• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
هر مکمل حدودا 6 هفته باید مصرف شود و 3 هفته به بدن استراحت داده شود.سعی کنید برای دو دوره پشت سر هم از یک مکمل استفاده نکنید.چون کارایی پایینی دارد

موفق باشید

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
سلام برای کسی که لاعر هست و کمبود وزن داره میخاد بدن سازی کر کنه چی پیشنهاد می کنین ؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
سلام برای کسی که لاعر هست و کمبود وزن داره میخاد بدن سازی کر کنه چی پیشنهاد می کنین ؟
1. آزامایش تیروئید . هزینه بر هست ، ولی 100% ارزش داره . تیروئید پرکار = لاغری فعال
2. گینر و کربو که اولین پیشنهاد هر کسی به شماست ، تا حدود زیادی به شما کمک می کنند ، اما مصرف و اتکا بیش از اندازه به این مواد وزن شما رو بالا ( معمولا با توده های چربی و آب گیری ) و بعد از چند مدت لاغرتر از حالت فعلی می کنند .
3. دوری از کافئین ( چای و قهوه و نوشابه های کافئین دار ) و ترشی
4. ران مرغ یا بوقلمون ، سینه مرغ یا بوقلمون ، گوشت قرمز پخته ، ماهی و غذاهای دریایی مثل میگو ! تخم مرغ ، سیب زمینی
5. خواب به موقع و مناسب ، اگر شب زنده دار هستید نصف لاغری شما بابت این موضوعه
6. از خوردن هله هوله اجتناب کنید ، چیپس ، پفک ، شیرنی ، ویفر و ...

peroyan

Registered User
لایک‌ها
14
1. آزامایش تیروئید . هزینه بر هست ، ولی 100% ارزش داره . تیروئید پرکار = لاغری فعال
2. گینر و کربو که اولین پیشنهاد هر کسی به شماست ، تا حدود زیادی به شما کمک می کنند ، اما مصرف و اتکا بیش از اندازه به این مواد وزن شما رو بالا ( معمولا با توده های چربی و آب گیری ) و بعد از چند مدت لاغرتر از حالت فعلی می کنند .
3. دوری از کافئین ( چای و قهوه و نوشابه های کافئین دار ) و ترشی
4. ران مرغ یا بوقلمون ، سینه مرغ یا بوقلمون ، گوشت قرمز پخته ، ماهی و غذاهای دریایی مثل میگو ! تخم مرغ ، سیب زمینی
5. خواب به موقع و مناسب ، اگر شب زنده دار هستید نصف لاغری شما بابت این موضوعه
6. از خوردن هله هوله اجتناب کنید ، چیپس ، پفک ، شیرنی ، ویفر و ...

من واقعا لاغر هستم و از این موضوع هم بسیار ناراحت هستم 183 سانت هستم با 62 کیلو وزن مربی باشگاه گفت اگر منظم بیای همراه با مکمل در حدود 6 ماه میتونی هیکلتو درست کنی زیاد قبولش ندارم چون هیکل خودش جالب نیست .الان یه مکمل فروشی هست می خام برم سراغش که با مجوز کار میکنه .غلظت خون هم دارم مصرف مکمل باعث مشکل نمیشه ؟قبلا باهاش صحبت کردم بهم گفت کراتین و کربو همراه با قرص fat fast که توی همین تاپیک سوال کردم گفتن که قرص fat fast کورتون داره و سرطان زاست.بعد از کجا بفهمم که مکمل ها اصلی هستن ؟گرچه مجوز وزارت بهداشت داره اما بازم نمیشه کامل اطمینان کرد هیکل مکمل فروشه واقعا زیباست ولی حیف قدش کوتاهه چند سال قبل هم آزمایش تیروئید دادم دکتر گفت مشکلی نداری:eek:

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
40 دقیقه قبل از تمرین مصرف یک فنجان بزرگ قهوه میتونه از طریق سوزاندن چربی های بدن بهتون انرزی خوبی بده

موفق باشید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
ناگفته های بدنسازی

42889185361141484659.jpg

در ورزش بدنسازی فرمول ها و اسرار زیادی وجود دارد كه بخشی از این روش ها همچنان در بدنسازی مخفی مانده است. و خیلی از روش ها هم كشف شد. اما همچنان ورزشكاران رشته بدنسازی به آنها اعتقاد ندارند و همچنان روش های قدیمی خود را دنبال می كنند. در مورد تغذیه بدنسازی نیازی به مصرف خیلی زیاد پروتئین نیست و نیازی هم به مصرف زیاد پروتئین های حیوانی نیست. چون پروتئین های حیوانی درسته خیلی كامل هستند اما دارای چربی های زیاد می باشند كه می تواند باعث بد فرم شدن بدن شود. اما مصرف پروتئین های گیاهی از آنجایی كه كامل نیست زیاد مورد استفاده قرار نمی گیرد. پروتئین های گیاهی دارای پایین ترین درصد چربی می باشند. اما اگر قصد استفاده از پروتئین های گیاهی را دارید توصیه می شود كه چندین پروتئین گیاهی را با هم تركیب كنید تا به منبع بسیار خوبی از پروتئین دست پیدا كنید.
اما در مورد تمرینات بدنسازی باید بگویم كه تمام روش هایی كه در ایران در مورد تمرینات بدنسازی قرار می گیرید تقریبا قدیمی شده است و آنچنان كارایی خوبی برای ساخت عضلات را ندارد. استفاده از تركیب چندین سیستم در برنامه بدنسازی می تواند باعث رشد بهتر و بیشتر عضلات شود. مثلا اگر قصد افزایش قدرت را داشته باشید سیستم حركت توقف می تواند برای شما خیلی عالی باشد. اما در مورد مكمل های بدنسازی باید بگویم مكمل های بدنسازی هم باید با اصول خاصی مصرف شود. مصرف مكمل های بدنسازی باید بسیار كوتاه باشد و به هیچ عنوان از یك مارک خاص برای مدت زمان زیادی استفاده نكنید.

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
اگه وزن خشک میخواید به نظر من وی پروتئین به همرا کراتین منوهیترات می تونه عالی باشه

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
من واقعا لاغر هستم و از این موضوع هم بسیار ناراحت هستم 183 سانت هستم با 62 کیلو وزن مربی باشگاه گفت اگر منظم بیای همراه با مکمل در حدود 6 ماه میتونی هیکلتو درست کنی زیاد قبولش ندارم چون هیکل خودش جالب نیست .الان یه مکمل فروشی هست می خام برم سراغش که با مجوز کار میکنه .غلظت خون هم دارم مصرف مکمل باعث مشکل نمیشه ؟قبلا باهاش صحبت کردم بهم گفت کراتین و کربو همراه با قرص fat fast که توی همین تاپیک سوال کردم گفتن که قرص fat fast کورتون داره و سرطان زاست.بعد از کجا بفهمم که مکمل ها اصلی هستن ؟گرچه مجوز وزارت بهداشت داره اما بازم نمیشه کامل اطمینان کرد هیکل مکمل فروشه واقعا زیباست ولی حیف قدش کوتاهه چند سال قبل هم آزمایش تیروئید دادم دکتر گفت مشکلی نداری:eek:
اولین چیزی که هست استعداد بدن هست ، مثلا من خودم بدن مستعدی برای حجم گیری دارم ، 6 ماه زحمت دوست من برابر هست با 2 ماه زحمت من ، و این ژنتیکی هست . شما نمی تونید 100% از روی هیکل فرد علم شخص رو بسنجید ! یکنفر ممکنه وضعیت روحی مناسبی توی چند ماه نداشته باشه ! آیا عضلاتش به درستی رشد میکنه ؟! خیر ، شک عصبی کافی به بدنش نمیرسه و با بهترین **** هم خیلی کم پیشرفت میکنه . و یک نفر هم ممکنه در چند ماه بدن زیبایی با استروئید بسازه ولی آیا همیشگی و ماندگار هست !؟ خیر !
واژه چاقی یا لاغری واژه های فریبنده ای هستند ، شما قرار نیست چاق بشید ! قرار هست متناسب باشید . حالا باید بین استخوان بندی ، عضله و چربی در بدنتون یک هماهنگی ایجاد بشه ، قرار هست جاهای خالی رو با مواد مفید پر کنید .
گفتم تکیه خالی به مکمل اثر موقت داره ، شما مواردی که من گفتم رو رعایت کنید ، صبحانه رو کامل بخورید ، نهار کامل ، شام هم بخورید و یک وعده کوچیک هم نیم ساعت قبل از خواب داشته باشید .
گوشت سفید مثل ماهی و مرغ و بوقلمون ، گوشت قرمز هم بصورت چند روز در میان مصرف کنید ، ظرف آجیل هر روزتون باید شامل مغز گردو ، 3-4 عدد بادام ، پسته و فندق باشه ، این ظرف آجیل چربی های مفید و پروتئین های عالی برای حجم گیری داره ( گرون هستن ؟! متاسفانه بله ! خود من در حال حاضر فکر می کنم هر دو روز 15 تومن فقط برای همین ظرف میدم ) .
پروتئین وی ، آمینو اسیدهای ضروری رو میتونید از ماه های اول اصولی و متناسب با بدنتون استفاده کنید ، لازم نیست مثل دوست 110 کیلوییتون چهار وعده و هر وعده 6 قرص مثلا آمینو بیف رو استفاده کنید ! متناسب با بدنتون ، پله به پله ، از ماه دوم به بعد هم می تونید کراتین رو زیر نظر یک حرفه ای (نه مکمل فروش ) این رشته استفاده کنید .
هنر این ورزش در صبر و حوصله و رعایت اصول هست ، شما ممکنه چهار ماه مانند دیگران حجم نگیرید ، اما در ماه پنجم ناگهان یک حجم عجیب بگیرید ، حجمی که ماندگاری داره ! باد نیست با یک هفته تمرین نکردن بخوابه !
و مطمئن باشید خودتون و دیگران از این حجم و عضلاتی که یکهو شکل گرفتن متعجب میشید ، فقط و فقط با حوصله و رعایت اصول .
البته می تونید خودتون رو به مکمل ببندید و ریسک ناراحتی های قلبی ، کبدی ، کلیوی رو قبول کنید و دو ماهه پف کنید و دوباره لاغرتر از قبل بشید ، انتخاب با شماست .
---
مکمل اصل فقط وقتی از کشوری مطمئن توسط خود شما یا دوستانتون تهیه بشه مطمئن هست ، باقیش با خداست ، البته مواردی مثل جوش ته قوطی ، نوع کاغذ دور محصول ، نوع چاپ و فونت ، نوع پلمپ رو میشه بهشون دقت کرد ، ولی باز هم اینها رو دور میزنن . شرکت های داخلی هم خوب عمل می کنن ، میتونید از محصولات شرکت pnc و شرکت های داخلی دیگه استفاده کنید .
---
حرف های بالا داستان نیست ، عمل کنید ، نتیجه میگیرید و شگفت زده میشید .
به یاد داشته باشید مکمل فروش برای ضرر نکردن حاضر هست جنسی که رو دستش باد کرده رو عالی معرفی کنه تا بتونه به پولش برسه
موفق باشید

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
دوستان یکی زیر دیپلم بگه امینو و گلوتامین چه تاثیری دارن و فرقشون چیه :D

نمیخوام علمی بگید امینو شاخه های مولکول ..... هستن و....
میخوام بدونم مثلا من امینو بخورم چه اتفاقی در من صورت میگیره
چه چیزی رو در خودم حس میکنم؟ کار اصلیش چیه؟ عضله سازی؟ چربی سوزی؟ ریکاوری؟ یا ....؟

الان من میخوام کراتین مونو هیدارت و پروتئین وی مصرف کنم اینا هم لازمه مصرف کنم؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
بهترین مارک گینر موجود تو بازار بعد از اپتیموم چیه ؟؟

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
آخه داداشی کی گفته بهترین مارک گینر تو بازار اپتیموم هست؟
مکملا همونجور که میدونید پاسخشون رو بدنهای مختلف تفاوت داره پس ممکنه واسه یکی بدترین باشن واسه یکی بهترین پس اونقدر رو مکملا مانور ندید چون همونجور که از اسمشون معلومه مکمل هستن نه چیز دیگه.شما با 200 و خورده ای که هزینه میکنید واسه یه پروئین وی 2.5 کیلویی ، میتونی همرو مثلا تخم مرغ بگیری بزنی به بدن .حداقل میدونی چی میخوری.
اگه با خوردن مثلا 6-7 تا سفیده و 2 تا زرده و 1آلو مشکل داری همشونو رنده کن و قاطی کن با مقداری سس کچاپ بزن به بدن چنان لذتی میبری که با خوابیدن رو ... نمیبری .بخصوص اگه این وعده بعد از باشگاه باشه.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
مکملا همونجور که میدونید پاسخشون رو بدنهای مختلف تفاوت داره پس ممکنه واسه یکی بدترین باشن واسه یکی بهترین پس اونقدر رو مکملا مانور ندید چون همونجور که از اسمشون معلومه مکمل هستن نه چیز دیگه.شما با 200 و خورده ای که هزینه میکنید واسه یه پروئین وی 2.5 کیلویی ، میتونی همرو مثلا تخم مرغ بگیری بزنی به بدن .حداقل میدونی چی میخوری.
اگه با خوردن مثلا 6-7 تا سفیده و 2 تا زرده و 1آلو مشکل داری همشونو رنده کن و قاطی کن با مقداری سس کچاپ بزن به بدن چنان لذتی میبری که با خوابیدن رو ... نمیبری .بخصوص اگه این وعده بعد از باشگاه باشه.

الان منظور از اون 3 تا نقطه دو چیز میتونه باشه.یکیش که درد داره ولی اون یکیش لذت داره. منظور شما کدوم بود؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15

6-7 تا تخم مرغ در روز ؟؟؟ مگه اصن میشه این همه در روز خورد ؟؟
الان شما میگی واسه افزایش وزن پروتئین وی بهتر از گینره ؟؟

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
الان منظور از اون 3 تا نقطه دو چیز میتونه باشه.یکیش که درد داره ولی اون یکیش لذت داره. منظور شما کدوم بود؟

اونو گذاشتم که خودتون با توجه به طرز فکرتون کلمه ی مورد نظر رو پیدا کنید.اینجوری خودتون به ماهیت فکریتون پی میبرید و میفهمید از چه چیزی زیاد لذت میبرید :happy:

6-7 تا تخم مرغ در روز ؟؟؟ مگه اصن میشه این همه در روز خورد ؟؟
الان شما میگی واسه افزایش وزن پروتئین وی بهتر از گینره ؟؟

6-7 تا که چیزی نیست.من بعد از تمرین روزی 10-11 تا تخم مرغ میخوردم که البته بعدها فهمیدم خیلی زیادی بود.
بستگی داره چجور وزنی بخواید.گینر ها همراه با حجم عضلانی آب زیر پوستی و چربی و ... هم به بدنتون میدن ولی پروتئین ها بسته میزان خلوصشون فقط عضله میدن اونم با نسبت بیشتر حجم به وزن.
واسه اینکه واضحتر بشه برات مثلا گینر بعد از یه دوره ی مصرفش 10 کیلو وزن بهت میده که از این 10 کیلو 6-7 کیلوش عضله هست و بقیه چیزای دیگه هستن اما پروتئین مثلا 7 کیلو وزن میده که مثلا 6 کیلوش عضله هست اما عضله ی خالص .
کلا بسته به بدنتون و تغذیتون و چگونگی تمرینتون و هدفتون و ... نوع مکمل پیشنهاد میشه نه همینجوری بدون داشتن هیچ اطلاعاتی از فرد.

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
اونو گذاشتم که خودتون با توجه به طرز فکرتون کلمه ی مورد نظر رو پیدا کنید.اینجوری خودتون به ماهیت فکریتون پی میبرید و میفهمید از چه چیزی زیاد لذت میبرید
happysmiley.gif
ناراحت شدی؟
292.gif

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
دستتون درد نکنه فقط یکی به ما بگه چه مارک گینری خوبه بگیرم ؟؟

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان یکی زیر دیپلم بگه امینو و گلوتامین چه تاثیری دارن و فرقشون چیه :D

نمیخوام علمی بگید امینو شاخه های مولکول ..... هستن و....
میخوام بدونم مثلا من امینو بخورم چه اتفاقی در من صورت میگیره
چه چیزی رو در خودم حس میکنم؟ کار اصلیش چیه؟ عضله سازی؟ چربی سوزی؟ ریکاوری؟ یا ....؟

الان من میخوام کراتین مونو هیدارت و پروتئین وی مصرف کنم اینا هم لازمه مصرف کنم؟
زیر دیپلم :
امینو اسیدهای ضروری برای رشد عضله ، چربی سوزی ، نگه داشتن وضعیت عضلات و جلوگیری از تحلیل عضلات به کار میرن و یکی از مفیدترین مکمل های مورد استفاده هر ورزشکار هستند .
گلوتامین نوعی آمینو اسید ضروری هست که اعتقاد بر این هست که به تنهایی میتونه دوره ریکاوری عضلات رو کاهش بده و مدت بیشتری حجم رو نگه داره .
با وی مصرف امینو هم توصیه میشه چون مکمل کاملی برای همدیگه هستند ، دقت کنید نوعشون تداخل مصرف نداشته باشه .

1Alcapon

Registered User
لایک‌ها
14
سلام..دوستان من اینارو از باشگاه خریدم...GlutaminAmino
Protein Whey
HydroxyStim
شد 900 تومان
خواستم بگم چطوری بفهمم اصله؟
عکس بذارم میتونید بم بگید؟
کسی نیست به مام یه کمکی بکنه لطفا

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
برنج رو حذف کن. غذا تو کم کن و ورزش هوازی

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
سلام.
من موقع بشین پاشو رفتن زانوی راستم یه صدایی می ده ولی درد نداره، البته بعضی وقتا که می شینم و زانوم رو زیاد خم می کنم دردم میگره، به نظرتون مشکلی داره؟
من کشتی می رم دیروز با زانوم بدجوری اومدم رو تشک! ممکنه از این باشه؟(صداش رو تازه فهمیدم نمی دونم از دیروز شده یا کلا اینطوری بود!)

اگه از کشتیه زانو بند ببندم درست میشه؟

باید حتما گلوکوزامین استفاده نمایید

بالا