• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

stole110

Registered User
لایک‌ها
481

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
Last edited:

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
سلام
چندی پیش یک دستگاه تردمیل خریدم و قبل از خرید بخودم میگفتم پشتکار دارم و هر روز حداقل 30 دقیقه میرم روش و ورزش میکنم و از این حرفا ...
کلاً یک هفته ای اینجوری بود ولی بعدش کلاً دیگه یادم رفت و الان داره خاک میخوره و اصلاً هم حس نیست دوباره کار کنم .
ولی متاسفانه وزنم بالاس و دارم اذیت میشم ( 105 کیلو ) و تا 85 کیلو یعنی 20 کیلو اضاف وزن دارم و نمیدونم چیکار کنم .
از اونجا که از تردمیل خسته شدم با فروشگاهی که ازش تهیه کردم هماهنگ کردم و قرار شد تردمیل رو با یه دستگاه بدنسازی چندکاره تایوانی تعویض کنه برام .
در تصمیم مصمم بودم و حتی بعضی از قطعات تردمیل رو باز کردم که جابجاش کنم ولی گفتم قبلش از اساتید و کاربران باتجربه یه مشورت بگیرم ببینم چی میشه .
( با توجه به اینکه اگر در آینده قصد فروش لوازم رو داشتم تردمیل نسبت به دستگاه چندکاره راحتتر و بهتر فروش میره )

این دستگاهی هست که میخوام با تردمیل تعویض کنم .

3001b-h-FF.jpg

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام
در ابتدا تبريك مي گم
دوت من وزنت خيلي زياده و اشاره نكردي تيپ بدنيت چي هست
با اين حال اگه مزو مورف باشي با يه مقدار فشار تو سه ماه مي توني چربي ها رو اب كني ولي در مورد پوستت هيچ تضميني نيست چون بايد دور و ور ٣٠ تا كم كني با اين حال روش چربي سوزي به سبك غير مجاز يا به زبان خودمون (خركي):
رژيم غذايي كه خودش يه پورسه هست تنظيمش وقت مي بره
مكمل:امينو ، چربي سوز ، cla، ويتامين ،سوما تزريقي موزئي
هزينش كمكم ٢ تومن اب مي خوره تمريناتم هم كار با وزنه و هم هوازي با نسبت برابر
خيلي خلاصه توضيح دادم چون مي دونم سمتش نميري بازم اگه واسه اطلاعات عمومي سوالي داشتي هستم

THE HATCHER

Registered User
لایک‌ها
102
سلام
در ابتدا تبريك مي گم
دوت من وزنت خيلي زياده و اشاره نكردي تيپ بدنيت چي هست
با اين حال اگه مزو مورف باشي با يه مقدار فشار تو سه ماه مي توني چربي ها رو اب كني ولي در مورد پوستت هيچ تضميني نيست چون بايد دور و ور ٣٠ تا كم كني با اين حال روش چربي سوزي به سبك غير مجاز يا به زبان خودمون (خركي):
رژيم غذايي كه خودش يه پورسه هست تنظيمش وقت مي بره
مكمل:امينو ، چربي سوز ، cla، ويتامين ،سوما تزريقي موزئي
هزينش كمكم ٢ تومن اب مي خوره تمريناتم هم كار با وزنه و هم هوازي با نسبت برابر
خيلي خلاصه توضيح دادم چون مي دونم سمتش نميري بازم اگه واسه اطلاعات عمومي سوالي داشتي هستم
ممنون از کمکت به دلیل ورزش مداوم شکمم زیاد چربی شل نداره.یعنی چربی هام سفت شدن و به همین اسونی ها اب نمیشن عکس هم به زودی میزارم

Mohsenx2

Registered User
لایک‌ها
139
بابا یه نظری ، اسپمی ، سلامی هیچی هیچی ؟؟ همینجوری خشک و خالی ؟؟

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
سلام. دوستان بنده حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم. چه مکمل هایی استفاده کنم همراه با تمرین؟

YANMAR

Registered User
لایک‌ها
235
سلام. دوستان بنده حدود 20 کیلو کمبود وزن دارم. چه مکمل هایی استفاده کنم همراه با تمرین؟

داداش 15-20 کیلو خیلی زیاده...مردونه برو دکتر تغذیه تا آزمایشاتو انجام بدی و بعد بیا اینجا تا کمکت کنن.
سلامت باشید

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
داداش 15-20 کیلو خیلی زیاده...مردونه برو دکتر تغذیه تا آزمایشاتو انجام بدی و بعد بیا اینجا تا کمکت کنن.
سلامت باشید

دکتر تغذیه رفتم! چیز خاصی نگفت. **** غذایی میده فقط. مشکل تیروئید و ... ندارم.

من میخوام تغذیه با باشگاه و مکمل همسو بشه که بهترین نتیجه رو بگیرم.

Shahab-A

Registered User
لایک‌ها
7
بهترین کراتین چی پیشنهاد میکنید ؟

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
سلام دوستان
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
اقا من چند وقته بدنسازي کار ميکنم و سينم به طرز نافرمي رشد کرده با وجودي که دقيقا مثل برنامه اي که مربي بهم داد کار کردم
يني 2طرف سينم رشد کرده و اصلا خط سينه ندارم وسطاشم خاليه
به نظرتون چيکار کنم؟ چه حرکتايي رو ديگه نزنم که رشد 2طرفش متوقف بشه؟ و چه حرکتايي رو بزنم که وسطاشم پر شه و خط بيفته؟
اينم عکسش:

سلام
اول از همه مربي مربي بايد تشخيص بده ولي نظر من:
بيشتر از حركت كراس اور رو با پروانه و پرس سينه دمبل براي داخل سينه استفاده مي شه و حركت پرواز براي خارج سينه مناسب هست
ولي ترتيب و تعداد تكرار رو باد مربي تشخيص بده بنده فقط عامل حركت رو توضيح دادم

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
سلام
اول از همه مربي مربي بايد تشخيص بده ولي نظر من:
بيشتر از حركت كراس اور رو با پروانه و پرس سينه دمبل براي داخل سينه استفاده مي شه و حركت پرواز براي خارج سينه مناسب هست
ولي ترتيب و تعداد تكرار رو باد مربي تشخيص بده بنده فقط عامل حركت رو توضيح دادم

حرکات پروازی منظورتون چی هست؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
حرکات پروازی منظورتون چی هست؟
رو تخت صفر درجه شيب مي خوابي دوتا دوبل رو به صورت موازي بالا نگه مي داري بدون ارنج زدن دمبل ها رو تا موازي زمين مياري و دوبار به حالت استارت پوزيشن بر ميگردي

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
رو تخت صفر درجه شيب مي خوابي دوتا دوبل رو به صورت موازي بالا نگه مي داري بدون ارنج زدن دمبل ها رو تا موازي زمين مياري و دوبار به حالت استارت پوزيشن بر ميگردي

این حرکت پروانه نیست؟

بالا