وقتی تو **** باشم و احساس ضعف موقتی بدنی کنم یا کشتی نمی گیرم یا خیلی نرم میگیرم، ولی در هر حال باشگاه رو میرم و تمریناش رو انجام میدم.شما باید بیشتر هوازی کار کنی .. دفعاتی که غذا میخوری رو بیشتر کنی ( مثلا 8 بار ) ولی کم بخوری .. بیشتر هم پروتئین .. شام هم فقط سالاد باشه با یه تیکه مرغ کبابی .. مصرف نان و برنج هم باید به حداقل برسه ( مخصوصا نان ) ..
برای چربی سوزی باید مصرف شکر ( شیرینی و ... ) رو به حداقل رسوند .. مصرف میوه هم زیاد از حد نباشه .. مثلا روزی دو تا سیب ..
در ضمن وقتی تو **** هستی نباید کشتی بری .. چون ممکنه بدن آسیب شدید ببینه و حتی پات بشکنه ..
قبل باشگاه هم دو تا موز ..
وقتی تو **** باشم و احساس ضعف موقتی بدنی کنم یا کشتی نمی گیرم یا خیلی نرم میگیرم، ولی در هر حال باشگاه رو میرم و تمریناش رو انجام میدم.
بعد شما میگی میوه فوقش روزی دوتاسیب ولی قبل باشگاه دوتاموز بخورم؟ باعث نمیشه چربی سوزی تو باشگاه کم بشه؟
خیلی ممنون.سلام
اول اشاره كنم كه بدن تو باشگاه ساخته نمي شه بدن تو خونه و هنگام استراحت و بارگيري غذا رشد مي كنه روز بعد تمرين شما به اصطلاح ريكاوري گفته مي شه كه بدن دوباره خودش رو پيدا مي كنه و شروع به رشد مي كنه فرضا اگه امروز شما سينه كار كني و فردا هم سينه كار كني نه تنها رشدي حاصل نمي شه بلكه به عضلات سينه صدمه وارد مي شه و مانع رشد مي شه پس تمرينات بدنسازي يك روز درميون بهزلين حالت هست براي يك غير حرفه ايبدر شرايط خاص حرفه اي ها حتي دوشيفت در يك روز هم تمرين مي كنن ولي بستگي به برنامه و خيلي فاكتور ها ديگه داره
در خصوص شما هم بايد بگم كه اگه به مربي كشتي بگيد كه بدسنازي كار مي كنيد شمارو از بدنسازي باز ميداره به دليل ريكاوري ها و زخاير گليكوژن و.... هر دو تو يك روز هم تغريبا غير ممكنه
والا تا جايي كه من مي دونم ورزش هاي مثل كشتي و كارتي و غيره مربي با وزن بدن ،بدنسازي هم تمرين مي ده حالا نظر من اينه شما بدنسازي رو سبك تر انجام بده يا از مكمل هاي ريكاوري مثل گلوتامين استفاده كنيد كه هم درد رو كاهش ميده هم خستگي رو تاهدودي كم مي كنرخیلی ممنون.
خوب الان بدنسازی من قسمت قسمه، یعنی هفته ای یه بار سینه یه بار بازو و یه بار پا میزنم، کشتی هم که برای کل بدنه و فشار متمرکز نداره و بیشتر فن یاد گرفتنه تا فشار(ولی خستگی داره) الان به نظرت ریکاوری میشه؟
والا تا جايي كه من مي دونم ورزش هاي مثل كشتي و كارتي و غيره مربي با وزن بدن ،بدنسازي هم تمرين مي ده حالا نظر من اينه شما بدنسازي رو سبك تر انجام بده يا از مكمل هاي ريكاوري مثل گلوتامين استفاده كنيد كه هم درد رو كاهش ميده هم خستگي رو تاهدودي كم مي كنر
سعی کنید
اگر وقت دارید صبحا بعد از بیدار شدن دوچرخه سواری کنید و یا بدوید
عصر هم در هر تایمی شده به باشگاه برید و هم وزنه بزنید و هم تردیمل و دوچرخه ثابت!
+
آخه مشکل اینه وقت ندارم هم صبح دوچرخه سواری کنم هم عصر برم باشگاه
میخوام تردمیل یا دوچرخه ثابت بخرم روزها هروقت وقت کافی داشتم تمرین کنم
به نظرت اینطوری فایده داره؟
و تردمیل بخرم یا دوچرخه به نظرت؟