• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

poyaweb

Registered User
لایک‌ها
26
سلام.
من موقع بشین پاشو رفتن زانوی راستم یه صدایی می ده ولی درد نداره، البته بعضی وقتا که می شینم و زانوم رو زیاد خم می کنم دردم میگره، به نظرتون مشکلی داره؟
من کشتی می رم دیروز با زانوم بدجوری اومدم رو تشک! ممکنه از این باشه؟(صداش رو تازه فهمیدم نمی دونم از دیروز شده یا کلا اینطوری بود!)

اگه از کشتیه زانو بند ببندم درست میشه؟
میدونم منظورتون چه صداییه.منم مچ پام راه رفتنی گاهی صدا میده نمیدونم بعضیا میگن هرکی پوکی استخون داره اینجوری صدا میده.به نظرتون درسته؟

میکرو

Registered User
لایک‌ها
119
سلام دوستای گلم,امیدوارم حالتون خوب باشه.
برنامه بدنسازی
دوازده سال کاراته کار میکنم و یه مدت دور بودم...یک هفته پیش دستگاه و برنامه بدنسازی دوازده کاره گرفتم برای خونه و الان از شما تقاضای برنامه تمرینی دارم برای سه روز در هفته(یک روز در میان).
گشتم و چند تا برنامه که میشه تو خونه انجام داد رو پیدا کردم که اینا بودن:
پشت بازو:دمبل جفت نشسته.دمبل تک ایستاده.دمبل تک میز.دمبل موازی.پشت بازو هالتر دست جمع.
جلو بازو:جلو بازو چکشی.دمبل جفت.لاری.لاری تک دمبل.هالتر.هالتر میل خم.دمبل تناوبی.دمبل خم.
حرکات پا:
پشت پا با دستگاه.اسکات.اسکات با هالتر تک پا.اسکات کامل.جلو پا دستگاه.ساق با هالتر نشسته.
پرس سرشانه:دمبل.هالتر.دمبل خم.
پرس زیر سینه:دمبل.هالتر.
پرس سینه:دمبل موازی.هالتر.
قفسه بالا سینه+قفسه زیر سینه:دمبل.
پرس بالا سینه:هالتر.
شراگ:دمبل.هالتر.هالتر از پشت.
ساعد:از پشت با هالتر..با هالتر نشسته.با هالتر نشسته برعکس.
بقیه حرکت ها:دلیفت.پرس رنولدی.جلو سرشانه دمبل.سرشانه از بغل دمبل.پهلو با دمبل.پارالل و پروانه خوابیده.
زیر بغل:سیم کش از جلو و پشت.
کلا شد 44ا حرکت که بیشترشون هم خانواده هم هستن+ حرکتهای دیگه که بین ست ها انجام میشه.
امیدوارم به درد بعضی از دوستان بخوره.

قد:1.76
وزن:65
پیشاپیش از همتون ممنونم...سلامت باشید

پیشاپیش از همتون ممنونم...سلامت باشید ... برنامه بدنسازی خوب میخوام .

Last edited:

saber1369

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
آقا من دوچرخه سوار حرفه ای هستم و قدم 173 و وزنم 55 کیلو هست
میخوام ی دوره واسه دو ماه برم چه مکملی پیشنهاد میکنید ؟و چه نوع تمرینی؟

alireza021_18

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز من 22 سالمه فکر نکنم به این زودیا پوکی استخوان بیاد سراغم این پوکی بیشتر تو خانمها و سنین بالا هست . به نظرم یه مدت پاچه و مواد ژلاتینی مصرف کنیم درست میشه

gerd

Registered User
لایک‌ها
5
بهترین راه مشاوره با یک مربی و با تجربه با دانشه بنظرم!

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
یادش بخیر , 10 سال پیش مثل شما به حرف یکی رفتیم باشگاه و کلی هم خرج کردیم و خیلی هم پیشرفت کردیم , البته طرف ما دور بازوی 40 میخواست , شکم نمیخواست :rolleyes:

در کل بذار آخرش رو بهت بگم , نتیجه نداره , بهتره خودت باشی و کسی رو که انتخاب میکنی تو رو همینطور که هستی بپذیره نه اینکه بخواد تو رو به شکل چیزی که خودش دوست داره در بیاره

یه جمله هست که میگه : سعی کن کسی رو انتخاب کنی که قلب بزرگی داشته باشه تا مجبور نباشی برای جای گرفتن در قلبش خودت رو کوچیک کنی

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
الان فقط پول مهمه شکم 6 تکه دخترا میخوان چیکار:f34r:

signul

Registered User
لایک‌ها
938
یادش بخیر , 10 سال پیش مثل شما به حرف یکی رفتیم باشگاه و کلی هم خرج کردیم و خیلی هم پیشرفت کردیم , البته طرف ما دور بازوی 40 میخواست , شکم نمیخواست :rolleyes:

در کل بذار آخرش رو بهت بگم , نتیجه نداره , بهتره خودت باشی و کسی رو که انتخاب میکنی تو رو همینطور که هستی بپذیره نه اینکه بخواد تو رو به شکل چیزی که خودش دوست داره در بیاره

یه جمله هست که میگه : سعی کن کسی رو انتخاب کنی که قلب بزرگی داشته باشه تا مجبور نباشی برای جای گرفتن در قلبش خودت رو کوچیک کنی

عالی بود
والا به خدا یعنی چی طرف گفته شیکم 6 تکه می کنی می آیا وگر نه جواب من نه هست :D
استارتر ما شوخی می کنیم عزیز
به دل نگیر

مرد خدا

Registered User
لایک‌ها
91
با سلام برادر اصل بر شکم نیست .با زنی ازدواج کنید که مومن باشد

ah60008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
133
سلام داداش یه راه بگم بهت تجربه شده، غذا روزی ۱ وعده اونم جوری که عمرا سیر نشی، غذاهای چرب تعطیل مثلا سینه مرغ آب پز سرخ نکن بعدشم روزی ۲ ساعت صبح و ۲ ساعت عصر ورزش اونم میری تو یه اتاق یه کتری آب هم میزاری رو بخاری کلا هوا گرم با بخار میشه بکوب طناب و شیکم و شنا میری هر نیم ساعت یک بار هم یه قلوپ آب میخوری اونم سرد نه گرم میخوری سرد بخوری دهن قلبت سرویس میشه تو ۲ ماه ۲۰ کیلو رو شاخشه ولی مردونه چیزی جز میوه و همون وعده غذایی نخوریااا میوه هم تعداد داره مثلا سیب بالای ۵ تا نباشه موز ۱ دونه، ما حرکت زدیم برا پوستمم اتفاقی نیوفتاد ولی تو این مدت رسما جنازه میشیااااا
ولی اگه برا ازدواجه بیخیال شو چون بعد ازدواج سه شماره هیکلت میشه همون قبلی اینقد که میخورونن هی مادر زنه میخواد بریزه تو حلقت نخوریم بیچارت میکنن، همش تجربسااااااااا

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

sahamipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه ها،تو رو خدا بگيد من چکار کنم،قدم 185و وزنم 78تاست،هيچ جاي بدنم اصلا چربي نداره بجز شکمم،تو رو خدا کاربردي راهنماييم کنيد که خيلي برام مهمه،فقط شکمم چربي داره در حد مثلا يک کيلو وميخام کوچيکش کنم،شش تيکش پيشکش فقط آب کردن،تو رژيمم هستم،ولي اون آب نميشه

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
بچه ها،تو رو خدا بگيد من چکار کنم،قدم 185و وزنم 78تاست،هيچ جاي بدنم اصلا چربي نداره بجز شکمم،تو رو خدا کاربردي راهنماييم کنيد که خيلي برام مهمه،فقط شکمم چربي داره در حد مثلا يک کيلو وميخام کوچيکش کنم،شش تيکش پيشکش فقط آب کردن،تو رژيمم هستم،ولي اون آب نميشه

مشکلات مهم تری از آب کردن شکم وجود داره , به اونها به پردازید

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
برای خانوم تو اواتارم شش تکه که هیچ 8 تکه هم کمه :D

a162

Registered User
لایک‌ها
291
نمی دونم چرا بعضی ها سختش می کنن
اولا خواستگاری و زن گرفتن: زنی بگیر که قلبت رو شش تکه نکنه و با معرفت و کمالات باشه
در مورد تناسب اندام یه روش میگم یه ماه انجام بده مطمئن باش نتیجه داره:
هر روز صبح ناشتا باید بدنتو با نرمش گرم کنی از گردن تا انگشت پا بعد دراز نشست میری
نه با دستگاه
باید کتف هات بشینه زمین بعد بیایی بالا ارنجات از زانوهات بره بالا
بعد بلند میشی می پری بالا و زانوهاتو در بالا جمع می کنی شکمت
ده تا دراز نشست ده بار پرش
از دو سه دور شروع می کنی هر روز اضافه می کنی -اخرش نیم ساعت مداوم این حرکتو انجام بدی

جندتا حرکت شکم دیگه هست که نمیشه با متن توضیح داد سرچ کن به دستت میاد
غذا رو قبل از سیر شدن باید دست بکشی و قبل غذا میوه بخور
زیاد گرسنگی نکش و وعده غذایی حذف نکن ولی کمتر بخور
گوشت کم بخور
اینجوری به راحتی شکمت درست میشه
هر کسی می اومد باشگاه من اینجوری میگفتم انجام میداد شکمش از بین میرفت
ورزشت ناشتا باشه تا به راحتی چربی بسوزنی
این امپول و **** عجیب که پرورش اندامی ها انجام میدن به بدن صدمه میزنه
کافیه یه ماه ورزش نکن میشن یه تکه گوشت و چربی شل و ول
ورزشکار باید نفس داشته باشه بتونه دو سه کیلو متر راحت بدوه
موفق باشی

Last edited:

sahamipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مثلا چي مشکلاتي؟شما فرض کن اين يه مشکل بزرگه

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام دوستان یک پودر وی 100% گرفتم
میخوام بدونم اصله یانه
پ.ن: اون قسمت بالاش که صاف بود اولش اون بالای چپ و راست یک قسمت نقره ای بود که به هم وصل بودن اونو که باز کردم و بریدم با قیچی طرح دار مونده این
پ.ن: قیمتش هم 470 گرفتم!
http://www.8pic.ir/images/12272725551940501060.jpg
http://www.8pic.ir/images/40336030594481425831.jpg
از کجا بفهمم اصله؟

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
داداش 6 تیکه نیاز نیست بشی، فقط سعی کن برسی به حدود 70کیلو که با ورزش هوا زی و **** های با قند و کربوهیدرات متوسط 4 ماهه میرسی

aminbadboy

Registered User
لایک‌ها
12
این صدا استارت ساییدگی زانو هست
بهترین راه جلوگیری و درمانش ورزش های سبک برای زانو بخصوص اسکات با وزنه سبک و اصولیه

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
صدا دادن زانو نشان كاهش مايع بين مفصلي و نيز اغاز ساييدگي دوسر استخوانه كه به مرور زمان تبديل به ارتروز مي شود بهتون توصيه ميكنم گلوكزامين 500 مصرف كنيد همه ي ورزشكاران ملزم به استفاده از اين قرص هستن + از مواد ژلاتين دار مثل عصاره ي پاي مرغ (اگه بخواي روش تهيه رو ميزارم) و قلم و پاچه استفاده كنيد عصاره ي پاي مرغ نه تنها از ساييدگي جلوگيري ميكنه بلكه باعث استحكام مفاصل و دررفتگي ان ها جلوگيري ميكنه تغذيه در ورزش خيلي مهمه حتما جدي بگيرين

Last edited:
بالا