سلامسلام دوستان
در مورد آمینو و گلوتامین یه توضیح میدین که به چه کار میان و به چه منظوری استفادشون مناسبه و فرقشون با هم چیه؟
دوستان من 90 کیلومه بالا تنم خیلی خوبه ولی یه مقدار پهلو دارم راهی هست که بتونم سریع آبش کنم؟
باشگاه هم که میرم از دستگاهای اب کردن پهلو استفاده میکنم ولی زباد تاثیر نداره
ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من باید یه دارویی رو کم کنم به همین خاطر وزن کم میکنم احتمالا..
و میخوام وزنم کم نشه..و زیاد نمیتونم تمرین کنم باش..باشگاه که اصلا نمیتونم برم..تو خونه میتونم حرکاتی مثل شنا/دو/بارفیکس و اینارو انجام بدم
به همین خاطر شم چی رو پیشنهاد میکنید که به بدن اسیب نرسونه و رو قیافه تاثیر نزاره...و یه 10 کیلویی اضافه کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلامقد من ۱۸۰ وزن ۷۰ میخوام حداقل ۱۰ کیلو بیام بالا بیشتر هم شد بهتر
در کنار تمرین و تغذیه خوب موارد زیر در دسترسه استفاده از کدام موارد را همزمان پیشنهاد میکنید?
Essential Whey prolab
optimum amino 2222
Glutamin Inner Armor
Gainer Jumbo scitec
Wellman
اگر مورد دیگری لازم هست لطفا بگید..
سپاس
دوستان من 90 کیلومه بالا تنم خیلی خوبه ولی یه مقدار پهلو دارم راهی هست که بتونم سریع آبش کنم؟
باشگاه هم که میرم از دستگاهای اب کردن پهلو استفاده میکنم ولی زباد تاثیر نداره
ممنون میشم کمک کنید
بله یه مقدار دوست عزیزمقعی که تمیرن پهلو میکنید احساس فشار به عضلات پهلو رو دارید؟
دوست من ممنونمبهترین راه دویدن هستش ، نه خیلی تند و نه خیلی کند اما طولانی (حداقل روزی 15دقیقه)
اما باید صبر کنی ، تناسب اندام سالم ، زمان بره و بعد از یک ماه تازه خودتون تفاوت ها رو احساس میکنید...
اما راه های سریع تری هم وجود داره که سالم نیستن، مثل قرص های چربی سوز و...
که به شدت ضربان و فشار خون رو میبرن بالا (همچنین احتمال ایست قلبی رو) :wacko:
بازم میگم سالم ترین و دائمی ترین راه ممکن: دودین هستش...
اسم این قرص ها رو میدونی؟6 تا 8 ماه دوره سنگین با امپول و قرص بایس ورداری
که ولش کنی یچیزی میشه ترسناک تر از اولت
Sent from my C5303 using Tapatalk 2
همه این دخترهایی که توی خیابون میبینی مال مردم هستن!!!!من مشکل جسمانی ندارم،دختر مردمو نشون بدید بهم
قول میدم زیاد دوستش داشته باشم :دی