• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.
من قدم 180 هست(دو سه سانت کمتر یا بیشتر) و وزنم 82 کیلو هست. یعنی وزن و قدم تناسب داره ولی مشکل اینجاست که وزنم بی کیفیته یعنی شکم و پهلو دارم(نه خیلی زیاد).
سوالی که دارم اینه که من از بعضیا شنیدم برای عضله ای شدن این بدن اول باید آب کنم(مثلا بیام رو 70-75) بعد شروع کنم به ورزش هایی که تیکه می کنند مثل دراز نشست و... .

نمیشه از الان شروع کنم به ورزش؟(وزنم تقریبا ثابته! هر قدر می خورم از این بیشتر نمیشم) میشه بدون **** ورزش کرد و انتظار تناسب اندام و قدرت بدنی بالا رو داشت؟
نظرتون راجب مصرف مکمل چیه؟ قیمتا چجوریان؟

کلا یه بدن عضله با چربی خیلی کم مدنظر دارم(به طوری که بعد یه مدت بشه به شش تکه کردن شکم فکر کرد) ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
خوب طبق هدفي كه مشخص كردين(بدني كم چرب و عضلاني) حتما منظورتون لاغر بودن نيست و مشتاق بدني با عضلات درشت هستين
بهترين كار اين هست كه براي افزايش توده ي عضلاني اول دوره حجم رو بگزروني بعد فاز چربي سوزي
شما همين الان هم با رژيم مناسب مي توني هم زمان باچربي سوزي افزايش حجم عضلاني هم داشته باشي
اينكه اول وزن رو بياري پايين و بعد به فكر افزايش سايز عضله باشي كار جالبي نيست چون تو دوران افزايش سايز عضله باز هم چربي به وجود مياد به دليل رژيم مخصوص افزايش وزن و سايز
مكمل ها هم نقش تسريع كننده رو دارن البته تو بعضي دوران واقعا ضروري هستن مثل چربي سوزي نه به عنوان چربي سوز بالكه به عنوان ريكاوري عضلاني
شما از همين الانم مي توني ورزش رو كه فك كنم منظور بدنسازي بود رو به عنوان انابوليك شروع كنيد و از هوازي هم براي كاهش درصد چربي
البته بدون رژيم مناسب نتيجه ي خاصي نمي گيري
اگه هم بودجه براي مكمل داري كه چه بهتر
سوال دقيق تر و ريز تري هم داريد بنده هستم در خدمت شما

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
خوب طبق هدفي كه مشخص كردين(بدني كم چرب و عضلاني) حتما منظورتون لاغر بودن نيست و مشتاق بدني با عضلات درشت هستين
بهترين كار اين هست كه براي افزايش توده ي عضلاني اول دوره حجم رو بگزروني بعد فاز چربي سوزي
شما همين الان هم با رژيم مناسب مي توني هم زمان باچربي سوزي افزايش حجم عضلاني هم داشته باشي
اينكه اول وزن رو بياري پايين و بعد به فكر افزايش سايز عضله باشي كار جالبي نيست چون تو دوران افزايش سايز عضله باز هم چربي به وجود مياد به دليل رژيم مخصوص افزايش وزن و سايز
مكمل ها هم نقش تسريع كننده رو دارن البته تو بعضي دوران واقعا ضروري هستن مثل چربي سوزي نه به عنوان چربي سوز بالكه به عنوان ريكاوري عضلاني
شما از همين الانم مي توني ورزش رو كه فك كنم منظور بدنسازي بود رو به عنوان انابوليك شروع كنيد و از هوازي هم براي كاهش درصد چربي
البته بدون رژيم مناسب نتيجه ي خاصي نمي گيري
اگه هم بودجه براي مكمل داري كه چه بهتر
سوال دقيق تر و ريز تري هم داريد بنده هستم در خدمت شما
ممنون از پاسختون.
نه اتفاقا منظورم یه بدن متوسط(به طوری که از روی لباس تقریبا لاغر دیده بشه) ولی سفت و قوی هست.
مکمل چه مقدار بودجه می خواد؟
بعد اینکه می گن اگر شکم چربی داشته باشه و شما دراز نشست بری باعث میشه آب کردن چربیاش سخت تر بشه راسته؟ اگه اینطوری باشه که من اول باید شکم رو آب کنم بعد دارز نشست برم!

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از پاسختون.
نه اتفاقا منظورم یه بدن متوسط(به طوری که از روی لباس تقریبا لاغر دیده بشه) ولی سفت و قوی هست.
مکمل چه مقدار بودجه می خواد؟
بعد اینکه می گن اگر شکم چربی داشته باشه و شما دراز نشست بری باعث میشه آب کردن چربیاش سخت تر بشه راسته؟ اگه اینطوری باشه که من اول باید شکم رو آب کنم بعد دارز نشست برم!
خواهش مي كنم
مكمل در حال حاضر چيزي كه من پيشنهاد مي كنم يه گينر ٥٠ به ٥٠ هست ودر مقابل حذف كربو هيدرات از غذا به همراه يه مونوهيدرات به همراه پروتئين و گلوتامين با توجه به اين كه از رژيم و استراحت و تمرين مستمر بر خوردار هستيد
يه اسنك خوب دور و بر ٥٠٠ تا ٦٠٠ در مياد
راجب دراز و نشت هم بگم براي اب كردن چربي ها نيست و براي تقويت و رشد عضلات شكمي هست و ربطي به چربي نداره
چربي سوزي با هوازي صورت مي گيره

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خواهش مي كنم
مكمل در حال حاضر چيزي كه من پيشنهاد مي كنم يه گينر ٥٠ به ٥٠ هست ودر مقابل حذف كربو هيدرات از غذا به همراه يه مونوهيدرات به همراه پروتئين و گلوتامين با توجه به اين كه از رژيم و استراحت و تمرين مستمر بر خوردار هستيد
يه اسنك خوب دور و بر ٥٠٠ تا ٦٠٠ در مياد
راجب دراز و نشت هم بگم براي اب كردن چربي ها نيست و براي تقويت و رشد عضلات شكمي هست و ربطي به چربي نداره
چربي سوزي با هوازي صورت مي گيره
الان به نظرتون مصرف دارو برام ضروریه؟ چقدر سرعت کار رو بالا میبره؟ یعنی تو چه زمانی نتیجه ی ورزش رو می بینم.

بعد یه چیزی اینکه میگن دارو و مکمل فقط پف میاره و عضله هایی که با مصرف مکمل هستند به اندازه ی عضله های بدون مکمل قوی نیستند درسته؟

کلا کربوهیدارت رو حذف کنم؟ حتی از صبحونه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
الان به نظرتون مصرف دارو برام ضروریه؟ چقدر سرعت کار رو بالا میبره؟ یعنی تو چه زمانی نتیجه ی ورزش رو می بینم.

بعد یه چیزی اینکه میگن دارو و مکمل فقط پف میاره و عضله هایی که با مصرف مکمل هستند به اندازه ی عضله های بدون مکمل قوی نیستند درسته؟

کلا کربوهیدارت رو حذف کنم؟ حتی از صبحونه؟
مكمل غذايي دارو نيست ساپليمنت هستن و اگه درست مصرف بشه مشكلي نداره تو مواد غذايي هرچي زياد مصرف بشه مورد داره
من مشخص نكردم كودوم مكل براي شما ضرورت داره منظورم اين بود بعضي مكمل ها تو بعضي دوره ها ضروري هستن نه براي شما
چيزي به نام پف ندارم مكمل هاي كه خوب انابوليك عضله هستن دارو ها هم بعضي ها باعث تجمع اب داخل عضله مي شن و انابوليك نيستن
كربو هيدرات رو تا قبل تمرين مصرف داشته باشي اون فقط به مقداري كه نياز عضله باشه نه به عنوان كالري سوخته بشه

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
مكمل غذايي دارو نيست ساپليمنت هستن و اگه درست مصرف بشه مشكلي نداره تو مواد غذايي هرچي زياد مصرف بشه مورد داره
من مشخص نكردم كودوم مكل براي شما ضرورت داره منظورم اين بود بعضي مكمل ها تو بعضي دوره ها ضروري هستن نه براي شما
چيزي به نام پف ندارم مكمل هاي كه خوب انابوليك عضله هستن دارو ها هم بعضي ها باعث تجمع اب داخل عضله مي شن و انابوليك نيستن
كربو هيدرات رو تا قبل تمرين مصرف داشته باشي اون فقط به مقداري كه نياز عضله باشه نه به عنوان كالري سوخته بشه

آقا خیلی ممنون فقط یه سوال باید حتما برم بدنسازی؟ الان روزای زوج میرم کشتی ولی چون محصلم نمیرسم روزای فرد بدنسازی هم برم، می تونم تو خونه ورزش کنم؟(یه app اندروید برای بدنسازی هست به نام just 6 weeks که ست های مختلف بارفیکس و درازنشست و بشین پاشو و دیپ و شنا داره(فکر کنم هر حرکت 4 ست باشه) اونو برم خوبه؟)
اگه باشگاه نرم و همونطور که گفتم تو خونه تمرین کنم، مکمل مصرف کنم مورد داره؟

بعد یه سوال دیگه، حتما باید مکمل ها رو با هم مصرف کرد؟ یا مثلا حتما باید در یک دوره ی زمانی مکررا استفاده کرد؟

مثلا میشه فقط کراتین خورد اونم مثلا یه ماه خورد یه ماه نخورد و... ؟

به نظرتون این دو تا برای چربی سوزی خوبه؟ چیتوسان - ال کارنیتین
میشه همراه با اینا از کراتین برای عضله سازی استفاده کرد؟

ببخشید که هر پستم چند سواله ولی تازه کارم و به شدت علاقه مند! ;)

Last edited:

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
آقا خیلی ممنون فقط یه سوال باید حتما برم بدنسازی؟ الان روزای زوج میرم کشتی ولی چون محصلم نمیرسم روزای فرد بدنسازی هم برم، می تونم تو خونه ورزش کنم؟(یه app اندروید برای بدنسازی هست به نام just 6 weeks که ست های مختلف بارفیکس و درازنشست و بشین پاشو و دیپ و شنا داره(فکر کنم هر حرکت 4 ست باشه) اونو برم خوبه؟)
اگه باشگاه نرم و همونطور که گفتم تو خونه تمرین کنم، مکمل مصرف کنم مورد داره؟

بعد یه سوال دیگه، حتما باید مکمل ها رو با هم مصرف کرد؟ یا مثلا حتما باید در یک دوره ی زمانی مکررا استفاده کرد؟

مثلا میشه فقط کراتین خورد اونم مثلا یه ماه خورد یه ماه نخورد و... ؟

به نظرتون این دو تا برای چربی سوزی خوبه؟ چیتوسان - ال کارنیتین
میشه همراه با اینا از کراتین برای عضله سازی استفاده کرد؟

ببخشید که هر پستم چند سواله ولی تازه کارم و به شدت علاقه مند! ;)
راجب كشتي كه معمولا به كسي پينهاد نمي كنم هم ورزش رزمي بره هم بدنسازي به دليل ريكاوري و از اون مهم تر كه هر ورزش بدنسازي مخصوص خودش رو داره
حالا اگه مي توني در توانت هست زوج وفرد كنش نيازي به مكمل چربي سوز نيست به هيچ وجه چون كشتي تا حدودي هوازي محسوب مي شه
تمرين تو خونه هم مي شه انجام داد ولي ازش انتظار زيادي نبايد داشته باشي
راجب مكمل هم بعضي از مكمل ها با هم مصرف مي شه به دليل انعكاس بهتره نتيجه ولي تكي هم كار خودشون رو مي كنن
الكارنتين براي چربي سوزي بهتر و تداخلي با كراتين نداره ولي چربي سوز نياز نيست

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
مجید واسه بعد از تمرین مبتدی که فعلا نمیخواد تا دو سه ماه مکمل استفاده نکنه و چیزای که راحت پیدا میشه تو سوپریا چیارو پیشنهاد میدی مثلا کربو با کیفیت ساده واسه هضم زود و پروتین با کیفیت ( دوستان میگن سینه مرغ یا 5 تا سفیده که هم حوصله ش نیس هم بودجه نی یه چیزای بگو هم راحت هم کم هزینه تر باشه )

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مجید واسه بعد از تمرین مبتدی که فعلا نمیخواد تا دو سه ماه مکمل استفاده نکنه و چیزای که راحت پیدا میشه تو سوپریا چیارو پیشنهاد میدی مثلا کربو با کیفیت ساده واسه هضم زود و پروتین با کیفیت ( دوستان میگن سینه مرغ یا 5 تا سفیده که هم حوصله ش نیس هم بودجه نی یه چیزای بگو هم راحت هم کم هزینه تر باشه )
سلام
يكي از منابع خوب سوپر ماركت ها هستن كه ال حف و انساف مي شه همه چيو پيدا كرد
واسه بعد تمرين مي توني از منابع زود جذب كربو مثل خرما و انواع مغز ها مثل مغز بادوم فندق و امثال اين ها قبل تمرين هم بهترين منبع كربو و استقامت مي تونه سيب زميني باشه كه حضمش طولاني مدت اتفاق ميوفته براي منابع پروتئيني هم قبل تمرين از پروتيين استفاده بشه يا نه زياد فرقي نداره ولي مي توني از ماست و تخم مرغ و سينه ي مرغ براي بعد تمرين و شير كه دير حضم هست قبل خواب استفاده كني

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
این شد راهنمایی که باجیب و حوصله بسازه یه سری مواد دیگه هم هست اونام عالین داداش مخلصیم

میخوام دو ماهی تمرین کنم بعد مکمل بزنم قدم 185 هست میخوام بعد یه سال کار باوزنه و رو اومدن بدن وزنو ببرم رو 100 یا 110 مشکلی نداره واسه زانو کمر و غیره ؟

این پروتیین و کربو هارو میگن حداکثر 30 مین بعد باشگاه بخورید درسته؟

مشکلی نداره اون موادو همه با هم اونهاییش که میشه برزیم تو میکسر باهم برم پایین یا اول باید کربو بعد پروتیین ؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
این شد راهنمایی که باجیب و حوصله بسازه یه سری مواد دیگه هم هست اونام عالین داداش مخلصیم

میخوام دو ماهی تمرین کنم بعد مکمل بزنم قدم 185 هست میخوام بعد یه سال کار باوزنه و رو اومدن بدن وزنو ببرم رو 100 یا 110 مشکلی نداره واسه زانو کمر و غیره ؟

این پروتیین و کربو هارو میگن حداکثر 30 مین بعد باشگاه بخورید درسته؟

مشکلی نداره اون موادو همه با هم اونهاییش که میشه برزیم تو میکسر باهم برم پایین یا اول باید کربو بعد پروتیین ؟
اگه منظور از ١١٠ دوران حجم هست كه يك سال خيلي زياده مي شه البته وزن الان رو نگفتي
مكمل پروتئين و كربو؟بستگب به نوع پروتئين داره به شدت
ميكيس كردن مشكلي ايجاد نمي كنه

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
وزن الانم فک کنم 87 بشم که همه بهم میگن لاغری نه کلا میخوام بعد اون یک سال به وزن 100 110 برسم و همین وزن هم نگه دارم منظورم مکمل واسه میک نبود اون غذای بعد تمرینو گفتم میکس کردن کربو و پرو باعث دیر هضم شدن نشون نمیشه که ؟

یه برنامه هم میدی واسه مبتدی که یه ماهی بدن یکم خودشو بگیره بعد برنامه بهتری بگیره در نظر بگیر واسه مدت 1.5 تا 1.50 ساعت تو باشگاه که پول اضافه واسه برنامه نگیرن

pouya-91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام خدمت همه دوستان

من الان یه چهار ماهییه میرم باشگاه وزنم 54 کیلو و قدم 170 من از وقتی میرم باشگاه 1/5 کیلو فقط وزنم اضافه شده وتا حالا از مکملم استفاده نکردم.
به نظر اساتید محترم پروتئین وی تنهاییش برا رشد عضله ها کافیه درضمن من شیکمم شیش تیکس و نمیخام با پر خوری حیف بشه به همین دلیل فقط مکمل میخام بخرم و به نظرتون من وزنه هارو ست به ست افزایش بدم خوبه یا وزنه هارو کلا سنگین بزنم برا رشد عضله خوبه(این سوال یکمی از تاپیک جداس ولی اگه دوستان اطلاعی دارن راهنماییم کنن)
تو چند سایت خوندم آمینو(bcaa) با وی اثرش برا عضله سازی افراد لاغر بهتره شما نظرتون چیه؟!(مگه وی همه ی امینو های ضروری رو نداره)... باتشکر

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام خدمت همه دوستان

من الان یه چهار ماهییه میرم باشگاه وزنم 54 کیلو و قدم 170 من از وقتی میرم باشگاه 1/5 کیلو فقط وزنم اضافه شده وتا حالا از مکملم استفاده نکردم.
به نظر اساتید محترم پروتئین وی تنهاییش برا رشد عضله ها کافیه درضمن من شیکمم شیش تیکس و نمیخام با پر خوری حیف بشه به همین دلیل فقط مکمل میخام بخرم و به نظرتون من وزنه هارو ست به ست افزایش بدم خوبه یا وزنه هارو کلا سنگین بزنم برا رشد عضله خوبه(این سوال یکمی از تاپیک جداس ولی اگه دوستان اطلاعی دارن راهنماییم کنن)
تو چند سایت خوندم آمینو(bcaa) با وی اثرش برا عضله سازی افراد لاغر بهتره شما نظرتون چیه؟!(مگه وی همه ی امینو های ضروری رو نداره)... باتشکر
سلام
شما همون طور كه مطلع هستيد كمبود وزن داريد پروتئين براي افزايش ساز خشك عضله ساخته شده و به تنهايي هم كار خودش رو مي مي كنه تنها چيزي هم كه شيكم شيش تيكتون رو خراب مي كنه چربي هست پس بايد كربوهيدرات رو كنترل شده مصرف كنيد و روزي سه بار هوازي داشته باشي
وزنه سنگين تر عامل تخريب بيشتر عضله هست و در نتيجه رشد بهتره عضله رو به همراه داره ولي هرمي يا غير هرمي شده وزنه ها به خيلي چيزا بستگي داره بايد با مربي مضورت كني
وي همه ي امينو اسيد ها رو نداره اما بيشتر ضروري هارو شامل مي شه وي شامل امينو هاي تو بي سي اي اي هم مي شه و كارش هم عضله سازي هست و تو افزايش وزن تاثيرش رو به صفر هست
شما بايد از طرفي به وزن هم نگاهي داشته باشي

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
آقا خیلی ممنون از جواب فقط یه چیز دیگه، با توجه به اینکه گفتید چربی سوز نیاز نیست به نظرتون کراتین بخورم؟ قیمت کراتین چنده الان؟ (این برنامه ورزش در خانه که گفتم نوشته فقط باید هفته ای سه روز ورزش کنید تا بدنتون ریکاوری کنه، من بینش کشتی هم می رم اگر کراتین بخورم به ریکاوری بدن کمک می کنه؟)

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
آقا خیلی ممنون از جواب فقط یه چیز دیگه، با توجه به اینکه گفتید چربی سوز نیاز نیست به نظرتون کراتین بخورم؟ قیمت کراتین چنده الان؟ (این برنامه ورزش در خانه که گفتم نوشته فقط باید هفته ای سه روز ورزش کنید تا بدنتون ریکاوری کنه، من بینش کشتی هم می رم اگر کراتین بخورم به ریکاوری بدن کمک می کنه؟)
كراتين رو بخوري بهتره به نظرم چون استقامتت رو هم افزايش مي ده قيمتش از ٤٥ تومن هست براي مثال اليمپ
كراتين به ريكاوري كمكي نمي كنه اگه ريكاوري نياز ميدوني از گلوتامين بايد استفاده كني ولي به شخصه كراتين رو ضروري تر مي دونم

worldforex

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
باشگاه احد بلوار ملک آباد
باشگاه احد سامانیه
باشگاه پارت فلکه پارک

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
برای کراتین نوع خاصی مد نظر دارید؟ گلوتامین قیمتش چجوریاست؟

مشخصات:
سن 17
قد تقریبا 180
وزن 81-82

روزای زوج کشتی و فرد هم فعلا ورزش تو خونه(البته با برنامه و ست بندی شده) احتمالا تابستون بدنسازی(چون درگیر کنکورم وقت نمیشه هر روز برم باشگاه)

لازم به ذکره که خیلی هم تازه کار نیستم و 3 ماه کشتی و بدنسازی رو باهم رفتم الانم 2 ماهه دارم فقط کشتی میرم یعنی 5 ماه میشه کشتی میرم تا دوماه پیش بدنسازی هم میرفتم.

old_boy

Registered User
لایک‌ها
659
دوستان محصولات شرکت MP یا MusclePharm خوبه ؟
وزن 87 قد 1.87
"مخلص"

بالا