• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
Fast fat مجوز داره؟جالب
كراتين مشكلي نداره ولي اگه مكمل تهيه نكريدي اون فست فت رو خط بك دورش رو بجاش از گينر استفاده كن
مارک خوب و اصل میشه بهم معرفی کنید .و حدود قیمت

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مارک خوب و اصل میشه بهم معرفی کنید .و حدود قیمت
باتوجه به كمبود وزن و با توجه به اين كه بايد كمپاني باشه كه تقلبيش كمتر باشه مي توني از jumbo-gainerator-olimp6000-اگه هم مي توني از جاي مطمئني بخري realmass- 100%perimum mucletech_super gainer dymatiz

حدود قيمت اينا از ١٥٠تا ٣٠٠

alarmtan2 after baned

Registered User
لایک‌ها
20
غذاهای چربو سرخ کردنیو فست فود و اینارو که اصلا نخور رون مرغ نخور عوضش ماهی . مرغ و سفیده توجه کن فقط سفیده تخم مرغ آزاده روزی 6 قاشق برنج و 100 گرم نون استفاده کن روزی 10 تا مغز آجیل بخور توت خشک بخور 30 گرم پنیر یه لیوان شیر یه لیوان دوغ یه لیوان دلستر یه پیاله ماست کم چرب سه تا دونه خرما نصف موز سبزیجات و چیزای ترش آزاد سعی کن با سبزیجات خودتو سیر کنی هفته ای یه تن ماهی یه نوبت . 200 گرم گوشت گوساله یه نوبت و 100 گرم گوشت گوسفند یه نوبت نوشابه هم نخور من خودم یه هفته انجام دادم باشگاه هم نرفتم 2 کیلو کم کردم

اما شما قبل تمرین 10 دقیقه دوچرخه و بعد تمرین 15 دقیقه تردمیل کار کن

ولی بازم نظر مربی باشگاتونو بپرس دو ماه انجام بده ردیف میشه.....

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
باتوجه به كمبود وزن و با توجه به اين كه بايد كمپاني باشه كه تقلبيش كمتر باشه مي توني از jumbo-gainerator-olimp6000-اگه هم مي توني از جاي مطمئني بخري realmass- 100%perimum mucletech_super gainer dymatiz

حدود قيمت اينا از ١٥٠تا ٣٠٠
بسیار بسیار تشکر از شما

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
برنامه بدنسازی میخوای برو سایت بادی فول من گرفتم عالی بود

shahrokh4u

Registered User
لایک‌ها
408
من از سایت بادی فول برنامه تمرینی گرفتم راضی بودم به شما هم پیشنهاد میکنم برید اونجا

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
بیخیال حاجی
خوبی دیگه الان ... قدتم که خوبه چرا میخای خودتو اذیت کنی
من اگه دختر بودم حرفی نداشتم ... قبول میکردم :D

Sent from my HTC ONE using Tapatalk 2

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من که به این نتیجه رسیدم فقط باید از خارج از ایران تهیه کرد اینجا به داروخانه و مربی و باشگاه نمیشه اعتماد کرد

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
من که به این نتیجه رسیدم فقط باید از خارج از ایران تهیه کرد اینجا به داروخانه و مربی و باشگاه نمیشه اعتماد کرد
اگه خودت بخواي از خارج تهيه كني كه خيلي سخته و اگه تعداد پايين باشه اصلا نمي صرفه ولي باز هم هستن كسايي كه از دوبي ميارن و قابل اعتماد هم هستن

be099

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اول اینکه تمام جذابیت یه پسر تو صورت استخونیشه
بعدم برنج و چربی این چیزا بخور اول صورتت گرد میشه مثل این :D

reza.co

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
سلام خدمت بروبکس ورزشی و بدنساز :D

آقا ما یک خاله ای داریم کمی تا قسمتی چاق ! اومدیم جلوش پز بدیم گفتیم میتونیم برات از خارج یعنی سایت هایی مثل بادی بیلدینگ اینا چربی سوز و از این جور چیزا بگیریم بشی عینه باربی ،

اینم جدی گرفت گفت بگیر . حالا من موندم چی بگیرم براش . دوستان راهنمایی کنیید تا خدایی نکرده خالم رو به باد ندم :D

ermac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
برای سوزاندن موضعی میتونی از فندک استفاده کنی :D
سوزاندن کاملو نمیدونم دوستان اگه بلدن بگن

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
داداش چربی سوزها همشون شیشه دارن تقریبا(یعنی مواد تشکیل دهنده شیشه دارن) و ممکنه عوارض داشته باشن..الان اونی که بیشتر از همه ماهوارها دارن تبلیغ میکنن بوتانیکال اسلمینگ..ولی جدا نمیدونم جواب میده یا نه...

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
سلام خدمت بروبکس ورزشی و بدنساز :D

آقا ما یک خاله ای داریم کمی تا قسمتی چاق ! اومدیم جلوش پز بدیم گفتیم میتونیم برات از خارج یعنی سایت هایی مثل بادی بیلدینگ اینا چربی سوز و از این جور چیزا بگیریم بشی عینه باربی ،

اینم جدی گرفت گفت بگیر . حالا من موندم چی بگیرم براش . دوستان راهنمایی کنیید تا خدایی نکرده خالم رو به باد ندم :D

2 تا نصیحت :
اصلا از ماهواره هیچی نخر اگه مجانی هم دادن نگیر ! :D اگه خالتو دوست داری
چربی سوز هم میگیری یه چربی سوز بگیر دوزش برا خانم ها مناسب باشه مثلا Lipo-6 Black Hers Ultra Concentrate

بالا