majid shahhoseini
Registered User
- نوشتهها
- 1,131
- لایکها
- 145
اسم كربو رو درست ننوشتيراستی قیمت کربوهیدرات olimp instant 4000gr را میخواسم.
با تشکر
اسم كربو رو درست ننوشتيراستی قیمت کربوهیدرات olimp instant 4000gr را میخواسم.
با تشکر
سلام ميثم جانسلام مجیدجان. خوبی؟
داداش من یه رفیق دارم که خیلی وقت پیش باهام هم مدرسه ای بود. بعد اون دوران هر چند ماه یه بار میدیدمش. وضعیت بدنیش عین من بود. یعنی لاغر و وزنشم مثل من. آخرین باری که دیدمش شیش ماه پیش بود که همونجور بود. ولی باورت نمیشه دیروز داشت میرفت باشگاه دیدمش خداوکیلی دوتای تو شده بود. یعنی تو اگه پیشش وامیستادی تازه نصف بدنشو پر میکردی :blink:
به نظرت این بشر چی مصرف کرده بدنش عین اسب حجم گرفته
سلام ميثم جان
اره ازين ادما زياد مي بينم كه تو يه هفته بالا ميان چيز عجيبي هم نيست زير نظر مربي خوب باشي تو يه ماه هممي توني بدن قابل قبولي در كنار سلامتي داشته باشي
فقط جيبت نيابد خالي باشه
والا رفيقت رو نديدم ولي اگه با دارو بخواي بياي بالا و بشه گفت داراي تناسب اندام و هيكل فيتنس هستي تقريبا با سه تومن جمع مي شه ولي اگه با مكمل بخواي بياي بالا با يك و نيم هم جمع مي شه اينا فقط هزينه هاي تغريبي مكمل و دارو بود تغذيه و غيره جداگانه هزينه دارهاولا دمت گرم که همیشه آنلاینی
دوما مثلا همین رفیقم به نظرت حدودا چقد خرج کرده؟
بعد اینجور حجم گرفتن موقتیه؟ یعنی اگه مکملو بذاره کنار بدنش می خوابه؟والا رفيقت رو نديدم ولي اگه با دارو بخواي بياي بالا و بشه گفت داراي تناسب اندام و هيكل فيتنس هستي تقريبا با سه تومن جمع مي شه ولي اگه با مكمل بخواي بياي بالا با يك و نيم هم جمع مي شه اينا فقط هزينه هاي تغريبي مكمل و دارو بود تغذيه و غيره جداگانه هزينه داره
اگه بعد دوره چه مكمل چه دارو تغذيه و تمرين و تراپي ها همه چي رديف باشه ماكسيمم بدن ساخته شده از چهار تا شيش ماه دوام مياره و بعد كم كم افت مي كنهبعد اینجور حجم گرفتن موقتیه؟ یعنی اگه مکملو بذاره کنار بدنش می خوابه؟
اگه بعد دوره چه مكمل چه دارو تغذيه و تمرين و تراپي ها همه چي رديف باشه ماكسيمم بدن ساخته شده از چهار تا شيش ماه دوام مياره و بعد كم كم افت مي كنه
یعنی چی متاسفانه دانشجو هستم تو باید افتخار کنی که دانشجویی مگه توی دانگاه شما باشگاه ورزشی رایگان برای دانشجو ها نیست؟؟
قرصا و چربی سوزها ضرر ندارن؟هر روز باشگاه هوازی کار کن (ترمیل+دوچرخه) هر کدام حداقل نیم ساعت + چربی سوز + شب شام اصلا نخور +در طول روز هر چی خواستی بخور ولی از قبل کمتر
راه میانبر همراه با همین کارها قرص لاغری
ببينيد بعد گزشتن تاريخ انقظا اتفاق خاصي نمي يوفته اون تاريخ فقط محدوده ي مصرفي مكمل رو نشون مي ده و داخل مكمل بمب هم نيت كه با گزشت تاريخ منفجر بشه اما بستگي به شرايت نگه داري اون هم داره با توجه به اين كه شما بازش هم نكردين فك نمي كنم موردي داشته باشي شما مكمل رو بو كنيد و پودرش رو بچشيد ببينيد طبيعي هست يا نه بعد مصرف كنيد اگه همه چي نورمال باشه مكمل هنوز قابل مصرف هست وليكن امان داره با باز شدنش بعد چند روز مكمل مشكل پيدا كنهدوستان من یه کراتین سل مس خریده بودم که هنوز باز نکردمش و تاریخ مصرفش 09/2013 هست
می خواستم بدونم با توجه به اینکه باز نشده و 15 روز از ماه 9 رفته تا کی میشه مصرفش کرد ؟
بهترین روش مصرفش چی هست ؟
ببينيد بعد گزشتن تاريخ انقظا اتفاق خاصي نمي يوفته اون تاريخ فقط محدوده ي مصرفي مكمل رو نشون مي ده و داخل مكمل بمب هم نيت كه با گزشت تاريخ منفجر بشه اما بستگي به شرايت نگه داري اون هم داره با توجه به اين كه شما بازش هم نكردين فك نمي كنم موردي داشته باشي شما مكمل رو بو كنيد و پودرش رو بچشيد ببينيد طبيعي هست يا نه بعد مصرف كنيد اگه همه چي نورمال باشه مكمل هنوز قابل مصرف هست وليكن امان داره با باز شدنش بعد چند روز مكمل مشكل پيدا كنه
مصرف:مصرفش بارگيري نياز نداره ولي چون داره تاريخ انقظاش دير تر مي شه ميتونيد بارگيري هم كنيد
تا ده روز پنج گرم صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب
بعد ده روز:پنج گرم قبل تمرين
بنده هيچ مسئوليتي در قبال سالم بودن مكمل ندارم