• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
45 دقیقه تردمیل! من تاحالا 10 دقیقه میرفتم فکر می کردم رکورد زدم! :d
خوب دوست عزیز من نفس کم میارم 45 دقیقه نمی تونم که! بعد یه سوال دیگه، من الان قبل باشگاه رفتنم 82 بودم بعد که رفتم باشگاه شدم 80 ثابت(با اینکه **** نگرفتم) اگه موقتا **** بگیرم و وزنم رو با چربی سوزی بیارم رو هفتاد بعد که هفتاد شدم میتونم **** رو کنسل کنم و آیا بازم وزنم رو 70 ثابت میمونه؟ یا باز میره بالا؟
بعد كار با دمبل اگه هوازي صورت بگيره بندن تو فاز چربي سوزي هست و زخاير گليكوژن تموم شده و چربي سوزي با كيفيتي رو شاهد هستي حالا چه ده دقيقه چه بيشتر چربي سوزي صورت مي گيره ولي بسته يه همون زمانش كم زياد مي شه يعني هرچي بيشتر رو تردميل باشي چربي سوزي بيشتر مي شه
شما اگه يه مدت رژيم باشي وزنت بياد همون وزن دخواهت و بعد رژيم رو بشكوني مشكلي مداره به شرطي كه كار با دمبل رو حتما داشته باشي و خارج شدن از رژيم به اين معنا نباشه كه هر چي رو هر چقدر خوردي،خوردي بايد خارج از رژيم هم اصولي تغذيه بشه

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام و عرض ادب
دوستان متخصص نظرتون راجبه این کراتین چیه؟
چجوری و با چی باید استفاده بشه؟
ممنون
http://upload7.ir/images/09987333157528089494.jpg
سلام
كراتين به شدت مشكوكه اي كاش عكس بيشتر ميزاشتي
طريقه مصرف هم اگه بارگيري كني بايد تا ده روز پنج گرم صبح قبل تمرين و قبل خواب مصرف كني كه به كليه فشار مياد پيش نهاد مي شه همون روزي پنج گرم قبل تمرين مصرف كني

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
والا بنده الان ١٩ سال و ٤ ماهم هست
حدود ٤-٥ سال پيش اندام مناسبتري داشتم اما مناسفانه تو اين مدت خيلي اندامم لاغر و ضعيف شده
مورد دوم باسنم بزرگ هست و راهي هس جمع و حور ترش كرد؟
و مورد اخر قد كوتاهمون هست كه براي اين چيكار كنم
وزنمو نميدونم چقدره اما قدم حدود ١٦٦ همين حدود
ممنون

shayan.sk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
كراتين به شدت مشكوكه اي كاش عكس بيشتر ميزاشتي
طريقه مصرف هم اگه بارگيري كني بايد تا ده روز پنج گرم صبح قبل تمرين و قبل خواب مصرف كني كه به كليه فشار مياد پيش نهاد مي شه همون روزي پنج گرم قبل تمرين مصرف كني
سلام ممنون بابت پاسخ متاسفانه الان امکان ارسال عکس بیشتر نیست حتما فردا میزارم بازم خیلی ممنون بابت پاسخ

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
پروتین خوب برای قد 190 وزن 75 چی پیشنهادومیدین؟
اسید آمینه و گلوتامین هم لازمه؟
10 جلس شروع کردم
سلام
پروتئين اپتيموم كه برترين هست و چندين جايزه هم دريافت كرده در كنارش كمبت ،ماي فيوژن،ساينتاو...مي شه نام برد
در كنار پروتئين براي اينكه نتيجه ي بهتري بگيري ميتوني از يه سرييمكمل ها استفاده كني البته همش بر مي گرده به ودجه
بهترين گزينه ها در كنارش مي تونه كراتين براي انتقال اب و مواد به عضلات ،گلوتامين برايب گه داري و ريكاوري عضلات بي سي اي اي و امينو هم براي تكميل بهتر امينو اسيد و تامين پروتئين بدن
اين پايين هم يه نگاه كنيد ضرر نداره

دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد

TO4U

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام!
اقا من ورزشکار نیستم اما پیاده روی زیاد میکنم
وزنم بد نیست متعادل
الان که نگا میکنم شیش تیکس!
تاحالا دقت نکرده بودم بهش!
بنظرمیاد ژنتیک تاثیر داره و پیاده روی سریع.
اونایی که میخوان وزن کم کنن بهترین کار پیاده روی سریع هست که
یه مدت کوتاه سریع راه بری عادت میکنی و خسته هم نمیشی
من 20 کیلومتر راه میرم اما سریع اخر کیلومتر فرق تعریق دارم و اب میخورم و باعث
میشه بهترین خوابو داشته باشم!!
موفق باشید

hamidalikhani

Registered User
لایک‌ها
7
بعداز حدوده دوماه بدنسازی میخوام مکمل مصرف کنم وزنم 85 قدم هم 188 شکم خیلی کم دارم...

دوستان چه مکملی پیشنهاد میدن ؟ خودم قبله تمرین میخوام کرایتن بخورم بعده تمرین هم پروتین.. نظره دوستان چیه؟ از کجا تهیه کنم که مطمئن باشم و طریقه مصرف چه جوریه ممنون

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
بعداز حدوده دوماه بدنسازی میخوام مکمل مصرف کنم وزنم 85 قدم هم 188 شکم خیلی کم دارم...

دوستان چه مکملی پیشنهاد میدن ؟ خودم قبله تمرین میخوام کرایتن بخورم بعده تمرین هم پروتین.. نظره دوستان چیه؟ از کجا تهیه کنم که مطمئن باشم و طریقه مصرف چه جوریه ممنون
سلام
مكما هاي انتخاب كردي خوبن اگه خريدي بعد مشخص شدن برند تجاري بيا من طريقه مصرفش رو مي گم اين پايين هم يه نگاه بنداز ضرر نداره

دوستان اگه کسی مکمل نیاز داشت من مکمل ها رو دارم می فروشم این فایل رو دانلود کنید عکس با نام کاربری هم توش هست
دانلود New folder (2) rar
دوستان با من در پيام خصوصي در ارتباط باشيد

Shayan_Shomal

Registered User
لایک‌ها
371
درود مجید جان. همشهری عزیز.

من حدود 87 کیلو وزنم هستش و قد 180 CM.

3 روز در هفته بدنسازی باشگاه میرم. روزهای دیگه هم تردمیل استفاده میکنم. ولی چون این 7 کیلو هم میخوام زودتر اب کنم ، روزهایی که بدنسازی دارم ، صبحش تردمیل استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

اوایل بدنسازی میرفتم ، تمرین اسکوات خیلی روی ران تاثیر گزاشته بود و به زور میدوییدم. ولی الان یه خورده بهتر شده.

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
درود مجید جان. همشهری عزیز.

من حدود 87 کیلو وزنم هستش و قد 180 CM.

3 روز در هفته بدنسازی باشگاه میرم. روزهای دیگه هم تردمیل استفاده میکنم. ولی چون این 7 کیلو هم میخوام زودتر اب کنم ، روزهایی که بدنسازی دارم ، صبحش تردمیل استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد که؟

اوایل بدنسازی میرفتم ، تمرین اسکوات خیلی روی ران تاثیر گزاشته بود و به زور میدوییدم. ولی الان یه خورده بهتر شده.
سلام
نه ،صبح هم مي توني بري رو تردميل مشكلي نيست فقط بايد از ١٥ تا ٢٠ بيشتر باشه مثلا يك ساعت كه بدن تو فاز چربي سوزي بره
كلا وقتي پا تمرين مي كني چون عضله بزگ هست و مقداري هورمون رشد و تستوسترون از بدن ازاد مي شه به دليل جريان خون تو پايين تنه و بيضه ريكاوري سخت تر مي شه و عادي هست

speednet1391

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
والا بنده الان ١٩ سال و ٤ ماهم هست پسر
حدود ٤-٥ سال پيش اندام مناسبتري داشتم اما مناسفانه تو اين مدت خيلي اندامم لاغر و ضعيف شده
مورد دوم باسنم بزرگ هست و راهي هس جمع و حور ترش كرد؟
و مورد اخر قد كوتاهمون هست كه براي اين چيكار كنم
وزنمو نميدونم چقدره اما قدم حدود ١٦٦ همين حدود
ممنون

............!؟

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
بوخودا من میترسم فردا در مورد وازکتومی هم اینجا راهنمایی بخوان!

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
بوخودا من میترسم فردا در مورد وازکتومی هم اینجا راهنمایی بخوان!
برادر من برای قدت دیر شده یکم کار زیادی نمیشه کرد ولی زینک استفاده کن اون هم تحت نظر ÷زشک تغذیه همچنین با پزشک غدد هم در مورد تزریق هورمن رشد مشورت کن خیلی بعیده ولی شاید با استفاده از این هورمن و ورزش های کششی مثل بارفیکس شاید بتونی تا 170 برسونیش البته میگم بعیده از سنت گذشته
برای اندام لاغرت احتمالا ساعت خابت شبا بعد از 12 هست 1.ساعت خواب و بیداری منظمتر کن 2.تغذیه هم که جای خود دارد نیازی به گفتن نداره 3.ضمنا از خواب بعد از ظهر بمدت حداکثر 1 ساعت غافل نشو
برای باسن بزرگ هم چاره ای نیست احتمالا پنتیک شما اینطوره ولی ورزش مخصوصا روزانه 30 دقیقه ÷یاده روی و 5 دقیقه دو که تپش قلب داشته باشی و مصرف کمتر فست فود دیده شده عمل میکنه
سعی کن هرروز میوه و شیر رو مصرف داشته باشی یعنی میوه حداقل روزی یک موز و سیب و یک لیوان شیر حتما بزن

Dejbanan

Registered User
لایک‌ها
279
برای قد به نظر من خیلی دیر نشده - از همین حالا برو دکتر شاید بهت قرص زینک بده

sigma3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
371
مجیدجان سلام. خوبی؟ میثمم. یوزر اصلیم فعلا بنه :دی

راستی میدونی محمد ذات پرور فوت کرده؟ فردا هفتمشه :(

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مجیدجان سلام. خوبی؟ میثمم. یوزر اصلیم فعلا بنه :دی

راستی میدونی محمد ذات پرور فوت کرده؟ فردا هفتمشه :(
اره همون صبحش خبر دار شدم خدا بيامرزدش جاش اينجا نيست ولي خيليا ازش دل خوشي نداشتن ولي ادم بزرگي برا خانوادش بود

shayan.sk

Registered User
لایک‌ها
1
سلام متاسفانه با باشگاه دعوام شد نتونستم دیگه عکسای بیشتری بگیرم
دوستان کسی باشگاه خوب با مربی کار درست و پیگیر تو محدوده ی پاسداران و اختیاریه و دولت و نوبنیاد و این اطراف میشناسید؟
ممنون میشم جای خوبی رو معرفی کنین

farshad_sab59

Registered User
لایک‌ها
22
سلام. من تاحالا از مکمل استفاده نکردم ، برای سریع تر به نتیجه رسیدن و در حد مبتدی چه چیزی پیشنهاد میدین ؟

بالا