kkevinloren2006
Registered User
- نوشتهها
- 161
- لایکها
- 44
به جای چربی سوز از قرص متفورمین استفاده کنه که بی ضرر هست تقریبا البته کوتاه مدت باید با دکتر هم هماهنگ کنید
داداش چربی سوزها همشون شیشه دارن تقریبا(یعنی مواد تشکیل دهنده شیشه دارن) و ممکنه عوارض داشته باشن..الان اونی که بیشتر از همه ماهوارها دارن تبلیغ میکنن بوتانیکال اسلمینگ..ولی جدا نمیدونم جواب میده یا نه...
سلام
چربی سوز لیپو 6 بلک 120 کپسولی دارم.
ولی چربی سوز ها با **** و تمرین جواب خوب میدن.
2 تا نصیحت :
اصلا از ماهواره هیچی نخر اگه مجانی هم دادن نگیر ! اگه خالتو دوست داری
چربی سوز هم میگیری یه چربی سوز بگیر دوزش برا خانم ها مناسب باشه مثلا Lipo-6 Black Hers Ultra Concentrate
به جای چربی سوز از قرص متفورمین استفاده کنه که بی ضرر هست تقریبا البته کوتاه مدت باید با دکتر هم هماهنگ کنید
دراز و نشست تاثير بسيارخوبي دارهشیکو چی کار کنیم؟ بره تو
اگه خودت بخواي از خارج تهيه كني كه خيلي سخته و اگه تعداد پايين باشه اصلا نمي صرفه ولي باز هم هستن كسايي كه از دوبي ميارن و قابل اعتماد هم هستن
به شدتاقوام نزديک دارم ميگم با خودشون بيارن، اگه پست کنن گمرک گير ميده؟
من از سایت بادی فول برنامه تمرینی گرفتم راضی بودم به شما هم پیشنهاد میکنم برید اونجا
دهنت سرویس بهداشتی:lol:بهترین راه :
:lol:
همین تمرینی رو که دادافرید بالا گذاشته شروع کن ، هفته اول 5 ست صبح. هفته دوم 5 ست صبح و 5 ست شب. از هفته سوم هر بار 5 ست برای صبح ظهر و شب. آخر ماه 5 تا 10 کیلو حداقل کم کردی بشرطی پرخوری رو هم کم کنی.
یعنی از هفته سوم از خواب که پامیشی باید تا آخر شب تمرین کنی.
فک کن هرکی میاد خونه میبینه گشاد گشاد خوابیدی تو خونه داری ک ی و ن میندازی با خودت
به شدت