• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
اشتباه لپی بود منظورم همون اریا تن ورزه که بابت یه وی پول خون پدرش رو میگیره:happy:

يه وي رو ميدن 380تومن!!!اون موقع كسي بخواد از بي بي هم بخره همين حدود در مياد چه كاريه ميدي از آمريكا ميخري

locki

Registered User
لایک‌ها
34
داداش معتاد شیم عوارضش خیلی کمتر از این ورزشه ها!
من تازه پریروز رفتم بدنسازی
کمی نرمش کردمو و یا علی گفتم و بیشتر آیتم هارو زدم
چشتون روز بد نبینه اومدم خونه شب خواستم بخوابم دیدم ای وای من تمام بدنم درد میکنه
تا صبح عین چوب خشک رو زمین دراز کشیده بودم و بیدار بودم!!
چه دردی داره آخ آخ آخ
الان عین ربات راه میرم و دستم وا نمیشه همش جمع شده وا میکنم سوزش داره و درد میگیره . . .
1 شب ره 100 ساله رفتن که میگن همینه...
بدن شما حدودا 1 هفته می بنده بعدش خوب میشید طبیعی هست

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
داداش دکتر خوب کجا سراغ داری برم ؟

نه دست چپم ضعیف بود ، این دست راستمه

آدرس دکتر خوب گیر آوردم حتما خبرت می کنم

داداش معتاد شیم عوارضش خیلی کمتر از این ورزشه ها!
من تازه پریروز رفتم بدنسازی
کمی نرمش کردمو و یا علی گفتم و بیشتر آیتم هارو زدم
چشتون روز بد نبینه اومدم خونه شب خواستم بخوابم دیدم ای وای من تمام بدنم درد میکنه
تا صبح عین چوب خشک رو زمین دراز کشیده بودم و بیدار بودم!!
چه دردی داره آخ آخ آخ
الان عین ربات راه میرم و دستم وا نمیشه همش جمع شده وا میکنم سوزش داره و درد میگیره . . .
صرفا ارتباطی به این ورزش نداره,شما هر ورزش دیگه هم انجام بدی بدنت لاکتیک میشه,فقط چون در بدنسازی تقریبا روی هر عضله به طور خصوصی کار می کنید قطعا بیشتر لاکتیک میشه
این دردی که می فرمایید هم بستگی به بدنتون داره و میزان اسید لاکتیک ذخیره شده در عضلاتتون,راه حلش هم ورزش هوازی هست چون 80 درصد اسید لاکتیک موجود در عضلات به عنوان سوخت به انرژی تبدیل میشه

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
من دلم میخواد از هفته بعد برم باشگاه! برم ؟ :(
:blink:
برادر اگر این موضوع رو جدی نگیری برای همیشه باید این ورزش رو کنار بذاری
چند ماه استراحت و البته درمان,بعدش دوباره ورزش

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
:blink:
برادر اگر این موضوع رو جدی نگیری برای همیشه باید این ورزش رو کنار بذاری
چند ماه استراحت و البته درمان,بعدش دوباره ورزش

آخه کتفم درد نداره و به نظرم سالمه فقط سر شونم درد داره چیکار کنم نرم ؟

Arash_Dm

Registered User
لایک‌ها
94
يه وي رو ميدن 380تومن!!!اون موقع كسي بخواد از بي بي هم بخره همين حدود در مياد چه كاريه ميدي از آمريكا ميخري

آره از این نظر با شما موافقم.
اگه کسی پیدا بشه خرید های کوچیک انجام بده و خودش هم شخص مطمئنی باشه عالیه. اما طبیعتا هزینه های خرید و ارسال خیلی بیشتر از خود مکمل هست، در کل فکر کنم خیلی ارزانتر از قیمت نمایندگیش تو ایران دربیاد.

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
آره از این نظر با شما موافقم.
اگه کسی پیدا بشه خرید های کوچیک انجام بده و خودش هم شخص مطمئنی باشه عالیه. اما طبیعتا هزینه های خرید و ارسال خیلی بیشتر از خود مکمل هست، در کل فکر کنم خیلی ارزانتر از قیمت نمایندگیش تو ایران دربیاد.

دوست عزيز راههاي متفاوتي هست كه ميشه فهميد كدوم فروشنده مطمئنه كدوم خير يكيش اينه كه مكملي انتخاب بشه كه نه تنها تو ايران بلكه هيچ جاي خاورميانه هم پيدا نشه يا اينكه همين وي اپتيموم همه طعمش تو ايران نيست

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
کسی یه دکتر می تونی معرفی کنه برم درست حسابی معاینه کنه ؟

من درد دیگه ندارم کلا میخوام بدونم از کی میتونم برم باشگاه ؟

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
سلام خدمت استارتر محترم
بنده 3 ماه مرتب می رم بدنسازی بدون هیچ دارو و مکملی از اولم قصدم همین بود 3 ماه کارکنم تا بدنم شکل بگیره و بعد برم سراغش
کتاب های گوناگونی در این مورد خوندم اما متاسفانه کاااملا سردرگم شدم ...
برای حجم و عضله سازی از چه مکملی استفاده کنم
در ضمن بیشتر ورزش های هوازی تمرین میکنم تا سرعتم افت نکنه
دنباله استقامت و حجم واقعیم
قد 178
وزن 68
ممنون میشم راهنماییم کنین درمورد انواع مکمل و پروتئین
وزن کمم به خاطر اینه زیاد اهل غذا خوردن نیستم ... متاسفانه

گینر حجم میده و پروتئین وی حجم خشک میده,به عنوانن مثال با مصرف یک قوطی گینر یا وی,حجمی که با گینر می گیرید حجم کاملا خشک نیست اما خیلی مشهودتر از حجمیه که با وی می گیرید
با توجه به وزنتون گینر به همراه کراتین می تونه مفید باشه,برای استقامت و چالاکی هم پمپ خوبه اما اگر پمپ مصرف کردید بهتره کراتین مصرف نکنید چون معمولا پمپ خودش حاوی کراتین هم هست,باز بستگی به هدفتون داره
ضمنا بدون تغذیه درست اگر هم وزن بگیرید بعد از تموم شدن مکمل ها باز وزنتون میاد پایین
از طرف دیگه مدت زیادی نیست تمرین می کنید پس انتظار بیش از اندازه از بدنتون نداشته باشید,تغذیتون رو درست کنید کم کم بدنتون فرم می گیره

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یکی از اقوام ما داره از آمریکا میاد
میخوام بهش بگم مکمل واسم بخره و بیاره

از چه سایتی بگم خرید کنه؟ چه برندی؟

گینر میخوام واسه افزایش حجم بدنم

take

Registered User
لایک‌ها
100
دوستان عزیز من لاغرم و بدنم خیلی بد وزن میگیره
32 سالمه وزن 50 قد 172 میخواستم در مورد این قرصهای چاقی fat fast بدونم واقعا چاق میکنه
و اینکه اصلا اصل و غیر اصل داره
دوستانی که استفده کردن نظرشون رو بگن عوارض داره یا نه
و اگر خودتون قرص دیگه ای استفاده کردید چاق شدید لطفا بگید ممنونم

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
با اجازه ی استاتر محترم بنده هم همین مشکلو دارم.دکتر هم رفتم(دکتر کرمانی معروف)باشگاه هم رفتم( پروتئینو کراتینو اینارم خوردم)دریغ از اضافه وزن.خوشحال میشم بتونید کمکمون کنید
مشخصات 173 54

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
من از دکتر داروساز پرسیدم فرمودند که به اینا هورمون مرغداریا میزنن که به مرغا میزنن و برای انسان ضرر داره و اگر چاق کنه موقته و به محض قطع دارو به حالت اول برمیگردید . مشکلات دیگه هم بوجود میاره . یکی از اقوام دور دختر ما استفاده کردند (از این داروها نبود گفته بودند بهش گیاهیه ) چاق شد ولی یک بیماری گرفت که هی میرفت MRI و بدنش هم برگشست به حالت قبل و حتی بدتر از قبل شد ! شما ازمایش بدید که بدنتون پروتئین رو دور ریز نکرده باشه ؟ من دوستی داشتم هرکار کرد چاق نشد اخرسر ازمایش داد دید بدنش مشکل جذب پروتئین داره .

دلستر و اگر امکانش هست عرق ( چون هر استکان عرق مساوی است با 12 عدد نان کامل و صد در صد قند و کربوهیدرات هست ) . یا اینکه برو پیش دکتری که ازمایش کنه ببینه چیا کم داری . من ترکیه نگاه میکردم یک دکتر تغذیه بود که طرف رو میذاشت تو یک دستگاه و بعد چند دقیقه میمومد کلیه اطلاعات بدنی طرف رو لیست کرده میداد و بر اساس اون میگفت فلان چیز بخوووور .

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
گینر حجم میده و پروتئین وی حجم خشک میده,به عنوانن مثال با مصرف یک قوطی گینر یا وی,حجمی که با گینر می گیرید حجم کاملا خشک نیست اما خیلی مشهودتر از حجمیه که با وی می گیرید
با توجه به وزنتون گینر به همراه کراتین می تونه مفید باشه,برای استقامت و چالاکی هم پمپ خوبه اما اگر پمپ مصرف کردید بهتره کراتین مصرف نکنید چون معمولا پمپ خودش حاوی کراتین هم هست,باز بستگی به هدفتون داره
ضمنا بدون تغذیه درست اگر هم وزن بگیرید بعد از تموم شدن مکمل ها باز وزنتون میاد پایین
از طرف دیگه مدت زیادی نیست تمرین می کنید پس انتظار بیش از اندازه از بدنتون نداشته باشید,تغذیتون رو درست کنید کم کم بدنتون فرم می گیره
ممنون از راهنماییتون
فقط در مورد تهیه این مکمل ها و حدود قیمتشون هم اگه اطلاعی دارین ممنون میشم در اختیارم بزارین
قیمت های مختلفی گرفتم که نمی دونم کدوم اصله

VEET

Registered User
لایک‌ها
287

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235

ali0-100

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان کسی چربیو سوز میتو تروپین مصرف کرده؟کارش چطوریاس قیمتش چنده؟

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
سلام داداش.
من نیم ساعت قبل از بدنسازی پمپ میخورم و نیم ساعت قبل از رزمی آرژنین.
سلامت باشید
جسارتا میشه به من بگید کاربرد پمپ که میگید چیه ؟ واسه چی مصرف میشه ؟

بالا