• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
دمبل های یک کیلویی چنده؟من یک جا دیدم زده بود 3000 تومن از این قرمز رنگا،میارزه؟جنسش مهمه؟باید چجوری باشه؟

بدنسازی

Registered User
لایک‌ها
42
سیستم تمركزی در برنامه بدنسازی

سیستم تمركزی یكی از سیستم های عالی برای ساختن عضلات با كیفیت در بدنسازی می باشد. سیستم تمركزی كمك می كند تا تمام تارهای عضلانی تحت فشار قرار بگیرند. استفاده از سیستم تمركزی در برنامه بدنسازی به شما كمك می كند كه با كمترین ست ها و تكرارها بتوانید عضله را تا بی نهایت خسته كنید. استفاده از این سیستم محبوب 2 ماه در سال در برنامه بدنسازی ضروری می باشد. سیستم تمركزی به این صورت انجام می شود كه وقتی وزنه را لیفت می كنید با سرعت این كار را انجام می دهید وقتی كه می خواهید وزنه را پایین بیاورید باید بسیار آرام و كنترل شده باشد هر چقدر زمان پایین آمدن وزنه طولانی تر باشد تارهای عضلانی بیشتری مورد تمرین قرار خواهد گرفت. سعی كنید تا حد امكان از سیستم تمركزی در اسكوات خودداری كنید چون این سیستم با حركت اسكوات باعث فشار بسیار زیاد به زانوها خواهد شد. سیستم تمركزی هم در زمان حجم كارایی فراوانی دارد و هم در زمان كات كردن عضلات. اما زمانی كه قصد دارید از این سیستم برای حجم سازی استفاده كنید حتما در برنامه بدنسازی خود بیشتر از هالتر و دمبل استفاده كنید. و اگر قصد دارید در زمان كات عضلات از این سیستم استفاده كنید حتما در برنامه بدنسازی خود از دستگاه ها بیشتر استفاده كنید.

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
داداش منم چند ساله بوکس کار میکنم. بوکس دستای آدمو بلند میکنه. ماله من تا زانوهام میرسه:دی
پر کردن این دستها از عضله از طرفی کار مشکلیه و از طرفی سنگین شدنش سرعت آدم رو کم میکنه. شما سعی کن حرکات با تعداد بالا رو کار کنی تا تفکیک عضلات مشخص بشه. به حجم گرفتن فکر نکن. سرعت رو کم میکنه.
پیشنهاد من اینه که بیشتر با دستگاه های سیم کش کار کنی تا هالتر و دمبل. وزنت که خوبه فقط تفکیکش کن قشنگ میشه اندام

mohamadreza-23

Registered User
لایک‌ها
411
اگه دقت کرده باشه کسایی که چاق هست و لاغر میکنن پوستشون چروک و افتاده میشه. این طبیعیه چون پوست با توجه به حجم چربی اصلاحا کش اومده. اینجور آدما قفسه سینه بزرگی هم دارن. سعی کن حرکات بالا سینه کار کنی تا یه جورایی این بزرگی سینه رو پخش کنی و به عضله تبدیلش کنی.

aMirrDL

Registered User
لایک‌ها
19
سلام
یه تردمیل گرفتیم
24 ساعت تست دادن
الان موندم چیشو دقیقا تست کنم :D
اساتید هر کی میتونه کمک کنه بکه

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
سلام.واسه افزایش وزن گینر بهتره یا کربو؟در ضمن مارک مورد اطمینان چی موجود هست؟مرسی دوست عزیز

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
سلام.واسه افزایش وزن گینر بهتره یا کربو؟در ضمن مارک مورد اطمینان چی موجود هست؟مرسی دوست عزیز
سلام
مكمل هاي كه وزن رو افزايش مي دن مكمل هايي هستن كه تو ساپليمنتشون كربوهيدرات هست و اينرو هم بايد بگم كه تمام وزني كه با كربو گرفته مي شه با كيفيت نيست و مقداري چربي هم هست اگه كمبود وزنت خيلي زياده يه كربو خالص با چندتا مكمل ديگه مچ كن و استفاده كن اما اگه كمبود وزن خيلي نيست گينر رو استفاده كن

MAS✪UD

Registered User
لایک‌ها
245
بچه ها من یه برنامه 6 هفته ای واسه کسایی که شکم دارن آماده کردم برنامه خیلی خوبیه
دو تا فایله یکیش فایل اکسل که برنامه هفتگی رو تنظیم کرده که تو چه روزایی چه ساعتی چه حرکاتی رو انجام بدید (بسته به ساعات بیکاریتون میتونید ساعتاشو عوض کنید این الان واسه کسی هست که صبح تا ظهر سر کاره)

و یکی هم PDF توضیحات لازم هست که حتما باید بخونید

دانلود :
SHEKAM

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
هیچ کی هیچ اطلاعاتی نداره حتی اسپم ؟

aMirrDL

Registered User
لایک‌ها
19
برو بچ بخش بندسازی نرکوندیدااا !!!!!!!!

alireza 742

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

اسم این کیسه بوکسها "ایستاده" یا "زمین به هوا" هستش
از 65 سرو میشه تا خداتومن
جنس خوبش طرفای 100 تومنه
این مارک اور لست خیلی گرونه ماله امریکاست اینجا گیرت نمیاد
اگه واسه سرعت و فرزی میخوای کیسه ی 2سر رو بهت پیشنهاد میدم

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
داداش بدو روش !!!
یعنی سنگین وزن ترین فردتون بره تمرین کنه .
ببین ضربان قلب رو درست چک میکنه ،
حالات مختلفشو امتحان کن
کلا این تست برای اینه که شما از سلامت قطعات و فانکشن هایی که دستگاه با اون بهتون فروخته شده اطمینان پیدا کنید

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
یه چوب پهن بده به یکی بزنه تو شکمت یواش یواش پوستش نازک میشه
عزیز این چه داستانهایی هست که میگی ؟! بزنه دیافراگم خودش رو بترکونه که پوستش نازک میشه ؟!
اون چیزی که پوست رو نازک نشون میده آب شدن چربی و دی هیدرات شدن بدنه که تو مورد دوم بسیار هم خطرناکه !!!

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
"یه راه ساده واسه اینکه متابولیسم بدنتونو بالا ببرید،اشتهاتونو کاهش بدید و #چربی‌ سوزی و #عضله سازی کنید"

کلا یه باشگاه واسه خودش دیگه نه؟!:دی
به نطر من که چیزی توش نداره

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
شنیدم حمام آب سرد رگارو موقت گشاد میکنه
قبلش یه دوش آب سرد بگیر

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
شکم:رژِیمو ادامه بده
عرضی روی تخت دراز بکش زوری که پاها از لبه تخت آویزون باشن؛اون طرف تختو بگیر پاتو سمت شکم جمع کن و باز کن،توجه اینکه نباید پات به زمین بوخوره
این حرکت هم چربی سوزه هم عضله ساز

سینه:کیسه بوکس و شنا تعداد بالا

بازو:با همون بارفیکس جلو بازو بری خیلی خوبه،کیسه بوکسم بشدت خطی میکنه
دوچرخه و پیاده رویم واسه متابولیسم عالین به علاوه اینکه همیشه سایز رونارو رو فرم نگه میدارن

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
پهلو با مسگری و دمبل پهلو
و
شکم:دستکم 10نوع حرکت و دستگاه داره،اما همونطور که احتمالا مربیتم گفته تو این مورد تمرین بدون تغذیه صحیح هیـــــــــــــــچ فایده ایی نداره

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
سنگ بزرگ نشانه نزدنه داداشم
آهسته و پیوسته برو!در عوض مدااااوم!
به نطر من حتی یروز درمیون کشتیم بری عالیه
به علاوه اینکه خود کشتی بدنسازی خودشو داره و کشتی گیران ب نسبت سایر رشته ها بهترین بدنارو دارن
موفق باشید

بالا