هرچی که خب نمیشه گفت خوبه ، کربوهیدرات های زود جذب ( عسل،خرما خشک ) ، مغزهای مغذی (گردو ، پسته و ... ) جزو خوردنی های واجب هر روز صبح هست . البته پروتئین وی و گلوتامین هم خوبه .
ناهار هم کامل بخورید ، اما چربی و کروبهیدرات اضافه نخورید ، چیزهایی که متابولیسم رو کاهش میده نخورید ( به اصطلاح میگن شل میکنه بدن رو ، خواب آلود میکنه )
شام ماست خوب نیست ، جذب چربی رو بالا میبره ، پنیر کم چرب بهتره ، البته نه هر شب ، تنوع در غذا هر دو شب واجبه ، وگرنه بدن عادت میکنه و شروع به جذب چربی میکنه . شب ها میشه مغزهای مغذی رو هم خورد ، البته بادام خیلی سنگینه برای آخر شب . پنیر ، سبزی ، سوپ جو ، عسل و دارچین و گردو و ... کلی غذای ترکیبی میشه برای هر شب خورد که هم لذت ببرید و هم بدنتون سود ببره .
این مکمل خیلی قویه دوست من ، نگاه کن ! من هم چربی دارم ! تقریبا اکثر افراد حتی حرفی ها هم چربی دارن . تو بعضی ها این چربی سریع سوخت میشه و تو بعضی ها مثل من و شما کند .
شما نمی تونید همش رو برای همیشه از بین ببرید (طی یک دوره چرا ) ، شما باید مربی ای رو داشته باشید که اون چربی هارو لای عضلات مختلف به درستی پنهان کنه ، بعد می بینید که نیاز به چربی سوزی بالا نداری و با رعایت **** و ورزش هوشمندانه بدنی رو به دست میاری که فقط یک حرفه ای متوجه چربی های اضافی بدنت میشه . رژیمی که میگم اگر درست براتون نوشته بشه نه تنها گرسنگی نمیشی که بلکه از خوردن زیاد هم تعجب می کنی ! اصول داره !
بگذریم ، این چربی سوز 100% ضرر داره ، اما اگر مایل هستی میتونی استفاده کنی . پیشنهاد من اینه به خودت سخت نگیر ، میتونی ال کارنتین رو استفاده کنی و نتیجش رو به جای اینکه در 1 ماه ببینی تو 3-4 ماه ببینی .
چای سبز ، انار ، منابع آنتی اکسیدانی و ... خیلی مهم هستن ، یه **** هوشمندانه اونه که عناصر بالا برنده متابولیسم رو جوری کنار هم بچینه که حتی در استراحت هم شما چربی سوزی کنید .
دوست داری مکمل فوق رو مصرف کنی ؟! میدونی اخطار روی خود محصول چیه ؟! نکات مهم رو Bold کردم :