• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
صدا دادن زانو نشاه كاهش مايع بين مفصلي و نيز اغاز ساييدگي دوسر استخوانه كه به مرور زمان تبديل به ارتروز مي شود بهتون توصيه ميكنم گلوكزامين 500 مصرف كنيد همه ي ورزشكاران ملزم به استفاده از اين قرص هستن + از مواد ژلاتين دار مثل عصاره ي پاي مرغ (اگه بخواي روش تهيه رو ميزارم) و قلم و پاچه استفاده كنيد عصاره ي پاي مرغ نه تنها از ساييدگي جلوگيري ميكنه بلكه باعث استحكام مفاصل و دررفتگي ان ها جلوگيري ميكنه تغذيه در ورزش خيلي مهمه حتما جدي بگيرين
من تا حالا تجویز خوردن عصاره پای مرغ و قلم را برای جلوگیری از ساییدگی مفاصل ندیدم و به تاثیرش خیلی شک دارم ! شما باید۱۵۰۰ میلی گرم گلوکزامین سولفات در روز مصرف کنید، اگر از کپسول های ۵۰۰ استفاده می کنید ، ۳ وعده همراه با غذا و اگر از کپسول های ۷۵۰ استفاده می کنید ۲ وعده همراه با غذا باید مصرف بشه. سبزیجاتی مثل اسفناج ، کرفس و .. روزانه مصرف کنید. **** غذایی سالم می تونه خیلی ماثر باشه . از روغن جگر ماهی استفاده کنید چون خاصیت ضد التهابی داره و به خاطر اسید های چرب امگا ۳ برای سلامتی مفاصل بسیار مفید. کندریتین سولفات هم استفاده کنید. ولی یکی از مهم ترین عواملی که می تونه تاثییر بذاره در سلامتی مفاصل انجام نرمش های مداومِ به صورتی که به مفصل فشاری نیاد. ولی چیزی که مهم اینه که صدا دادن زانو صرفا به معنی مبتلا شدن به هیچ نوع آرتروزی در آینده نیست ، و اکثر انواع آرتروزها قابل درمان نیستند، پس برای سریع تر رسیدن به هیکلی که مد نظرتون هست مفاصلتون را فدا نکنید چون باعث یک عمر پشیمونی خواهد شد در آینده

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز انجام 3 بار در هفته تمرینات هوازی و انجام 3 بار در هفته تمرینات شکم و زیر شکم می تواند به شما کمک کند

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز بهترین راه برای تشخیص اصل و بدل بودن وی این است که مقداری از پودر رو مزه کنید و اگر احساس کردید که حالت چسبناک داره اصله و اگر غیر از این باشه بدله.یه راه دیگه اینه که وی رو با آب مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید اگه پودر وی ته نشین شد بدله در غیر این صورت اصلیه.مکمل های بدنسازی خیلی بدل داره باید خیلی دقت کنید

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوست عزیز بهترین راه برای تشخیص اصل و بدل بودن وی این است که مقداری از پودر رو مزه کنید و اگر احساس کردید که حالت چسبناک داره اصله و اگر غیر از این باشه بدله.یه راه دیگه اینه که وی رو با آب مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید اگه پودر وی ته نشین شد بدله در غیر این صورت اصلیه.مکمل های بدنسازی خیلی بدل داره باید خیلی دقت کنید
والله ما اینو که مقایسه میکنیم یکم اب دهن یا اب میخوره خیلی چسبناک میشه قشنگ میچسبه به دست یا تو زبون!

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
سلام دوستان عزیز

منظور از بدن چرب تو بدنسازی چیه؟
دیروز تو باشگاه لخت شدیم بدن نمایی کنیم برای اولین بار
بعد یه مربیه بهم گفت بدنت چربه
منم نیمخواستم تابلو شه اماتورم منظورشو نمیفهمم دیگه چیزی نپرسیدم :D

حالا منظور این از بدن چرب چی بوده ؟ این خوبه یا بد؟:D
چطوی باید غیر چربش کنم؟

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
سلام دوستان عزیز

منظور از بدن چرب تو بدنسازی چیه؟
دیروز تو باشگاه لخت شدیم بدن نمایی کنیم برای اولین بار
بعد یه مربیه بهم گفت بدنت چربه
منم نیمخواستم تابلو شه اماتورم منظورشو نمیفهمم دیگه چیزی نپرسیدم :D

حالا منظور این از بدن چرب چی بوده ؟ این خوبه یا بد؟:D
چطوی باید غیر چربش کنم؟
یعنی بدنت ابداره!
پوستت شله وله ؟

dollar1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,639
یعنی بدنت خشک نیست چربه چربی داری چربی :D

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
اگه خواهان افزایش حجم بیشتر عضلات هستید سعی کنید بیشتر از وزنه های آزاد استفاده کنید.استفاده از دستگاه های بدنسازی بیشتر برای کات کردن عضلات استفاده می شود و زیاد تاثیری در افزایش وزن و حجم عضلات ندارد

p.x

Registered User
لایک‌ها
73
اون نوار بالاش رو خودتون اینطوری بریدی؟

m.mirfazeli

Registered User
لایک‌ها
1,237
100 درصد مکمل های کیسه ای تو ایران تقلبی هست . حتی 1 درصد هم اصل نیست
اونم وی اپتیموم !!!!

بالاش چرا حالت دندانه داره ؟!!!

sahamipoor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون واقعا از راهنماییتون،،،اون که مشکلت فقط شش تیکه شدنته،باید خدمتش بگم که یه مشکل دیگه هم هست اونم آدمهای فضول وحسود و...که وجود شماهم مشکلمونه که ایشا..به زودی ریشتون حگخشک میشه...

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

usb1100

Registered User
لایک‌ها
64
ممنون واقعا از راهنماییتون،،،اون که مشکلت فقط شش تیکه شدنته،باید خدمتش بگم که یه مشکل دیگه هم هست اونم آدمهای فضول وحسود و...که وجود شماهم مشکلمونه که ایشا..به زودی ریشتون حگخشک میشه...

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
بچه ها اینجا برای تبادل نظره. از دست هم نباید ناراحت بشید. دوست گل من. فکر نکنم تو نت دلیلی برای حسودی وجود داشته باشه. چه آرزوهایی داری واسه دیگران. بابا رحم کن خدایی :D

درهرصورت آب کردن چربی شکم تا یه حدیش راحته. از اون به بعد واقعاً سخته. مثلاً اگر یه ذره چربی باشه (ممکنه یه ذره از نظر من با شما تفاوت داشته باشه) واقعاً سخته. در هرصورت شما به مدت یک ماه برنج نخور. نان، فقط سنگک بخور. ورزش هوازی کن. پروتئین مصرف کن. میوه و سبزی مصرف کن. آب زیاد مصرف کن. در کنارش سعی کن ورزش هوازی به مدت دو روز در هفته (فوتبال) داشته باشی. جمعه ها **** آزاده.
کله پاچه- کره- خامه- بستنی و از اینجورچیزا رو حذف کن. بعد یک ماه رژیمتو می تونی راحتتر کنی. و یه ماهم بارژیم راحتتر بگذرون. شد دوماه. ماه سوم هم یکم مراعات کن.
تو این سه ماه ورزش هوازی باید باشه

تا اینجا هرچی آب شد که شد. بعدش دیگه به نظرم کار دارو هست. اون چربیها که میمونن به راحتی نمیرن.

البته این درخصوص وزن شما صادقه

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
این دوستمون نسبت به قدش وزنش خیلی زیاده
در حدود 15 کیلو اضافه وزن داره
احتمالا دختره روش نشده بگه این شکم بشکتو آب کن گفته 6تیکه کن :D

alireza771

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,869
سلام دوست من
روشیه که خودم دارم انجام میدم :
صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم بگیر توش یه قاشق غذا خوری سرکه سیب و یه قاشق مرباخوری عسل بریز هم بزن بخور
سرکه سیب هم اشتهاتو کور میکنه هم سوختو سازو افزایش میده
گرسنت شد سیب یا کاهو یا هویج بخور
اگه خیلی گرسنه ات شد یه تخم مرغ اب پز بخور ، اینا علاوه بر اینکه معده تو پر میکنن کالری کمی دارن
برنج اصلا نخور
روزی نیم ساعتم ورزش کن
در عرض یه ماه 10 کیلو کم میکنی
شک نکن

bill.goldberg

Registered User
لایک‌ها
6
وی اپتیموم 5 پوندی 2.2 کیلیویی توی ایران تقلبیش وجود داره؟

yaghish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
328
با اجازه ی استارتر منم یک سوال از اساتید محترم داشتم
منم تازه میرم بدنسازی در حدود یک هفته
قد 180 وزن 78
به نظرتون چه مکمل هایی مصرف کنم ؟ میخوام یک کراتین بگیرم ولی نمیدونم چه مارکی
تو داروخونه ها هم کراتین از 11 تومن موجوده تا 55 تومن
ممنون اگر کمک کنید

بالا