چرا پشیمون شم؟عوارض داره؟
سوال اولمو جواب ندادی برادر
چجوری تمرین کنم که قدم کوتاه نشه؟
وزن بالا نزنم؟
ببخشید سایت مناسب و معتبری هست بشه ازش پروتئین خرید که قاطی نداشته باشه؟ چون اکثرا تقلبی هستن :wacko:
آقا من میخاستم گینر بخرم واسه چاق شدن اما یکی از دوستام که باشگاه میرفته میگه از این پودر ها نزن مثل من یهو ول کنی هیکلتو بد خراب میشه و در دراز مدت پدر کبد و ... رو درمیاره میگه از قرصای چاقی که تو ماهواره تبلیغ میدن بگیر عوارضش کمه .
حالا من چیکار کنم ۱۰-۱۵ کیلو کم دارم گینر بگیرم یا از این قرصا یا کلا بیخیال شم چون ۱۹ سالمه تو سن رشد هستم میگن قدت کوتاه میشه !!
دوستان بنده زورم توی باشگاه بسیار کم شده. تقریبا وزنه هام نصف شدن. شما چه دارویی را برای افزایش قدرت پیشنهاد میکنید؟ قبلا از متابولون استفاده کردم و واقعا جواب داد ولی عوارضش زیاده. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
مورد بعد اینکه دنبال یک دوره پروتین و کراتین و امینو هستم. اگر از دوستان کسی میتونه اصلی و با قیمت مناسب برام تهیه کنه یک اطلاعی به بنده بده.
با تشکر فراوان
بدنسازی رو که ول کنی کلا بر میگردی به حالت قبل بدنت.
بله در دراز مدت استفاده بی رویه و الکی فشار میاره به کلیه ولی زیر نظر مربی و دکتر جواب بهتری میگیری و این موشکلات رو نداری.
ماهواره؟؟ :دی یکی از همشهریا من قرص قد گرفته بود و خورد بدبخت چه زجر ها که نکشید و در اخر هم زنده نماند 18 سالشم بود.
بیا گینر بدم بهت :دی
دیگه 19 بیشتر رشدت رو کردی.
الان واسه من گینر بهتره یا کراتین و کربو ؟؟
چون یکی از دوستام که مربیه بم گفت کراتین و کربو بگیر همون مواد گینره.
سلامکراتین هم اب زیر پوستی میده. کراتین و گینر میتونی برای نتیجه بهتر استفاده کنی.
گینر درصد پروتیینش بیشتر هست ولی کربو درصد کربو.
تائید میشهدوستان به عنوان یکی دوست بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواید دوره برید سعی کنید مکمل های اصل تهیه کنید...
درسته هزینش ممکنه زیاد بشه ولی باور کنید سلامتی ادم خیلی مهمتره..
باور کنید که اثر مکمل اصل روی بدن شاید 4 برابر مکمل های معمولی باشه که الان توی بازار ریخته...من خودم یه دوره رفتم وقتی توی دوره بودم همه فکر میکردن من دارو زدم...(خدا شاهده) در حالی که یه گلوتامین +کراتین+وی بود
اگرم توی این فکر هستید که یه دوره برید ولی مفت تمومش کنید بدونین که دارید هم پولتونو میریزید دور هم به خودتون ضرر میرسونید(چون الان دیگه اوضاع مکمل توی مملکت معلومه)
یه نمونه : کراتین ماسل فارم رو معمولا اونایی که واقعا از امریکا میارن حدود 100 تا 120 قیمت میدن...اونوقت داروخانه داره جنس از بیخ تقلبی رو با برچسب شبنم میده 60-70 تومن... خودت حدیث مفصل بخوان
خیلی چاکرم
راه اولش و بهترین راهش اینه که برات از اونور بیارن ، حتی من خیلی جاها میخونم از ترکیه هم خود ترک ها سفارش آمریکا میدن اونقدر اونجا تقلبی هست ! بعد بچه های ما میرن ترکیه خرید میکنن . من تابستون یدونه Whey 1 کیلو از اسپانیا برام در اومد 160 تومن ، شرکت ویدر که ارزون هم هست به نسبت خیلی از مارک ها .سلام.
ببخشی میخواستم بپرسم مکمل اصل رو چطور میشه از تقلبی تشخیص داد؟؟
یعنی هم پروتئین هم کراتین.چطور اصلیش رو تشخیص بدم؟؟
بهترین کراتین و پرئتئین در حال حاضر چه مارکی و چه نمونه هستش؟
درباره پروتئین وی میشه توضیح بدید و چه مارکیش خوبه؟
قیمتش دورو بر چقدراس؟
یه کراتین خوب هم معرفی کنید.
زیادم به بودجه کاری ندارم.
من 17 سالمه 67 کیلو و 181 سانت هستم.
دوست من هیچ جایی مطمئن نیست مگر خودت یا آشناهات از کشورهای مطمئن خرید کنید ، باقی داستانه !سلام
دوستان اگر میشه بهترین جاهارو برای خرید مکل که خودشون هم استفاده کرده و نتیجه گرفته باشن رو بی زحمت بگن
ممنون
ماشالله بچه های صورت قشنگ کن .
داش های عزیز چند تا نکته هست که میگم واسه صورت مهمه .
اینا رو تجربی میگم و هیچ جا نخوندم .
1- حتما مسواک بزنید روزی 3بار 4 بار . چون دندون باعث خراب شدن صورت میشه اگه بهش نرسی .
2- حتما شب ها زود بخوابید . منظور اینه که نهایت 2 شب بخوابید . و 7 یا 8 ساعت بخوابید .
3- اگر سرکار نمیرین و بیکارین یه مدت همش بخوابین . مثلا شب ساعت 1 تا 11 صبح بخوابید.بعد باز 3یا4 بخوابین تا 6عصر.
البته این مورد نیاز ب خوش خواب بودن داره .
4- زیاد پای سیستم نشینید که صورت رو داغون میکنه .
و اما نکته ی اصلی واسه چاق شدن صورت . شیر خشکه قوطی بخرید و بخورین روزانه دو سه قاشق یا 4.5 قاشق. صورت رو توپول میکنه . فقط هر روز بخورین و ادامه بدید تا توپولو موپولو بشین خوشگل های من
خداییش این ها رو رعایت کنید خودتون می بینید که صورتتون از حالت تورفتگی و لپ دار نبود و استخونی در میاد .
سلام
این مورد 4 رو خیلی خوب اومدی . من هر روزی بیشتر از 1 ساعت بشینم پای سیستم خانوادم گیر میدند که چقدر ضعیف شدی ! اصلا داغوووون میکنه صورتو