• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

peyman619

Registered User
لایک‌ها
3
اصلا چرا صورت انقد زود لاغر میشه؟

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
خب یکم در مورد مصرف غذا های روزمره که حاوی پروتئین و کربوهیدرات و اینا هستن توضیح بدین
اینکه واسه صبونه نهار شام چه غذاهایی خوبه که کربوهیدرات هاش یا همون قندش کم باشه مثال بزنید چیا بخوریم
مثلا نهار چه چیزایی بخوریم؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
شما باید بیشتر هوازی کار کنی .. دفعاتی که غذا میخوری رو بیشتر کنی ( مثلا 8 بار ) ولی کم بخوری .. بیشتر هم پروتئین .. شام هم فقط سالاد باشه با یه تیکه مرغ کبابی .. مصرف نان و برنج هم باید به حداقل برسه ( مخصوصا نان ) ..

برای چربی سوزی باید مصرف شکر ( شیرینی و ... ) رو به حداقل رسوند .. مصرف میوه هم زیاد از حد نباشه .. مثلا روزی دو تا سیب ..

در ضمن وقتی تو **** هستی نباید کشتی بری .. چون ممکنه بدن آسیب شدید ببینه و حتی پات بشکنه ..

قبل باشگاه هم دو تا موز ..
وقتی تو **** باشم و احساس ضعف موقتی بدنی کنم یا کشتی نمی گیرم یا خیلی نرم میگیرم، ولی در هر حال باشگاه رو میرم و تمریناش رو انجام میدم.
بعد شما میگی میوه فوقش روزی دوتاسیب ولی قبل باشگاه دوتاموز بخورم؟ باعث نمیشه چربی سوزی تو باشگاه کم بشه؟

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
وقتی تو **** باشم و احساس ضعف موقتی بدنی کنم یا کشتی نمی گیرم یا خیلی نرم میگیرم، ولی در هر حال باشگاه رو میرم و تمریناش رو انجام میدم.
بعد شما میگی میوه فوقش روزی دوتاسیب ولی قبل باشگاه دوتاموز بخورم؟ باعث نمیشه چربی سوزی تو باشگاه کم بشه؟

منظورم این بود که تو میوه خوردن هم زیاده روی نشه .. بعضی‌ها روزی 2 تا هندونه میخورن میگن **** داریم !!

اگر موز نخوری که ضعف میکنی .. برای همین گفتم که قبل از تمرین موز مصرف کنی که هنگام تمرین کم نیاری

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
کی میگه صورت استخونی خوبه؟؟ اگه اینجوریه پس حتما زامبیا یه مرد و نصفی هستن!!!:cool:
من یه مدت واسه تپل کردن صورتم دگزامتازون میخوردم حقیقتا اسمی جواب داد ها ولی خو ضرراش خیلی زیاد بود دیگه نخوردم، الان دنبال راهی هستم که بتونم گونه در بیارم ولی ارزون قیمت مطمئن باشه..
کسی اگه پیشنهاد داره یا تست کرده بگه

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
اول اشاره كنم كه بدن تو باشگاه ساخته نمي شه بدن تو خونه و هنگام استراحت و بارگيري غذا رشد مي كنه روز بعد تمرين شما به اصطلاح ريكاوري گفته مي شه كه بدن دوباره خودش رو پيدا مي كنه و شروع به رشد مي كنه فرضا اگه امروز شما سينه كار كني و فردا هم سينه كار كني نه تنها رشدي حاصل نمي شه بلكه به عضلات سينه صدمه وارد مي شه و مانع رشد مي شه پس تمرينات بدنسازي يك روز درميون بهزلين حالت هست براي يك غير حرفه ايبدر شرايط خاص حرفه اي ها حتي دوشيفت در يك روز هم تمرين مي كنن ولي بستگي به برنامه و خيلي فاكتور ها ديگه داره
در خصوص شما هم بايد بگم كه اگه به مربي كشتي بگيد كه بدسنازي كار مي كنيد شمارو از بدنسازي باز ميداره به دليل ريكاوري ها و زخاير گليكوژن و.... هر دو تو يك روز هم تغريبا غير ممكنه

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
اول اشاره كنم كه بدن تو باشگاه ساخته نمي شه بدن تو خونه و هنگام استراحت و بارگيري غذا رشد مي كنه روز بعد تمرين شما به اصطلاح ريكاوري گفته مي شه كه بدن دوباره خودش رو پيدا مي كنه و شروع به رشد مي كنه فرضا اگه امروز شما سينه كار كني و فردا هم سينه كار كني نه تنها رشدي حاصل نمي شه بلكه به عضلات سينه صدمه وارد مي شه و مانع رشد مي شه پس تمرينات بدنسازي يك روز درميون بهزلين حالت هست براي يك غير حرفه ايبدر شرايط خاص حرفه اي ها حتي دوشيفت در يك روز هم تمرين مي كنن ولي بستگي به برنامه و خيلي فاكتور ها ديگه داره
در خصوص شما هم بايد بگم كه اگه به مربي كشتي بگيد كه بدسنازي كار مي كنيد شمارو از بدنسازي باز ميداره به دليل ريكاوري ها و زخاير گليكوژن و.... هر دو تو يك روز هم تغريبا غير ممكنه
خیلی ممنون.
خوب الان بدنسازی من قسمت قسمه، یعنی هفته ای یه بار سینه یه بار بازو و یه بار پا میزنم، کشتی هم که برای کل بدنه و فشار متمرکز نداره و بیشتر فن یاد گرفتنه تا فشار(ولی خستگی داره) الان به نظرت ریکاوری میشه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
خیلی ممنون.
خوب الان بدنسازی من قسمت قسمه، یعنی هفته ای یه بار سینه یه بار بازو و یه بار پا میزنم، کشتی هم که برای کل بدنه و فشار متمرکز نداره و بیشتر فن یاد گرفتنه تا فشار(ولی خستگی داره) الان به نظرت ریکاوری میشه؟
والا تا جايي كه من مي دونم ورزش هاي مثل كشتي و كارتي و غيره مربي با وزن بدن ،بدنسازي هم تمرين مي ده حالا نظر من اينه شما بدنسازي رو سبك تر انجام بده يا از مكمل هاي ريكاوري مثل گلوتامين استفاده كنيد كه هم درد رو كاهش ميده هم خستگي رو تاهدودي كم مي كنر

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
سلام کسی تازگیا از محصولات این شرکت استفاده کرده؟مخصوصا کربوهیدرات و گینرش؟ با مصرف چه مقدار چه وزنی گرفته؟؟؟؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خوب من الان دقیقا چقدر بخورم خوبه؟
برنج نیم بشقاب و روزی دو تا نون لواش خوبه؟(مثلا نصف نون برای صبحونه و یکی و نصفی هم برای نهار)

+ وقتی مدرسه هستم می تونم زنگ تفریح ساندویج بخورم؟ کلا نون باگت هم مثل بقیه نونا پر کربوهیدراته؟

سیب زمینی آب پز و پیاز داغ چطورن؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
والا تا جايي كه من مي دونم ورزش هاي مثل كشتي و كارتي و غيره مربي با وزن بدن ،بدنسازي هم تمرين مي ده حالا نظر من اينه شما بدنسازي رو سبك تر انجام بده يا از مكمل هاي ريكاوري مثل گلوتامين استفاده كنيد كه هم درد رو كاهش ميده هم خستگي رو تاهدودي كم مي كنر

درسته ولی دیگه وزنه نمی زنیم که :d
مثلا دو سه برابر معمول شنا میریم دراز نشست و... هفته ای یه جلسه.
برای همین جداگانه میرم بدنسازی.

بابك19259

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آقا بحث جالبه داریم استفاده میکنیم
لطفا ادامه بدین

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
هیشکی محصولات ویتاپی استفاده نکرده؟

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
راستی از یکی شنیدم آب قند رو اگه توش نمک بریزی و بخوری یه جورایی میشه مثل پروتئین! راسته؟

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
سعی کنید
اگر وقت دارید صبحا بعد از بیدار شدن دوچرخه سواری کنید و یا بدوید
عصر هم در هر تایمی شده به باشگاه برید و هم وزنه بزنید و هم تردیمل و دوچرخه ثابت!
+

آخه مشکل اینه وقت ندارم هم صبح دوچرخه سواری کنم هم عصر برم باشگاه
میخوام تردمیل یا دوچرخه ثابت بخرم روزها هروقت وقت کافی داشتم تمرین کنم
به نظرت اینطوری فایده داره؟
و تردمیل بخرم یا دوچرخه به نظرت؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
آخه مشکل اینه وقت ندارم هم صبح دوچرخه سواری کنم هم عصر برم باشگاه
میخوام تردمیل یا دوچرخه ثابت بخرم روزها هروقت وقت کافی داشتم تمرین کنم
به نظرت اینطوری فایده داره؟
و تردمیل بخرم یا دوچرخه به نظرت؟

دوچرخه
و محل های نزدیکی که میرید با دوچرخه برید!

بیشتر برید باشگاه و تردمیل بزنید

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
ال کارتینین!
+
ورزش هوازی

soheil368

Registered User
لایک‌ها
67
?!!!!!!!!!
امروز رفتم کربو ویت از داروخونه بخرم روش برچسب اصاتی ندیدم!!!! نداره کلا؟!!!! :blink:

بالا