• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
عزیز اصفهان میتونی حضوری تحویل بدی؟
با پست میتونم عزیز برای اعتمادسازیم همه جوره بنده حاظرم از دوستانی که باهاشون معامله کردم هم میتونید سوال کنید.
تعداد میخواید یا تک؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
عزیز اصفهان میتونی حضوری تحویل بدی؟
در ضمن این پیج برای آشنایی با این ورزش هست اگر مایل بودین تو تایپیک امضام برای خرید پست بدید تا مدیران محترم تذکر ندن بنده هم حواسم نبود

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
@ARMF آقا من یه برنامه لازم دارم
امروز اولین روزیه که رفتم بدنسازی، حتی اسم خیلی از وسیله‌ها رو بلد نبودم. از فردا می‌خوام طبق یه برنامه مدون کار کنم
20 ساله مه، 179 قد و 68 کیلو وزن دارم...از لحاظ تغذیه یه برنامه لازم دارم که در ماه بیشتر از 120 خرج نداشته باشه و در عین حال باعث افزایش وزن بشه
از نظر برنامه تمرینی هم هیچم، میخوام همه جای بدنم با هم بیاد بالا ولی نمیدونم چطوری
اگر میشه یکی از دوستان که کارشناس این کاره راهنمایی کنه. مثلا بگه که با کدوم دستگاه‌ها چه حرکت‌هایی بزنم، تعداد حرکت، استراحت بین‌شون و کل تایم تمرین رو هم برام معین کنه ممنون میشم
اگر فیلمی یا مطلبی هم هست معرفی کنید، حتی اگر فارسی نباشه

منتظرم دوستان

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
سلام و درود دوستان گلم... بنده به مدت چند سال تمرین میکردم( خیلی معمولی ) تا اینکه با شروع تغذیه مناسب و فرصت کافی برای بدنسازی جدی تر گرفتم و تصمیم گرفتم کمی افزایش وزن پیدا کنم.. طی 6 ماه 7 کیلو اضافه شدم... بنده قدم 184 و وزنم 70 کیلو بود که شدم 76 اینا!!

تا اینکه بر روی ناحیه بازو (محل اتصال به سر شانه) ترک های قرمز زیر پوستی مشاهده کردم!! به طول. 1 سانتی متر... اصلا حالم گرفته شد مخصوصا زمانی که شنیدم درمانی هم ندارند و روز به روز بدتر میشند! خلاصه از اون زمان تا حالا 16 ماه کامل نرفتم باشگاه... چند ماه بعد از رها کردن ورزش ترک ها سپید شدن اما جاش هست!!

الان از اساتید سوال دارم که چه کنم؟ دوست دارم دوباره برگردم به روزهای تمرینی اما ....
از نظر مربی ما این یک مشکل خنده داره! اما از نظر بنده وحشتناکه... راهنمایی کنید.. ممنون

Last edited:

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
داداش منم این مشکل رو دارم یه جا خوندم باید زیاد اب بخوری در طول روز. ویتامین E هم تاثیر زیادی داره کم کم رنگش میپره و با رفتن دوباره به باشگاه خوب میشه. البته اینم بگم این نشانه خوبی هست و نشون میده بدنت داره به سرعت عضله سازی میکنه.

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
اگه خیلی هم عذابت میده میتونی بدنت رو برنزه کنی اینطوری زیاد خودشو نشون نمیده.

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
داداش ممنون از پاسخت.. راستش باید قبل باشگاه بدنو با روغن زیتون یا ویتامین E چرب کرد.. راستش آره نشانه خوبیه اما زیبایی بدن رو میگیره!! از همه بدتر اینکه با این همه پیشرفت پزشکی هنوز درمانی براش نیومده! راستش من ترک کردم باشگاه چون نمی خواستم بیشتر و بزرگتر بشه! :(

sonux

Registered User
لایک‌ها
69
اره دیگه لا مصب هیچ راحی جز جراحی زیبایی نداره. من پیشنهاد میکنم باشگاه رو برو ولی سنگین تمرین نکن سبک و بدون مکمل و بهتره بهش عادت کنی و سعی کنی قبل از تمرین پیشگری کنی که پیشرفت نکنه هر چی بیشتر بهش فک کنی و حساسیت نشون بدی هم تو روحیت تاثیر زیادی داره هم پیشرفت میکنه باشگاه رو برو و راه های پیشگیری رو انجام بده که بیشتر نشه. یا حق

SilverSaeeD

Registered User
لایک‌ها
48
ممنونم دوست گرامی.. از استاید و دوستان دیگه درخواست دارم تجربیاتشون رو در این زمینه در میون بگذارند... بنده میخوام ادامه بدم باشگاه رو بهم بگید آیا این عارضه دوباره بر میگرده؟؟ جالبه که وزن گیری بنده سریع نبوده ... شاید این عارضه ژنتیکی هست چون برخی از دوستان در باشگاه با اینکه سریع وزن گیری میکنند بار این مشکل رو تا حالا حتی یک بار هم تجربه نکردند....

mm2236

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ، اساتيد يه سوال
من خيلي كم غذا ميخورم ، ووزنم هم كم هست 65 كيلو هستم اما قدم 1.78 هست ، ميخواستم برم بدنسازي مشكل برنميخورم ؟ كم نميارم؟
چندوقت پيش رزمي كار ميكردم و الان شكمم 6 تيكه هست ، البته شايد چون لاغر هم هستم اينطور بنظر ميرسه
ممنون

mohsen-75

Registered User
لایک‌ها
58
سلام من حدود 4 ماه هست که دارم بدنسازی کارمیکنم
تقریبا میشه گفت فرم بدن تغیراتی داشته
اما بدنم لاغره میخوام یه کراتین بگیرم
خواستم ببینیم بدنم بعد ازمصرف چقدر طول میکشه تا بدنم رو بیاد
وبعد از تموم شدن دوره اگه مصرف کراتین کنار بزارم بدنم میخوابه یا همون فرم میمونه؟

arman na

Registered User
لایک‌ها
149
سلام به همگی که از ghrp6 سر در میاره؟ آمریکاییش آننتات میشه؟ پک 5 میلش چند میشه؟ خالی باید مصرف شه یا با تست ؟ نحوه مصرفش چطوریه؟ هم برای حجم میخوامش هم کات وزنمم 130 تاس 11 سالم هست کار میکنم باره اوله میخوام ghrp6 یرم

ahmadrezab23

Registered User
لایک‌ها
69
این ورزش امیدوارم جا بیفته دوستانی که سریال اسپارتاکوس رو دیدن جالبه بدونن که گلادیاتوراش trx کار بودن

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سوالات بدنسازی
73516326275164784929.jpg

من 7 ساله كه مشغول تمرینات بدنسازی هستم. بدنم چربی های زیادی دارد و با تمرینات خیلی سختی كه انجام می دهم روز به روز حجم عضله كمتر می شود و چربی های بدنم بیشتر می شود. خواهش می کنم مرا راهنمایی بفرمایید كه مشكل كار از كجاست.
این مشكل تقریبا مشكل بیشتر ورزشكاران رشته بدنسازی می باشد. اگر در تمرینات بدنسازی و تغذیه به خوبی تعادل ایجاد شود هیچ وقت چربی جایگزین عضله نخواهد شد. خیلی از ورزشكاران فكر می كنند كه هر چقدر تمرینات بیشتری انجام بدهند رشد عضلات بیشتر خواهد شد. اما این یك باور اشتباهی در ورزش بدنسازی می باشد. چون عضلات به یك تمرین اصولی با زمان 40 دقیقه نیاز خواهند داشت. وقتی عضله بیشتر از 40 دقیقه تمرین داده شود می تواند باعث افزایش ترشح هورمون كورتیزول شود. ترشح هورمون كورتیزول باعث عضله و افزایش چربی بدن خواهد شد.
63668262605689982512.jpg

به همین دلیل خیلی از ورزشكاران با تمرین زیاد كاهش حجم عضله و افزایش چربی بدن را تجربه می كنند. تمرینات جهت كاهش چربی های بدن باید به گونه ای باشد كه ضربان قلب بالا برود و بهترین تمرین می تواند تمرین دادن دو عضله به صورت همزمان باشد این كار باعث مصرف كالری و در نتیجه سوختن چربی های اضافی بدن خواهد شد. اشتباه دیگر كه ورزشكاران رشته بدنسازی مرتكب می شوند این است كه از انواع نوشیدنی های شیرین و نوشابه های انرژی زا قبل از تمرین استفاده می كنند. این كار باعث می شود كه در زمان تمرین چربی سوزی در بدن اتفاق نیفتد. اشتباه دیگر آن است كه ورزشكاران بعد از یك تمرین پر شدت بلافاصله شروع به مصرف نوشیدنی های شیرین می كنند. این كار باعث می شود كه بعد از تمرینات بدنسازی بدن نتواند از ذخایر چربی استفاده كند. باید حداقل 20 دقیقه بعد از تمرینات بدنسازی به دنبال نوشیدنی های شیرین باشید. اگر دوست دارید كه در دوران **** های چربی سوزی عضلات شما به جای چربی ها از بین نروند. حتما 3 گرم پروتئین به ازای هر كیلو از وزن بدن استفاده كنید. و در عوض 5/1 گرم كربوهیدرات را به ازای هر كیلو وزن بدن استفاده كنید. سعی كنید از پروتئین های كم چرب استفاده كنید و كربوهیدرات را هم از نوع پیچیده انتخاب نمایید.
77505777987416266492.jpg

با رعایت كردن این اصول می توانید به راحتی حجم عضلات خود را افزایش بدهید و چربی های اضافی را روز به روز كاهش بدهید. اگر قصد استفاده از مكمل های بدنسازی را دارید سعی كنید از مكمل هایی نظیر آمینو و گلوتامین بیشتر استفاده كنید. این مكمل ها باعث افزایش حجم عضله به صورت خشك خواهند شد.

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان
الان 60 کیلو هستم
روز اولی که رفتم باشگاه 50 کیلو بودم همینطور طی 2 سال رسیدم به 60 گه گاهی هم پروتئین و کراتین میخوردم یه سال دیگه نرفتم
الان میخوام برم
میخوام برسم به حداقل 80 کیلو
یه دوره دارو و مکمل رو میخوام سپری کنم
قبلش ازمایش اسپرم - کبد - کلیه و سونو گرافی انجام میدم
هر ماه ازمایشات تکرار میشه
دوره پاکسازی هم بعدش میرم
با این تفاسیر به نظرتون عوارضش میتونه خطرناک باشه؟

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
در درجه ی اول بهتون این نصیحتو میکنم که سمت داروها و هرمون ها نرید و با تغذیه ی طبیعی حجم خودتونو (نه وزن خودتونو) افزایش بدید.
من وقتی بدنسازی رو شروع کردم 63 کیلو بودم.7 ماه بعد هم همون 63 کیلو بودم با این تفاوت که 5 سانت فقط به دور بازوم اضافه شده بود!جاهای دیگه بماند .قبلنم گفتم بازم میگم دوست من.تو آینه دمبال وزن باشید نه رو ترازو!این از این.
در مورد عوارض هم باید خدمتتون بگم که میزان عوارض بسته به میزان سلامت بدن شما و دی ان ای شما و میزان مصرف شما و ... متفاوته.مثلا شما 50 میل استروئید مصرف کنی قطعا عوارضش با 20 میل متفاوته ضمن اینکه بستگی به بدن هر فرد هم داره مثلا یکی جوش میزنه و اعصابش داغون میشه یکی دیگه هم جوش میزنه هم ریزش مو پیدا میکنه هم اعصابش داغون میشه هم اسپرمش ضعیف میشه هم کبدش از کارمیفته هم...!( همه ی اینا دور از جونت) ولی درکل دارو و هرمون هم میخوای مصرف کنی اصلیشو مصرف کن و با یه باتجربه مشورت کن تا آسیبهاش به حداقل برسه هرچند همین الانم داری خوب پیش میری .

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
این دوره پاکسازی جریانش چیه؟

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

persiancloobs

Registered User
لایک‌ها
142
تا جایی که من میدونم دارو هایی هستن که برای از بین بردن عوارض هورمون ها استفاده میشه
داروهایی برای سلامت کبد و ....
در کل نمیدونم از مربیم شنیدم

بالا