• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
زورم میرسه آخه ولی کج میشه ! سبک میزنم بدنم بد عادت میشه

میزنم . از اولم زدم ولی درست نمیشه . فکر کنم مچام خیلی ضعیفه . خونه هم دمبل دارم . میخوام هر روز خونه یه ست خونه بزنم !

شما زورشو داری اما کم میاری!

مچ و ساعد هر روز بزن!
بیکار هم شدی انگشتای دستت رو باز کن و ببند!تمرین خوبه

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان طریقه مصرف کراتین و پروتین چه جوریه ؟

مثلا کرایتن 5 روز دوره بارگیری داره خوب وقتی باشگاه هم نمیریم باید کراتین و پروتین رو مصرف کرد یا منظور فقط روزایه تمرینه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان طریقه مصرف کراتین و پروتین چه جوریه ؟

مثلا کرایتن 5 روز دوره بارگیری داره خوب وقتی باشگاه هم نمیریم باید کراتین و پروتین رو مصرف کرد یا منظور فقط روزایه تمرینه؟
سلام
كراتين دوره بارگيري ده روزه هست سه وعده صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب پنج گرم بعد ده روز روزي پنج گرم قبل تمرين و روزاي استراحت هم صبح پنج گرم تو روزاي استراحت دوره با گيري هم همون مقدار تو وعده هاي صبح ميان وعده ظهر و قل خواب مصرف مي شه
پروتئين چي هست تركيبي يا وي؟

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
سلام
كراتين دوره بارگيري ده روزه هست سه وعده صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب پنج گرم بعد ده روز روزي پنج گرم قبل تمرين و روزاي استراحت هم صبح پنج گرم تو روزاي استراحت دوره با گيري هم همون مقدار تو وعده هاي صبح ميان وعده ظهر و قل خواب مصرف مي شه
پروتئين چي هست تركيبي يا وي؟

سلام دوست عزیز
سوال منم بود
یه طوری گفتی اصن نفهمیدم چی گفتی:D

میشه یکم مرتب تر نحوه مصرف کراتین مونو هیدرات و پروتئین وی رو بگی؟

پ.ن:قیمت آخر امیونو هات رو هم برام پخ کن لطفا

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوست عزیز
سوال منم بود
یه طوری گفتی اصن نفهمیدم چی گفتی:D

میشه یکم مرتب تر نحوه مصرف کراتین مونو هیدرات و پروتئین وی رو بگی؟

پ.ن:قیمت آخر امیونو هات رو هم برام پخ کن لطفا
سلام
اگه متوجه نشدي يه مدل ديگه توضيح مي دم:
دوره بارگيري كراتين:به مدت ده روز سه وعده در هر روز پنج گرم صح پنج گرم قبل تمرين بدسازي و پنج گرم قبل از خواب و روزاي تمرين صبح ،ميان وعده نهار تا شام و قبل خواب هر كودوم پنج گرم
بعد دوره بارگيري:فقط پنج گرم قبل تمرين
بدون دوره بارگيري هم مشكلي پيش نمياد بارگيري فقط تو تسريع نتيجه نقش داره و كيفيت رو تغيير نميده و مي شه بدون بارگيري روزي پنج گرم قبل تمرين ميل كرد

مصرف وي:يك اسكوپ ناشتا و يك اسكوپ بلافاصله بعد تمرين و روزاي استراحت يك اسكوپ ناشتا و يك اسكوپ تو ميان وعده نهار تا شام كه قبلش به مدت يك ساعت غذاي سنگين مصرف نشده باشه

اون مورد هم پخ شد

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام دوستان

من به یه مشکلی خریدم رفتم پروتین خریدم بعد حواسم نبود رفتن گلدن وی گرفتم که 70 درصد پروتین داره بعد اومدم تو سایت دیدم که یه نوع دیگه پرویتن هست که 40 درصد هستش حالا موندم چیکار کنم؟ گلدن وی رو هم باز کردم یه پیمانه مصرف کردم... الان فرق این دوتا چیه ؟ من که باره اول مکمل دارم مصرف می کنم و کراتین هم گرفتم برام خوبه این مکمل؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان

من به یه مشکلی خریدم رفتم پروتین خریدم بعد حواسم نبود رفتن گلدن وی گرفتم که 70 درصد پروتین داره بعد اومدم تو سایت دیدم که یه نوع دیگه پرویتن هست که 40 درصد هستش حالا موندم چیکار کنم؟ گلدن وی رو هم باز کردم یه پیمانه مصرف کردم... الان فرق این دوتا چیه ؟ من که باره اول مکمل دارم مصرف می کنم و کراتین هم گرفتم برام خوبه این مکمل؟
سلام
شما وي اپتيموم خريداري كردي و راجب اون هفتاد درصد يه توضيحي ميدي يعني هفتاد درصد پروتئين هست مابقي چي هست كربو هيدرات؟اينطوري كه نميشه گلدن وي ،متشكل از پروتئين وي يا همون زود جذب هست يعني صد درصد وي حالا باز يه توضيحي راجب هفتاد درصد بده و اينكه شما از داروخونه خريد كردي؟

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
سلام
شما وي اپتيموم خريداري كردي و راجب اون هفتاد درصد يه توضيحي ميدي يعني هفتاد درصد پروتئين هست مابقي چي هست كربو هيدرات؟اينطوري كه نميشه گلدن وي ،متشكل از پروتئين وي يا همون زود جذب هست يعني صد درصد وي حالا باز يه توضيحي راجب هفتاد درصد بده و اينكه شما از داروخونه خريد كردي؟

مرسی از جوابه سریعت

بله دوسته عزیز از داروخونه خرید کردم
دقیقا لینکش همینه
گلدن وي؛ از مکمل های پروتئین بالا شرکت کارن

من قدم 189 وزنم 86 هستش دوماهم هست شروع کردم بدنسازی باره اولم پروتین مصرف میکنم کرایتن هم گرفتم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مرسی از جوابه سریعت

بله دوسته عزیز از داروخونه خرید کردم
دقیقا لینکش همینه
گلدن وي؛ از مکمل های پروتئین بالا شرکت کارن

من قدم 189 وزنم 86 هستش دوماهم هست شروع کردم بدنسازی باره اولم پروتین مصرف میکنم کرایتن هم گرفتم
اخ اخ اخ اخه چرا قبلش با من مشورت نكردي اي بابا من بهت تهران ادم معرفي مي كردم با ضمانت خودم مكمل مي خريدي ديگه حالا كه خريدي اشكال نداره بزن بره ولي هيچ نتيجه اي نميده دقت كن اين مكل هاي پي ان سي فوقالعاده بي كيفيت هست اگه با مصرفش خارش يا جوش يا عوامل غير عادي ديگه مشاهده كردي سريع مصرفش رو متوقف كن و از روز بعدش تا يه هفته به جاي اب از كاسني استفاده كن
بنده كامل با تركيبات اصلي اين مكمل اشنا هستم م ميدون دقيقا توش چي چي ريختن حالا نترس مصرف كن تريقش هم كه گفتم چه طور مصرف كني من اول فكر كردم اپتيموم هست
قدزقبا مزنت متناسب هست بايد خشك بياي بالا مي توني از پروتئين و امينو و كراتين و بي سي اي اي ها و ديگر مكمل ها استفاده كني

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
اخ اخ اخ اخه چرا قبلش با من مشورت نكردي اي بابا من بهت تهران ادم معرفي مي كردم با ضمانت خودم مكمل مي خريدي ديگه حالا كه خريدي اشكال نداره بزن بره ولي هيچ نتيجه اي نميده دقت كن اين مكل هاي پي ان سي فوقالعاده بي كيفيت هست اگه با مصرفش خارش يا جوش يا عوامل غير عادي ديگه مشاهده كردي سريع مصرفش رو متوقف كن و از روز بعدش تا يه هفته به جاي اب از كاسني استفاده كن
بنده كامل با تركيبات اصلي اين مكمل اشنا هستم م ميدون دقيقا توش چي چي ريختن حالا نترس مصرف كن تريقش هم كه گفتم چه طور مصرف كني من اول فكر كردم اپتيموم هست
قدزقبا مزنت متناسب هست بايد خشك بياي بالا مي توني از پروتئين و امينو و كراتين و بي سي اي اي ها و ديگر مكمل ها استفاده كني

مرسی دوسته عزیز حالا باره اول بود گفتم ببینم اصلا مکمل چه جوری هست :)

من فقط مشکلم رو اینه که درصد پروتینش بالاست ، مثلا اینو زده 70 درصد بعد یه نوع دیگه روزده 40 درصد میخواستم ببینم فرقشون چیه وکدوم واسه شرایطه من بهتره

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مرسی دوسته عزیز حالا باره اول بود گفتم ببینم اصلا مکمل چه جوری هست :)

من فقط مشکلم رو اینه که درصد پروتینش بالاست ، مثلا اینو زده 70 درصد بعد یه نوع دیگه روزده 40 درصد میخواستم ببینم فرقشون چیه وکدوم واسه شرایطه من بهتره
اين مناس تره اون چهل درصدي كربوش بيشتره و منساب شما نيست همين انتخاب بهتر بود

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
سلام
اقا این گینر و کراتینی که تو داروخونه ها میفروشن درجه چندمه ؟
اصلش که نیس
خوبشو از کجا میشه گیر اورد ؟؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
اقا این گینر و کراتینی که تو داروخونه ها میفروشن درجه چندمه ؟
اصلش که نیس
خوبشو از کجا میشه گیر اورد ؟؟
سلام
دارخونه دو دسته مكمل داره يكي كه توليد وطن هستن و ديگري كه نمايندگي اونارو گرفتن و از خارج وارد مي كنن
مكمل هايي كه ايران نمايندگي اونارو داره كمپني مواد داخل باطل كه همون پودر هستش رو به صورت فله اي به نمايندگي ميده و خود نمايندگي هست كه باطل رو پر مي كنه ولو اينكه داخل باطل علاوه بر موادي كه از شركت وارد شده ،خودشون هم چيزايي عضافه ميكنن كه ارزشي نداره و برايپر كردن باطل هست اي دست مكمل ها درجه دوم هسن
و مكمل هايي كه ساخت پزشكان و مهندسان شيمي وطن هست كه ديگه واويلاست اين دسته مكمل ها درجه سوم حساب مي شن

irman23

Registered User
لایک‌ها
210
سوال اصلی :
از کجا میشه خوبشو گیر اورد ؟

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
سلام می خواستم بدونم مصرف کراتین و پروتئین و قرص Fat Fast عوارض دارند ؟من الان مشکل غلظت خون دارم .دکتر داخلی رفتم گفت مصرف نکن تا وقتی غلظتت پایین بیاد .ولی فروشنده گفت ایرادی نداره مردد موندم بگیرم یا نه .قدم 183 و وزنم 63 کیلو هست الان حدود 2 ماهه میرم باشگاه فکر نمی کنم بدون مصرف مکمل به جایی برسم چون خیلی لاغرم.ممنون میشم راهنمایی کنید

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام می خواستم بدونم مصرف کراتین و پروتئین و قرص Fat Fast عوارض دارند ؟من الان مشکل غلظت خون دارم .دکتر داخلی رفتم گفت مصرف نکن تا وقتی غلظتت پایین بیاد .ولی فروشنده گفت ایرادی نداره مردد موندم بگیرم یا نه .قدم 183 و وزنم 63 کیلو هست الان حدود 2 ماهه میرم باشگاه فکر نمی کنم بدون مصرف مکمل به جایی برسم چون خیلی لاغرم.ممنون میشم راهنمایی کنید
قبل خريد مكمل مشاوره شده بودي؟كي بهت پينهاد داد fast fat بگيري؟تركيبات اصليش كورتون هست كه سرطان زا هستش و تو دسته مكمل ها هم نيست حرف مكمل فروشم ،حرف نيست

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
قبل خريد مكمل مشاوره شده بودي؟كي بهت پينهاد داد fast fat بگيري؟تركيبات اصليش كورتون هست كه سرطان زا هستش و تو دسته مكمل ها هم نيست حرف مكمل فروشم ،حرف نيست

اره خود صاحب باشگاه بهم پیشنهاد کرد .دادشش هم مکمل فروشی داره اونم خودش همینو گفت مغازه داره و مجوز داره .شما چی پیشنهاد میکنید مجید جان ؟؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
اره خود صاحب باشگاه بهم پیشنهاد کرد .دادشش هم مکمل فروشی داره اونم خودش همینو گفت مغازه داره و مجوز داره .شما چی پیشنهاد میکنید مجید جان ؟؟
Fast fat مجوز داره؟جالب
كراتين مشكلي نداره ولي اگه مكمل تهيه نكريدي اون فست فت رو خط بك دورش رو بجاش از گينر استفاده كن

بالا