• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

l2eza

Registered User
لایک‌ها
39
ببخشید سایت مناسب و معتبری هست بشه ازش پروتئین خرید که قاطی نداشته باشه؟ چون اکثرا تقلبی هستن :wacko:

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
آقا من میخاستم گینر بخرم واسه چاق شدن اما یکی از دوستام که باشگاه میرفته میگه از این پودر ها نزن مثل من یهو ول کنی هیکلتو بد خراب میشه و در دراز مدت پدر کبد و ... رو درمیاره میگه از قرصای چاقی که تو ماهواره تبلیغ میدن بگیر عوارضش کمه .

حالا من چیکار کنم ۱۰-۱۵ کیلو کم دارم گینر بگیرم یا از این قرصا یا کلا بیخیال شم چون ۱۹ سالمه تو سن رشد هستم میگن قدت کوتاه میشه !!

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
چرا پشیمون شم؟عوارض داره؟
سوال اولمو جواب ندادی برادر
چجوری تمرین کنم که قدم کوتاه نشه؟
وزن بالا نزنم؟

نه داداش راهی نداره.

بعد مدتی بالا تنه ات درشت میشه ولی پاهات لاغر میمونه اصلا بالانس بدن بهم میخوره الان پا لاغر باشه بهتر ولی بعد مدتی به حرف من میرسی :)

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
ببخشید سایت مناسب و معتبری هست بشه ازش پروتئین خرید که قاطی نداشته باشه؟ چون اکثرا تقلبی هستن :wacko:

سلام

داداش بنده در خدمتم برای دریافت قیمت پ.خ بده.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
آقا من میخاستم گینر بخرم واسه چاق شدن اما یکی از دوستام که باشگاه میرفته میگه از این پودر ها نزن مثل من یهو ول کنی هیکلتو بد خراب میشه و در دراز مدت پدر کبد و ... رو درمیاره میگه از قرصای چاقی که تو ماهواره تبلیغ میدن بگیر عوارضش کمه .

حالا من چیکار کنم ۱۰-۱۵ کیلو کم دارم گینر بگیرم یا از این قرصا یا کلا بیخیال شم چون ۱۹ سالمه تو سن رشد هستم میگن قدت کوتاه میشه !!

بدنسازی رو که ول کنی کلا بر میگردی به حالت قبل بدنت.

بله در دراز مدت استفاده بی رویه و الکی فشار میاره به کلیه ولی زیر نظر مربی و دکتر جواب بهتری میگیری و این موشکلات رو نداری.

ماهواره؟؟ :دی یکی از همشهریا من قرص قد گرفته بود و خورد بدبخت چه زجر ها که نکشید و در اخر هم زنده نماند 18 سالشم بود.

بیا گینر بدم بهت :دی

دیگه 19 بیشتر رشدت رو کردی.

جواد.

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان بنده زورم توی باشگاه بسیار کم شده. تقریبا وزنه هام نصف شدن. شما چه دارویی را برای افزایش قدرت پیشنهاد میکنید؟ قبلا از متابولون استفاده کردم و واقعا جواب داد ولی عوارضش زیاده. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
مورد بعد اینکه دنبال یک دوره پروتین و کراتین و امینو هستم. اگر از دوستان کسی میتونه اصلی و با قیمت مناسب برام تهیه کنه یک اطلاعی به بنده بده.
با تشکر فراوان

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
دوستان بنده زورم توی باشگاه بسیار کم شده. تقریبا وزنه هام نصف شدن. شما چه دارویی را برای افزایش قدرت پیشنهاد میکنید؟ قبلا از متابولون استفاده کردم و واقعا جواب داد ولی عوارضش زیاده. خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
مورد بعد اینکه دنبال یک دوره پروتین و کراتین و امینو هستم. اگر از دوستان کسی میتونه اصلی و با قیمت مناسب برام تهیه کنه یک اطلاعی به بنده بده.
با تشکر فراوان

در خدمتم.

arsalan7

Registered User
لایک‌ها
15
بدنسازی رو که ول کنی کلا بر میگردی به حالت قبل بدنت.

بله در دراز مدت استفاده بی رویه و الکی فشار میاره به کلیه ولی زیر نظر مربی و دکتر جواب بهتری میگیری و این موشکلات رو نداری.

ماهواره؟؟ :دی یکی از همشهریا من قرص قد گرفته بود و خورد بدبخت چه زجر ها که نکشید و در اخر هم زنده نماند 18 سالشم بود.

بیا گینر بدم بهت :دی

دیگه 19 بیشتر رشدت رو کردی.

الان واسه من گینر بهتره یا کراتین و کربو ؟؟
چون یکی از دوستام که مربیه بم گفت کراتین و کربو بگیر همون مواد گینره.

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
الان واسه من گینر بهتره یا کراتین و کربو ؟؟
چون یکی از دوستام که مربیه بم گفت کراتین و کربو بگیر همون مواد گینره.

کراتین هم اب زیر پوستی میده. کراتین و گینر میتونی برای نتیجه بهتر استفاده کنی.

گینر درصد پروتیینش بیشتر هست ولی کربو درصد کربو.

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
کراتین هم اب زیر پوستی میده. کراتین و گینر میتونی برای نتیجه بهتر استفاده کنی.

گینر درصد پروتیینش بیشتر هست ولی کربو درصد کربو.
سلام
اصلاح كنم دوست عزيز كراتين باعث تجمع اب داخل عضله مي شه نه زير پوست
گينر هم انواع مختلف داره كه ٣٠٪ به ٧٠٪ يا ٥٠٪ به ٥٠٪ يا ٩٠٪ به ١٠٪ هست يعني ممكنه تو يه نوع كربو بيشتر باشه تو يه نوع ديگه پروتئين و راجب اون يكي گزينه هم منظورم كربو هست كه اصلا پروتئين نداره تا درصد كربوش بيشتر باشه مكمل كربو مملو از كربو هست

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
دوستان به عنوان یکی دوست بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواید دوره برید سعی کنید مکمل های اصل تهیه کنید...

درسته هزینش ممکنه زیاد بشه ولی باور کنید سلامتی ادم خیلی مهمتره..

باور کنید که اثر مکمل اصل روی بدن شاید 4 برابر مکمل های معمولی باشه که الان توی بازار ریخته...من خودم یه دوره رفتم وقتی توی دوره بودم همه فکر میکردن من دارو زدم...(خدا شاهده) در حالی که یه گلوتامین +کراتین+وی بود

اگرم توی این فکر هستید که یه دوره برید ولی مفت تمومش کنید بدونین که دارید هم پولتونو میریزید دور هم به خودتون ضرر میرسونید(چون الان دیگه اوضاع مکمل توی مملکت معلومه)

یه نمونه : کراتین ماسل فارم رو معمولا اونایی که واقعا از امریکا میارن حدود 100 تا 120 قیمت میدن...اونوقت داروخانه داره جنس از بیخ تقلبی رو با برچسب شبنم میده 60-70 تومن... خودت حدیث مفصل بخوان

خیلی چاکرم

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
سلام دوستانمیخام یک تردمیل بخرم برای خونه که تا 120 کیلو وزن بتونِ تحمل کنه منتها نمیدونم چه مدلی و از کجا بخرم هر کدوم دوستان اگر اطلاعاتی در این مورد دار لطفا راهنمایی کنه ضمنا بودجم هم حداکثر 1.5 هست

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوست عزیز خستگی و کم آوردن برای این هست که در انتخاب وزنت اشتباه می کنی .
همه ماها دوست داریم هر هفته 2.5 تا 5 کیلو به وزنه هامون اضافه کنیم ، اما حقیقت اینه که شاید تا چند مدت این جواب بده ولی یکجا کم میاریم .
شما خودت وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی تمرینت رو تموم کنی .
بعد از دو هفته وزنه ای رو انتخاب کن که باهاش بتونی فقط یک ست 8 تایی بری ، اما اون وزنه رو 10 بار بزنی . یعنی هرچقدر که باید بزنی ، 2 تا کم کن ، مطابق اون وزنه رو انتخاب کن .
روش بعدی استراحت بین ست ها هست ، 60 تا 75 ثانیه نرمال هست ، مابقی رو شما باید با توجه به توانت در نظر بگیری ، گاهی تا 2 دقیقه هم میشه استراحت کرد .
آب رو فراموش نکن ! مخصوصا در زمان های استراحت بین ست ها !
بعضی وقت ها هم اینها واکنش به سوپر ست ها هست ، من خودم بشخصه روزهای سرسینه ، یک سوپر ست دارم و حرکت بعدم تریپل پلکانی هست !!! حرکت سوم باز هم سوپر ست هست ، ولی واقعا کم میارم و دلم میخواد باشگاه رو بذارم کنار برم ، ولی با زیاد کردن زمان استراحت ، انرژی میگیرم ! استراحتت رو بالاتر ببر ، از هفته دوم به بعد بدنت آداپته میشه و میتونی استراحت رو کم کنی .
اگر هم میخوای وزنه های سبک تر بزنی سعی کن تمرکزی بزنی ، و 2 حرکت بیشتر از برنامت بزن ، یعنی به جای 8 تایی که برات نوشتن 10 تا بزن !
پروتئین :
این بخش دیگه دست خودته ، 1 ساعت قبل از تمرین سینه بوقلمون یا مرغ و بلافاصله بعد از تمرین پروتئین وی ! { پودر مکمل یا میتونی جاش سفیده تخم مرغ و آب پنیر استفاده کنی }
گلوتامین هم واقعا موثر هست
اینها بود تجربیاتی که یک شبه بدست نیومده
موفق باشید

alireza 742

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.

ببخشی میخواستم بپرسم مکمل اصل رو چطور میشه از تقلبی تشخیص داد؟؟
یعنی هم پروتئین هم کراتین.چطور اصلیش رو تشخیص بدم؟؟
بهترین کراتین و پرئتئین در حال حاضر چه مارکی و چه نمونه هستش؟
درباره پروتئین وی میشه توضیح بدید و چه مارکیش خوبه؟
قیمتش دورو بر چقدراس؟
یه کراتین خوب هم معرفی کنید.
زیادم به بودجه کاری ندارم.
من 17 سالمه 67 کیلو و 181 سانت هستم.

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

دوستان اگر میشه بهترین جاهارو برای خرید مکل که خودشون هم استفاده کرده و نتیجه گرفته باشن رو بی زحمت بگن

ممنون

Redfild

Registered User
لایک‌ها
205
دوستان به عنوان یکی دوست بهتون پیشنهاد میکنم که اگه میخواید دوره برید سعی کنید مکمل های اصل تهیه کنید...

درسته هزینش ممکنه زیاد بشه ولی باور کنید سلامتی ادم خیلی مهمتره..

باور کنید که اثر مکمل اصل روی بدن شاید 4 برابر مکمل های معمولی باشه که الان توی بازار ریخته...من خودم یه دوره رفتم وقتی توی دوره بودم همه فکر میکردن من دارو زدم...(خدا شاهده) در حالی که یه گلوتامین +کراتین+وی بود

اگرم توی این فکر هستید که یه دوره برید ولی مفت تمومش کنید بدونین که دارید هم پولتونو میریزید دور هم به خودتون ضرر میرسونید(چون الان دیگه اوضاع مکمل توی مملکت معلومه)

یه نمونه : کراتین ماسل فارم رو معمولا اونایی که واقعا از امریکا میارن حدود 100 تا 120 قیمت میدن...اونوقت داروخانه داره جنس از بیخ تقلبی رو با برچسب شبنم میده 60-70 تومن... خودت حدیث مفصل بخوان

خیلی چاکرم
تائید میشه
اما داداش این سه قلم جنسی که اسم بردی کنار هم استفاده بشن با یه تمرین اصولی و **** غذایی مناسب از دارو هم موثر تر هستن ، دیگه چی میخواستی؟ ;)

سلام.

ببخشی میخواستم بپرسم مکمل اصل رو چطور میشه از تقلبی تشخیص داد؟؟
یعنی هم پروتئین هم کراتین.چطور اصلیش رو تشخیص بدم؟؟
بهترین کراتین و پرئتئین در حال حاضر چه مارکی و چه نمونه هستش؟
درباره پروتئین وی میشه توضیح بدید و چه مارکیش خوبه؟
قیمتش دورو بر چقدراس؟
یه کراتین خوب هم معرفی کنید.
زیادم به بودجه کاری ندارم.
من 17 سالمه 67 کیلو و 181 سانت هستم.
راه اولش و بهترین راهش اینه که برات از اونور بیارن ، حتی من خیلی جاها میخونم از ترکیه هم خود ترک ها سفارش آمریکا میدن اونقدر اونجا تقلبی هست ! بعد بچه های ما میرن ترکیه خرید میکنن . من تابستون یدونه Whey 1 کیلو از اسپانیا برام در اومد 160 تومن ، شرکت ویدر که ارزون هم هست به نسبت خیلی از مارک ها .
راه های دیگه هم لیبل رنگی ، داغی نداشتن ته قوطی یا بدنه ، طعم کراتین ( تلخ زهر مار ) ، ولی خب همه اینها رو راحت درست می کنن ، مثلا یه قوطی کراتین اصل رو شما در نظر بگیر فقط میان پلمپش رو با مهارت خاص عوض میکنن ، بعد هم هورمون و سرلاک و کراتین ایرانی قاطیش میکنن که هم تلخ میشه و هم شما جواب میگیری اما در دراز مدت پدر در میاره.
هر کراتین به هر فرد متفاوت میسازه ، شما با الیمپ {اصلش} شروع کن که ارزونتر هست ، بعد پله به پله برو بالا ببین چیا بهتر از همه بهت میسازه .
برای پروتئین هم پیشنهاد من گوشت بوقلمون هست که خودم دارم هر روز استفاده میکنم و البته ماهی به عنوان تنوع ، ولی تو پروتئین ها شما سعی کن یه وی معمولی بگیری ( الیمپ ، ماسل ، ویدر ) ، دنبال گلد و نیترو و 100% نرو فعلا ، حداقل تو 4 ماه اول اینکارو نکن .
بطور کلی Whey پروتئین سریع الهضمی هست که بلافاصله عضلات رو تغذیه میکنه و مانع تحلیل عضلات بعد از تمرینات شدید میشه ، آب پنیر هم نوعی وی هست .
کراتین از 50 به بالل
پروتئین 2 کیلویی از 200 به بالا
==
شما هنوز تو سن رشد هستی و پیشنهاد من بشخصه یک گلوتامین هست و بس ، سعی کن از سینه مرغ یا بوقلمون و سفیده تخم مرغ و ماهی پروتئینت رو تامین کنی ( با توجه به گروه خونیت ) ، حقیقت اینجاست که به غیر از حرفه ای ها ، باقی مکمل رو از روی تنبلی مصرف می کنن نه برای کار اصولی .
سلام

دوستان اگر میشه بهترین جاهارو برای خرید مکل که خودشون هم استفاده کرده و نتیجه گرفته باشن رو بی زحمت بگن

ممنون
دوست من هیچ جایی مطمئن نیست مگر خودت یا آشناهات از کشورهای مطمئن خرید کنید ، باقی داستانه !
من خودم از آقا سعید خرید کردم ، نمیگم راضی نیستم ، بلکه هستم ، ولی باز ته دلم هربار که یه مکمل رو دارم مصرف میکنم میلرزه . اما 100% از این آشغالهایی که تو باشگاه ها و بیرون میدن بهتره .
پس گزینه اولی که گفتم ، در نهایت اگر نشد اینجا بهتر از بقیه جاهاست ، چون دائم بچه ها دارن تست میکنن و به راحتی نمیشه چیزی رو قالب کرد . اینم لینکش :
>>> فروشگاه انرژی <<<

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
ماشالله بچه های صورت قشنگ کن .

داش های عزیز چند تا نکته هست که میگم واسه صورت مهمه .

اینا رو تجربی میگم و هیچ جا نخوندم .

1- حتما مسواک بزنید روزی 3بار 4 بار . چون دندون باعث خراب شدن صورت میشه اگه بهش نرسی .

2- حتما شب ها زود بخوابید . منظور اینه که نهایت 2 شب بخوابید . و 7 یا 8 ساعت بخوابید .

3- اگر سرکار نمیرین و بیکارین یه مدت همش بخوابین . مثلا شب ساعت 1 تا 11 صبح بخوابید.بعد باز 3یا4 بخوابین تا 6عصر.

البته این مورد نیاز ب خوش خواب بودن داره .

4- زیاد پای سیستم نشینید که صورت رو داغون میکنه .

و اما نکته ی اصلی واسه چاق شدن صورت . شیر خشکه قوطی بخرید و بخورین روزانه دو سه قاشق یا 4.5 قاشق. صورت رو توپول میکنه . فقط هر روز بخورین و ادامه بدید تا توپولو موپولو بشین خوشگل های من :D

خداییش این ها رو رعایت کنید خودتون می بینید که صورتتون از حالت تورفتگی و لپ دار نبود و استخونی در میاد .

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
ماشالله بچه های صورت قشنگ کن .

داش های عزیز چند تا نکته هست که میگم واسه صورت مهمه .

اینا رو تجربی میگم و هیچ جا نخوندم .

1- حتما مسواک بزنید روزی 3بار 4 بار . چون دندون باعث خراب شدن صورت میشه اگه بهش نرسی .

2- حتما شب ها زود بخوابید . منظور اینه که نهایت 2 شب بخوابید . و 7 یا 8 ساعت بخوابید .

3- اگر سرکار نمیرین و بیکارین یه مدت همش بخوابین . مثلا شب ساعت 1 تا 11 صبح بخوابید.بعد باز 3یا4 بخوابین تا 6عصر.

البته این مورد نیاز ب خوش خواب بودن داره .

4- زیاد پای سیستم نشینید که صورت رو داغون میکنه .

و اما نکته ی اصلی واسه چاق شدن صورت . شیر خشکه قوطی بخرید و بخورین روزانه دو سه قاشق یا 4.5 قاشق. صورت رو توپول میکنه . فقط هر روز بخورین و ادامه بدید تا توپولو موپولو بشین خوشگل های من :D

خداییش این ها رو رعایت کنید خودتون می بینید که صورتتون از حالت تورفتگی و لپ دار نبود و استخونی در میاد .

سلام

این مورد 4 رو خیلی خوب اومدی . من هر روزی بیشتر از 1 ساعت بشینم پای سیستم خانوادم گیر میدند که چقدر ضعیف شدی ! اصلا داغوووون میکنه صورتو:eek:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام

این مورد 4 رو خیلی خوب اومدی . من هر روزی بیشتر از 1 ساعت بشینم پای سیستم خانوادم گیر میدند که چقدر ضعیف شدی ! اصلا داغوووون میکنه صورتو:eek:

دقیقا

دوست عزیز سیب زمینی سره کرده فراموش نشه

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سروتهشو هم نیار!
اصولی بزن تا آخرین لحظه بزن..

واسه اینکه انرژیت زیاد شه هم کراتین استفاده کن

بالا