دزدهاي واقعي تو همون بهداشتن كه برا پول همه كار ميكنند نمونش سرنگهاي تقلبي و داروهاي بي كيفيت ممنون

سفارش مستقیم از bb که عالیه، من فقط میگم از اشخاص غیرمعتبر نباید خرید کرد، باور کنید با ملاک های پیش پا افتاده ای که برخی دوستان میگن اصلا نمیشه مکمل های اصل و غیراصل رو تشخیص داد، شاید بشه اطمینان جزئی حاصل کرد.
در مورد بهداشت هم، بعضی شرکت ها اصلا خرید محصولاتشون توصیه نمیشه مثلا آریا بصیرت که از مکمل تقلبی هم بدتر هست.

اینکه میگید آریا تن ورز مکملش درجه 3 هست قبول ندارم.شما دیگه خیلی دست پایین گرفتید.این شرکت ایرانی از فیلتر شرکتی بزرگی که شهرت جهانی به نام on عبور کرده و نمایندگی گرفته.
اریا تن ورز که قضیه اش کلا فرق داره، با شرکت های دیگه ایرانی مخصوصا 2 شرکت معروف pnc و آریا بصیرت، اصلا قابل مقایسه نیست، من ترجیح میدم پول بیشتری خرج کنم و از آریا تن ورز محصولات on رو بخرم، حداقل خیالم از هر جهت راحته، چونکه این شرکت از طرف on رسما تأیید شده.

دلایلی که دوستان میگن به نظرم اصلا توجیح خوبی نیست، قبول دارم که خرید مستقیم از سایت bb هم خوبه، اما به نظرم لقمه از پشت سر هست.

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
سلام. مکمل های پروتئینی باعث عقیمی نمیشه.

شما اولا باید با یک مربی خوب مشاوره کنید و برنامه خوب بگیرید، برنامه خوب توی اضافه وزن و افزایش قدرت ماهیچه ها تأثیر داره.
دوما باید با پزشک تغذیه مشاوره کنید و تغذیه مناسب داشته باشید.
سوما از مکمل استفاده کنید.

رو راست بهت بگم اگر بخوایید از طریق پرس و جو توی اینترنت نتیجه خوب بگیرید سخت در اشتباه هستید، چونکه هرکسی 2 روز توی این کار هست خودش رو مربی حرفه ای میدونه و هرکسی یه چیزی میگه و تو سردرگم میشی، نمونه اش توی همین انجمن هست... ، حتی ممکنه سلامتیت در خطر بیوفته.

فقط توضیحی در مورد مکمل بدم که ممکنه پروتئین مناسب شما باشه چونکه افزایش وزن ماهیچه = افزایش قدرت، اما میزان مصرفش و تعداد وعده ها و اصلاح تغذیه باید با مشورت پزشک و متناسب با وزن کنونی شما باشه. اما باید خوب تمرین کنی.
مکمل های دیگه ای هم مثل گلوتامین و کراتین هم موجب افزایش وزن و قدرت عضلات میشن.

مکمل هم به هیچ عنوان از صاحبین باشگاه های بدنسازی، فروشگاه های متفرقه اینترنتی، و افراد ناشناس نخر، از مکمل های ایرانی آریا بصیرت هم استفاده نکن.
خرید مکمل یا مستقیم از خارج کشور، یا از نماینده معتبر شرکت های جهانی.

موفق باشید.

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
سفارش مستقیم از bb که عالیه، من فقط میگم از اشخاص غیرمعتبر نباید خرید کرد، باور کنید با ملاک های پیش پا افتاده ای که برخی دوستان میگن اصلا نمیشه مکمل های اصل و غیراصل رو تشخیص داد، شاید بشه اطمینان جزئی حاصل کرد.
در مورد بهداشت هم، بعضی شرکت ها اصلا خرید محصولاتشون توصیه نمیشه مثلا آریا بصیرت که از مکمل تقلبی هم بدتر هست.

اینکه میگید آریا تن ورز مکملش درجه 3 هست قبول ندارم.شما دیگه خیلی دست پایین گرفتید.این شرکت ایرانی از فیلتر شرکتی بزرگی که شهرت جهانی به نام on عبور کرده و نمایندگی گرفته.
اریا تن ورز که قضیه اش کلا فرق داره، با شرکت های دیگه ایرانی مخصوصا 2 شرکت معروف pnc و آریا بصیرت، اصلا قابل مقایسه نیست، من ترجیح میدم پول بیشتری خرج کنم و از آریا تن ورز محصولات on رو بخرم، حداقل خیالم از هر جهت راحته، چونکه این شرکت از طرف on رسما تأیید شده.

دلایلی که دوستان میگن به نظرم اصلا توجیح خوبی نیست، قبول دارم که خرید مستقیم از سایت bb هم خوبه، اما به نظرم لقمه از پشت سر هست.
داداش گل چون من خودم هم اين مكملو از اريا تن ورز گرفتم و خوردم و هم از bb بهتون ميگم واقعا فرق داره ميتونيد به چند تا فروم بدنسازي هم سر بزنيد و نظرات دوستان رو ببينيد كلا اريا تن ورز تقلبي نيست ولي درجه ٣ هست شما هم لقمه رو نچرخون از روبرو بخور ولي لقمه درجه ٣ بزن برادر عزيز اريا تن ورز كجا نماينده on هست من كه تو سايت on هيچ نشاني از اين شركت كه من فكر كنم شما باهاش نسبتي داري نميبينم هيچ كمپاني مكمل سازي محصولات درجه يكشو به ايران نميده چه برسه به يك كمپاني امريكايي اينام به اين قيمت ميچپونن به ملت بيچاره ما براي پر كردن جيب خودشون بعد من از شما شوال دارم مگه نميگي اريا تن ورز نماينده شركت on هست چرا بجز whey و امينو هيچ محصوله ديگه كمپاني on رو كه بالاي ٣٠ محصول هست رو نداره شما مكمل دوبي بزن كيفيتش از اريا تن ورز بهتره پولتم حروم نميشه

Last edited:

cheshmak816

Registered User
لایک‌ها
14
کافیه یه whey 100% ON از آریا بصیرت بگیرین و یدونه از سایت bb سفارش بدین( بعضی از دوستان از جمله کاربر میرفاضلی میتونه براتون سفارش بده) و با یه مقایسه به حرف دوستمون Schumi میرسین.
کسی نمیگه مکملای آریا بصیرت تقلبیه ولی کیفیتشون با نمونه آمریکایی اصلا قابل قیاس نیست و با توجه به قیمتش موارد خیلی بهتری برای انتخاب هست.
آقای میرفاضلی تایید میشن
من خودم هم به احتمال 90% به آقای میرفاضلی از BB سفارش بدم

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
داداش گل چون من خودم هم اين مكملو از اريا تن ورز گرفتم و خوردم و هم از bb بهتون ميگم واقعا فرق داره ميتونيد به چند تا فروم بدنسازي هم سر بزنيد و نظرات دوستان رو ببينيد كلا اريا تن ورز تقلبي نيست ولي درجه ٣ هست شما هم لقمه رو نچرخون از روبرو بخور ولي لقمه درجه ٣ بزن برادر عزيز اريا تن ورز كجا نماينده on هست من كه تو سايت on هيچ نشاني از اين شركت كه من فكر كنم شما باهاش نسبتي داري نميبينم هيچ كمپاني مكمل سازي محصولات درجه يكشو به ايران نميده چه برسه به يك كمپاني امريكايي اينام به اين قيمت ميچپونن به ملت بيچاره ما براي پر كردن جيب خودشون بعد من از شما شوال دارم مگه نميگي اريا تن ورز نماينده شركت on هست چرا بجز whey و امينو هيچ محصوله ديگه كمپاني on رو كه بالاي ٣٠ محصول هست رو نداره شما مكمل دوبي بزن كيفيتش از اريا تن ورز بهتره پولتم حروم نميشه

نمیدونم چطور میگید هیچ مدرکی نیست که آریا تن ورز نماینده on هست، انگار اصلا به خودتون زحمت ندادید که به قول خودتون شرکتی که مکملش رو مصرف کردید توی سایتش یه چرخی بزنید.
تنها نماینده ایرانی معتبر شرکت on فقط آریا تن ورز هست، خود شرکت on هم از طریق ایمیل اعلام کرده که فروشنده معتبر در ایران فقط اریا تن ورز هست، این یعنی هر فروشنده دیگه ای که محصولات on رو (توی ایران) بفروشه از نظر on قابل قبول نیست، البته بحث سفارش از از bb فرق داره من هم گفتم که قبول دارم، اما ترجیح من فقط خرید از آریا تن ورز هست به دلیلی که گفتم.

اما وقتی شما میگی مصرف کردم هر 2 رو من که با شما دشمنی ندارم که بخوام 100% حرف شما رو رد کنم به خاطر شرکتی که اصلا صنمی باهاش ندارم،
فقط من میگم وقتی شرکتی نماینده رسمی یک شرکت خارجی هست، چطور ممکنه محصولاتش با محصولات اورجینال تفاوت داشته باشه، بعد شما میگی اصله اما درجه 3 هست، پس یعنی علاوه بر اینکه بسته بندی داخل ایران هست محتویات بسته ها هم تغییر میکنه؟

پس دیگه نمیشه گفت این مکمل ها اصله. حتی اگه از on خریداری شده اما بعد انقدر تغییر کرده که با محصولات کیفیت منفی 0 یعنی درجه 3 اشغال مقایسه میشه؟
خیلی عجیبه!

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
این تاپیک رو ببین http://forum.persiantools.com/t443055.html

متوجه میشی، حتی نماینده شرکت on در ایران هم کلی حرف و حدیث در موردش هست.
اگر صحبت هایی که توی تاپیک شد درست باشه پس بهترین انتخاب سفارش از خارج هست.

البته نمیگم مکمل اصل داخل ایران پیدا نمیشه اما اگر بودجه شما محدود نیست ترجیحا از سایت Bodybuilding.com - Huge Online Supplement Store & Fitness Community! سفارش بدید،
باور کنید میترسم جایی رو پیشنهاد کنم، چونکه اتفاق بد 1 بار میوفته.
محصولات on خوبه، ماسل تک، گاسپاری هم برندهایی هستند که معمولا رضایت بخش هستند.

اضافه وزن زیاد نگه داشتنش سخته هم عملا و هم از نظر مالی، به نظرم شما مقداری وزن اضافه کنید (نهایتا 5 کیلو) طی چند ماه (نزدیک 1 سال)، البته با مصرف مکمل خیلی بیشتر و سریعتر اضافه وزن پیدا خواهید کرد، که با برنامه ریزی دقیق میتونید کنترلش کنید.

saeed20.j

Registered User
لایک‌ها
27
سلام دوستان--
بنده قصد افزایش وزن و حجم بدنم رو دارم اما وقت و حوصله باشگاه رو ندارم--و فقط میتونم بارفیکس(درست نوشتم) و شنا و شکم رو تو خونه انجام بدم!!!

مکملی هست که وزن و حجم بدن بنده رو افزایش بده اما با این مدل ورزش ضرر و عوارض نداشته باشه و مخصوص این مدل کار باشه؟؟

مررسی

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
چه تاپیکی شده اون تاپیک! هر کس یه حرفی زده
کاش اگه کسی واسه فروش هم داره نیاد دیگران رو خراب کنه و حقیقت رو بگه و به فکر سلامتی کسایی که مثل من نیاز به کمک دارن باشن

milad_habibi_1372

Registered User
لایک‌ها
141
از اقای Arash_Dm و schumi و...

به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم

یکی از اشناهامون داره از امریکا میادش بهش گفتم تا میتونه برام کراتین و پروتئین و گینر بیاره

اینجوری دیگه خیالمم از اصل بودنش راحته

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
چه تاپیکی شده اون تاپیک! هر کس یه حرفی زده
کاش اگه کسی واسه فروش هم داره نیاد دیگران رو خراب کنه و حقیقت رو بگه و به فکر سلامتی کسایی که مثل من نیاز به کمک دارن باشن

کسی که فروشنده است به فکر جیب خودشه.

کراتین و گلوتامین هم میتونه بهت وزن بده و معمولا برای ریکاوری استفاده میشن، با توجه به اینکه تازه شروع به کار کردید و وزنتون 67 هست هم میتونه براتون مناسب باشه، اما خب پروتئین جوابگویی اضافه وزن رو بهتر میده.

دلیل اصرارم برای مراجعه به دکتر تغذیه اینه که نیاز بدنت رو به پروتئین بشناسی اگر میخوای مکمل پروتئینی داشته باشی و تغذیه ات رو هم تنظیم کنی، معمولا
برای ایجاد توازن نیتروژن مثبت در بدن معمولاً 1 گرم پروتئین به ازای هر نیم کیلوگرم از وزن بدن در بدنسازان توصیه می شود. بنابراین یک فرد 90 کیلویی معادل 180 گرم پروتئین نیاز دارد.
این یک نکته کلی هست.
در غیر این صورت میتونی از گلوتامین هم استفاده کنی و در هر وعده غذایی مقداری مواد غذایی حاوی پروتئین مصرف کنی، یا صبحانه ات رو از پروتئین استفاده کنی.

پس اگر خواستی مکمل پروئتینی بخری بدون برنامه مصرف نکن، و گلوتامین هم ممکنه بهت چند کیلویی وزن بده.

Last edited:

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
سلام دوست عزيز بهترين چيز براي شما يك گينر كه خودت ميتوني از سايت bb تحقيق كني كدوم بهتره و كراتيين تركيبي cell tech كه خودش گلوتامين هم داره و در كنارش يك مولتي ويتامين هست ولي اگه نميخواي بدنت چربي بگيره جاي گينر يك پروتيين بگير از بابت عقيم شدن هم اگر مكمل اورجينال بگيري هيچ مشكلي پيش نمياد عقيم شدن براي مصرف دارو و هورمون هست نه مكمل كه از اسمش پيداست تكميل كنندس يه نصيحتم بهت ميكنم نسبت به سابقه تمرينيت فكر ميكنم زوده هنوز براي مكمل شما با تنظيم غذا و استراحتت ميتوني راحت وزن بگيري مكمل معمولا براي موقعي هست كه بدن نياز به شوك غذايي پيدا ميكنه

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
از اقای Arash_Dm و schumi و...

به خاطر راهنمایی هاشون ممنونم

یکی از اشناهامون داره از امریکا میادش بهش گفتم تا میتونه برام کراتین و پروتئین و گینر بیاره

اینجوری دیگه خیالمم از اصل بودنش راحته

بهترين راهو انتخاب كردين دوست عزيز

اون قسمت كه بولد كردم رو كاملاً در اشتباهيد تو سايت اپتيموم هم گفته آرياتن ورز نمايندشون تو ايرانه و اينكه ميگين درجه 3 هستند مكملاشون رو هم مخالفم باهاتون ولي كيفيت مكملاشون به پاي مكملهايي كه از bb خريداري ميشن نميرسن

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
شما جماعت ایرانی باید مکمل های وطنی تو پاچتون بشه جز این بلانصبت بلانصبت دور از جونتون لیاقت ندارین یه شرکتی با هزار تا بد بختی اومده نمایندگی گرفته درجه 1 امریکایی هم نباشه جنس اشغال و تاریخ گذشته و کورتون حداقل توش نیست که 2 سال دیگه به فاک برین برین همینم خدا رو شکر کنین که تونست نمایندگی رو بگیره کلاتون رو هم بندازین هوا

اینم لینک تائید نمایندگی این شرکت تو سایت اپتیموم

Retailers | Optimum Nutrition: True Strength

بالا