• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

p30suite

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان گینر چیه؟با مکمل فرق داره؟
آخه قصد داشتم محصول ON که این هست رو بخرم
100% WHEY GOLD STANDARD
یکی از دوستان گفت اینو نخری که داغونت میکنه و این خشک هست! تو به گینر نیاز داری
و اینکه خود گینر انواع داره؟
آخه تویه این لینک ترسوند منو:D نوشته درصد بعضی چیزاش مثل قند و چربش نباید بالا باشه!
گینر چیست و عملکرد آن چگونه است؟ | پایگاه تخصصی بدنسازی و پاورلیفتینگ

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931

afshin5

Registered User
لایک‌ها
1,548
سلام من دنبال یه مکمل تریبولوس یا همون پودر خارخاسک هستم از کجا میتونه تهیه کنم داروخانه ها دارن؟

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام مجیدجان. خوبی؟
داداش من یه رفیق دارم که خیلی وقت پیش باهام هم مدرسه ای بود. بعد اون دوران هر چند ماه یه بار میدیدمش. وضعیت بدنیش عین من بود. یعنی لاغر و وزنشم مثل من. آخرین باری که دیدمش شیش ماه پیش بود که همونجور بود. ولی باورت نمیشه دیروز داشت میرفت باشگاه دیدمش خداوکیلی دوتای تو شده بود. یعنی تو اگه پیشش وامیستادی تازه نصف بدنشو پر میکردی :blink:
به نظرت این بشر چی مصرف کرده بدنش عین اسب حجم گرفته

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام مجیدجان. خوبی؟
داداش من یه رفیق دارم که خیلی وقت پیش باهام هم مدرسه ای بود. بعد اون دوران هر چند ماه یه بار میدیدمش. وضعیت بدنیش عین من بود. یعنی لاغر و وزنشم مثل من. آخرین باری که دیدمش شیش ماه پیش بود که همونجور بود. ولی باورت نمیشه دیروز داشت میرفت باشگاه دیدمش خداوکیلی دوتای تو شده بود. یعنی تو اگه پیشش وامیستادی تازه نصف بدنشو پر میکردی :blink:
به نظرت این بشر چی مصرف کرده بدنش عین اسب حجم گرفته
سلام ميثم جان
اره ازين ادما زياد مي بينم كه تو يه هفته بالا ميان چيز عجيبي هم نيست زير نظر مربي خوب باشي تو يه ماه هممي توني بدن قابل قبولي در كنار سلامتي داشته باشي
فقط جيبت نيابد خالي باشه

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
سلام ميثم جان
اره ازين ادما زياد مي بينم كه تو يه هفته بالا ميان چيز عجيبي هم نيست زير نظر مربي خوب باشي تو يه ماه هممي توني بدن قابل قبولي در كنار سلامتي داشته باشي
فقط جيبت نيابد خالي باشه

اولا دمت گرم که همیشه آنلاینی :D
دوما مثلا همین رفیقم به نظرت حدودا چقد خرج کرده؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اولا دمت گرم که همیشه آنلاینی :D
دوما مثلا همین رفیقم به نظرت حدودا چقد خرج کرده؟
والا رفيقت رو نديدم ولي اگه با دارو بخواي بياي بالا و بشه گفت داراي تناسب اندام و هيكل فيتنس هستي تقريبا با سه تومن جمع مي شه ولي اگه با مكمل بخواي بياي بالا با يك و نيم هم جمع مي شه اينا فقط هزينه هاي تغريبي مكمل و دارو بود تغذيه و غيره جداگانه هزينه داره

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
والا رفيقت رو نديدم ولي اگه با دارو بخواي بياي بالا و بشه گفت داراي تناسب اندام و هيكل فيتنس هستي تقريبا با سه تومن جمع مي شه ولي اگه با مكمل بخواي بياي بالا با يك و نيم هم جمع مي شه اينا فقط هزينه هاي تغريبي مكمل و دارو بود تغذيه و غيره جداگانه هزينه داره
بعد اینجور حجم گرفتن موقتیه؟ یعنی اگه مکملو بذاره کنار بدنش می خوابه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
بعد اینجور حجم گرفتن موقتیه؟ یعنی اگه مکملو بذاره کنار بدنش می خوابه؟
اگه بعد دوره چه مكمل چه دارو تغذيه و تمرين و تراپي ها همه چي رديف باشه ماكسيمم بدن ساخته شده از چهار تا شيش ماه دوام مياره و بعد كم كم افت مي كنه

-mey3am-

Registered User
لایک‌ها
2,939
اگه بعد دوره چه مكمل چه دارو تغذيه و تمرين و تراپي ها همه چي رديف باشه ماكسيمم بدن ساخته شده از چهار تا شيش ماه دوام مياره و بعد كم كم افت مي كنه

پس تا آخر عمر باید خرج کنیم که :eek: گور بابای هیکل :D

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
سلام خدمت دوستان حرفه ای و نیمه حرفه ای :دی

من حسین هستم.
19 سالمه
وزنم 105 کیلو هست.
قدم حدودا 190 تا 192 هست.
میخوام طی 6 ماه وزنم رو به 75-80 کیلو کاهش بدم.
یعنی هم اب کنم و هم تولید ماهیچه.ولی من بیشتر هیکل خطی رو میپسندم تا حجمی :)
متاسفانه از اونجایی که دانشجو هستم و خرج دانشجویی و از این صحبتا وثقم نمیرسه مشاوره ورزشی و مربی خصوصی و از این صحبتا داشته باشم :(
خواهش میکنم دوستان حرفه ای کمک کنن و واسه نوشتن **** و یه برنامه خوب واسه تمرین هر روز من بدن.به این صورت که من یه روز در میون تکواندو میخوام برم و یک روز در میون هم بدن سازی.
من قدیما که جوون بودم تکواندو رو تا کمر ابی رفتم.حیفم اومد الان ادامش ندم هم تنوعی هست و هم خوبه :)
خلاصه دستتون درد نکنه.دعاتون میکنم :دی
هر کمکی از دستتون برمیاد و یا هر توصیه ای دارید دریغ نکنید :)
ممنون.

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
یعنی چی متاسفانه دانشجو هستم تو باید افتخار کنی که دانشجویی مگه توی دانگاه شما باشگاه ورزشی رایگان برای دانشجو ها نیست؟؟

djmd2

Registered User
لایک‌ها
26
هر روز باشگاه هوازی کار کن (ترمیل+دوچرخه) هر کدام حداقل نیم ساعت + چربی سوز + شب شام اصلا نخور +در طول روز هر چی خواستی بخور ولی از قبل کمتر

راه میانبر همراه با همین کارها قرص لاغری

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان من یه کراتین سل مس خریده بودم که هنوز باز نکردمش و تاریخ مصرفش 09/2013 هست
می خواستم بدونم با توجه به اینکه باز نشده و 15 روز از ماه 9 رفته تا کی میشه مصرفش کرد ؟
بهترین روش مصرفش چی هست ؟

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
یعنی چی متاسفانه دانشجو هستم تو باید افتخار کنی که دانشجویی مگه توی دانگاه شما باشگاه ورزشی رایگان برای دانشجو ها نیست؟؟

متاسفانه خیر :)
هیچ باشگاه مجانی وجود نداره :دی
من دانشگاه ازاد شیراز هستم.

shadow fiend

Registered User
لایک‌ها
515
هر روز باشگاه هوازی کار کن (ترمیل+دوچرخه) هر کدام حداقل نیم ساعت + چربی سوز + شب شام اصلا نخور +در طول روز هر چی خواستی بخور ولی از قبل کمتر

راه میانبر همراه با همین کارها قرص لاغری
قرصا و چربی سوزها ضرر ندارن؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان من یه کراتین سل مس خریده بودم که هنوز باز نکردمش و تاریخ مصرفش 09/2013 هست
می خواستم بدونم با توجه به اینکه باز نشده و 15 روز از ماه 9 رفته تا کی میشه مصرفش کرد ؟
بهترین روش مصرفش چی هست ؟
ببينيد بعد گزشتن تاريخ انقظا اتفاق خاصي نمي يوفته اون تاريخ فقط محدوده ي مصرفي مكمل رو نشون مي ده و داخل مكمل بمب هم نيت كه با گزشت تاريخ منفجر بشه اما بستگي به شرايت نگه داري اون هم داره با توجه به اين كه شما بازش هم نكردين فك نمي كنم موردي داشته باشي شما مكمل رو بو كنيد و پودرش رو بچشيد ببينيد طبيعي هست يا نه بعد مصرف كنيد اگه همه چي نورمال باشه مكمل هنوز قابل مصرف هست وليكن امان داره با باز شدنش بعد چند روز مكمل مشكل پيدا كنه
مصرف:مصرفش بارگيري نياز نداره ولي چون داره تاريخ انقظاش دير تر مي شه ميتونيد بارگيري هم كنيد
تا ده روز پنج گرم صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب
بعد ده روز:پنج گرم قبل تمرين
بنده هيچ مسئوليتي در قبال سالم بودن مكمل ندارم

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ببينيد بعد گزشتن تاريخ انقظا اتفاق خاصي نمي يوفته اون تاريخ فقط محدوده ي مصرفي مكمل رو نشون مي ده و داخل مكمل بمب هم نيت كه با گزشت تاريخ منفجر بشه اما بستگي به شرايت نگه داري اون هم داره با توجه به اين كه شما بازش هم نكردين فك نمي كنم موردي داشته باشي شما مكمل رو بو كنيد و پودرش رو بچشيد ببينيد طبيعي هست يا نه بعد مصرف كنيد اگه همه چي نورمال باشه مكمل هنوز قابل مصرف هست وليكن امان داره با باز شدنش بعد چند روز مكمل مشكل پيدا كنه
مصرف:مصرفش بارگيري نياز نداره ولي چون داره تاريخ انقظاش دير تر مي شه ميتونيد بارگيري هم كنيد
تا ده روز پنج گرم صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب
بعد ده روز:پنج گرم قبل تمرين
بنده هيچ مسئوليتي در قبال سالم بودن مكمل ندارم

ممنون دوست عزیز

alecferaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اگه دولتی شیراز بودی باشگاه های خوبی داشت مجانی.
به نظر من کم کردن حدود 30 کیلو توی 6 ماه خیلی هم خوب نیست. وزن شما روی 85 باشه عالیه فک کنم.
به نظر من شما تغذیتون رو اول اصلاح کنید. شام رو خیلی کم بخورید در حدی که شکمتون خالیه خالی نباشه.صبحونه حتما بخورید تا اشتاهون برای ناهار کم بشه.
چون مثل بنده دانشجو هستید ساده ترین ورزش دو و پیاده روی هست. فقط یه کفش مناسب تهیه کن. چون شش هایتون از نظر حجم هوا محدود هست شما باید زمان دویدنتون رو افزایش و سرعت رو پایین انجام بدین. (روی تردمیل حدود 8km ). هوای شیراز هم که خوبه. بیرون تمرین کنید بهتره.(کفش مناسب و با کیفیت یادتون نره). دویدنتون حداقل روزی 45 دقیقه باشه.
اگه توی باشگاه هم تمرین بدنسازی انجام میدین حتما بعد از تمرین تردمیل و دوچرخه یادتون نره.
اما باز هم تاکید می کنم بدون اصلاح تغذیه و کاهش حجم کالری های دریافتی روزانه وزنتون به چیزی که می خواید نخواهد رسید.

بالا