• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
سلام دوستان
من قدم 1.93 هست و وزنم 97 و 25 سالمه

فیتنس کار کنم یا بدنسازی ؟

ممنون

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام به دوستان عزیز، من هم نزدیک 1 ماهی میشه که بعد از 4-5 سال دوباره باشگاه بدن سازی ثبت نام کردم و تا امروز برنامه دیفالت خود باشگاه رو استفاده میکردم، حالا میخواستم اگه امکانش هست یک مشاوره خوب و اصولی با نتیجه گیری سریع بدون استفاده از مکمل و پودر بهم بدید، در حقیقت همون 4-5 سال پیشی هم که باشگان میرفتم به دلیل اینکه از پودر استفاده نکردم الان نتیجش رو میبینم و با وجود اینکه الان کلا یک ماه بیشتر از باشگاه رفتنم نمیگذره بدنم در فرم مطلوبی قرار گرفته و با کسانی که حداقل 6-7 ماه مداوم دارن باشگاه میرند در یک سطح قرار گرفته، البته این نکته رو یاد آور بشم من یک مقداری زیرشکم پیدا کردم که به شدت رو اعصابم هست و میخوام هرچه سریعتر این رو آب کنم، از بعضی از دوستان پرسیدم گفتن شکم کار نکنم تا این چربی ها جذب عضلاتم بشه اما کو تا جذب شه ! خلاصه سرتون رو به درد نیارم از دوستان اهل فن میخوام یک برنامه توپ واسم بدن که بیشتر رو پرورش سینه معطوف باشه و سرشونه چون این دو مورد بیشتر از بقیه جاها تو چشمه و به آدم انگیزه میده.. :D

راستی قدم 186 هست وزنم بین 80 - 85 و یه زیر شکم 4 انگشتی هم دارم !

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
سلام، دوستان کسی کتاب های علمی رشته ی تربیت بدنی رو میدونه؟ لطفا معرفی کنه.
کتابی میخواستم در مورد بیومکانیک ورزشی، چه کتابی برم بگیرم؟
همچنین تاثیر زاویه ها روی عضله های مختلف در بدنسازی؟
ممنون میشم کتاب های جامع و مفید یا درسی در مورد بدنسازی رو معرفی کنید.

Shiva-Shiva

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
man 4 sale futsal kar mikonam ye barname badansazi to khone mikham chon vaght raftan be bashgah badansazi ro nadarm mamnon misham kasi be man ye barname khoob bede.

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
فکر کنم ب کتابخونه مراجعه کنی بهتر و زودتر جواب بگیری

aemier

Registered User
لایک‌ها
9
فکر کنم ب کتابخونه مراجعه کنی بهتر و زودتر جواب بگیری
من کتاب انگلیسی 2 3 تا معرفی می کنم که در مورد پرورش اندام هستش که جزو محبوبترین کتابای این رشته است توی rapid-search-engine بزنی پیدا می کنی :
Encyclopedia of bodybuilding: The Complete A-Z Book On Muscle Building Robert Kenedy
Bodybuilding Anatomy Nick Evans
The New Encyclopedia of Modern Bodybuilding Arnold Schwarzenegger
اینا کتابای مرجع خوبی هستند ولی کتابای دانشگاهی نیستن و بیشتر برای بدنسازاست تا دانشجوها.

BIG ALI

Registered User
لایک‌ها
101
با سلام - یکی از دوستان من به دلیل مصرف استروئید ها دچار عوارضی شده است - حالا برای درمان عوارض دنبال دارو و جبران هست .
اگر کسی در مورد آنتی استروژن ها یا داروی دیگری اطلاعاتی دارد لطفا اطلاع دهد . با تشکر
:general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601::general601:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
یه سایت خوب معرفی کنید که برنامه تمرینی و آموزشی داشته باشه. تصویری باشه که چه بهتر چون با اختصارات بدنسازی کاملا بیگانه هستم :دی

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
یه سایت خوب معرفی کنید که برنامه تمرینی و آموزشی داشته باشه. تصویری باشه که چه بهتر چون با اختصارات بدنسازی کاملا بیگانه هستم :دی
سایت نمیخواد برو 20 تا شنا برو هیکلت میاد رو فرم :D

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
http://www.badan3azi.com/forum.php
یه همچین سایت هایی زیاد هست میتونی سوالات تخصصی رو توش بپرسی.عکس متحرک حرکات صحیح با وزنه هم هست

ولی داداش هیکل گنده کردن کاره 1 2 ماه نیستا...باید پشتکار داشته باشی که خیلی سخته

فرم بدنی هم خیلی مهمه که اگه اکتوموروف(لاغر عضلانی) باشی که خیلی سخت تره

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
http://www.badan3azi.com/forum.php
یه همچین سایت هایی زیاد هست میتونی سوالات تخصصی رو توش بپرسی.عکس متحرک حرکات صحیح با وزنه هم هست

ولی داداش هیکل گنده کردن کاره 1 2 ماه نیستا...باید پشتکار داشته باشی که خیلی سخته

فرم بدنی هم خیلی مهمه که اگه اکتوموروف(لاغر عضلانی) باشی که خیلی سخت تره
من تو یکسال بتونم به نتیجه برسم برام کافی هست :)
اما مثل اینکه تمامی عوامل دست به دست هم دادن تا من نتونم به نتیجه مطلوب برسم ولی من هم کسی نیستم که شکست رو بپذیرم :general707:
راه خیلی خیلی سختی پیش رو دارم :angrybirds8:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
من تو یکسال بتونم به نتیجه برسم برام کافی هست :)
اما مثل اینکه تمامی عوامل دست به دست هم دادن تا من نتونم به نتیجه مطلوب برسم ولی من هم کسی نیستم که شکست رو بپذیرم :general707:
راه خیلی خیلی سختی پیش رو دارم :angrybirds8:
تو یکسال به نتیجه برسی؟ چه نتیجه ای ؟ مگه الکیه :دی
دوزتان بهتر هست اول چربی صفر بشه بعد شروع کنم؟:D

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
تو یکسال به نتیجه برسی؟ چه نتیجه ای ؟ مگه الکیه :دی
دوزتان بهتر هست اول چربی صفر بشه بعد شروع کنم؟:D
مگه یکسال کم هست؟ 360 روزه ها :|
الان تو یکی از انجمن ها داشتم در مورد افزایش وزن مطلب میخوندم تو پست های اولیه گفتن بودن آب بخورید و فلان و فلان تو پست های بعدی گفته بودن آب کالری مصرف میکنه جذب بشه و فلان و فلان. تازه این ساده ترین اش بود :|
خان چربی اگه میفروشی من خریدارم :D

تو این انجمن کسی هست که خودش تونسته باشه وزن اش رو بیشتر کنه و هیکل اش رو بسازه؟
پ.ن: البته دارو مصرف نکرده باشه :confused:

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
الان تو یکی از انجمن ها داشتم در مورد افزایش وزن مطلب میخوندم تو پست های اولیه گفتن بودن آب بخورید و فلان و فلان تو پست های بعدی گفته بودن آب کالری مصرف میکنه جذب بشه و فلان و فلان. تازه این ساده ترین اش بود :|

تو این انجمن کسی هست که خودش تونسته باشه وزن اش رو بیشتر کنه و هیکل اش رو بسازه؟
میفروشم:دی

من ورنو بردم بالا بعد اوردم پایین:D

ir2sedair

Registered User
لایک‌ها
613

من یک ساله کار میکنم و هنوز از بدنم راضی نیستم
البته هنوزچیزی نخوردم (مکمل) فقط برنامه غذایی
68 کیلو بودم شدم 73

بالا