• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

barabox

Registered User
لایک‌ها
94
سلام من یه 10/15 کیلویی کم دارم

مکمل رو توصیه میکنید|؟

دوفته ای میشه میرم باشگاه؟

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145

مکمل رو توصیه میکنید|؟

سلام شما تا دو سه ماه اول رو فقط رو تغذيه و تمرين منظم زوم كن چون بدن دمبل نخورده هست خوب رشد مي كنه و تو همون دو يا سه ماه مي توني يه مقدار تغييرات رو ببيني بعدش در كنار تغذيه مي توني مكمل رو هم داشته باشي باز سوال ريزو دقيق تري داشتي من هستم در خدمتت

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
سایز غیر عادی سینه تو آقایان مربوط به یجور اختلال هورمونیه که با توجه به حرفاتون و تغییر تو سن حدود 18 سالگی این مسلرو تایید میکنه و میتونید با مراجعه به متخصص غدد درمان کنید.کاهش شدید وزنتونم بی تاثیر نبوده

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز خستگی و کم آوردن برای این هست که در انتخاب وزنت اشتباه می کنی .
همه ماها دوست داریم هر هفته 2.5 تا 5 کیلو به وزنه هامون اضافه کنیم ، اما حقیقت اینه که شاید تا چند مدت این جواب بده ولی یکجا کم میاریم .
شما خودت وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی تمرینت رو تموم کنی .
بعد از دو هفته وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی فقط یک ست 8 تایی بری ، اما اون وزنه رو 10 بار بزنی . یعنی هرچقدر که باید بزنی ، 2 تا کم کن ، مطابق اون وزنه رو انتخاب کن .
روش بعدی استراحت بین ست ها هست ، 60 تا 75 ثانیه نرمال هست ، مابقی رو شما باید با توجه به توانت در نظر بگیری ، گاهی تا 2 دقیقه هم میشه استراحت کرد .
آب رو فراموش نکن ! مخصوصا در زمان های استراحت بین ست ها !
بعضی وقت ها هم اینها واکنش به سوپر ست ها هست ، من خودم بشخصه روزهای سرسینه ، یک سوپر ست دارم و حرکت بعدم تریپل پلکانی هست !!! حرکت سوم باز هم سوپر ست هست ، ولی واقعا کم میارم و دلم میخواد باشگاه رو بذارم کنار برم ، ولی با زیاد کردن زمان استراحت ، انرژی میگیرم ! استراحتت رو بالاتر ببر ، از هفته دوم به بعد بدنت آداپته میشه و میتونی استراحت رو کم کنی .
اگر هم میخوای وزنه های سبک تر بزنی سعی کن تمرکزی بزنی ، و 2 حرکت بیشتر از برنامت بزن ، یعنی به جای 8 تایی که برات نوشتن 10 تا بزن !
پروتئین :
این بخش دیگه دست خودته ، 1 ساعت قبل از تمرین سینه بوقلمون یا مرغ و بلافاصله بعد از تمرین پروتئین وی ! { پودر مکمل یا میتونی جاش سفیده تخم مرغ و آب پنیر استفاده کنی }
گلوتامین هم واقعا موثر هست
اینها بود تجربیاتی که یک شبه بدست نیومده
موفق باشید

جواب این دوستمونو بنده ام بطور کامل تایید میکنمو دقیقا همونیه که هستو میخواستم بگم
تا میتونیم دنبال قرص مرص نرو که عوارض خودشو داره و قطع که بشن بدنت یهو میوفته
موفق باشی

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
پله واسه زانوها خیلی ضرر داره
واسه ساق همونطور که دوستمون گفتن دو نوع وسیله مخصوص ساق هست تو باشگاه یکی نشسته یکی ایستاده
بعد تمرینم گوشت سفید یا سفیده تخمرغ فراموش نشه به سرعت حجم میارید

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
من خودم فقط با دویدو هر شب 30مین و کنترل چربی و برنج غذا تونستم تو 3ماه از 92 بشم 78.بعدم 1ماه رفتم باشگاه بی هیچ مکملی فقط با تمرین سنگین و گوشت سفید 82کیلو شدم
قرص و مکمل هم هزینس هم یدنیا عوارض
موفق باشی

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
از من میپرسی آویزاش بهتره،حس خیلی بهتریم میده
فروش ایرانشم بله هست،نمیدئنم ساکن کجایید اما اصفهانم من،همین 4راه تختی میفروشه:دی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
کیسه بوکس ارتجاعی هست و به شدت هم گرووونه . حتی اون گلابی ها رو که یه چیز ساده ای هم بودند من سوال کردم دور و بر 400 قیمت دادن ! (شهر ما نیست از اینترنت پرسیدم) . سرعت دست رو خیلی خوب میکنه . پیدا شد ارزون بود منم میخوام .

virus69

Registered User
لایک‌ها
441

alakdolak

Registered User
لایک‌ها
101
سلام
منم میخوام بخرم منتها نمیدونم از کجا بخرم بازرگانی لطیفی یا بانی اسپورت !

saman_gh

Registered User
لایک‌ها
22

مکمل رو توصیه میکنید|؟

نه هنوز زوده ...
بزار یکم راه بیفتی،با حرکات آشنا بشی که پولت رو هدر ندی

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
باسلام

چند روز پیش توی خیابون اگهی نظرم رو جلب کرده بود که نوشته بود

کلاس های مربی گری فیتنس با مدرگ از امریکا !

خوب من چون چندین ساله دارم خودم فعالیت می کنم بدم نیمود که برم تجربه های و مقالاتی رو که خوندم تبدیل به مدرکی کنم که قابل ارائه باشد

برای همین زنگ زدم به کسی که تبلیغ کرده که البته شماره ی موبایل بود .

بعد خانومی برای من توضیح داد که :

کلاس ها سه روزه فشرده .
مورد تایید شورای عالی اموزش و قوه ی قضایی می باشد

مربی ان فرزاد رامین فر (که یک خط در مورد ایشون پیدا نکردم )

و از اکادمی ببن المللی فیتنس امریکا بعد از 2 ماه صادر می شه !

به مبلغ 270 هزار تومن .

متاسفانه یک خط از توضیحات کلاس برای بنده مورد قبول نیست حال امکان دارد که عدم اطلاعات دقیق من نصبت به موارد فوق باشه

دوستان وارد به عرصه خواهشمند هستم که هرکی هرچی می دونه بگه که به نظر من بدجوری این کلاس دفرمه هست .

این هم شماره ی تماس دفترش تو وحدت اسلامی : 02155611076

بد نیست کسی که وارد به این جریانات به اینا زنگ بزنه و قشنگ سئوال پیچش کنه تا مشخص شه که اینا واقعی هستند یا فیک .

rastiii

Registered User
لایک‌ها
42
داداش ببین اگه تو سینت توده سفتی رو احساس میکنی احتمالا ژنیکوماستی باشه ...
تو گوگل سرچ کن اطلاعات زیادی راجبش کسب میکنی ...و اگر خود به خود رفع نشده و مدت زیادی از این حالت میگذره باید با جراحی درستش کنین ...

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
با توجه به رشتتون نظر شخصی و نه تخصصیه بنده رو بخواید میتونید با استفاده از انوااااع حرکات مخصوص بازو و پشت بازو و سرشونه با دستگاه و دمبل به پرورش و فرم دهی بالا تنه برسید
بعد حجم دادن بالا تنه و اصطلاحا 7یی کردنش شروع کنید به تعداد زدن واسه خطی کردن سینه و شکم
پا رو هم کلا بیخیال شید خودش خوبه :دی

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
به نظرمن اگه اینجوریه که متل عکس که گذاشتی به خاطر تیپ بدنیته..باید تا اوجا که میتونی لاغر کنی(اصولی و با دکتر تغذیه)
خیلیا اینطورن..تا یکم چاق میشن به خاطر تیپ بدنیشون اینطور به نظر میان..
شنا سوِِئدی پرس سینه و ورزشایی که شکل بده و ورزیده کنه موضعی خوب باید باشه..خیلیارو میدیدم که مثل شما حساس بودن به اندامشون باشگاه که میرفتن فقط سینه کار میکردن!
بهتره اول با متخصص غدد صحبت کنی بعد که ایشااله مشکلی نبود با متخصص تغذیه واسه لاغری با توجه به قدت..

بالا