majid shahhoseini
Registered User
- نوشتهها
- 1,131
- لایکها
- 145
فعلا استراحت مي كنم يه مقدار پول كم دارم اگه خدا بخواد دوره استانازول مي خوام برمداداش تو فعلا کنار گذاشتی تمریناتو یا باز میخوای بری؟
فعلا استراحت مي كنم يه مقدار پول كم دارم اگه خدا بخواد دوره استانازول مي خوام برمداداش تو فعلا کنار گذاشتی تمریناتو یا باز میخوای بری؟
فعلا استراحت مي كنم يه مقدار پول كم دارم اگه خدا بخواد دوره استانازول مي خوام برم
جواد كيه؟حتما چیز خوبیه
.
من ایشالا از ماه دیگه میرم. رو کمک و تجربت حساب کردم جوادجان
جواد كيه؟
باشگاه. خوب خواستي بيا معرفي كنم تغريبا همه باشگاه هاي رشت رو رفتم
من واسه كاهش وزن باشگاه طلايي رو پيشنهاد مي كنم سه جلسه در هفته سي هزار تومان و چهار جلسه چهل هزار و تمرين جلسه اي هم نداره تردميل پولش جدا هست ولي اسكي ضايي و دوچرخهويه سري لوازم هوازي ديگه هم هست كه مجاني هست سه تا دوچرخه و دوتر فضايي هست با يه تردميل براي هوازي اينارو گفتم چون هدفت كاهش وزن هست مربي هم مرد بزرگي هست ، اقاي غلام اخشي مربي درجه يك و داور درجه يك با شگاه هم لوازمش كامل هست اين خصوصياتي كه گفتم مربوط به طبقه ي پائين هست و از طبقه بالا خبري ندارم مربي طبقه پائين هم اقا خسرو هستن يك پيشكسفت عالي ولي برنامه رو غلام مينويسه باشگاه شيفتي هست يعني زن و مرد هر كودوم تو شيفت متفاوتداش مجید یه باشگاه خوب معرفی کن تو رشت. قیمتش هم مناسب و البته مهم ترش مربی هستش.
یزدان بغل خونمون هستش ، ولی قیمتاش وحشتناکه.
من 10 کیلو اضافه وزن دارم. از 90 باید بیام 80 . هر روز دارم تردمیل میرم .
اگه مربي مهم هست فقط طلاييباشگاه طلایی که توی بیستون هستش ، تعریفش رو شنیدم.
اگه 30 تومن باشه ، قیمتش مناسبه.
فقط مربیش خوب باشه. گویا طبقه اول با دوم تفاوت داره!
اخشی هم میشناسم.
تردمیل هم که تو خونه استفاده میکنم. فقط میخوام زیر نظر مربی بدنسازی رو ادامه بدم.
اگه مربي مهم هست فقط طلايي
سلام
من 21 سالمه وزنم 68 قدم 190
1ماهه باشگاه میرم اما وسط تمرین زورم تموم میشه و دیگه نمی تونم واقعا نمی تونم،میخوام چهار شونه و گنده و خوش هیکل شم
لطفا کمکمممممم کنید
ممنون
سلام
من 21 سالمه وزنم 68 قدم 190
1ماهه باشگاه میرم اما وسط تمرین زورم تموم میشه و دیگه نمی تونم واقعا نمی تونم،میخوام چهار شونه و گنده و خوش هیکل شم
لطفا کمکمممممم کنید
ممنون
خوب مشكل چيه الان؟داداش ما رو بد جوری دو دل کردین هااا . الان من میخواستم بخرم ولی موندم چیکار کنم .! از جناب میزائی پرسیدم به نظرتون گینر با کربو بالا و پروتئین جدا بردارم خوبه یا همین گین بولیک 6000 رو ! گفتن که 6000 رو بردار . ولی جناب زارع فرمودن که پروتئین گینر جدا بردار ! الان من موندم چیکار کنم ! یکی دوستانه بگه اینو بردار منم میرم همون رو برمیدارم ! میخوام وزنم بیاد بالا ! الان 75 هستم لااقل بیاد 80-85 بشه !
خوب مشكل چيه الان؟
دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد