• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
من 189 قدمه وزنم 75
بکم شکم دارم که دارم آبش مي کنم مکمل مب خوام بگم از خارج از ايران احتمالا کانادا برام بيارن چه مارک و مدلي بهتره برام؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
بستگی داره هر مکملی یک برندیش از بقیه بهتره مثلا به نظر من پروتیین 100 شرکت اپتیموم خوب هست چربی سوز شرکت بی اس ان

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
یکی یه برنامه درست و حسابی بده! ما شکم کوچیک کنیم کافیه! 6 تیکه نمیخوام:D
ضمنا تحرکم کمه! از غذا هم که نمیشه گذشت:)
سلام
اب کرفس بخور فوقالعاده عالیه

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
دوست عزیز یه توصیه برات دارم اگه هیکل مورد علاقتو ساختی حتما برو پیش یه متخصص تغذیه که **** تثبیت بهت بده بعد با خیال راحت هر کاری دوست داری بکن هیکلت تکون نمیخوره, منو رفیقم با هم وزن کم کردیم خیلی سختی کشیدیم خدایی حدود 25 30 کیلو وزن کم کردیم رفیقم گفت بیا بریم **** تثبیت بگیریم گفتم چرت نگو بابا نمیشه همچین چیزی خلاصه اون رفتو من نرفتم حالا بعد حدود 1.5 سال من برگشتم وزن قبلیم رفیقم تکون نخورده بلانسبت عین خر هم غذا میخوره, یه **** خاص و سخت 40 روزست

Sent from my LG-P940 using Tapatalk 2

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
ورزش شکم زياد بايد بري خبلي زياد هر روز حداقل نيم ساعت

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوست عزیز یه توصیه برات دارم اگه هیکل مورد علاقتو ساختی حتما برو پیش یه متخصص تغذیه که **** تثبیت بهت بده بعد با خیال راحت هر کاری دوست داری بکن هیکلت تکون نمیخوره, منو رفیقم با هم وزن کم کردیم خیلی سختی کشیدیم خدایی حدود 25 30 کیلو وزن کم کردیم رفیقم گفت بیا بریم **** تثبیت بگیریم گفتم چرت نگو بابا نمیشه همچین چیزی خلاصه اون رفتو من نرفتم حالا بعد حدود 1.5 سال من برگشتم وزن قبلیم رفیقم تکون نخورده بلانسبت عین خر هم غذا میخوره, یه **** خاص و سخت 40 روزست

چیه؟ رژیمش

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من قدم 183 هست و وزنم 81-82 ( هر روز که میرم باشگاه میکشم یه کیلو بالا پایین میشه! :blink:).
روزای زوج کشتی میرم فرد بدنسازی.
می خوام وزنم بیاد روی 65-70 فقط و فقط با چربی سوزی(قدرت بدنیم به هیچ وجه کم نشه اگه بیشتر شد چه بهتر :d ). یه جا شنیدم میشه چربی رو به عضله تبدیل کرد! ممکنه؟ بعد اونوقت چربی های پهلو چی میشه؟

کلا اگه میشه برنامه بدید اگه نه بگید چه بخورم چی نخورم، نون تقریبا فقط لواش می خورم ولی زیاد! روزی چقدر خوبه؟

هر روز یه بستنی عروسکی می خورم، همراه با چایی یه قند می خورم، برنج اگه باشه یکی دو بشقاب می خورم، به نظرتون کجاشو اصلاح کنم؟

(یه سوالی همیشه ذهنم رو درگیر کرده! یه رفیق دارم از من بیشتر می خوره(قشنگ غذا خوردنشو دیدم) فقطم کشتی میره، ولی لاغره لاغره! یعنی کمبود وزن هم داره، فرق ما چیه؟)

به نظرتون با اینکار یعنی کاهش 10-15 کیلویی وزن و با توجه به قدم، هیکل عضله ای میشه؟ و شکم تو میره؟(میخوام شکم به قدری تو بره که بتونم شروع کنم به تمرین برای شش تکه کردنش)
مورد آخر اینکه به نظرتون مکمل و... هم لازمه؟

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
برام مهمه.
دوستان ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ;)

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
گینر چه مارکی خوبه ؟؟

میتونه تو یکی دوماه 6 کیلو زیاد کنه ؟

virus69

Registered User
لایک‌ها
441

تاحالا نشنیده بودم! همه دکتری میدونه؟ چون من کرمانشاهم
یعنی اگه من شیش تیکه کاملش بکنم بعدش دیگه واسم میمونه؟! حتی اگه نه خیلیم یکم مثله خرم بخورم؟
:D:blush:

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
والا تو زنجان که یه خانوم دکتری هست به اسم خانوم مقدم اون به این رفیقمون برنامه غذایی داد طرف کارش خیلی درسته، دیگه خبر ندارم همشون بدونن, البته ایشون متخصص تغذیه هستن احتمالا بری پیش متخصص تغذیه بدونه موضوع چیه

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
خوب دوستان دیگه انقدر من تاپیک زدم تو این بخش و شرایطم رو گفتم که فکر کنم دیگه همه می دونند :d
من روزای زوج کشتی میرم و روزای فرد بدنسازی، تازگیا یه کلمه ای شنیدم به نام ریکاوری که باید مثلا یه روز در میون وزنه بزنی تا عضله سازی بشه! تکلیف ما چیه؟

یعنی به نظرتون کشتی و بدن سازی رو بیارم تو یه روز؟(با یک ساعت فاصله)

c0dest0rm

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز شما رژیمت از بیخ غلطه. تعجبی هم نداره که کم نمیکنی!
چرا انقدر کربوهیدرات می خوری آخه!؟ نون اونم زیاد؟ برنج دو بشقاب؟!!!!!
ببین دوست من،
اول اینو بدون که سلول های بدن فقط و فقط و فقط قند مصرف می کنند نه هیچ چیز دیگه ای، هرچیزی که شما میخوری تبدیل به قند میشه و وارد خون میشه، حالا:
وقتی شما کربوهیدرات اونم از این نوع (Complex) می خوری، به سرعت در بدن تبدیل به قند میشه، اون قند وارد خون میشه، خب تا اینجا خوبه! چون مقادیر زیادی انرژی در خون موجوده برای سلول ها دیگه، نه؟
ولی حقیقتش اینطور نیست.
قند نمی تونه توی خون بمونه، یا باید همون موقع مصرف بشه، یا باید اضافیش همون لحظه ذخیره بشه. از این دوحالت خارج نیست.
وقتی شما قند خون رو می بری بالا، سلول ها تا یه حدی مصرف می کنن و مقدار زیادیش (در مورد شما خیییلییی زیادش!) اضافه میاد. حالا بدن باید یک کاری بکنه دیگه! قند خون بالاست، مصرف هم نداره! می مونه گزینه دوم! یعنی ذخیره. برای ذخیره چکار می کنه؟
انسولین ترشح می کنه توی خون. انسولین یه معنی ساده داره:
تمام سلول ها، هرچه سریعتر ،قند خون رو جذب کنید و به صورت چربی ذخیره کنید! (چرا چربی حالا؟ چون تبدیل چربی به قند و قند به چربی از نظر شیمیایی هم سادست هم امکان پذیر.)

برای یک **** سخت، شما باید اینکارو بکنید:
کل قند ساده مثل قند با چای، شکر، خرما رو حذف 100% کنید. (و نوشابه و آبمیوه)
مقدار مصرف سالاد رو افزایش بدید ( سالاد متشکل از سبزی هایی که روی زمین در میان، نری چغندر و هویج بخوری جای لواش!)
و خیلی مهم! مقدار مصرف پروتئین رو زیاد کنید (تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، ماهی )
به هیچ عنوان ، به هیچ عنوان چربی رو حذف نکنید چون حتما شکست می خورید چون چربی یکی از مهمترین عامل های احساس سیری طولانی مدته. (دقت کردید نمی تونین غذای چربو زیاد بخورید؟ آدم خفه میشه!)
چربی غذا، عامل چاقی نیست.
چربی بدن، چربی شکم و پهلو هیچ ربطی به چربی کره و امثالهم ندارد. اینو از هر دکتری میخواید بپرسید. داستان اون قند اضافی خونه که دائما با ترشح انسولین به چربی تبدیل میشه و ذخیره میشه.
با یک **** اینچنینی، شما قند اضافی وارد خون نمیکنید که انسولین بیاد و به چربی تبدیلش کنه.
خب، الان شما این رژیمو گرفتی و قند خونت متعادل بود، رفتی ورزش، انرژی می خوای، قند هم که توی خونت نیست! سلول ها چکار کنن؟ میرن سراغ منابع اصلی چربی! همون ذخیره شده ها.

توی این **** به مدت سه تا چهار روز اول، شما سردرد و استخوان درد دارید، دقیقا مثل علائم ترک اعتیاد! (حقیقتا در حال ترک اعتیاد به کربوهیدرات هستید.)
بعد بوی بد دهان شروع میشه که نشونه ی چربی سوزیه.
احتمالا تا حداکثر روزی یک کیلو لاغر میشید (در چند روز اول) ! بله ! روزی یک کیلو! البته این وزن چربی نیست و فقط آب بافت چربی هست که قراره مصرف بشه. (آب کم میکنید) ، تغییر سایز خیلی محسوسه.
در این دوره ی سه چهار روزه، افت نیرو و توان احساس می کنید که کاملا طبیعیه، چون بدن داره از عادت به مصرف قند آماده و همیشه بالای خون، تغییر پیدا میکنه به مصرف انبارهای ذخیره!
مصرف نمک، روزی نیم قاشق غذاخوری جزو واجبات خیلی مهمه.

نکته ی جالب اینکه من (قد 180) وقتی 90 کیلو بودم با وزنه ی 20 کیلویی جلو بازو میزدم (15 تا)، در دوره ی یک هفته ای افت کردم به 8 تا (نفس نفس می افنادم!) پس از کم کردن 15 کیلو، الان 25 تا می زنم.
البته این حرکت فقط برای بنچ مارک خودم هست و جزو برنامه ی ورزشیم نیست. (فقط ببینم چقدر می تونم و اینا.)

بهترین کار اینه که از یک متخصص تغذیه کمک بگیرید!

موفق باشید.

c0dest0rm

Registered User
لایک‌ها
6
در مورد تفاوتتون با دوستتون هم باید بگم که دلایل زیادی هست، مثلا بعضی ها می تونن تا روزی 80 گرم کربوهیدرات خالص مصرف کنن بدون اینکه چاق بشن،
همچنین BMR (نه BMI ، اشتباه تایپی نیست) شون بالاتره.
مشکلات تیرویید هم میتونه موثر باشه.
کلا خودتون فقط با خودتون قابل قیاس هستید و بس.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی ممنونم ازت فقط یه سری سوال:
به نظرت روزی یک و نیم نون لواش بخورم خوبه یا زیاده؟
میوه های شیرین چطورن؟ مثلا انگور و شفتالو و موز و سیب و...

+
من روزای زوج میرم کشتی فرد بدنسازی، به نظرت جفتشو بیارم تو یه روز که بدنم ریکاوری کنه؟ + به نظرت قبل باشگاه چی بخورم که انرژی داشته باشم؟(مخصوصا واسه کشتی!)

البته شرمنده میدونم که خیلی دارم سوال میپرسم و سوالام هم گاها تخصصی اند ولی تاهرجا که میتونی ممنون میشم کمک کنی.:blush:

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما باید بیشتر هوازی کار کنی .. دفعاتی که غذا میخوری رو بیشتر کنی ( مثلا 8 بار ) ولی کم بخوری .. بیشتر هم پروتئین .. شام هم فقط سالاد باشه با یه تیکه مرغ کبابی .. مصرف نان و برنج هم باید به حداقل برسه ( مخصوصا نان ) ..

برای چربی سوزی باید مصرف شکر ( شیرینی و ... ) رو به حداقل رسوند .. مصرف میوه هم زیاد از حد نباشه .. مثلا روزی دو تا سیب ..

در ضمن وقتی تو **** هستی نباید کشتی بری .. چون ممکنه بدن آسیب شدید ببینه و حتی پات بشکنه ..

قبل باشگاه هم دو تا موز ..

peyman619

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من شما تو غذات برنجو روغنو نوشابه رو کم کن خودش درست میشه
واسه من که خوب جواب داد

بالا