• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
سلام به بر و بچ خوش هیکل پی تی:D

خواستم ببینم جریان این نوشابه های انرژی زا مثله هایپ و... که تو سوپری ها پره چیه؟

من دیروز با اینکه از صبح تا 7 شب بیرون بودم و خیلی خسته یکی از اینا خریدم و خوردم یه ساعت بعدشم رفتم باشگاه
به جرعت میگم بهترین تمرینم تو این 5-4 ماه که بدنسازی میرم بود
همه تمرینام رو کامل انجام دادم و یکی یه لول هم تو وزنه ها ارتقا دادم خودمو
تازه آخر کار هم دلم نمیومد از باشگاه بیام بیرون میتونستم کل برنامه هفتگیم رو انجام بدم:D

البته من تا حالا مکمل مصرف نکردم که تاثیر اونا هم ببینم ولی همینکه این نوشابه انقدر انرژی داد و تاثیر داشته خواستم ببینم جریانش چیه؟
اصلا مفید هست این نوع انرژی ؟ یا اگه مفید نیست ضرر خاصی داره یا نه؟
انرژِی میده...
شما مکمل پمپ مصرف کن دیگه باید بازور از باشگاه بندازنت بیرون :p

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوستان
من 18 سالمه و تازه 2 ماهه که مرتب باشگاه میام
یه چربی سوز میخوام بخرم بنام MUSCLE PHARM SHRED MATRIX میخواستم بدونم جواب میده یا خیر؟
قدم 170 هست و وزنم 77 کیلو
برای افزایش قدر چه چیزی جز بارفیکس موثره؟
مکملی هست ایا که بتونه به رشد کمک هم بکنه؟
درضمن مکمل اصل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام..دوستان...من قدم 172
وزنم 105ه
رفتم باشگاه ثبت نام کنم
واسه مکمل پرسیدم اینا رو گفت
پروتئین Whey-4kg
Amino
Glutamin
Lipo6
شد 900 تومان
نظرتون چیه؟

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
سلام ال کارنیتین کمک به لاغری میکنه ؟!؟!

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
میدانید نحوه محاسبه اینا به چه صورت هست؟

و نکته دوم اینکه من تازه 3-4 ماهه دارم میرم باشگاه
برنامم رو باید چند وقت یه بار بدم مربی عوض کنه؟
بعضی دوستام میگن اصلا برنامه نمیخواد خودت هر روز یکی دو عضله انتخاب کن برو حرکاتش رو یاد بگیر انجام بده
محاسبه در اینترنت سرچ بفرمایید و هم برنامه های فارسی اش موجود است
1 تا 1.5 ماه هر برنامه ، ضرورت هم برای ایجاد تنوع و جلوگیری از عادت بدنی است .
بدون مربی به هیچ جا نمی رسی با تضمین من ، همه ماها اینجا مربی داریم ، مهم انتخاب مربی علاقمند و با تجربه هست ! مربی که برنامه رو از قبل چاپ کرده بهت میده با سرچ اینترنتی هیچ فرقی نداره .
دقت کن به بدن مربیت دقت نکن ، به دانشش نگاه کن .
اینارو از اقای عل پناهی (داداش محرم پناهی) گرفتم
با خیال راحت بخورم یا عکس کامل بذارم؟:دی
تو ایران هیچ چیز رو نمی تونی با خیال راحت بخوری دوست من .
سلام دوستان
من 18 سالمه و تازه 2 ماهه که مرتب باشگاه میام
یه چربی سوز میخوام بخرم بنام MUSCLE PHARM SHRED MATRIX میخواستم بدونم جواب میده یا خیر؟
قدم 170 هست و وزنم 77 کیلو
برای افزایش قدر چه چیزی جز بارفیکس موثره؟
مکملی هست ایا که بتونه به رشد کمک هم بکنه؟
درضمن مکمل اصل رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
1. چربی سوز برای چربی سوزی هست و حتما جواب میده . اما به سرعت باد برگشت پذیره .
2. سن رشد شما تقریبا به پایان رسیده .
3. خیر،برای رشد قد مکملی نیست .
4. مستقیم از کشورهای معتبر مسافری براتون بیارن .

سلام..دوستان...من قدم 172
وزنم 105ه
رفتم باشگاه ثبت نام کنم
واسه مکمل پرسیدم اینا رو گفت
پروتئین Whey-4kg
Amino
Glutamin
Lipo6
شد 900 تومان
نظرتون چیه؟
سن !؟ زیر 18 هستی فقط گلوتامین .
برای شما که اضافه وزن داری خوردن وی ضروری نیست ،
گلوتامین در همه موارد خوبه ،
آمینو یک دورش خوبه ،
لیپو 6 بلک هم چربی سوز خوبیه اما به سرعت برگشت پذیره .
می دونم حقیقتی که الآن بهت میگم رو دوست نداری بشنوی ، اما فقط **** غذایی درست میتونه بهت کمک کنه . بدنسازی اونقدر مفید نیست ، شما به هوازی نیاز داری .
من برات می نویسم اگر با لیپو اینقدر وزن رو کم کنی 2 ماه بعدش 5 کیلو بالاتر از وزن اولیت بشی .
مطمئن هستم تحرک کمی داری ، پرخوری عصبی داری ، بی دلیل غذا می خوری ، هله هوله زیاد میخوری ! راه حل واقعی **** ملایمه .
سلام ال کارنیتین کمک به لاغری میکنه ؟!؟!
بله ، به شرط هوازی کار کردن تا حدودی میتونه ، بدون هوازی پول دور ریختنه .

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
محاسبه در اینترنت سرچ بفرمایید و هم برنامه های فارسی اش موجود است
1 تا 1.5 ماه هر برنامه ، ضرورت هم برای ایجاد تنوع و جلوگیری از عادت بدنی است .
بدون مربی به هیچ جا نمی رسی با تضمین من ، همه ماها اینجا مربی داریم ، مهم انتخاب مربی علاقمند و با تجربه هست ! مربی که برنامه رو از قبل چاپ کرده بهت میده با سرچ اینترنتی هیچ فرقی نداره .
دقت کن به بدن مربیت دقت نکن ، به دانشش نگاه کن .

تو ایران هیچ چیز رو نمی تونی با خیال راحت بخوری دوست من .

سن !؟ زیر 18 هستی فقط گلوتامین .
برای شما که اضافه وزن داری خوردن وی ضروری نیست ،
گلوتامین در همه موارد خوبه ،
آمینو یک دورش خوبه ،
لیپو 6 بلک هم چربی سوز خوبیه اما به سرعت برگشت پذیره .
می دونم حقیقتی که الآن بهت میگم رو دوست نداری بشنوی ، اما فقط **** غذایی درست میتونه بهت کمک کنه . بدنسازی اونقدر مفید نیست ، شما به هوازی نیاز داری .
من برات می نویسم اگر با لیپو اینقدر وزن رو کم کنی 2 ماه بعدش 5 کیلو بالاتر از وزن اولیت بشی .
مطمئن هستم تحرک کمی داری ، پرخوری عصبی داری ، بی دلیل غذا می خوری ، هله هوله زیاد میخوری ! راه حل واقعی **** ملایمه .

بله ، به شرط هوازی کار کردن تا حدودی میتونه ، بدون هوازی پول دور ریختنه .

هوازی به کار با دستگا ه هایی مثل ترد میل میگن فقط ؟
یا دوندگی رو هم هوازی میگن ؟
کدوم بهتره ؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39

دوست عزیز من تو همین تاپیک خوندم چربی سوزها باعث میشن قدرت انسان پایین بیاد طوری که حتی وزنه 5 کیلیویی هم نتونی بلند کنی!
این درسته یا خیر؟
بعد کلا میخواستم بدونم عوارض چیه؟بجز اینی که گفتم

ali0-100

Registered User
لایک‌ها
261
دوستان چه قرصی و پیشناهاد میکنید که جلو اشتها رو بگیره؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز من تو همین تاپیک خوندم چربی سوزها باعث میشن قدرت انسان پایین بیاد طوری که حتی وزنه 5 کیلیویی هم نتونی بلند کنی!
این درسته یا خیر؟
بعد کلا میخواستم بدونم عوارض چیه؟بجز اینی که گفتم
بنده نوشته بودم ، در چربی سوزهای قوی و هنگام رعایت **** غذایی بله .
بستگی به نوع چربی سوز داره ،
اونهایی که مانع جذب چربی میشن (ونوستات ) - از مضرات عدم جذب چربی های ضروری ، مشکلات روده ، آسیب های جانبی
افزایش دهنده های متابولیسم - از ال کارنتین تا چای سبز و حتی مخدر شیشه
دی هیدرات کننده ها - باعث دفع مکرر آب بدن و پایین اومدن سریع وزن میشن ، ضمن آسیب رسوندن به بدن ضرف 1 تا 2 روز برگشت پذیرن
بهترین نوع این چربی سوزها به شرط رعایت **** و ورزش هوازی ، چای سبز ، بادام ، مغزهای مغذی و البته ال کارنتین هم یکی از بی ضررترین هاست که اون هم بدون رعایت **** صحیح برگشت پذیره

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
بنده نوشته بودم ، در چربی سوزهای قوی و هنگام رعایت **** غذایی بله .
بستگی به نوع چربی سوز داره ،
اونهایی که مانع جذب چربی میشن (ونوستات ) - از مضرات عدم جذب چربی های ضروری ، مشکلات روده ، آسیب های جانبی
افزایش دهنده های متابولیسم - از ال کارنتین تا چای سبز و حتی مخدر شیشه
دی هیدرات کننده ها - باعث دفع مکرر آب بدن و پایین اومدن سریع وزن میشن ، ضمن آسیب رسوندن به بدن ضرف 1 تا 2 روز برگشت پذیرن
بهترین نوع این چربی سوزها به شرط رعایت **** و ورزش هوازی ، چای سبز ، بادام ، مغزهای مغذی و البته ال کارنتین هم یکی از بی ضررترین هاست که اون هم بدون رعایت **** صحیح برگشت پذیره

دوست عزیز من صبحا صبحونه هر چی میتونم میخورم ناهار هم همینطور
ولی شام رو خیلی کم میخورم یا اصلا نمیخورم یا سعی میکنم فقط ماست بخورم
هر روز هم تمرین میکنم
و میخوام مکمل MUSCLE PHARM SHRED MATRIX مصرف کنم
برام مشکلی پیش میاد یا نه؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز من صبحا صبحونه هر چی میتونم میخورم ناهار هم همینطور
ولی شام رو خیلی کم میخورم یا اصلا نمیخورم یا سعی میکنم فقط ماست بخورم
هر روز هم تمرین میکنم
و میخوام مکمل MUSCLE PHARM SHRED MATRIX مصرف کنم
برام مشکلی پیش میاد یا نه؟
هرچی که خب نمیشه گفت خوبه ، کربوهیدرات های زود جذب ( عسل،خرما خشک ) ، مغزهای مغذی (گردو ، پسته و ... ) جزو خوردنی های واجب هر روز صبح هست . البته پروتئین وی و گلوتامین هم خوبه .
ناهار هم کامل بخورید ، اما چربی و کروبهیدرات اضافه نخورید ، چیزهایی که متابولیسم رو کاهش میده نخورید ( به اصطلاح میگن شل میکنه بدن رو ، خواب آلود میکنه )
شام ماست خوب نیست ، جذب چربی رو بالا میبره ، پنیر کم چرب بهتره ، البته نه هر شب ، تنوع در غذا هر دو شب واجبه ، وگرنه بدن عادت میکنه و شروع به جذب چربی میکنه . شب ها میشه مغزهای مغذی رو هم خورد ، البته بادام خیلی سنگینه برای آخر شب . پنیر ، سبزی ، سوپ جو ، عسل و دارچین و گردو و ... کلی غذای ترکیبی میشه برای هر شب خورد که هم لذت ببرید و هم بدنتون سود ببره .
این مکمل خیلی قویه دوست من ، نگاه کن ! من هم چربی دارم ! تقریبا اکثر افراد حتی حرفی ها هم چربی دارن . تو بعضی ها این چربی سریع سوخت میشه و تو بعضی ها مثل من و شما کند .
شما نمی تونید همش رو برای همیشه از بین ببرید (طی یک دوره چرا ) ، شما باید مربی ای رو داشته باشید که اون چربی هارو لای عضلات مختلف به درستی پنهان کنه ، بعد می بینید که نیاز به چربی سوزی بالا نداری و با رعایت **** و ورزش هوشمندانه بدنی رو به دست میاری که فقط یک حرفه ای متوجه چربی های اضافی بدنت میشه . رژیمی که میگم اگر درست براتون نوشته بشه نه تنها گرسنگی نمیشی که بلکه از خوردن زیاد هم تعجب می کنی ! اصول داره !
بگذریم ، این چربی سوز 100% ضرر داره ، اما اگر مایل هستی میتونی استفاده کنی . پیشنهاد من اینه به خودت سخت نگیر ، میتونی ال کارنتین رو استفاده کنی و نتیجش رو به جای اینکه در 1 ماه ببینی تو 3-4 ماه ببینی .
چای سبز ، انار ، منابع آنتی اکسیدانی و ... خیلی مهم هستن ، یه **** هوشمندانه اونه که عناصر بالا برنده متابولیسم رو جوری کنار هم بچینه که حتی در استراحت هم شما چربی سوزی کنید .
دوست داری مکمل فوق رو مصرف کنی ؟! میدونی اخطار روی خود محصول چیه ؟! نکات مهم رو Bold کردم :

Warning

Taking this product without adequate fluid may cause it to swell and block your throat or esophagus and may cause choking. Do not take this product if you have difficulty in swallowing. If you experience chest pain, vomiting, or difficulty in swallowing or breathing after taking this product, seek immediate medical attention. Not intended for use by persons under age 18. Do not exceed recommended dose. Do not consume synephrine or caffeine from other sources, including but not limited to, coffee, tea, soda and other dietary supplements or medications containing phenylephrine or caffeine. Contains caffeine. Do not use for more than 8 weeks. Consult with your physician prior to use if you are pregnant or nursing, or if you are taking medication, including but not limited to MAO Inhibitors (MAOI), antidepressants, aspirin, nonsteroidal anti-inflammatory drugs or products containing phylephrine, ephedrine, pseudoephedrine, or other stimulants. Consult your physician prior to use if you have a medical condition, including but not limited to, heart, liver, kidney, or thyroid disease, psychiatric or epileptic disorders, difficulty urinating, diabetes, high blood pressure, cardiac arrhythmia, recurrent headaches, enlarged prostate or glaucoma. Discontinue 2 weeks prior to surgery or if you

jj20

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان
یه پروتئین whey چهار پوندی تا چه مدت زمانی جواب میده؟یعنی مصرفش طول میکشه؟

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
هرچی که خب نمیشه گفت خوبه ، کربوهیدرات های زود جذب ( عسل،خرما خشک ) ، مغزهای مغذی (گردو ، پسته و ... ) جزو خوردنی های واجب هر روز صبح هست . البته پروتئین وی و گلوتامین هم خوبه .
ناهار هم کامل بخورید ، اما چربی و کروبهیدرات اضافه نخورید ، چیزهایی که متابولیسم رو کاهش میده نخورید ( به اصطلاح میگن شل میکنه بدن رو ، خواب آلود میکنه )
شام ماست خوب نیست ، جذب چربی رو بالا میبره ، پنیر کم چرب بهتره ، البته نه هر شب ، تنوع در غذا هر دو شب واجبه ، وگرنه بدن عادت میکنه و شروع به جذب چربی میکنه . شب ها میشه مغزهای مغذی رو هم خورد ، البته بادام خیلی سنگینه برای آخر شب . پنیر ، سبزی ، سوپ جو ، عسل و دارچین و گردو و ... کلی غذای ترکیبی میشه برای هر شب خورد که هم لذت ببرید و هم بدنتون سود ببره .
این مکمل خیلی قویه دوست من ، نگاه کن ! من هم چربی دارم ! تقریبا اکثر افراد حتی حرفی ها هم چربی دارن . تو بعضی ها این چربی سریع سوخت میشه و تو بعضی ها مثل من و شما کند .
شما نمی تونید همش رو برای همیشه از بین ببرید (طی یک دوره چرا ) ، شما باید مربی ای رو داشته باشید که اون چربی هارو لای عضلات مختلف به درستی پنهان کنه ، بعد می بینید که نیاز به چربی سوزی بالا نداری و با رعایت **** و ورزش هوشمندانه بدنی رو به دست میاری که فقط یک حرفه ای متوجه چربی های اضافی بدنت میشه . رژیمی که میگم اگر درست براتون نوشته بشه نه تنها گرسنگی نمیشی که بلکه از خوردن زیاد هم تعجب می کنی ! اصول داره !
بگذریم ، این چربی سوز 100% ضرر داره ، اما اگر مایل هستی میتونی استفاده کنی . پیشنهاد من اینه به خودت سخت نگیر ، میتونی ال کارنتین رو استفاده کنی و نتیجش رو به جای اینکه در 1 ماه ببینی تو 3-4 ماه ببینی .
چای سبز ، انار ، منابع آنتی اکسیدانی و ... خیلی مهم هستن ، یه **** هوشمندانه اونه که عناصر بالا برنده متابولیسم رو جوری کنار هم بچینه که حتی در استراحت هم شما چربی سوزی کنید .
دوست داری مکمل فوق رو مصرف کنی ؟! میدونی اخطار روی خود محصول چیه ؟! نکات مهم رو Bold کردم :

داداش دستت دردنکنه که جواب دادی
همون مکملی که خودت پیشنهاد دادی رو از کجا میتونم اصلشو گیر بیارم؟(ال کارنتین)

Alone Men

Registered User
لایک‌ها
31

فقط توجه کنید که این اخطار که گذاشتید مربوط به این چربی سوز نمیشه و برای تمامی چربی سوزها درج میشه، یجور اطلاع رسانی در مورد مضراتی که ممکن است با مصرف بیش از حد یا مصرف با چیزهای دیگر یا در شرایط خاص مشکل ساز بشه، درواقع یجوز اطلاع رسانی و رفع مسئولیت هست.
چیز عجیبی هم نیست خیلی چیزهایی که ماده خوراکی هستند ، خیلی داروها ، خیلی ... همشون اگه بصورت شرکتی تولید بشن معمولا" برای اطلاع رسانی پشتتشون از این جور چیزها میزنن! که اطلاع رسانی و رفع مسئولیت شده باشه.
اگر بخوایم از دید سختگیرانه نگاه کنیم ، مثل این میمونه که روی بسته باقالی مثلا" باید بزنه در صورت کم خونی خونی مصرف نکنید، یا روی شیشه عسل بزنه در صورتی که با خربزه خورده بشه احتمال مرگ هست!! یا اگر تب دارید موز بخورید اوررر تب خواهید کرد.
حالا این محصولات چربی سوز چون دارای فرمول های ابتکاری و اختراعی هست و اینکه ترکیب زیادی از مواد داخلش هست، این موارد ذکر میشه ، اونم در تمامی موارد!
محصولات و شرکت هایی هم که در امریکا تولید دارن باید قوانین امریکا رو رعایت بکنن و هر ماده ای رو نمیتونن استفاده کنن و زیر نظر هم هستند البته نه به شدت دارو ، چون مکمل ها در دسته دارویی قرار نمیگیرن! مثلا" افدرین یک ماده ممنوعه هست که اجازه استفاده ازش رو ندارن... یا موظف هستند موادی و دوز موادی که در مکمل بکار میبرن حتما" ذکر کنن.

pedram46

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

من در حال تمرین کم میاره بدنم چیکار کنم؟ نمیخوام از مکمل استفاد کنم

ممنون

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
فقط راهش اینه که بیشتر و بیشتر تمرین کنی. همین
دنبال راههای عجیب غریب و غول چراغ جادو نباش که باهاش یهویی قوی شی .
اون ملوان زبل بود که اسفناج میخورد زورش زیاد میشد

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
چند وقته تمرین میکنی
خوب گرم میکنی عضلاتت رو قبل تمرین
غذا درست بخوری و به وقت خیلی تاثیر داره
دنبال هیچ چیز غیر طبیعی نباش شیکمت هم نزار گنده بشه

Sent from my GT-I8262 using Tapatalk 2

بالا