• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

rouhit_110

Registered User
لایک‌ها
590
دوستان عزیز سلام . تردمیل آلتیما 120 کیلوگرم ، تنظیم شیب برقی . اصل تایوان فوق العاده کم کارکرد ، خرید یک سال پیش اما به دلیل شاغل بودن شاید صد بار هم روشن نشده و استفاده نشده و فروش هم به دلیل کمبود جا. دوستان عزیز تهرانی دیدنش ضرر نداره ، محل هم محدوده منطقه 18 و شادآباد هستش
حدود قیمت 1500 ، بازار خیلی بیشتر از اینا میدن کارکردش رو.
نظرات تون هم به روی چشم

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز بیشتر توضیح بدید.سعی می کنم بهتر راهنماییتون کنم

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
دوست عزیز هر مکملی رو مصرق نکنید.باید مکملی رو مصرف کنید که هم مجوز بهداشت داشته باشه و هم نمایندگی فروش در ایران

aquamarin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود به همه اساتيد. من 32 سال سن دارم و 183 قد و وزنمم حدود 106 هست . حدود 8 ماهه بدن سازي كار ميكن. يه يك هفته اي هست كه ديگه بدنم كم مياره. (لازمه بگم كه به دليل شرايط كاري نميتونم رژيم غذايي براي ساخت پروتئين و امثال آن بگريم) دوستان به من پيشنهاد آمينو اسيد دادن. به نظر شما (البته بيشتر قصد كاهش وزن دارم) چه مدل آمينو ايي استفاده كنم. كدام مارك و قيمت . مرسي. چربي سوز چي لازمه در كنار آمينو.

leksoz

Registered User
لایک‌ها
23
با سلام
11 ماهه کار میکنم
کلن بترول امینو پرتئین گلوتامین bcaa ال ارجنین کافیین مصرف داشتم
یعنی تمامی پروتئینی و بی خطر البته بجز کلن...
حالا س.الم اینه که نظرتون در مورد قرص های وینسترول و دیانابول چیه؟
حالا تزریقی با قرص کدومش بهتر هست و چه مارکی؟
دسترسی به مارک الفا دارم ایا بهتر از الفا هست ؟
برنامه تمرینیمو عوض کنم با مکمل و یا نه همون برنامه رو کار کنم مکمل اضافه کنم...

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
با سلام
قبلا باشگاه میرفتم ، خیلی از فضاش خوشم نیومد ( اصرار زیاد بر خوردن مکمل ) ، الان تو خونه تمرین می کنم برای عضلات دست وسینه و شکم .
خیلی راضی به خوردن مکمل نیستم بخاطر عوارضش ، ولی می خوام لطف کنید یه مکمل خوب ، بی خطر ، فقط به عنوان کمکی ( لازم نیست خیلی قوی باشه چون خیلی سنگین کار نمی کنم ) معرفی کنید .
سایز هم برام مهم نیست یعنی نمی خوام مثل آواتار شما بشم :) فقط میخوام خشک بشه بدنم و عضلاتم تیکه بشه . (وزنم ۶۲ و قدم ۱۷۳ هست ، کلا متوسط رو به لاغر )

ممنون

Last edited:

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
میخواستم بدونم برای قوی تر شدن و پرورش عضلات زیر حرکت بدون وزنه سراغ دارید؟(حتی اگر برای یکی از عضلات می دونستید بگید از هیچی بهتره!)
1- عضلات ساعد و مچ
2- عضلات زیربغل
3- عضلات پشت کمر(فکر کنم زیگزاگی می گفتند)
4- عضلات پشت گردن(کول)

فعلا شماره ی 1 برام از بقیه مهمتره.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
میخواستم بدونم برای قوی تر شدن و پرورش عضلات زیر حرکت بدون وزنه سراغ دارید؟(حتی اگر برای یکی از عضلات می دونستید بگید از هیچی بهتره!)
1- عضلات ساعد و مچ
2- عضلات زیربغل
3- عضلات پشت کمر(فکر کنم زیگزاگی می گفتند)
4- عضلات پشت گردن(کول)

فعلا شماره ی 1 برام از بقیه مهمتره.

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
با سلام
قبلا باشگاه میرفتم ، خیلی از فضاش خوشم نیومد ( اصرار زیاد بر خوردن مکمل ) ، الان تو خونه تمرین می کنم برای عضلات دست وسینه و شکم .
خیلی راضی به خوردن مکمل نیستم بخاطر عوارضش ، ولی می خوام لطف کنید یه مکمل خوب ، بی خطر ، فقط به عنوان کمکی ( لازم نیست خیلی قوی باشه چون خیلی سنگین کار نمی کنم ) معرفی کنید .
سایز هم برام مهم نیست یعنی نمی خوام مثل آواتار شما بشم :) فقط میخوام خشک بشه بدنم و عضلاتم تیکه بشه . (وزنم ۶۲ و قدم ۱۷۳ هست ، کلا متوسط رو به لاغر )

ممنون
مگه هرکی میره باشگاه باید حتما مکمل مصرف کنه شما برو باشگاه و اصلا به حرف گنده های باشگاه گوش نده
بنظرم اصلا تا یکسال اول تمرین مصرف مکمل پول دور ریختنه چون با تغذیه خوب هم به راحتی پیشرفت میکنین.

montazeryy

Registered User
لایک‌ها
869
دوست عزیز هر مکملی رو مصرق نکنید.باید مکملی رو مصرف کنید که هم مجوز بهداشت داشته باشه و هم نمایندگی فروش در ایران
یعنی مکملی که نمایندگی نداره مصرف نکنیم ؟
من برم این مارک های mp , universal هم بندازم دور :)
تف به این شانس چرا نمایندگی ندارن این دو تا شرکت؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
روش جدید چربی سوزی در بدنسازی با تغییر کربوهیترات

12859481635608708109.jpg

چربی سوزی در بدنسازی با چربی سوزی در افراد معمولی بسیار متفاوت می باشد. خیلی از ورزشكاران رشته بدنسازی برای كاهش چربی های خود كربوهیدرات ها و چربی ها را از برنامه غذایی خود حذف می كنند. آنها فكر می كنند با گرسنه ماندن و كاهش كربوهید رات و چربی ها می توانند همزمان حجم عضلات خود را اضافه كنند و هم از شر چربی های اضافی خلاص شوند. بدنساری ورزشی است كه نیاز به انرژی فراوان برای تمرینات سخت بدنسازی دارد. به همین جهت ورزشكارانی كه از **** های سخت گرسنگی استفاده می كنند دیگر انرژی برای تمرین سخت نخواهند داشت معمولا این ورزشكاران به جای سوزاندن چربی ها بیشتر عضلات خود را از بین می برند. اما جای هیچ نگرانی نیست چون روش های حرفه ای وجود دارد. كه شما به راحتی می توانید با انرژی فراوان هم عضلات خود را بسازید و هم چربی های اضافی را از بین ببرید.

90940292611147348986.jpg

این **** در واقع با كم و زیاد كردن كربوهیدرات ها به آسانی امكان پذیر می باشد و این روش چربی سوزی در بین حرفه ای های بدنسازی كاملا مشهور است چون با این روش دیگر نگران از دست دادن عضلات خود نباشید و فقط بر روی چربی سوزی تمركز خواهید كرد. برای شروع این برنامه باید 5 روز در هفته مقدار كربوهیدرات مصرفی را كاهش بدهید. مثلا اگر از 2 عدد سیب زمینی برای ناهار استفاده می كنید می توانید در این 5 روز مقدار مصرف سیب زمینی را به روزی یک عدد برسانید. با نصف كردن كربوهیدرات در این 5 روز و انجام تمرینات شدید بدنسازی عضلات با كمبود انرژی مواجع خواهند شد و چاره ای ندارد جز این كه برای تامین انرژی به دنبال منابع چربی برود. اما باید حتما در این 5 روز مصرف پروتئین خود را بیشتر كنید تا با كاهش حجم عضله مواجع نشوید. باید خیلی توجه داشته باشید كه مقدار كربوهیدرات خود را به شدت پایین نیاورید بلكه به نصف برسانید و درعوض مقدار پروتئین خود را افزایش بدهید. بعد از 5 روز عضلات شما به دلیل تمرینات شدید نیاز به كربوهیدرات ها دارد كه باید به مدت 2 روز مصرف كربوهیدرات را افزایش بدهید و در عوض مصرف پروتئین را كمتر كنید.

12314309327223282405.jpg

این كار باعث می شود تا عضلات شروع به ذخیره انرژی كنند در این حالت عضله بهتر به نظر خواهد رسید این سیستم جدید چربی سوزی شاید یكی از پیشرفته ترین و بهترین سیستم های چربی سوزی در ورزش بدنسازی باشد كه می تواند در مدت 3 ماه ورزشكار را به نتایج خوبی برساند.
در این دوره سعی كنید از چربی سوزها استفاده نكنید چون در 5 روز كه كربوهیدرات ها رو به نصف می رسانید بدن با كمبود انرژی مواجع خواهد شد و دیگر نیازی به چربی سوز نمی باشد چون ممكن است باعث از بین رفتن عضلات شود. اما در این دوره سعی كنید از مكمل های 100 % پروتئین استفاده كنید این مكمل ها باعث می شود كه حتی شما در دوران چربی سوزی بتوانید عضلات جدید بسازید.
سخن آخر:
همیشه سعی كننید از جدیدترین متددهای بدنسازی استفاده كنید تا با كمترین تلاش به نتایج خیلی خوبی دست یابید. استفاده از روش های قدیمی نمی تواند شما را در كوتاه مدت به نتایج خوبی از بدنسازی برساند.

poyyesh

Registered User
لایک‌ها
649
منبع ؟

کدوم یک از بدن سازای ح ر ف ه ا ی این تایید میکنن یا خودشون از این روش استفاده میکنند؟

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
گفتم این تایپیکو بزنم دوستان بیان از تجربیات هم استفاد کنن ...
خودم بهترین مکملی که مصرف کردم کراتین 400 گرمی FA بود که واقعا تاثیر خوبی داشت ...
بدترینم گینر گاسپاری بود که اصن انگار هیچی نخوردی :D

بالا