اشتباه لپی بود منظورم همون اریا تن ورزه که بابت یه وی پول خون پدرش رو میگیره:happy:
يه وي رو ميدن 380تومن!!!اون موقع كسي بخواد از بي بي هم بخره همين حدود در مياد چه كاريه ميدي از آمريكا ميخري
اشتباه لپی بود منظورم همون اریا تن ورزه که بابت یه وی پول خون پدرش رو میگیره:happy:
1 شب ره 100 ساله رفتن که میگن همینه...داداش معتاد شیم عوارضش خیلی کمتر از این ورزشه ها!
من تازه پریروز رفتم بدنسازی
کمی نرمش کردمو و یا علی گفتم و بیشتر آیتم هارو زدم
چشتون روز بد نبینه اومدم خونه شب خواستم بخوابم دیدم ای وای من تمام بدنم درد میکنه
تا صبح عین چوب خشک رو زمین دراز کشیده بودم و بیدار بودم!!
چه دردی داره آخ آخ آخ
الان عین ربات راه میرم و دستم وا نمیشه همش جمع شده وا میکنم سوزش داره و درد میگیره . . .
داداش دکتر خوب کجا سراغ داری برم ؟
نه دست چپم ضعیف بود ، این دست راستمه
صرفا ارتباطی به این ورزش نداره,شما هر ورزش دیگه هم انجام بدی بدنت لاکتیک میشه,فقط چون در بدنسازی تقریبا روی هر عضله به طور خصوصی کار می کنید قطعا بیشتر لاکتیک میشهداداش معتاد شیم عوارضش خیلی کمتر از این ورزشه ها!
من تازه پریروز رفتم بدنسازی
کمی نرمش کردمو و یا علی گفتم و بیشتر آیتم هارو زدم
چشتون روز بد نبینه اومدم خونه شب خواستم بخوابم دیدم ای وای من تمام بدنم درد میکنه
تا صبح عین چوب خشک رو زمین دراز کشیده بودم و بیدار بودم!!
چه دردی داره آخ آخ آخ
الان عین ربات راه میرم و دستم وا نمیشه همش جمع شده وا میکنم سوزش داره و درد میگیره . . .
:blink:من دلم میخواد از هفته بعد برم باشگاه! برم ؟
:blink:
برادر اگر این موضوع رو جدی نگیری برای همیشه باید این ورزش رو کنار بذاری
چند ماه استراحت و البته درمان,بعدش دوباره ورزش
يه وي رو ميدن 380تومن!!!اون موقع كسي بخواد از بي بي هم بخره همين حدود در مياد چه كاريه ميدي از آمريكا ميخري
آره از این نظر با شما موافقم.
اگه کسی پیدا بشه خرید های کوچیک انجام بده و خودش هم شخص مطمئنی باشه عالیه. اما طبیعتا هزینه های خرید و ارسال خیلی بیشتر از خود مکمل هست، در کل فکر کنم خیلی ارزانتر از قیمت نمایندگیش تو ایران دربیاد.
سلام خدمت استارتر محترم
بنده 3 ماه مرتب می رم بدنسازی بدون هیچ دارو و مکملی از اولم قصدم همین بود 3 ماه کارکنم تا بدنم شکل بگیره و بعد برم سراغش
کتاب های گوناگونی در این مورد خوندم اما متاسفانه کاااملا سردرگم شدم ...
برای حجم و عضله سازی از چه مکملی استفاده کنم
در ضمن بیشتر ورزش های هوازی تمرین میکنم تا سرعتم افت نکنه
دنباله استقامت و حجم واقعیم
قد 178
وزن 68
ممنون میشم راهنماییم کنین درمورد انواع مکمل و پروتئین
وزن کمم به خاطر اینه زیاد اهل غذا خوردن نیستم ... متاسفانه
پمپ روو قبل بدن سازی بخورم یا رزمی ؟؟؟؟
بازم ممنون
ممنون از راهنماییتونگینر حجم میده و پروتئین وی حجم خشک میده,به عنوانن مثال با مصرف یک قوطی گینر یا وی,حجمی که با گینر می گیرید حجم کاملا خشک نیست اما خیلی مشهودتر از حجمیه که با وی می گیرید
با توجه به وزنتون گینر به همراه کراتین می تونه مفید باشه,برای استقامت و چالاکی هم پمپ خوبه اما اگر پمپ مصرف کردید بهتره کراتین مصرف نکنید چون معمولا پمپ خودش حاوی کراتین هم هست,باز بستگی به هدفتون داره
ضمنا بدون تغذیه درست اگر هم وزن بگیرید بعد از تموم شدن مکمل ها باز وزنتون میاد پایین
از طرف دیگه مدت زیادی نیست تمرین می کنید پس انتظار بیش از اندازه از بدنتون نداشته باشید,تغذیتون رو درست کنید کم کم بدنتون فرم می گیره
یکی از اقوام ما داره از آمریکا میاد
میخوام بهش بگم مکمل واسم بخره و بیاره
از چه سایتی بگم خرید کنه؟ چه برندی؟
گینر میخوام واسه افزایش حجم بدنم
سلام داداش.پمپ روو قبل بدن سازی بخورم یا رزمی ؟؟؟؟
بازم ممنون
جسارتا میشه به من بگید کاربرد پمپ که میگید چیه ؟ واسه چی مصرف میشه ؟سلام داداش.
من نیم ساعت قبل از بدنسازی پمپ میخورم و نیم ساعت قبل از رزمی آرژنین.
سلامت باشید