• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

koosharz

Registered User
لایک‌ها
9,551
ماشالله بچه های صورت قشنگ کن .

داش های عزیز چند تا نکته هست که میگم واسه صورت مهمه .

اینا رو تجربی میگم و هیچ جا نخوندم .

1- حتما مسواک بزنید روزی 3بار 4 بار . چون دندون باعث خراب شدن صورت میشه اگه بهش نرسی .

2- حتما شب ها زود بخوابید . منظور اینه که نهایت 2 شب بخوابید . و 7 یا 8 ساعت بخوابید .

3- اگر سرکار نمیرین و بیکارین یه مدت همش بخوابین . مثلا شب ساعت 1 تا 11 صبح بخوابید.بعد باز 3یا4 بخوابین تا 6عصر.

البته این مورد نیاز ب خوش خواب بودن داره .

4- زیاد پای سیستم نشینید که صورت رو داغون میکنه .

و اما نکته ی اصلی واسه چاق شدن صورت . شیر خشکه قوطی بخرید و بخورین روزانه دو سه قاشق یا 4.5 قاشق. صورت رو توپول میکنه . فقط هر روز بخورین و ادامه بدید تا توپولو موپولو بشین خوشگل های من :D

خداییش این ها رو رعایت کنید خودتون می بینید که صورتتون از حالت تورفتگی و لپ دار نبود و استخونی در میاد .

حاجی این مورد 3 یکی از آرزو های منه
منو ول کنی خوابم

AloneKing

Registered User
لایک‌ها
996
کی میگه صورت استخونی خوبه؟؟ اگه اینجوریه پس حتما زامبیا یه مرد و نصفی هستن!!!:cool:
من یه مدت واسه تپل کردن صورتم دگزامتازون میخوردم حقیقتا اسمی جواب داد ها ولی خو ضرراش خیلی زیاد بود دیگه نخوردم، الان دنبال راهی هستم که بتونم گونه در بیارم ولی ارزون قیمت مطمئن باشه..
کسی اگه پیشنهاد داره یا تست کرده بگه
دادا الان اگه توجه کنی اکثر مدل ها صورتشون استخونیه . اصن صورت مرد باید استخونی باشه ... صورت تپل مپل مال دختراس :D

k-boy

Registered User
لایک‌ها
7,060
دادا الان اگه توجه کنی اکثر مدل ها صورتشون استخونیه . اصن صورت مرد باید استخونی باشه ... صورت تپل مپل مال دختراس :D

فک کن دوس دخترت بیاد لپتو بکشه خخخخخخخخخخخ

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137

داداش تو خودت نگاه کن بهت چی میاد یه صورت تپل و قشنگ یا یه صورت استخونی!! قرار نی هرچی مد باشه خوب باشه.. لابد تریپ اعتیادی ایتالیایی هم خوبه پس همه بریم تو کارش!!!!!
در ضمن در ضمینه اینکه چه صورتی قشنگه بعترین و زیباترین حالت چهره دنیا صورتی هایی هستن که فرم بیضی شکل داشته باشن
چه اشکال داره لپت بکشه!@ هرچی باشه بهتر از اینه که بخواد به بوستت باید بجای لپت استخون فکت ببوسه:p

virus69

Registered User
لایک‌ها
441

mjavadd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خسته نباشید من دو و فوتبال کار میکنم میخواستم ببینم چیزی هست که موقع دویدن استفاده کنم که اکسیژنو تو خون زیاد کنه یا اینکه اکسیژ ن بیشتری به سلولها برای سوختو ساز بیشتر برسونه و کراتین نداشته باشه

schumi

Registered User
لایک‌ها
155
سلام خسته نباشید من دو و فوتبال کار میکنم میخواستم ببینم چیزی هست که موقع دویدن استفاده کنم که اکسیژنو تو خون زیاد کنه یا اینکه اکسیژ ن بیشتری به سلولها برای سوختو ساز بیشتر برسونه و کراتین نداشته باشه

سلام
براي افزايش استقامت و كم شدن خستگي هنگام دويدن و تمرين براي اينگونه ورزشها بهتره از پمپاژها و يا بتا آلانين استفاده كنيد

bitterman2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا به نظر من هیچی مث ورزش هوازی نمیشه من میرفتم سالن فوتبال شکمم خیلی ردیف شده بود که دیگه نرفتم شد مث روز اول

virus69

Registered User
لایک‌ها
441
اقا به نظر من هیچی مث ورزش هوازی نمیشه من میرفتم سالن فوتبال شکمم خیلی ردیف شده بود که دیگه نرفتم شد مث روز اول

والا من دارم هفته ای چهار روز میدوام اما اون دوتای پاینی هیچ تغییری ندارن

bitterman2014

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واثه من که خوب جواب داد شکمم کوچیک تر شد ولی واثه کوچک کردن شکم و چربی سوزی عالیه ولی واثه عضله سازی نمیدونم

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
شکم 6 تیکه صبر ایوب میخواد ، دائم هم باید به تمرین ادامه بدین و یک روز هم تنبلی نکنین.

Red.Devils

Registered User
لایک‌ها
52
کی میگه صورت استخونی خوبه؟؟ اگه اینجوریه پس حتما زامبیا یه مرد و نصفی هستن!!!:cool:
من یه مدت واسه تپل کردن صورتم دگزامتازون میخوردم حقیقتا اسمی جواب داد ها ولی خو ضرراش خیلی زیاد بود دیگه نخوردم، الان دنبال راهی هستم که بتونم گونه در بیارم ولی ارزون قیمت مطمئن باشه..
کسی اگه پیشنهاد داره یا تست کرده بگه

داداش جسارتا شما پسری آیا ؟؟؟:D

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
یه نکته خیلی مهم تو تغییر اینچنینیه وزن غذای اون روزه!
سری اول که خودتونو وزن کردین احتمالا معده پرتر از دفعه بعدی بوده.بطور مثال فقط خوردن یه لیوان آب قبل رفتن رو ترازو حدود250گرم!به وزن اضافه میکنه.
بعد ناهار که ازین هم بیشتر
و همونطور که دوستمون اشاره کردن از دست دادن آب بدن بعد تمرین هم هست
بهترین روش برای بدست آوردن روند تغییر وزن،وزن کشی در شراییط کاملا مساویه.مثلا موقعی که شکم کاملا خالی باشه.
وگرنه تغییر وزن اینچنینی یعنی حدود 4 کیلو تو 2-3 روز تقریبا غیرممکنه.

hosseinnikookar

Registered User
لایک‌ها
15
سلام
با این مقدار بودجه گزینه های نسبتا خوبی دارید
اما اگر نظر بنده رو بخواید اول اینکه از فکر دستگاه ها تردمیل چندکاره مثلا مسگری و دراز نشست و اینا در بیاید که هزینه اضافین فقط
دوم اینکه هدف شما از خرید دستگاه،دویدن و چربی سوزیه،پس تمامیه امکانات سنجش ضربان و تنفس و کالری و غیره امکانات و هزینه اضافیه.فقط برید و ســــــــادهترین نمونه موجود رو بگیرید و دربیاید!

برای استفاده ازشم یسری نکات رو حتما باید دقت کنید از جمله:
استفاده از **** مناسب غذایی
حداقل مدت زمان دویدن برای چربی سوزی 20دقیقه
بهترین زمان صبح قبل ناشتا (خالی بودن ذخیره قندی کبد)
و با تاکید:گرم و سرد کردن بدن قبل و بعد از دویدن

ali.h12

Registered User
لایک‌ها
113
سلام
من 23 سالمه خيلي قد بلند هستم ولي گوشت بدنم خيلي شله چيزي كه اذيتم مي كنه بزرگ بودن سينه هام هست اين عكس بيانگر همه چيز هست:

مشاهده پیوست 476045

وقتي بچه بودم بدنم كامل صاف بود و سينه هام كاملا اندازه به مرور كه داشتم بزرگ مي شدم تا سن 17, 18 سالگيم خيلي چاق شده بودم طوري كه سن 18 سالگي وزنم بود حدود 120 كيلو از سن 18 سالگيم تصميم گرفتم خودم رو لاغر كنم بنابراين شروع كردم به غذا نخوردن و فقط خوردن آب براي يك مدت و ورزش كردن بسياز زياد روزي حدود 14 ساعت ورزش كردم و تناب زدم در عرض كمتر از يك 1 ماه وزنم از 120 كيلو رسيد به 90 كيلو هركي منو مي شناخت و منو مي ديد باورش نمي شد بدنم خيلي لاغر شد و گوشته هاي اضافي آب شدند از سن 18 سالگيم تا همين الان دارم روزي 7, 8 ساعت ورزش مي كنم طناب زدن و پياده روي اما بدنم هنوز گوشت اضافي داره و سينه هام بزرگ هستن چي كار بايد بكنم؟

barabox

Registered User
لایک‌ها
94
سلام من یه 10/15 کیلویی کم دارم

مکمل رو توصیه میکنید|؟

دوفته ای میشه میرم باشگاه؟

بالا