• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام.آقا مجید خیلی ممنون از بابت ایجاد این تاپیک.میخواستم منم یه راهنممایی کنید که به امید خدا از هفته بعد شروع کنم به تمرین و از سرگیری باشگاه

من وزنم 57و قدمم 179هستش یعنی چیزی در حد 15 -20 کیلو کمبود وزن.اگه بخوام در عرض 1 سال همراه عضله سازی و افزایش وزن با بودجه فعلا 1-1.5 تومن باید چی مصرف کنم در اولویت برای وزن گیری ولطفا مارک اون چیزی هم که معرفی میکنید بگید

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.آقا مجید خیلی ممنون از بابت ایجاد این تاپیک.میخواستم منم یه راهنممایی کنید که به امید خدا از هفته بعد شروع کنم به تمرین و از سرگیری باشگاه

من وزنم 57و قدمم 179هستش یعنی چیزی در حد 15 -20 کیلو کمبود وزن.اگه بخوام در عرض 1 سال همراه عضله سازی و افزایش وزن با بودجه فعلا 1-1.5 تومن باید چی مصرف کنم در اولویت برای وزن گیری ولطفا مارک اون چیزی هم که معرفی میکنید بگید
سلام
اول. خوشحالم كه ادم با حوصله اي هستي و نگفتي تو يه ماه مي خوام زياد كنم بعد شما تيپ بدنيت چه هست؟
در وحله اول سمت دارو نرو چون هدف مسابقه نداري و مربي هم اگه تشويقت كرد اين كار رو نكن مربي هدفش سرپوش گزاشتن رو ضعف خودش هست
براي بالا اوردن بدن بايد تمرين مستمر ، تغذيه بدنسازي ، استراحت كافي و در اخر مكمل محيا باشه
مي توني دو ماه اول رو به عنوان وارم اپ يا اشنايي با اين ورزش شروع كني و من باقي رو سفت بگيري
تغذيه روزي پنج وعده مفيد مملو از كربو هيدرات و پروتيين باشه
مكمل هم من نظرم اينطوري هست
اسنك اول به عنوان استارت:هارد گينير = ماسل تك ٥ كيلويي يا هارد مس اينر ارمور ٤كيلويي يا گين بوليك اليمپ
بعد سانك اول اسنك دوم:پروتيين ماي فيوژن يا بي اس ان+كرايتن
اسنك بعدي:امينو بيف يا امينو سايتك+گلوتامين ماسل فارم يا هرچي ديگه+كراتين +بي سي اي اي
اسنك ها پيش نهادي هست و با هم مچ هستن بازم سوال ريز تر در باره نوع تغذيه و مكمل و مصرف داتيشد بازم هستم

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
اول. خوشحالم كه ادم با حوصله اي هستي و نگفتي تو يه ماه مي خوام زياد كنم بعد شما تيپ بدنيت چه هست؟
در وحله اول سمت دارو نرو چون هدف مسابقه نداري و مربي هم اگه تشويقت كرد اين كار رو نكن مربي هدفش سرپوش گزاشتن رو ضعف خودش هست
براي بالا اوردن بدن بايد تمرين مستمر ، تغذيه بدنسازي ، استراحت كافي و در اخر مكمل محيا باشه
مي توني دو ماه اول رو به عنوان وارم اپ يا اشنايي با اين ورزش شروع كني و من باقي رو سفت بگيري
تغذيه روزي پنج وعده مفيد مملو از كربو هيدرات و پروتيين باشه
مكمل هم من نظرم اينطوري هست

اسنك اول به عنوان استارت:هارد گينير = ماسل تك ٥ كيلويي يا هارد مس اينر ارمور ٤كيلويي يا گين بوليك اليمپ
بعد سانك اول اسنك دوم:پروتيين ماي فيوژن يا بي اس ان+كرايتن
اسنك بعدي:امينو بيف يا امينو سايتك+گلوتامين ماسل فارم يا هرچي ديگه+كراتين +بي سي اي اي
اسنك ها پيش نهادي هست و با هم مچ هستن بازم سوال ريز تر در باره نوع تغذيه و مكمل و مصرف داتيشد بازم هستم

خوب باید بگم که عقل هر آدمی هم میگه که چیزی که ب یه ک باره بالا بیاد معلومه بعدش چی میشه! بدنمم تقریبا خشک و عضلانیه و سنمم ۲۱ . در ادامه بگم که قبل ماه رمضون ۲ماه باشگاه رفتم بابرنامه و بدون هیچ مکملی که اون موقع ۲ کیلو وزن آوردم اما تو این مدت که نرفتم همونم آب شد!البته یک مشکلی داشتم که نمیتونستم وعده های غذایی مو افزایش بدم یعنی اشتهام نمیکشید
من یه کم مبتدی ام !منطور از اسنک چی میشه؟؟؟!!!و دیگه اینکه این ۳ تا اسنک که گفتین باید همزمان مصرف کنم یا به صورت مرحله ای؟؟؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
خوب باید بگم که عقل هر آدمی هم میگه که چیزی که ب یه ک باره بالا بیاد معلومه بعدش چی میشه! بدنمم تقریبا خشک و عضلانیه. در ادامه بگم که قبل ماه رمضون ۲ماه باشگاه رفتم بابرنامه و بدون هیچ مکملی که اون موقع ۲ کیلو وزن آوردم اما تو این مدت که نرفتم همونم آب شد!البته یک مشکلی داشتم که نمیتونستم وعده های غذایی مو افزایش بدم یعنی اشتهام نمیکشید
من یه کم مبتدی ام !منطور از اسنک چی میشه؟؟؟!!!و دیگه اینکه این ۳ تا اسنک که گفتین باید همزمان مصرف کنم یا به صورت مرحله ای؟؟؟
خوب تيپ بدني اكتومورف هست ، پسوبا بدنسازي اشنا هستي نيازي به وارم اپ نداره وزن و حجمي كه اول بدنسازي مي گيري طبيعي به خاطر شكي هست كه به بدن وارد مي شه و بدن تو حالت غير طبيعي قرار مي گيره سريع واكنش نشون مي ده واسه افزايش اشتها هم مي توني از مخمر جو استفاده كني خوب جواب مي ده
اسنك منظور همون دوره هست يا يه چيدمان مكمل و هر اسنك بايد مرحله به مرحله مصرف بشه

flower boy2

Registered User
لایک‌ها
4
خوب تيپ بدني اكتومورف هست ، پسوبا بدنسازي اشنا هستي نيازي به وارم اپ نداره وزن و حجمي كه اول بدنسازي مي گيري طبيعي به خاطر شكي هست كه به بدن وارد مي شه و بدن تو حالت غير طبيعي قرار مي گيره سريع واكنش نشون مي ده واسه افزايش اشتها هم مي توني از مخمر جو استفاده كني خوب جواب مي ده
اسنك منظور همون دوره هست يا يه چيدمان مكمل و هر اسنك بايد مرحله به مرحله مصرف بشه

خیلی ممنون از راههنمایی داش مجید
از این مخمر جو هم میگیرم ببینم چقدر تاثیر داره هرچند قبلا شربت اشتها و یه قرص که اسمش یادم نیست استفاده کردم ولی اونطور جواب نداد.
فقط اینایی که معرفی کردین اصلش گیر میاد یا خود شما کسی رو معرفی میکنین که بتونم اصلشو بفروشه؟؟؟این روزا همه میگن بیا من اصلشو دارم اما بعد فروختن میزنن زیر همه چی....
یه سوالم که داشتم اینه که بودجه 1-1.5 تومن تا چند ماه اینایی که معرفی کردینو جواب میده؟؟؟؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی ممنون از راههنمایی داش مجید
از این مخمر جو هم میگیرم ببینم چقدر تاثیر داره هرچند قبلا شربت اشتها و یه قرص که اسمش یادم نیست استفاده کردم ولی اونطور جواب نداد.
فقط اینایی که معرفی کردین اصلش گیر میاد یا خود شما کسی رو معرفی میکنین که بتونم اصلشو بفروشه؟؟؟این روزا همه میگن بیا من اصلشو دارم اما بعد فروختن میزنن زیر همه چی....

من فعلا مکمل ندارم یه سری دارم که دورم تموم شده نیازم نیست خواصی یه نگاه بنداز مکمل ها وارداتی دوبی هستن
دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
سلام داش
من همونطور که گفتم میخوام شروع به مصرف کراتین کنم یه سری اطلاعات کلی میخواستم
یکی اینکه من اگه مصرف کراتین شروع کنم بدنم تا چند وقت دیگه میاد رو فرم؟
دوم اینکه اگه مصرفم تموم بشه ولی بازم به تمرین ادامه بدم بدنم فرمی گرفته رو از دست میده؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام داش
من همونطور که گفتم میخوام شروع به مصرف کراتین کنم یه سری اطلاعات کلی میخواستم
یکی اینکه من اگه مصرف کراتین شروع کنم بدنم تا چند وقت دیگه میاد رو فرم؟
دوم اینکه اگه مصرفم تموم بشه ولی بازم به تمرین ادامه بدم بدنم فرمی گرفته رو از دست میده؟
سلام
كراتين كارش انتقال اب به داخل ماهيچه هست و مصرف طولاني مدتش باعث افزايش سايز عضله و افزايش وزن مي شه شما نهايتا اگه با كراتين و تغذيه بخواي به يه نتيجه اي برسي سه ماهي طول مي كشه با تغذيه مناسب
با كنار گذاشتن مصرف كراتين زخاير جمع شده تو ميهچه شروع به خارج شده از عضلات مي كنن و بايد تغذيه خيلي مناسبي داشته باشي تا بتونس حجمت رو نگه داري
درضمن كراتين اگه درست مصرف بشه مي توني در تمام طول سال مصرف كني

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
ببينيد بعد گزشتن تاريخ انقظا اتفاق خاصي نمي يوفته اون تاريخ فقط محدوده ي مصرفي مكمل رو نشون مي ده و داخل مكمل بمب هم نيت كه با گزشت تاريخ منفجر بشه اما بستگي به شرايت نگه داري اون هم داره با توجه به اين كه شما بازش هم نكردين فك نمي كنم موردي داشته باشي شما مكمل رو بو كنيد و پودرش رو بچشيد ببينيد طبيعي هست يا نه بعد مصرف كنيد اگه همه چي نورمال باشه مكمل هنوز قابل مصرف هست وليكن امان داره با باز شدنش بعد چند روز مكمل مشكل پيدا كنه
مصرف:مصرفش بارگيري نياز نداره ولي چون داره تاريخ انقظاش دير تر مي شه ميتونيد بارگيري هم كنيد
تا ده روز پنج گرم صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب
بعد ده روز:پنج گرم قبل تمرين
بنده هيچ مسئوليتي در قبال سالم بودن مكمل ندارم
امروز مکمل رو باز کردم استفاده کردم توش چند تا تکه گلوله شده بود و انگار مثل گچ سفت شده باشه پودری هم که توی پیمانه بود سفت شده بود
توی یک لیوان اب حل کردم خوردم مزه اش خوب بود خودش گفته توی 4-6 OZ‌ اب حل کنید تقریبا میشه 170 گرم
درست مصرف کردم ؟
روش نوشته یک پیمانه بعد از تمرین و یک پیمانه 7-8 ساعت بعد از خوردن تمرین!

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
امروز مکمل رو باز کردم استفاده کردم توش چند تا تکه گلوله شده بود و انگار مثل گچ سفت شده باشه پودری هم که توی پیمانه بود سفت شده بود
توی یک لیوان اب حل کردم خوردم مزه اش خوب بود خودش گفته توی 4-6 OZ‌ اب حل کنید تقریبا میشه 170 گرم
درست مصرف کردم ؟
روش نوشته یک پیمانه بعد از تمرین و یک پیمانه 7-8 ساعت بعد از خوردن تمرین!
فغلا مكمل سالم و شمكل نداره تايمشرقبل تمرين بهتره

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
بچه ها من پشت میز نشین هستم و کارم اکثرا پشت کامپیوتر هست تحرکم خیلی خیلی کم شده
کسی برنامه ای راهنمایی چیزی داره اشتراک بزاره بتونم از شر این اضافه وزن خلاص بشم
خلاصه باربی بشم:cigar:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
بچه ها من پشت میز نشین هستم و کارم اکثرا پشت کامپیوتر هست تحرکم خیلی خیلی کم شده
کسی برنامه ای راهنمایی چیزی داره اشتراک بزاره بتونم از شر این اضافه وزن خلاص بشم
خلاصه باربی بشم:cigar:

روزی 1ساعت ورزش هوازی

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
فغلا مكمل سالم و شمكل نداره تايمشرقبل تمرين بهتره

من پس قبل تمرین می خورم چون بعد از تمرین گلوتامین رو اگه بخوام این رو بخورم نمی تونم بخورم
بعد تمرین گلوتامین رو می خورم
بهتره نه ؟

vimax

Registered User
لایک‌ها
60
بالا