دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
همه چیش بستگی به خودت داره..
برو باشگاه
10 روز اول فقط میله خالی و وزنه های سبک بزن
اصلا هم این فکر رو نکن که بقیه دارن یه جوری نگاهت میکنن که مثلا فکر میکنن زورت کمه و این چیزا.. ایین قانونشه.. وگرنه ماهیچه هات میسوزن..
بعد از 10 روز اول کم کم وزنه هات رو اضافه کن..
برای تغذیه :
صبحانه مهمترین وعده ی روزته..باید به موقع و کامل باشه..
تخم مرغ (بویژه آب پز) -شیر-عسل-کره-خامه-موز-خرما-حلوا شکری و هر چیز پر انرژی دیگه ای که برای صبحانه هست بخور..
هرکدوم از اینا رو که بخوری عالیه.. هرچی هم حجم صبحانه ت بیشتر باشه بهتر..اگه خیلی کم تحرک هستی شیرینی صبحانه ت زیاد نباشه..
بهترین موقع صبحانه هم ساعت 7 صبحه.
اگه میخوای آتیشی اضاف وزن کنی هر 3-2 ساعت یه وعده غذا بخور..
در مورد اطلاعات تغذیه ای توی نت سرچ کنی کلی اطلاعات هست نیازی نیست من اینجا بگم.. فقط یادت باشه قبل از تمرین غذازی زیاد چرب نخوری چون موقع تمرین بدنت رو سست میکنه
بهترین زمان تمرین ساعت 5-4 بعد از ظهره چون توی این ساعت بدن توی اوج آمادگی و بیداری خودشه
ساعع 10:30 الی 11 شب هم باید توی رخت خواب باشی
- نکته : تا دو ساعت قبل از ناهار و شام نباید چیزی بخوری..بخصوص شیرینی جات.. چون بهت احساس سیری میدن
- نکته : من 6 ماه تمرین کردم خوب هم میخوردم..ولی کلا 5 کیلو اضاف کردم..بدنم قفل کرده بود و وزن اضاف نمیکرد تا بالاخره فهمیدن دلیلش اینه که..میوه نمیخوردم (میوه دوست ندارم)
ویتامین ها مثل آب و روغن برای ماشین هستن..توی سوخت و ساز بدن به شدت موثرن..میوه و سبزیجات تازه فوق العاده مفید و موثره!!
نکته : دشمن بدنسازی خودارضاییه..حجم انبوهی از ویتامین -قند و مواد معدنی آدم صرف اسپرم سازی میشه..(بخاطر تغذیه ی اولیه ی جنین) کسی که هفته ای دوبار هم خودارضایی که باشگاه نیاد بهترشه..
فعلا حداقل تا پایان دو ماه اول هیچ مصرفی نباید بکنی..