majid shahhoseini
Registered User
- نوشتهها
- 1,131
- لایکها
- 145
هدف چيه؟قد وزن؟سلام. من تاحالا از مکمل استفاده نکردم ، برای سریع تر به نتیجه رسیدن و در حد مبتدی چه چیزی پیشنهاد میدین ؟
هدف چيه؟قد وزن؟سلام. من تاحالا از مکمل استفاده نکردم ، برای سریع تر به نتیجه رسیدن و در حد مبتدی چه چیزی پیشنهاد میدین ؟
زورم میرسه آخه ولی کج میشه ! سبک میزنم بدنم بد عادت میشه
میزنم . از اولم زدم ولی درست نمیشه . فکر کنم مچام خیلی ضعیفه . خونه هم دمبل دارم . میخوام هر روز خونه یه ست خونه بزنم !
مچ و ساعد هر روز؟پس ریکاوری کجا میره؟حداقلش 1 روز در میونهشما زورشو داری اما کم میاری!
مچ و ساعد هر روز بزن!
بیکار هم شدی انگشتای دستت رو باز کن و ببند!تمرین خوبه
سلامدوستان طریقه مصرف کراتین و پروتین چه جوریه ؟
مثلا کرایتن 5 روز دوره بارگیری داره خوب وقتی باشگاه هم نمیریم باید کراتین و پروتین رو مصرف کرد یا منظور فقط روزایه تمرینه؟
سلام
كراتين دوره بارگيري ده روزه هست سه وعده صبح پنج گرم قبل تمرين پنج گرم قبل خواب پنج گرم بعد ده روز روزي پنج گرم قبل تمرين و روزاي استراحت هم صبح پنج گرم تو روزاي استراحت دوره با گيري هم همون مقدار تو وعده هاي صبح ميان وعده ظهر و قل خواب مصرف مي شه
پروتئين چي هست تركيبي يا وي؟
سلامسلام دوست عزیز
سوال منم بود
یه طوری گفتی اصن نفهمیدم چی گفتی
میشه یکم مرتب تر نحوه مصرف کراتین مونو هیدرات و پروتئین وی رو بگی؟
پ.ن:قیمت آخر امیونو هات رو هم برام پخ کن لطفا
سلامسلام دوستان
من به یه مشکلی خریدم رفتم پروتین خریدم بعد حواسم نبود رفتن گلدن وی گرفتم که 70 درصد پروتین داره بعد اومدم تو سایت دیدم که یه نوع دیگه پرویتن هست که 40 درصد هستش حالا موندم چیکار کنم؟ گلدن وی رو هم باز کردم یه پیمانه مصرف کردم... الان فرق این دوتا چیه ؟ من که باره اول مکمل دارم مصرف می کنم و کراتین هم گرفتم برام خوبه این مکمل؟
سلام
شما وي اپتيموم خريداري كردي و راجب اون هفتاد درصد يه توضيحي ميدي يعني هفتاد درصد پروتئين هست مابقي چي هست كربو هيدرات؟اينطوري كه نميشه گلدن وي ،متشكل از پروتئين وي يا همون زود جذب هست يعني صد درصد وي حالا باز يه توضيحي راجب هفتاد درصد بده و اينكه شما از داروخونه خريد كردي؟
اخ اخ اخ اخه چرا قبلش با من مشورت نكردي اي بابا من بهت تهران ادم معرفي مي كردم با ضمانت خودم مكمل مي خريدي ديگه حالا كه خريدي اشكال نداره بزن بره ولي هيچ نتيجه اي نميده دقت كن اين مكل هاي پي ان سي فوقالعاده بي كيفيت هست اگه با مصرفش خارش يا جوش يا عوامل غير عادي ديگه مشاهده كردي سريع مصرفش رو متوقف كن و از روز بعدش تا يه هفته به جاي اب از كاسني استفاده كنمرسی از جوابه سریعت
بله دوسته عزیز از داروخونه خرید کردم
دقیقا لینکش همینه
گلدن وي؛ از مکمل های پروتئین بالا شرکت کارن
من قدم 189 وزنم 86 هستش دوماهم هست شروع کردم بدنسازی باره اولم پروتین مصرف میکنم کرایتن هم گرفتم
اخ اخ اخ اخه چرا قبلش با من مشورت نكردي اي بابا من بهت تهران ادم معرفي مي كردم با ضمانت خودم مكمل مي خريدي ديگه حالا كه خريدي اشكال نداره بزن بره ولي هيچ نتيجه اي نميده دقت كن اين مكل هاي پي ان سي فوقالعاده بي كيفيت هست اگه با مصرفش خارش يا جوش يا عوامل غير عادي ديگه مشاهده كردي سريع مصرفش رو متوقف كن و از روز بعدش تا يه هفته به جاي اب از كاسني استفاده كن
بنده كامل با تركيبات اصلي اين مكمل اشنا هستم م ميدون دقيقا توش چي چي ريختن حالا نترس مصرف كن تريقش هم كه گفتم چه طور مصرف كني من اول فكر كردم اپتيموم هست
قدزقبا مزنت متناسب هست بايد خشك بياي بالا مي توني از پروتئين و امينو و كراتين و بي سي اي اي ها و ديگر مكمل ها استفاده كني
اين مناس تره اون چهل درصدي كربوش بيشتره و منساب شما نيست همين انتخاب بهتر بودمرسی دوسته عزیز حالا باره اول بود گفتم ببینم اصلا مکمل چه جوری هست
من فقط مشکلم رو اینه که درصد پروتینش بالاست ، مثلا اینو زده 70 درصد بعد یه نوع دیگه روزده 40 درصد میخواستم ببینم فرقشون چیه وکدوم واسه شرایطه من بهتره
سلامسلام
اقا این گینر و کراتینی که تو داروخونه ها میفروشن درجه چندمه ؟
اصلش که نیس
خوبشو از کجا میشه گیر اورد ؟؟
قبل خريد مكمل مشاوره شده بودي؟كي بهت پينهاد داد fast fat بگيري؟تركيبات اصليش كورتون هست كه سرطان زا هستش و تو دسته مكمل ها هم نيست حرف مكمل فروشم ،حرف نيستسلام می خواستم بدونم مصرف کراتین و پروتئین و قرص Fat Fast عوارض دارند ؟من الان مشکل غلظت خون دارم .دکتر داخلی رفتم گفت مصرف نکن تا وقتی غلظتت پایین بیاد .ولی فروشنده گفت ایرادی نداره مردد موندم بگیرم یا نه .قدم 183 و وزنم 63 کیلو هست الان حدود 2 ماهه میرم باشگاه فکر نمی کنم بدون مصرف مکمل به جایی برسم چون خیلی لاغرم.ممنون میشم راهنمایی کنید
قبل خريد مكمل مشاوره شده بودي؟كي بهت پينهاد داد fast fat بگيري؟تركيبات اصليش كورتون هست كه سرطان زا هستش و تو دسته مكمل ها هم نيست حرف مكمل فروشم ،حرف نيست
Fast fat مجوز داره؟جالباره خود صاحب باشگاه بهم پیشنهاد کرد .دادشش هم مکمل فروشی داره اونم خودش همینو گفت مغازه داره و مجوز داره .شما چی پیشنهاد میکنید مجید جان ؟؟