• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
این حرفا رو از کجات در آوردی ؟ :eek:
چیزی نمیدونی مجبور نیستی نظر بدی آقا ..!:eek:
من خودم قبلا مکمل استفاده کردم و هیچ ضرری نداشته ..
دوستان لطف کنن جوابه اون ٢ تا سواله مارو بدن . ممنون ..!

البته فک کنم منظور این دوستمون این بود که این مدل هایی که شما اینجا نوشتی 99 درصد تقلبی هست.مارک on مارک خیلی معروفیه بخاطر همین تقلبیش خیلی زیاد ولی در صورتی که از جای مطمئن میگیری که هیچ ضرری نداره

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان خواهشا باعث ايجاد وحشت در ديگران نشيد اطلاعات نداري نظر هم نديد به جايي بر نمي خوره

اما درباره سوال استارتر تاپيك
هر مكملي درست مصرف بشه ضرير نداره و به شخصه احتياجي نمي بينم چون از وي استفاده مي شه از بي سي اي اي هم استفاده بشه پس بي سي اي اي حذف بشه بهتره ولي مي تونه جز اسنك هم قرار بگيره يا مي شه گزاشت تو دوره ريكاوري استفاده كرد با گلوتامين
به نظر مياد هدف بيشتر رو به افزايش سايز عضله هست مي شد يه گينر سبك تر مثل گينراتور برداشت تا از اضافه شدن چربي جلوگيري بشه و كالري كمتري به بدن وارد بشه
اون اكسپولد هم مي شه به جاش از يه ارجنين يا بتا الانين استفاده كرد كه كار پمپ رو انجام بدن اما تو درجه سبك تر
كراتين هم اگه داشته باشي تو نتيجه تسريع مي بخشه و مواد غذايي و اب رو بهتر به عضله انتقال مي ده و ارزش بقيه مكمل ها رو بيشتر مي كنه

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
حجمی که گینر mass 20 میده بیشتر از بقیه مکلاس ؟؟

بیشترین کارایی با کمترین عوارض برای افزایش وزن رو به نظر شما کدوم گینر داره ؟؟؟
سلام
مس بيست تغريبا يه گينر غني هست بيشتر بعد دوران حجم استفاده مي شه و براي حفظ داشته ها بهتر هست
اگه هدف وزن گرفتن هست مس بيست مناسب نيست بايد سراغ گينر هايي باشي كه درصد كربو بيشتري دارن يا به اصتلاح هارد گينر ها مثل ريل مس يا حتس كربو خالص مثل كربوناكس

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
کراتین میتونه باعث جذب اب و نمک در زیر پوست بشه.بهتر که یک هفته قبل از مسابقات مصرف کراتین قطع بشه و بیشتر گلوتامین مصرف بشه
دوست خوبم سلام
بار چندم هست مي بينم داري به اشتباه صحبت مي كني و مشخص هست در خصوص مكمل و تركيبات شيمياي و دارو ها اطلاعاتي نداري
كراتين اب رو به داخل عضله انتقال مي ده تو تركيبات كراتين nacl وجود نداره كه اب رو زير پوست جمع كنه

_fitness_

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان خواهشا باعث ايجاد وحشت در ديگران نشيد اطلاعات نداري نظر هم نديد به جايي بر نمي خوره

هر مكملي درست مصرف بشه ضرير نداره و به شخصه احتياجي نمي بينم چون از وي استفاده مي شه از بي سي اي اي هم استفاده بشه پس بي سي اي اي حذف بشه بهتره ولي مي تونه جز اسنك هم قرار بگيره يا مي شه گزاشت تو دوره ريكاوري استفاده كرد با گلوتامين
به نظر مياد هدف بيشتر رو به افزايش سايز عضله هست مي شد يه گينر سبك تر مثل گينراتور برداشت تا از اضافه شدن چربي جلوگيري بشه و كالري كمتري به بدن وارد بشه
اون اكسپولد هم مي شه به جاش از يه ارجنين يا بتا الانين استفاده كرد كه كار پمپ رو انجام بدن اما تو درجه سبك تر
كراتين هم اگه داشته باشي تو نتيجه تسريع مي بخشه و مواد غذايي و اب رو بهتر به عضله انتقال مي ده و ارزش بقيه مكمل ها رو بيشتر مي كنه

آقا ینی این مکمل های که به من معرفی شده رو نگیرم ؟؟
این مکمل های که شما اسم بردین و من نمیشناسم که ..
حداقل عکسی , چیزی بدین ..
:D

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273

ببخشید چرا با وی , بی سی سی ای رو توصیه نمیکنید؟

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
مقداری امینو و bcca و پروتیینی که باید روزانه به بدن رسوند چقدره ؟
مثلا در مورد کراتین میگن پنج گرمه
اگه بیشتر برسونب جذب نمیشه یا ضرر داره

ارسال شده با شیپینگ رایگان

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مقداری امینو و bcca و پروتیینی که باید روزانه به بدن رسوند چقدره ؟
مثلا در مورد کراتین میگن پنج گرمه
اگه بیشتر برسونب جذب نمیشه یا ضرر داره

ببينيد مقدارش به وزن بدن ارتباط داره تا جاي كه من حضور ذهن دارم مقدار هر كيلو از وزن بدن ٠.٧ تا ١ گرم مي شه از مكمل پروتئين دريافت كرد

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز.اگه ممکنه در مورد خودتو اطلاعات بیشتری بدید.مثلا قد،وزن و سابقه تمرینی

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
سلام ممنون از راهنمایی خوب شما
نه ایشون کم میخورن هم برنج و .... همه چیز رو میخورن ناهار شام و ... فقط اگر روزی دو بشقاب غذا میخوردن الان کردن روزانه نصف بشقاب
و اینکه هر روز ظهر ایشون طناب میزنن روزانه 20 دقیقه طناب میزنن آیا این روش جواب میده برای ایشون ؟
به نظر شما چند کلیو تا چند روز میتونن کم کنند ؟

نمیشه گفت چند کیلو کم میشند. چون سوخت وساز بدن ها با هم فرق میکنه ممکنه کسی با این کار بتونه تو یک ماه پنج کیلو کم کنه. یکی هم ممکنه نیم کیلو کم کنه. ولی چیزی که مشخصه اینه که وزن کم میشه

saedpanah

Registered User
لایک‌ها
10
سلام به دوستای عزیز
من الان ۹ ساله ورزش رزمی کار میگنم یه کم لاغرم ومیخام حجیم شم نمیدونم از کجا شرو کنم وچی مصرف کنم؟
اصلا بدنسازی نکردم وتازه میخام شرو کنم،لطفا راهنماییم کنید

powerIran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان
من تازه واردم
ميخوام تو چند خط منو اگاهم كنيد چي مصرف كنم بهتره.
سن 20.5
وزن 66
قد 180
كمبود وزن دارم فك كنم يه 10 11 كيلويي
اگه چيزيزم مصرف ميخوام بكنم بخاطره اينه كه صورتم لاغر و كشيدست (البته نه زياد) ولي ميخوام تپل شه.
و بدنم هم رو فرم بياد
الان چي مصرف كنم؟پروتين كرببو؟ كراتين؟ ..... عوارض داره؟ بعد تمرين مصرف كنم يا قبلش؟
راستي مارك چي باشه؟ايراني؟ يا خارجي؟
تبريز اشنا دارين كه برم بگيرم؟ چون وارد نيستم ميترسم يه چيز بد بفروشن.
ممنون

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دوستان
من تازه واردم
ميخوام تو چند خط منو اگاهم كنيد چي مصرف كنم بهتره.
سن 20.5
وزن 66
قد 180
كمبود وزن دارم فك كنم يه 10 11 كيلويي
اگه چيزيزم مصرف ميخوام بكنم بخاطره اينه كه صورتم لاغر و كشيدست (البته نه زياد) ولي ميخوام تپل شه.
و بدنم هم رو فرم بياد
الان چي مصرف كنم؟پروتين كرببو؟ كراتين؟ ..... عوارض داره؟ بعد تمرين مصرف كنم يا قبلش؟
راستي مارك چي باشه؟ايراني؟ يا خارجي؟
تبريز اشنا دارين كه برم بگيرم؟ چون وارد نيستم ميترسم يه چيز بد بفروشن.
ممنون
سلام
خوب اطلاعات شما خيلي زياد نيست همين اول بگم تا تغذيه استراحت و تمرينات منظم نباشه مكمل هم باشه نباشه فرقي نداره
تغذيه و تمرين و استراحت خودش يه پروسه طولاني هست كه بايد سخت راجبش صحبت بشه ولي چون همش راجب مكمل سوال شده تمركز رو رو مكمل ميزاريم
كمبود وزن شما يه مقدار بيشتر از اوني هست كه گفتيد بنابر اين بهتره واسه بالا اوردن ابتداي وزن چربي هم به بدن اضافه بشه اگه ادم با حصله اي باشيد مشكلي نيست بعدها چربي ها رو هم كنار ميزنيم
بيس مكمل شما رو بايد يه هارد گينر حدود هفت كيلويي يا شيش كيلويي تشكيل بده در كنارش حتكا از امينو يا پروتيين(امينو از چند جهت فرعي بهتر هست )و كراتين هم باشه كه ارزش بقيه مكملهارو بيشتر كنه
حالا چرا گفتيم گينر چون اصول بالا بردن وزن با كربو انجام مي شه كه مقداريش توسط عضله و مقد اضافش هم چربي مي شه سوا از اين كه مقداريش مي سوزه پس چيز ناچيزي دفع مي شه
يعني حداكثر توسط بدن جذب مي شه پس بهترين گزينه واسه افزايش وزن هست كه همچين چيزي رو تو كراتين با پروتيين ها نمي بينيم
كراتين هم هم مواد غذايي و هم اب رو به عضله انتقابل مي ده يه استقامتي هم به بدن مي ده
امينوهم در كنار گينر پروتيين بيشتري رو به بدن اتقال مي ده پس هم عضله رو تا حد اكثر در حالت انبوليكش تغذيه ميديم و هم مقدار چربي اضافه مي كنيم پس وزن زياد مي شه
راجب صورت هم چيزي نيست كه صورت رو چاق كنه چربي بدن يه دست زياد مي شه

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوست عزیز.اگه ممکنه در مورد خودتو اطلاعات بیشتری بدید.مثلا قد،وزن و سابقه تمرینی

جسارتا به نظرم شما در مورد خودتون اطلاعات بیشتری بدید برای شروع خیلی بهتره
ممنون

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
سلام به دوستای عزیز
من الان ۹ ساله ورزش رزمی کار میگنم یه کم لاغرم ومیخام حجیم شم نمیدونم از کجا شرو کنم وچی مصرف کنم؟
اصلا بدنسازی نکردم وتازه میخام شرو کنم،لطفا راهنماییم کنید

قد ؟ وزن ؟
یه دو ماه برو وزنه بزن با تغذیه خوب بعد مکمل مصرف کن
شش وعده در روز غذا بخور
سیب زمینی ، ماکارانی ، پاستا ، تخم مرغ آب پز ، شیر، خرما ،سینه مرغ ، ماهی و...

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
کراتین به خاطر مواد نگهدارنده بسار قوی و به دلیل این که کار دفع کراتین اضافی از طریق کلیه انجام می شود می تواند شدید برای کلیه مضر باشد.

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
کراتین به خاطر مواد نگهدارنده بسار قوی و به دلیل این که کار دفع کراتین اضافی از طریق کلیه انجام می شود می تواند شدید برای کلیه مضر باشد.

بالا