سلام.
یک عدد پروتئین دارم هر کی خواست پیام بده به قیمت بسیا ر مناسب بهش میدم .
دوست عزيز اين گينر شركت 4D هست نه پروتئين
نه این دیگه یک علاقه شخصیهپدر دختر میخواد به شکم شش تکت دختر بده؟!!!
ممنون از کمکت به دلیل ورزش مداوم شکمم زیاد چربی شل نداره.یعنی چربی هام سفت شدن و به همین اسونی ها اب نمیشن عکس هم به زودی میزارمسلام
در ابتدا تبريك مي گم
دوت من وزنت خيلي زياده و اشاره نكردي تيپ بدنيت چي هست
با اين حال اگه مزو مورف باشي با يه مقدار فشار تو سه ماه مي توني چربي ها رو اب كني ولي در مورد پوستت هيچ تضميني نيست چون بايد دور و ور ٣٠ تا كم كني با اين حال روش چربي سوزي به سبك غير مجاز يا به زبان خودمون (خركي):
رژيم غذايي كه خودش يه پورسه هست تنظيمش وقت مي بره
مكمل:امينو ، چربي سوز ، cla، ويتامين ،سوما تزريقي موزئي
هزينش كمكم ٢ تومن اب مي خوره تمريناتم هم كار با وزنه و هم هوازي با نسبت برابر
خيلي خلاصه توضيح دادم چون مي دونم سمتش نميري بازم اگه واسه اطلاعات عمومي سوالي داشتي هستم
سلام. دوستان بنده حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم. چه مکمل هایی استفاده کنم همراه با تمرین؟
داداش 15-20 کیلو خیلی زیاده...مردونه برو دکتر تغذیه تا آزمایشاتو انجام بدی و بعد بیا اینجا تا کمکت کنن.
سلامت باشید
سلامسلام دوستان
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:
سلام
اول از همه مربي مربي بايد تشخيص بده ولي نظر من:
بيشتر از حركت كراس اور رو با پروانه و پرس سينه دمبل براي داخل سينه استفاده مي شه و حركت پرواز براي خارج سينه مناسب هست
ولي ترتيب و تعداد تكرار رو باد مربي تشخيص بده بنده فقط عامل حركت رو توضيح دادم
رو تخت صفر درجه شيب مي خوابي دوتا دوبل رو به صورت موازي بالا نگه مي داري بدون ارنج زدن دمبل ها رو تا موازي زمين مياري و دوبار به حالت استارت پوزيشن بر ميگرديحرکات پروازی منظورتون چی هست؟
رو تخت صفر درجه شيب مي خوابي دوتا دوبل رو به صورت موازي بالا نگه مي داري بدون ارنج زدن دمبل ها رو تا موازي زمين مياري و دوبار به حالت استارت پوزيشن بر ميگردي