من واقعا لاغر هستم و از این موضوع هم بسیار ناراحت هستم 183 سانت هستم با 62 کیلو وزن مربی باشگاه گفت اگر منظم بیای همراه با مکمل در حدود 6 ماه میتونی هیکلتو درست کنی زیاد قبولش ندارم چون هیکل خودش جالب نیست .الان یه مکمل فروشی هست می خام برم سراغش که با مجوز کار میکنه .غلظت خون هم دارم مصرف مکمل باعث مشکل نمیشه ؟قبلا باهاش صحبت کردم بهم گفت کراتین و کربو همراه با قرص fat fast که توی همین تاپیک سوال کردم گفتن که قرص fat fast کورتون داره و سرطان زاست.بعد از کجا بفهمم که مکمل ها اصلی هستن ؟گرچه مجوز وزارت بهداشت داره اما بازم نمیشه کامل اطمینان کرد هیکل مکمل فروشه واقعا زیباست ولی حیف قدش کوتاهه چند سال قبل هم آزمایش تیروئید دادم دکتر گفت مشکلی نداری
اولین چیزی که هست استعداد بدن هست ، مثلا من خودم بدن مستعدی برای حجم گیری دارم ، 6 ماه زحمت دوست من برابر هست با 2 ماه زحمت من ، و این ژنتیکی هست . شما نمی تونید 100% از روی هیکل فرد علم شخص رو بسنجید ! یکنفر ممکنه وضعیت روحی مناسبی توی چند ماه نداشته باشه ! آیا عضلاتش به درستی رشد میکنه ؟! خیر ، شک عصبی کافی به بدنش نمیرسه و با بهترین **** هم خیلی کم پیشرفت میکنه . و یک نفر هم ممکنه در چند ماه بدن زیبایی با استروئید بسازه ولی آیا همیشگی و ماندگار هست !؟ خیر !
واژه چاقی یا لاغری واژه های فریبنده ای هستند ، شما قرار نیست چاق بشید ! قرار هست متناسب باشید . حالا باید بین استخوان بندی ، عضله و چربی در بدنتون یک هماهنگی ایجاد بشه ، قرار هست جاهای خالی رو با مواد مفید پر کنید .
گفتم تکیه خالی به مکمل اثر موقت داره ، شما مواردی که من گفتم رو رعایت کنید ، صبحانه رو کامل بخورید ، نهار کامل ، شام هم بخورید و یک وعده کوچیک هم نیم ساعت قبل از خواب داشته باشید .
گوشت سفید مثل ماهی و مرغ و بوقلمون ، گوشت قرمز هم بصورت چند روز در میان مصرف کنید ، ظرف آجیل هر روزتون باید شامل مغز گردو ، 3-4 عدد بادام ، پسته و فندق باشه ، این ظرف آجیل چربی های مفید و پروتئین های عالی برای حجم گیری داره ( گرون هستن ؟! متاسفانه بله ! خود من در حال حاضر فکر می کنم هر دو روز 15 تومن فقط برای همین ظرف میدم ) .
پروتئین وی ، آمینو اسیدهای ضروری رو میتونید از ماه های اول اصولی و متناسب با بدنتون استفاده کنید ، لازم نیست مثل دوست 110 کیلوییتون چهار وعده و هر وعده 6 قرص مثلا آمینو بیف رو استفاده کنید ! متناسب با بدنتون ، پله به پله ، از ماه دوم به بعد هم می تونید کراتین رو زیر نظر یک حرفه ای (نه مکمل فروش ) این رشته استفاده کنید .
هنر این ورزش در صبر و حوصله و رعایت اصول هست ، شما ممکنه چهار ماه مانند دیگران حجم نگیرید ، اما در ماه پنجم ناگهان یک حجم عجیب بگیرید ، حجمی که ماندگاری داره ! باد نیست با یک هفته تمرین نکردن بخوابه !
و مطمئن باشید خودتون و دیگران از این حجم و عضلاتی که یکهو شکل گرفتن متعجب میشید ، فقط و فقط با حوصله و رعایت اصول .
البته می تونید خودتون رو به مکمل ببندید و ریسک ناراحتی های قلبی ، کبدی ، کلیوی رو قبول کنید و دو ماهه پف کنید و دوباره لاغرتر از قبل بشید ، انتخاب با شماست .
---
مکمل اصل فقط وقتی از کشوری مطمئن توسط خود شما یا دوستانتون تهیه بشه مطمئن هست ، باقیش با خداست ، البته مواردی مثل جوش ته قوطی ، نوع کاغذ دور محصول ، نوع چاپ و فونت ، نوع پلمپ رو میشه بهشون دقت کرد ، ولی باز هم اینها رو دور میزنن . شرکت های داخلی هم خوب عمل می کنن ، میتونید از محصولات شرکت pnc و شرکت های داخلی دیگه استفاده کنید .
---
حرف های بالا داستان نیست ، عمل کنید ، نتیجه میگیرید و شگفت زده میشید .
به یاد داشته باشید مکمل فروش برای ضرر نکردن حاضر هست جنسی که رو دستش باد کرده رو عالی معرفی کنه تا بتونه به پولش برسه
موفق باشید