xuvi
Registered User
- نوشتهها
- 506
- لایکها
- 273
دوستان محصولات شرکت MP یا MusclePharm خوبه ؟
وزن 87 قد 1.87
"مخلص"
چه محصولیش؟
در کل جز معتبر ترین برندها هست
به شرطی که اصل باشه خوبه
دوستان محصولات شرکت MP یا MusclePharm خوبه ؟
وزن 87 قد 1.87
"مخلص"
ببينيد دوست عزيز قيمت اين طوري نيست كه مثلا شما بري نون وايي بخواي بربري بخري بدوني بربري فلان قيمت هست چون صنف نونوايي قيمت رو تعين مي كنهبرای کراتین نوع خاصی مد نظر دارید؟ گلوتامین قیمتش چجوریاست؟
مشخصات:
سن 17
قد تقریبا 180
وزن 81-82
روزای زوج کشتی و فرد هم فعلا ورزش تو خونه(البته با برنامه و ست بندی شده) احتمالا تابستون بدنسازی(چون درگیر کنکورم وقت نمیشه هر روز برم باشگاه)
لازم به ذکره که خیلی هم تازه کار نیستم و 3 ماه کشتی و بدنسازی رو باهم رفتم الانم 2 ماهه دارم فقط کشتی میرم یعنی 5 ماه میشه کشتی میرم تا دوماه پیش بدنسازی هم میرفتم.
خیلی ممنونم ازتون.ببينيد دوست عزيز قيمت اين طوري نيست كه مثلا شما بري نون وايي بخواي بربري بخري بدوني بربري فلان قيمت هست چون صنف نونوايي قيمت رو تعين مي كنه
كراتين اليمپ قيمت ٤٥ هست كراتين خوبي هست حالا نميدونم منظور از بدرد مي خوره يا نه چيه؟!يه نوع كراتين هم داريم تركيبي هست ماسل فارم ميزنه ٨٠ تومنه حالا شما مي پرسي قيمت كراتين چنده بنده بايستي يه ليست واسه شما بيارم چون قيمتا اينجوري هست من كراتين تو رنج قيمت ٤٠ تا ٦٠ كراتين هاي ٢٥٠ اليمپ يا ٣٠٠ ماسل نوتريشن يا. ٣٠٠ سايتك رو معرفي مي كنم هستن بازم كراتين هاي خوب همينا فعلا مد نظرم بود
گلوتامين هم بسته به وزنش قيمتش متفاوته سايتك هست تو رنج ٨٠ تومن
بازم سوالي بود هستم
شما خیلی کمبود وزن داریسلام بر اساتید گرامی
من نزدیک 2 سال رفتم بدنسازی ولی هیچ دارویی مصرف نمیکردم ...غذا هر چی جلوم میاووردن میخوردم...یعن خیلی غذا میخورم
ولی وزنم هیچ تغییری نکرد الانم چند وقته دیگه نمیرم البته بدنم بهتر شده بود ...ولی وزنم انگار نه انگار
قدم 183 ..وزنم 66 ...
گفتم دوباره شروع کنم برم ولی چه فایده
بزرگواران اگه یه پیشنهادی ، راهنمایی به من بکنن مممنون میشم
دوست عزیز یکی هست 167 هستوزنه ما چطوره ؟
187 قد
87 وزن !
سلام بر اساتید گرامی
من نزدیک 2 سال رفتم بدنسازی ولی هیچ دارویی مصرف نمیکردم ...غذا هر چی جلوم میاووردن میخوردم...یعن خیلی غذا میخورم
ولی وزنم هیچ تغییری نکرد الانم چند وقته دیگه نمیرم البته بدنم بهتر شده بود ...ولی وزنم انگار نه انگار
قدم 183 ..وزنم 66 ...
گفتم دوباره شروع کنم برم ولی چه فایده
بزرگواران اگه یه پیشنهادی ، راهنمایی به من بکنن مممنون میشم
تست تیروئید بده ، ممکنه تیروئید پرکار داشته باشی