• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

mos4445

Registered User
لایک‌ها
3
سلام خدمت مدیریت محترم بخش
بنده سوالی داشتم آیا در صورتی که روزانه در یک ساعت معین طناب بزنیم و در خوردن غدا هم کم خوری نماییم باعث لاغری میشه .
یکی از دوستان بنده بسیار در خوردن غذا زیاده روی میکرده ولی در حال حاضر بسیار کم غذا میخوره هر غذایی باشه میخوره ولی کم
و اینکه در حال حاضر روزانه طناب میزنه میخواستم ببینم ایا این فرد لاغر میشه یا خیر

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
بله طناب زدن کالری زیادی میسوزونه و به کاهش وزن کمک میکنه البته با **** مناسب

mos4445

Registered User
لایک‌ها
3
سلام ممنون از راهنمایی خوب شما
نه ایشون کم میخورن هم برنج و .... همه چیز رو میخورن ناهار شام و ... فقط اگر روزی دو بشقاب غذا میخوردن الان کردن روزانه نصف بشقاب
و اینکه هر روز ظهر ایشون طناب میزنن روزانه 20 دقیقه طناب میزنن آیا این روش جواب میده برای ایشون ؟
به نظر شما چند کلیو تا چند روز میتونن کم کنند ؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
حداقل یک ساعت بعد از تمرینات بدنسازی باید از کربوهیترات ها و پروتئین ههای جامد استفاده کنید

موفق باشید

saber1369

Registered User
لایک‌ها
13
سلام
آقا من دوچرخه سوار حرفه ای هستم و قدم 173 و وزنم 55 کیلو هست
میخوام ی دوره واسه دو ماه برم چه مکملی پیشنهاد میکنید ؟و چه نوع تمرینی؟
ممنون از جواب ندادنتون :|

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از جواب ندادنتون :|
سلا صابر جان
اخه ابنطوري نمي شه كه شما بايد هدفت رو بگي بودجه هم بگي شايد اصلا نيازي به مكمل نباشه
از چه نوع تمريني استفاده كنم هم بك توضيح بده منظور چي هست

saber1369

Registered User
لایک‌ها
13
سلا صابر جان
اخه ابنطوري نمي شه كه شما بايد هدفت رو بگي بودجه هم بگي شايد اصلا نيازي به مكمل نباشه
از چه نوع تمريني استفاده كنم هم بك توضيح بده منظور چي هست

سلام قربان
آخه دوستای دیگه اینجوری مطرح کرده بودن ما هم همین کارو کردیم!
بنده 5 کیلو باید وزن عضلانی اضافه کنم!
تمرین هم برای دوچرخه سوارها بیشتر پایین تنه هست اما میخواستم بدونم وزنه سنگین با تعدا کم بزنم آیا ویا اینکه وزنه سبک با تعداد بالا بزنم؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام قربان
آخه دوستای دیگه اینجوری مطرح کرده بودن ما هم همین کارو کردیم!
بنده 5 کیلو باید وزن عضلانی اضافه کنم!
تمرین هم برای دوچرخه سوارها بیشتر پایین تنه هست اما میخواستم بدونم وزنه سنگین با تعدا کم بزنم آیا ویا اینکه وزنه سبک با تعداد بالا بزنم؟
خوب پنج كيلو وزن عضلاني چه با اب چه خشك كار ساده اي نيست و به وقت نياز داره و از نظر من براي تسريع نتيجه مكمل هم مي توني دخيل كني
مكمل هايي كه واسه افزايش سايز عضله شما مي تونه مناسب باشه پروتئين و كراتين هست ولي من مي خوام يه تكتنيك بزنم كه رشد عضله رو دوبرابر كنه من به شما گينر هاي سري جديد ماسل فارم كه با كمك ارنولد تولي مي شه رو پيشنهاد مي كنم مي توني از iron whey اين شركت با امينو و كراتين استفاده كني البته تغذيه هم يه پروسه مهم هست كه بايد تنظيم كني
راجب تمرين هم تو پايين تنه بيشتر به استقامت نياز داري كه من تمرينات پولومتريك تو هوازي و تمرينات پيش خستگي تو كار با وزنه مناسب مي بينم كه مي تونه استقامت رو افزايش بده

saber1369

Registered User
لایک‌ها
13
خوب پنج كيلو وزن عضلاني چه با اب چه خشك كار ساده اي نيست و به وقت نياز داره و از نظر من براي تسريع نتيجه مكمل هم مي توني دخيل كني
مكمل هايي كه واسه افزايش سايز عضله شما مي تونه مناسب باشه پروتئين و كراتين هست ولي من مي خوام يه تكتنيك بزنم كه رشد عضله رو دوبرابر كنه من به شما گينر هاي سري جديد ماسل فارم كه با كمك ارنولد تولي مي شه رو پيشنهاد مي كنم مي توني از iron whey اين شركت با امينو و كراتين استفاده كني البته تغذيه هم يه پروسه مهم هست كه بايد تنظيم كني
راجب تمرين هم تو پايين تنه بيشتر به استقامت نياز داري كه من تمرينات پولومتريك تو هوازي و تمرينات پيش خستگي تو كار با وزنه مناسب مي بينم كه مي تونه استقامت رو افزايش بده
آقا متشکر از پاسخ جامع و کاملتون
خیلی به دردم میخوره :heart::wub:

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
کراتین میتونه باعث جذب اب و نمک در زیر پوست بشه.بهتر که یک هفته قبل از مسابقات مصرف کراتین قطع بشه و بیشتر گلوتامین مصرف بشه

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
برای افزایش عضله باید از وزنه های سنگین استفاده کنی.و باید هر 6 هفته یک بار عضلاتتون رو شک بدید

_fitness_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به سلام دوستان عزیز ..:D

یه راست بریم سر اصل مطلب ..
من ٦ ماهه که بدنسازی کار میکنم , الان با یکی مشورت کردم , که یه پکیج مکمل به ما معرفی کردن واسه یه دوره حجم گیری و اینا ..:worried:
اسامی مکمل ها اینه :

pro complex gainer ON

whey gold standard ON

bcaa MP

No Xplode Bsn V2

خوب حالا سوال ما اینه که ,:D
١ : اون ٢ تا مکمل آخر یعنی bcaa MP و No Xplode Bsn V2 ضرر دارن واسه بدن ؟ یا نه ؟
٢ : لطفا توضیح بدین که کار دقیق هر کدوم bcaa MP و No Xplode Bsn V2 , چی هست ؟

البته بین این اسامی , کراتین هم بود , ولی از اونجایی که چند ماهه دارم در باره کراتین مطالعه میکنم و همه جا میگن کلیه و کبد رو داغون میکنه , خودم کراتین و از لیست خط زدم ..:D
ممنون میشم کمک کنید ..

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز مکمل های نام برده حتی عوارضی شدیدتر از کراتین رو دارند.این مکمل ها می تونن شدیدا به کبد آسیب بزنن.همه مکمل های بدنسازی تو ایران تقلبی هستن.تا حد امکان استفاده نکنید

موفق باشید

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
مصرف چربی سوز به همراه کراتین ممکنه باعث کم شدن کارایی کراتین بشه

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
دوست عزیز مکمل های نام برده حتی عوارضی شدیدتر از کراتین رو دارند.این مکمل ها می تونن شدیدا به کبد آسیب بزنن.همه مکمل های بدنسازی تو ایران تقلبی هستن.تا حد امکان استفاده نکنید

موفق باشید

اين جحرفا چيه دوست عزيز كه ميزني؟نكنه خودت مكمل داري ميخواي آبشون كني؟
اگه امراض قلبي يا تپش قلب داريد no xplode رو مصرف نكنيد باقي مكملا هيچ عارضه اي ندارن
كراتين هم اگه از جاي مطمئني خريده باشي هيچ عوارضي نداره بهتره پس از يه دوره مصرف مكمل آزماشي آنزيم كبد بدي اگه مشكلي داشت ميتوني با قرصهايي كه تو داروخونه هست حلش كني

_fitness_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

موفق باشید

این حرفا رو از کجات در آوردی ؟ :eek:
چیزی نمیدونی مجبور نیستی نظر بدی آقا ..!:eek:
من خودم قبلا مکمل استفاده کردم و هیچ ضرری نداشته ..
دوستان لطف کنن جوابه اون ٢ تا سواله مارو بدن . ممنون ..!

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
اين جحرفا چيه دوست عزيز كه ميزني؟نكنه خودت مكمل داري ميخواي آبشون كني؟
اگه امراض قلبي يا تپش قلب داريد no xplode رو مصرف نكنيد باقي مكملا هيچ عارضه اي ندارن
كراتين هم اگه از جاي مطمئني خريده باشي هيچ عوارضي نداره بهتره پس از يه دوره مصرف مكمل آزماشي آنزيم كبد بدي اگه مشكلي داشت ميتوني با قرصهايي كه تو داروخونه هست حلش كني

ببخشید اسم این آزمایش دقیقا چیه؟
به کجا باید مراجعه کنیم برا انجامش و چی بگیم؟

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
حجمی که گینر mass 20 میده بیشتر از بقیه مکلاس ؟؟

بیشترین کارایی با کمترین عوارض برای افزایش وزن رو به نظر شما کدوم گینر داره ؟؟؟

بالا