جواب دادمسلام
داداش بهتون پخ دادم
سلام شما تا دو سه ماه اول رو فقط رو تغذيه و تمرين منظم زوم كن چون بدن دمبل نخورده هست خوب رشد مي كنه و تو همون دو يا سه ماه مي توني يه مقدار تغييرات رو ببيني بعدش در كنار تغذيه مي توني مكمل رو هم داشته باشي باز سوال ريزو دقيق تري داشتي من هستم در خدمتتسلام من یه 10/15 کیلویی کم دارم
مکمل رو توصیه میکنید|؟
دوفته ای میشه میرم باشگاه؟
دوست عزیز خستگی و کم آوردن برای این هست که در انتخاب وزنت اشتباه می کنی .
همه ماها دوست داریم هر هفته 2.5 تا 5 کیلو به وزنه هامون اضافه کنیم ، اما حقیقت اینه که شاید تا چند مدت این جواب بده ولی یکجا کم میاریم .
شما خودت وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی تمرینت رو تموم کنی .
بعد از دو هفته وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی فقط یک ست 8 تایی بری ، اما اون وزنه رو 10 بار بزنی . یعنی هرچقدر که باید بزنی ، 2 تا کم کن ، مطابق اون وزنه رو انتخاب کن .
روش بعدی استراحت بین ست ها هست ، 60 تا 75 ثانیه نرمال هست ، مابقی رو شما باید با توجه به توانت در نظر بگیری ، گاهی تا 2 دقیقه هم میشه استراحت کرد .
آب رو فراموش نکن ! مخصوصا در زمان های استراحت بین ست ها !
بعضی وقت ها هم اینها واکنش به سوپر ست ها هست ، من خودم بشخصه روزهای سرسینه ، یک سوپر ست دارم و حرکت بعدم تریپل پلکانی هست !!! حرکت سوم باز هم سوپر ست هست ، ولی واقعا کم میارم و دلم میخواد باشگاه رو بذارم کنار برم ، ولی با زیاد کردن زمان استراحت ، انرژی میگیرم ! استراحتت رو بالاتر ببر ، از هفته دوم به بعد بدنت آداپته میشه و میتونی استراحت رو کم کنی .
اگر هم میخوای وزنه های سبک تر بزنی سعی کن تمرکزی بزنی ، و 2 حرکت بیشتر از برنامت بزن ، یعنی به جای 8 تایی که برات نوشتن 10 تا بزن !
پروتئین :
این بخش دیگه دست خودته ، 1 ساعت قبل از تمرین سینه بوقلمون یا مرغ و بلافاصله بعد از تمرین پروتئین وی ! { پودر مکمل یا میتونی جاش سفیده تخم مرغ و آب پنیر استفاده کنی }
گلوتامین هم واقعا موثر هست
اینها بود تجربیاتی که یک شبه بدست نیومده
موفق باشید
حرکات زیر شکم کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا من دارم هفته ای چهار روز میدوام اما اون دوتای پاینی هیچ تغییری ندارن
یه چوب پهن بده به یکی بزنه تو شکمت یواش یواش پوستش نازک میشهسواله اصلیه من اینه چطور پوستمو نازک کنم؟
دقیقا مشکلم همینه اینو نمیرمحرکات زیر شکم کار میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ااا بزنه ضخیم تر نمیشه؟یه چوب پهن بده به یکی بزنه تو شکمت یواش یواش پوستش نازک میشه
خوب دیگه میخواستی این حرکتو نری بعدش دو تیکه اخر بزنه بیرون
دقیقا مشکلم همینه اینو نمیرم
ااا بزنه ضخیم تر نمیشه؟
سلام من یه 10/15 کیلویی کم دارم
مکمل رو توصیه میکنید|؟
دوفته ای میشه میرم باشگاه؟