• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب
به اضافه نکاتی که در پست قبل گذشت این رو اضافه کنم که در سن شما گیریم که این پشتکار رو داشته باشین که هردو رو باهم برید این نوع ورزش سبب خستگی زیاد وکسالت میشه و احتمال داره به درس وسایر فعالیت های زندگیتون ضربه بزنه
البته من همسن شما بودم هم کاراته میرفتم هم بدنسازی هم فوتسال هم استخر ولی خب چون تغذیه خوبی داشتم مشکلی نبود.
امیدوارم ورزشکار با اخلاق و خوبی باشین
موفق باشین

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
سلام.
من موقع بشین پاشو رفتن زانوی راستم یه صدایی می ده ولی درد نداره، البته بعضی وقتا که می شینم و زانوم رو زیاد خم می کنم دردم میگره، به نظرتون مشکلی داره؟
من کشتی می رم دیروز با زانوم بدجوری اومدم رو تشک! ممکنه از این باشه؟(صداش رو تازه فهمیدم نمی دونم از دیروز شده یا کلا اینطوری بود!)

اگه از کشتیه زانو بند ببندم درست میشه؟

xuvi

Registered User
لایک‌ها
273
دوستان در مورد آمینو یه توضیح میدید کارش چیه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
دوستان در مورد آمینو یه توضیح میدید کارش چیه؟
سلام
امينو ها همون بلوك هاي تشكيل دهنده ي پروتئين هستند كه تو تركيباتشون علاوه بر پروتئين مواد ديگه اي همچون ارژنين و غيره نيز موجوده(بسته به ساپليمنت داره)
تو دوران كات و كاهش وزن ازش استفاده مي شه موجب افزايش سايز عضله به صورت خشك مي شه
باز هم سوالي بود در خدمتم

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام،
من حدود سه ماهه شروع به تمرین کردم ولی چون لاغر بودم و اصلا چربی نداشتم شکم و پهلو کار نکردم یعنی هیچ حرکتی نزدم واسه همین این قسمتها نسبت به جاهای دیگه بدنم خیلی لاغر مونده. الان میخواستم بدونم چی کار باید بکنم چه حرکتی بزنم که حجم عضلات این قسمتها افزایش پیدا کنه؟
سلام
با فرض اين كه شما از تغذيه و تمرين و استراحت مناسب برخورداري مي توني از برنامه زير براي روز شكم و پهلو استفاده كني:
١:كرانچ رو ميز شيب منفي ٤. ٢٥
٢:شكم خلباني. ٤. ٢٥
٣:پهلو اويزان پا جمع از بغل. ٤. ٢٥

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.
من موقع بشین پاشو رفتن زانوی راستم یه صدایی می ده ولی درد نداره، البته بعضی وقتا که می شینم و زانوم رو زیاد خم می کنم دردم میگره، به نظرتون مشکلی داره؟
من کشتی می رم دیروز با زانوم بدجوری اومدم رو تشک! ممکنه از این باشه؟(صداش رو تازه فهمیدم نمی دونم از دیروز شده یا کلا اینطوری بود!)

اگه از کشتیه زانو بند ببندم درست میشه؟
سلام
معمولا صدا دادن مفاصل بدون درد چيز خواصي نيست ولي اگه درد داشته باشيد بايد به پزشك مراجعه كنيد
من الان به شخصه مفاصلم صدا مي ده
البته مي تونيد از گلوكلزمين هم استفاده كنيد كه براي ورزش هايي كه به مفاصل فشار ميارن كاربرديه

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
سلام
معمولا صدا دادن مفاصل بدون درد چيز خواصي نيست ولي اگه درد داشته باشيد بايد به پزشك مراجعه كنيد
البته مي تونيد از گلوكلزمين هم استفاده كنيد كه براي ورزش هايي كه به مفاصل فشار ميارن كاربرديه
همین طور که دوستمون فرمودن چیز خاصی نیست، ولی اگر ورزش سنگین می کنید از گلوکزامین سوالفات استفاده کنید ، و مطمئن بشید که گلوکزامین هیدروکلراید به جای سولفات بتون ندن، کندرویتین هم می تونید استفاده کنید، و اگر توی مفاصل احساس التهاب و درد می کنید از روغن ماهی و آسپرین استفاده کنید.

the110boy

Registered User
لایک‌ها
68
خیلی ممنون از دوستان.
خیالم راحت شد، خداروشکر.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
همین طور که دوستمون فرمودن چیز خاصی نیست، ولی اگر ورزش سنگین می کنید از گلوکزامین سوالفات استفاده کنید ، و مطمئن بشید که گلوکزامین هیدروکلراید به جای سولفات بتون ندن، کندرویتین هم می تونید استفاده کنید، و اگر توی مفاصل احساس التهاب و درد می کنید از روغن ماهی و آسپرین استفاده کنید.

سلام

قیمت دارو رو هم بفرمائید ممنون میشم

siavash71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان
راستش من از مدت ها پیش ورزش میکردم ، ورزش رزمی ، و خیلی به هیکلم میرسیدم ، شکم 6 تکه زیر بغل ها خوش فورم و پاهای بسیار قوی داشتم که به راحتی با یک ضربه ناک اوت میکردم ، ولی از بد روزگار مشکلی برام پیش اومد و سلامتیم به خطر افتاد و از قبل عید امسال تا الان باشگاه رو ول کردم و ادامه نخواهم داد
ولی متاسفانه این مدت پرخوری کردم و چاق شدم
الان هم شکم آوردم هم پهلو هم باسن ، از پشت خیلی بدجور شده اصلا فکر نمیکردم اینطوری بشه
میخواستم درخواست کنم دوستان راه حل پیشنهاد کنند برای آب کردن شکم و پهلو و باسن
یه سری وسیله از قبل هم دارم مثل دمبل و هالتر و وزنه و چرخونک و ...
این مشکل برام خیلی مهم هست باید تا 1ماه دیگه هرطوری شده درستش کنم ، الان 1 ماهی هست شام و نهار کم میخورم
خواهشمندم دوستان بدنساز راه هایی که مطمئن هستنید جواب میده و سریع جواب میده رو بنویسید شاید خیلی ها مثل من مشکل داشته باشن و روشون نشه بنویسند ولی مطمئنم میشه این مشکل رو حل کرد به کمک شما دوستان

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
گلو كازمين شركت fa قيمت ١١٠ تومان جزو مكمل هاي غذايي هست اون مدلايي كه تو داروخونه هاشتش كيفيتي نداره
من فکر می کنم اکثر داروخانه ها از برند healthburst رو می فروشنکه بین ۳۰ تا ۴۰ تومن هست اگه اشتباه نکنم، بعد مجید جان از کجا میشه برند های دیگر تهیه کرد و نسبت به اصل بودنش مطمئن بود ؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
من فکر می کنم اکثر داروخانه ها از برند healthburst رو می فروشنکه بین ۳۰ تا ۴۰ تومن هست اگه اشتباه نکنم، بعد مجید جان از کجا میشه برند های دیگر تهیه کرد و نسبت به اصل بودنش مطمئن بود ؟
والا داروخونه هم داره مي فروشه ولي كيفيتش خيلي قابل قبول نيست از قيمتش هم مطلع نيستم اگه برنده ديگه بخواين مي تونيد از سايت بادي بيلدينگ سفارش بدين ولو اينكه اينايي كه داخل داروخونه ها ريختن واقعا ارزش نداره راجب اصلات هم نمي تونم كسو معرفي كنم به هر حال مكمل مسئوليتش زياده

Sadhu

Registered User
لایک‌ها
499
والا داروخونه هم داره مي فروشه ولي كيفيتش خيلي قابل قبول نيست از قيمتش هم مطلع نيستم اگه برنده ديگه بخواين مي تونيد از سايت بادي بيلدينگ سفارش بدين ولو اينكه اينايي كه داخل داروخونه ها ريختن واقعا ارزش نداره راجب اصلات هم نمي تونم كسو معرفي كنم به هر حال مكمل مسئوليتش زياده
بله درست میگید چون من هر چی سعی کردم، منبعی برای تایید کیفیت مارک هایی که داخل داروخونه ها می فروشن پیدا کنم ، نتونستم

alloyal

Registered User
لایک‌ها
50
دوستان وارد لطفا جواب بدن كه منم بدجور شكم دارم و يه مشكل ديگه اينكه كمر درد هم دارم ولي نه شديد

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

15619

Registered User
لایک‌ها
31
دوستان منم بدنسازم اما نه حرفه اي اما اماتور هم نيستم ٨ سالي ميشه كار ميكنم خيليا مثل شما دوستان امدن باشگاه از داشتن شكم وپهلو ناراضي بودن ادم 135 كيلويي ديدم ٦ ماه ٣٠ كيلو كيلو كم كرده فقط هم باشگاه ميومد بدون مصرف دارو .... شام رو خيلي كم يا اصلا نميخورد نهار ميخورد البته نه مثل گذشته ٣بشقاب پر كلا كم كرد غذاشو اما باشگاه حسابي عرق ميكرد البته باتلاش وپشتكار كسي بخواد ميشه.... اونايي هم نخوان بيان باشگاه غذا رو كم كنن پياده روي حتما برن ١ساعتي نهايت 2 ساعت هروز بايد برن ..... ورزش دو هم خوبه كسي بتونه ..... كوهنوردي اگه بهتونيد بريد عاليه
شكم گنده يا كلا جلو امده ١ماه اب نميشه تو خونه حركات شكم ميشه انجام داد اما تو باشگاه بهتره دوچرخه وتردميل و كلا وسايل واسه حركت شكم زياد كه تو خونه نيست

كار نشد نداره خانومي چاقي هم ميشناسم105كيلو به 70 كيلو رسيد بود
رژيم سخت همراه با پياده روي صبح ها هروز ٢ساعت
من كلا پياده روي و دوندگي رو خيلي قبول داره تو كم كردن وزن تا انواع چربي سوز و چيزاي ديگه

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
فقط با شمارش کالری روزانه میتونی خودت رو لاغر کنی + سوزوندن کالری.
روزی 1000 کالری مصرف کن، 300 کالری بسوزون، 2 ماهه 20 کیلو کم میکنی به همین سادگی.

siavash71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
فقط با شمارش کالری روزانه میتونی خودت رو لاغر کنی + سوزوندن کالری.
روزی 1000 کالری مصرف کن، 300 کالری بسوزون، 2 ماهه 20 کیلو کم میکنی به همین سادگی.

درود بر شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چطوری بشماریم؟ چطوری بسوزونیم؟

Dr.Cnet

Registered User
لایک‌ها
2,176
درود بر شما میشه بیشتر توضیح بدی؟ چطوری بشماریم؟ چطوری بسوزونیم؟

اول از اینجا حساب کن چقدر اضافه وزن داری:
وب سایت دکتر کرمانی
بعد زیرش مینویسه "كالري مورد نياز xxxx كالري"
هرچقدر نوشت شما سعی کن برسونیش به 1000 کالری.
اینم جدول کالری مواد غذایی:
کالری غذاها
البته اینو هم بگم که هر 3500 کالری کم کنی حدود 400 گرم کاهش وزن داری، پس باید بگم "Be patient" !
شما یک روزه چاق نشدید که بخواین یک روزه هم لاغر شید.

واسه سوزوندن کالری هم میتونید پیاده روی کنید، روزی 2 بار و هربار نیم ساعت :) اینطوری حدود 200 کالری میسوزه و 1000 تا مصرف میکنی که میشه مجموع 800 کالری در روز و کالری که بدن کم میاره رو از همون چربیها مصرف میکنه.
اوایلش حدود 3 روز اول یکم سخته، اما اگه ارده داشته باشی راحت میتونی پشت سر بذاری.

در نهایت هم بگم که لاغر کردن راحته اما لاغر موندن سخته اونم اگه بعد از اولین **** باشه :)

شاد باشید.

بالا