• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام دوستان
یه پروتئین whey چهار پوندی تا چه مدت زمانی جواب میده؟یعنی مصرفش طول میکشه؟
1.8 کیلو . بستگی به نوع مصرف و نوع وی دارد (درصد پروتئین ) .
اما بطور میانگین برای مصرف نوع معمولی حدود 1 ماه و چند روز با مصرف 4 وعده در روز زمان لازم است.

داداش دستت دردنکنه که جواب دادی
همون مکملی که خودت پیشنهاد دادی رو از کجا میتونم اصلشو گیر بیارم؟(ال کارنتین)
خواهش میکنم . نوع ایرانی تمامی داروخانه ها .
نوع خارجی بعضی از داروخانه ها ، از منبعی غیر از داروخانه تهیه نفرمائید مگر اینکه 100% معتبر باشد .
دوز مصرفی را زیر نظر متخصص تغذیه خود تعیین نمایید .
فقط توجه کنید که این اخطار که گذاشتید مربوط به این چربی سوز نمیشه و برای تمامی چربی سوزها درج میشه، یجور اطلاع رسانی در مورد مضراتی که ممکن است با مصرف بیش از حد یا مصرف با چیزهای دیگر یا در شرایط خاص مشکل ساز بشه، درواقع یجوز اطلاع رسانی و رفع مسئولیت هست.
چیز عجیبی هم نیست خیلی چیزهایی که ماده خوراکی هستند ، خیلی داروها ، خیلی ... همشون اگه بصورت شرکتی تولید بشن معمولا" برای اطلاع رسانی پشتتشون از این جور چیزها میزنن! که اطلاع رسانی و رفع مسئولیت شده باشه.
اگر بخوایم از دید سختگیرانه نگاه کنیم ، مثل این میمونه که روی بسته باقالی مثلا" باید بزنه در صورت کم خونی خونی مصرف نکنید، یا روی شیشه عسل بزنه در صورتی که با خربزه خورده بشه احتمال مرگ هست!! یا اگر تب دارید موز بخورید اوررر تب خواهید کرد.
حالا این محصولات چربی سوز چون دارای فرمول های ابتکاری و اختراعی هست و اینکه ترکیب زیادی از مواد داخلش هست، این موارد ذکر میشه ، اونم در تمامی موارد!
محصولات و شرکت هایی هم که در امریکا تولید دارن باید قوانین امریکا رو رعایت بکنن و هر ماده ای رو نمیتونن استفاده کنن و زیر نظر هم هستند البته نه به شدت دارو ، چون مکمل ها در دسته دارویی قرار نمیگیرن! مثلا" افدرین یک ماده ممنوعه هست که اجازه استفاده ازش رو ندارن... یا موظف هستند موادی و دوز موادی که در مکمل بکار میبرن حتما" ذکر کنن.
البته آنچه شما می فرمایید شامل همه چیز نمی شود . ابتدا اینکه مصرف خربزه و عسل در تمامی موارد به مرگ منجر نمی شود ، اما بطور عمومی در صورت وجود دردهای بسیار شدید و عدم مراجعه به پزشک ، می تواند منجر به مرگ شود .
در مرحله بعد ، برای هر محصولی این مقدار اخطار نوشته نمی شود بلکه برای محصولات از این دسته این مقدار اخطار نوشته می شود .
این محصولات ترکیبی هستند ، و با ترکیب مواد مختلف بالا برنده متابولیسم ، بدن را در حالت چربی سوزی قرار می دهند . اتفاقا این موارد از جمله کافئین روزانه از منابع دیگر قابل دریافت هستند پس شرکت باید نسبت به مصرف آنها از سایر منابع اخطار دهد . چای ، چای سبز ، قهوه ، نوشابه های کافئین دار ، انرژی زا ها ، سایر مکمل ها از جمله این منابع هستند .
در مورد اخطار در مورد مصرف با داروهای ضد افسردگی و مسکن ها ، یکی از مهمترین دلایل بالا بردن فشار خون این محصولات است ، به همین دلیل تاکید دارد به محض احساس درد در قفسه سینه و سایر موارد فورا به پزشک مراجعه شود .
خلاصه کلام که بله ، این محصول با این مقدار ریسک برای مصرف کننده خاص تولید می شود ، نه کسی که می خواهد 2 ماهه سیکس پک دار شود ، از طرفی زندگی عادی روزانه خود را نیز ادامه دهد ، داروهایش را مصرف کند ، مکمل هایش را مصرف کند ، نوشیدنی های روزانه اش را بنوشد و ...
بهترین مصرف ، انتخاب مصرف بر اساس نوع سیستم بدنی است . پیشنهاد من برای تمامی دوستان مصرف چربی سوزهای طبیعی است ، باز هر فرد اختیار دارد خودش انتخاب کند .
دوستان چه قرصی و پیشنهاد میکنید که جلو اشتها رو بگیره؟
هیچ قرصی دوست عزیز !
تنها یکسری از بلاک کننده های بازجذب سرتونین هستند که زیر نظر روان پزشک می توانند از پرخوری عصبی جلوگیری کنند ! دقت کنید پرخوری عصبی ناشی از استرس و فشار !
شما استفاده از سیب قبل از غذا ، بادام در طول روز را شروع کنید ، نتیجه شگفت انگیز خواهد بود .

Ar3f

Registered User
لایک‌ها
568
چند روز پیش کشیدم خودمو.46 کیلو بودم البته با لباس و کفش و بند و بساط.قدم رو هم همون دستگاه 181 نشون داد.سنم 20 هست.
من چقد باید زیاد بنمایم؟:D
بهترین روش به نظرتون چیست؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
70بشی خویه!
الی 80

omidkk

Registered User
لایک‌ها
6
من يك سري مكمل دارم خيلي كم استفاده شده و از دوبي واسم آوردن
Omtimum amino 2222 softGel
Glutamine bertancourt
Dianabol keifei
كسي خواست ميتونم تعداد قرصا رو بشمارم

FarsiCash.Com

Registered User
لایک‌ها
39
دوستان من کلا قید چربی سوزهارو با این توضیحاتی که دادید زدم!
میخوام چای سبز رو بخرم و مصرف کنم؟
چه چای سبزی رو پیشنهاد میکنید؟
این چای سبزی که تو اینترنت تبلیغات میکنن(تیما)خوب هست باعث میشه تغییر ایجاد کنه؟

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
اقا من واسه افزایش وزنم یه گینر میخوام چی پیشنهاد میدید؟

amir 1369

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
135
سعی کن 6 وعده تو روز غذا بخوری

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام...میشه لطف کنید بگید که این مکمل هارو چه موقع از روز بایدخورد و به چه تعداد؟
Glutamin
Amino
Protein Whey
HydroxyStim

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
آقا اگه میخوای طبیعی آبش کنی بیخیال شو. من یه نمه شکم دارم (عمراً کسی نفهمه). 4 تیکشم معلومه. 2 تای دیگه که مال زیر شکمه در نمیاد. باید آمپول بزنم (سوما) که نمی زنم. حال نمی کنم. شما اگه وزنتو با ورزش به 80 برسونی عالیه. یعنی اول با **** سخت و ورزش هوازی بیای زیر 70، بعد با بدنسازی و پروتئین طبیعی بشی 80. طولانیه. سخته. بدون دارو واقعاً سخته ولی ممکنه. (شکمو بیخیال شو). ولی لاغر کن

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
همیشه خشابت (جیب) پر باشه (پسته خام، بادام، خرما و ..........)
بدنسازی رو فراموش نکن. مربی هم **** بهت میده. همینطوری 30 تا بیای بالا نافرم میشی. سعی کن با ورزش بیای

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
یه روزدرمیون برو کشتی. اونطوری زده میشی و جفتشو ول می کنی. (کشتی بدنتو اصولی می سازه) .نفستو باز میکنه. قلبو قوی می کنه
کشتی و خیلی ورزشهای دیگه یه بدی دارن و اون اینکه که مثلاً روزای زوج باید 7-9 باشگاه باشی
بدنسازی معمولاً تایمش عشقیه و برنامه ریزی راحتتره
من خودم 5 سال رزمی تو سن شما کار کردم و الان 2 سال هم هست که بدنسازی کار می کنم و 30 سالمه داداشم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان من کلا قید چربی سوزهارو با این توضیحاتی که دادید زدم!
میخوام چای سبز رو بخرم و مصرف کنم؟
چه چای سبزی رو پیشنهاد میکنید؟
این چای سبزی که تو اینترنت تبلیغات میکنن(تیما)خوب هست باعث میشه تغییر ایجاد کنه؟
بسیار عالی که روند طبیعی رو میخواهید طی کنید
چای سبز فله ای دم کردنی بگیرید ، نه اونقدر خشک که پودر بشه و نه اونقدر تر باشه !
اولین بخار آب جوش چای رو داخل یک فنجان بریزین و بعد از 3-5 دقیقه میل کنید .
5 فنجان در کل روز پیشنهاد میشه
بادام هم گزینه ی خوبی هست
سلام...میشه لطف کنید بگید که این مکمل هارو چه موقع از روز بایدخورد و به چه تعداد؟
Glutamin
Amino
Protein Whey
HydroxyStim
همه بستگی داره ، بطور معمول
گلوتامین 5 گرم 4 وعده { صبح ، قبل و بعد تمرین ، قبل از خواب }
آمینو 2-3 عدد در هر وعده غذایی ( به بروشور محصول مراجعه کنید)
وی (صبح ، قبل و بعد از تمرین)
چربی سوز بر اساس دستورالعمل
* وی میتونه شامل گلوتامین و آمینو باشه ، آمینو 100% گلوتامین رو در خودش داره،و چربی سوز هم میتونه شامل الکارنتین باشه که آمینو و وی هم می تونن اونو داشته باشن . مراقب دوز بیش از حد باشید . از مشاور تغذیه یا یک حرفه ای در باشگاه کمک بگیرید .

california37

Registered User
لایک‌ها
331
مصرف کافئین و مواد قندی قبل از تمرین .
مصرف قهوه همراه شیر و موز نیم ساعت قبل از تمرین گزینه ی خوبی میتونه باشه.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
مکمل تاثیری نداره . من مکمل مصرف می کنم بازم کم میارم . وقتایی که مکمل مصرف نمی کردم هم باز کم میاوردم . غذام اصلا درست نیست . یه وعده میخورم اونم با فاصله زمانی زیاد . من حوصله ندارم برم آشپزنی اینا کنم واسه خودم . چیزیم بلد نیستم به سه وعده مادرم قناعت کردم !! متاسفانه تغذیه تو بدنسازی خیلی مهمه که من به هیچ عنوان رعایت نمیکنم .

15619

Registered User
لایک‌ها
31
كراتين تنها راه چاره معمولا كسايي كم ميارن هيچ چيزي مصرف نميكنن زودتر خسته ميشن طوري كه ديگه حال تمرين ندارن تمرين زياد هم باعث فشار ميشه من امتحان كردن طوري كه مدتي مكمل مثلا كراتين رو كنار گذاشتم در اثر تمرين زياد وفشار وسط تمرين خون از دماغم امد درصورتي وقتي مكمل مصرف ميكردم همون اندازه شايد يكم بيشتر تمرين ميكردم اما بدنم اخ نميگفت پس بدون مكمل هم نميشه مگه با رژيم خوب كه بدنت تامين باشه از ويتامين وپروتين كه اونم يكم خرج داره خسته كننده من كلا فقط كراتين مصرف ميكنم نه قرص نه امپول خدارو شكر تا الان بعد 8 سال بدنم هيچ مشكلي نداشته وتو تمرين هم بدنم كم نمياره

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
تو قاسم آباد مشهد کسی باشگاه بدنسازی درست حسابی سراغ نداره؟
یک جایی که هی نخواد دنبال دمبل و وزنه بگردی و یک عالمه لات و لوت و جک و جواد توش نباشن و همش بوی جوراب و عرق استشمام کنی و یک غولی هی نخواد داروهای هورمونی بهت پیشنهاد کنه
البته قیمت اش هم خدا نباشه مثل اونایی که توش ارایشگاه داره و کافی شاپ داره و...
منظورم یک باشگاه تمیز و سالمه

DASTEH-BILL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
تا يه مدت اثر داره بدنت عادت ميكنه، قرصش هم هست
ولي خوب من بيشتر واسه بيدار موندم استفاده ميكنم، تو سفر و گردش هم خيلي بدرد ميخوره

بالا