f22raptor2014
Registered User
با سلام برای اضافه کردن به وزنت باید هدفت را معین کنی
1 حجم خشک میخای یا تر
2 فقط از مکمل میخای استفاده کنی
3 حزینه ای که میخای بکنی را معین کن
از همه این حرفها که بگذریم میرسیم سر اصل مطلب :
برای اضافه کردن وزن از چند راه میشه استفاده کرد فقط با یک کراتین ترکیبی به جایی نمیرسی یا این که بگی یک گینر استفاده کنم گنده بشم
نکته مهم:تغذیه نقش مهمی در افزایش توده بدنی دارد.
استفاده از چند مکمل ۱ گینر ۲ پامپ خوب
گینر در بازار زیاد هست ولی اکثرا فیک هستند که خوشبختانه اصلش را سراق دارم با توجه به تنوع بالا
پامپ:پامپ به مکملی میگن که افزایش خون را در عضلات افزایش میده اکثر پامپ ها در محتویاتشان انواع کراتین انواع آرژنین و کلی مواد دیگر که باعث افزایش گردش خون و ورود مواد مغذی به داخا عضلات میشود.
پامپ هم موجود هست.
چند نکته:
همیشه هدفت را اول معلوم کن
سعی کن بیشتر با تغذیه جلو بری نه با مکمل
سعی کن از مکملهای اصل استفاده کنی مارک هم زیاد فرقی نمیکنه چون همه شرکتها در حال رقابت هستند و این که یک عده میگن مکمل این شرکت خوبه و مکمل این شرکت بد کاملا اشتباه هست
در هر حال صحبت زیاده و حوصله کم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
1 حجم خشک میخای یا تر
2 فقط از مکمل میخای استفاده کنی
3 حزینه ای که میخای بکنی را معین کن
از همه این حرفها که بگذریم میرسیم سر اصل مطلب :
برای اضافه کردن وزن از چند راه میشه استفاده کرد فقط با یک کراتین ترکیبی به جایی نمیرسی یا این که بگی یک گینر استفاده کنم گنده بشم
نکته مهم:تغذیه نقش مهمی در افزایش توده بدنی دارد.
استفاده از چند مکمل ۱ گینر ۲ پامپ خوب
گینر در بازار زیاد هست ولی اکثرا فیک هستند که خوشبختانه اصلش را سراق دارم با توجه به تنوع بالا
پامپ:پامپ به مکملی میگن که افزایش خون را در عضلات افزایش میده اکثر پامپ ها در محتویاتشان انواع کراتین انواع آرژنین و کلی مواد دیگر که باعث افزایش گردش خون و ورود مواد مغذی به داخا عضلات میشود.
پامپ هم موجود هست.
چند نکته:
همیشه هدفت را اول معلوم کن
سعی کن بیشتر با تغذیه جلو بری نه با مکمل
سعی کن از مکملهای اصل استفاده کنی مارک هم زیاد فرقی نمیکنه چون همه شرکتها در حال رقابت هستند و این که یک عده میگن مکمل این شرکت خوبه و مکمل این شرکت بد کاملا اشتباه هست
در هر حال صحبت زیاده و حوصله کم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2