majid shahhoseini
Registered User
- نوشتهها
- 1,131
- لایکها
- 145
سلامسلام.
من قدم 180 هست(دو سه سانت کمتر یا بیشتر) و وزنم 82 کیلو هست. یعنی وزن و قدم تناسب داره ولی مشکل اینجاست که وزنم بی کیفیته یعنی شکم و پهلو دارم(نه خیلی زیاد).
سوالی که دارم اینه که من از بعضیا شنیدم برای عضله ای شدن این بدن اول باید آب کنم(مثلا بیام رو 70-75) بعد شروع کنم به ورزش هایی که تیکه می کنند مثل دراز نشست و... .
نمیشه از الان شروع کنم به ورزش؟(وزنم تقریبا ثابته! هر قدر می خورم از این بیشتر نمیشم) میشه بدون **** ورزش کرد و انتظار تناسب اندام و قدرت بدنی بالا رو داشت؟
نظرتون راجب مصرف مکمل چیه؟ قیمتا چجوریان؟
کلا یه بدن عضله با چربی خیلی کم مدنظر دارم(به طوری که بعد یه مدت بشه به شش تکه کردن شکم فکر کرد) ممنون میشم راهنمایی کنید.
خوب طبق هدفي كه مشخص كردين(بدني كم چرب و عضلاني) حتما منظورتون لاغر بودن نيست و مشتاق بدني با عضلات درشت هستين
بهترين كار اين هست كه براي افزايش توده ي عضلاني اول دوره حجم رو بگزروني بعد فاز چربي سوزي
شما همين الان هم با رژيم مناسب مي توني هم زمان باچربي سوزي افزايش حجم عضلاني هم داشته باشي
اينكه اول وزن رو بياري پايين و بعد به فكر افزايش سايز عضله باشي كار جالبي نيست چون تو دوران افزايش سايز عضله باز هم چربي به وجود مياد به دليل رژيم مخصوص افزايش وزن و سايز
مكمل ها هم نقش تسريع كننده رو دارن البته تو بعضي دوران واقعا ضروري هستن مثل چربي سوزي نه به عنوان چربي سوز بالكه به عنوان ريكاوري عضلاني
شما از همين الانم مي توني ورزش رو كه فك كنم منظور بدنسازي بود رو به عنوان انابوليك شروع كنيد و از هوازي هم براي كاهش درصد چربي
البته بدون رژيم مناسب نتيجه ي خاصي نمي گيري
اگه هم بودجه براي مكمل داري كه چه بهتر
سوال دقيق تر و ريز تري هم داريد بنده هستم در خدمت شما