• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

headshoter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام
شما هر مقدار پروتيين نياز داريد از مواد غذايي بگيريد نيازي به مكمل نيت چون عضلات هم به اون اندازه تشنه نيستن كه مقدار بيشتر پروتيين رو طلب كنه
مشکلم اینه که درست و حسابی هم غذا نمیخورم ، :)
میشه بگید قبل از بازی و بعدش باید چه چیزایی بخورم ؟ ممنون.

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
یک عدد پروتئین - گینر دارم هر کی خواست پیام بده به قیمت بسیا ر مناسب بهش میدم .
تاریخ انقضا : آخر 2014
طعمش شکلات هستش و بسیار خوش طعم و اصل.
دلیل فروش هم باشگاه نرفتن و وقت نداشتن هست .
مشاهده پیوست 488745 مشاهده پیوست 488752

majid shahhoseini

Registered User
لایک‌ها
145
مشکلم اینه که درست و حسابی هم غذا نمیخورم ، :)
میشه بگید قبل از بازی و بعدش باید چه چیزایی بخورم ؟ ممنون.
شما قبل تمرينات چه فوتبال چه بدنسازي از كربوهيدرات پيچيده مثل سيب زميني استفاده كنيد كه دير جذب هست و در حين تمرين مقدار كالري مورد نياز رو تامين مي كه بعد تمرين هم اگه بدسنازي باشه از پروتيين ها و انواع ريز مغز ها نثل بادام كه دارا كربو ساده هست استفاده كنيد قبل خواب هم شير كه جزو پروتيين هاي كازين هست ميتونه بدن رو در هنگام خواب هم تو فاز انابوليك نگه داره

gravity

Registered User
لایک‌ها
98
در خانه میشه بدن سازی کرد چی لازمه که بشه تمام حرکات رو در خانه رفت. راه اندازی باشگاه بدن سازی چقدر هزینه داره و چجوری انجام میشه؟ مجوز میخواد؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
در خانه میشه بدن سازی کرد چی لازمه که بشه تمام حرکات رو در خانه رفت. راه اندازی باشگاه بدن سازی چقدر هزینه داره و چجوری انجام میشه؟ مجوز میخواد؟
با دمبل میشه خیلی حرکت انجام داد تو خونه .
از جلو بازو گرفته تا تمریناتی برای پا و....
دستگاه هاش رو دقیقا اطلاع ندارم . ولی یه سری دستگاه های همه کاره هستن که میشه تعداد زیادی حرکات رو روش زد که گرون هم باید باشه .
مجوز که فکر کنم حتما باید گرفت باز دقیق اطلاع ندارم .

headshoter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
شما قبل تمرينات چه فوتبال چه بدنسازي از كربوهيدرات پيچيده مثل سيب زميني استفاده كنيد كه دير جذب هست و در حين تمرين مقدار كالري مورد نياز رو تامين مي كه بعد تمرين هم اگه بدسنازي باشه از پروتيين ها و انواع ريز مغز ها نثل بادام كه دارا كربو ساده هست استفاده كنيد قبل خواب هم شير كه جزو پروتيين هاي كازين هست ميتونه بدن رو در هنگام خواب هم تو فاز انابوليك نگه داره
سیب زمینی اگه سرخ کرده باشه ایرادی داره ؟ :)
بعد تمرین هم 3تا سفیده تخم مرغ بخورم خوبه ؟
اون قسمت قبل خواب هم واسه تمام شبا هست دیگه ؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
یک عدد پروتئین - گینر دارم هر کی خواست پیام بده به قیمت بسیا ر مناسب بهش میدم .
با تضمین قبول برگشت در صورت نارضایتی
تاریخ انقضا : آخر 2014
طعمش شکلات هستش و بسیار خوش طعم و اصل.
دلیل فروش هم باشگاه نرفتن و وقت نداشتن هست .
مشاهده پیوست 488745 مشاهده پیوست 488752

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
سلام.یه امینو اسید میخوام.از داروخونه بگیرم مطمئنه؟
برام aminoMax6800 اورده بودن که داره تموم میشه!

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
سلام دوستان.

من حدود 120 بودم که با تردمیل روزانه تونستم به 92 برسونم (دهنم به گاج رفت :general208:) . **** هم گرفتم.

ولی دیگه هرکاری میکنم از این پایینتر وزنم نمیاد.

قد: 180

arminbayati

Registered User
لایک‌ها
6
سلام دوستان من قدم 193 و وزنم 85 کیلوه حدود 4 5 ماهه باشگاه میرم میخواستم مکمل بگیرم نظر خودم رو بروتیین درصد بالا مثلا 70 بروتیین 30 کربوه خوبه یا درصد کربوه بالاتر بگیرم؟راستی کراتینم خوبه بخورم؟راستی من قیمت هارو دیدم مکمل های ایرانی ارزونتر که نیتن هیچی بعضی هاشون گرونترم هستند بهترن؟

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
سلام دوستان.

من حدود 120 بودم که با تردمیل روزانه تونستم به 92 برسونم (دهنم به گاج رفت :general208:) . **** هم گرفتم.

ولی دیگه هرکاری میکنم از این پایینتر وزنم نمیاد.

قد: 180
دوست عزیز به بدنت شوک وارد کن از روش تقلب استفاده کن

mohsen2223

Registered User
لایک‌ها
155
یه خرده واضح تر بگو دوست عزیز.;)
ببین تقلب یعنی به بدنت سخت نگیر مثلا 4روز تو رژیمی یک روز هرچه دلت میخواد بخور
شوک هم که واضحه
یهو بدنت رو تو شرایط سخت قرار بده مثلا تو رژیمی عادت داری پشت میز بشینی و بدنت میدونه ساعت 3بعد از ظهر همیشه پشت نت هستی پاشو برو ورزش هوازی

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
سلام دوستان
من 16 سالمه می خواستم بدنسازی رو شروع کنم تا یه مقدار وزنم زیاد شه (لاغرم) و هیکل رو هم بیارم رو فرم
قد:183 وزن : 65
دوستان اگه میشه راهنمایی کنید باید از کجا شروع کنم و چی کار کنم
ممنون

hamid19395

Registered User
لایک‌ها
73
یکی از بحث برانگیزترین مسائل در بدنسازی پاسخ به این پرسش است: “آیا وزنه های آزاد)دمبل و هالتر( بهتر است یا دستگا های بدنسازی؟ واقعیت این است که وزنه های آزاد و دستگاه های بدنسازی نقش متفاوتی را در حرکت های مختلف
ایفا می کنند و نمی توان به صراحت گفت که کدام یک بهتر از دیگری است،تنها با توجه به اهداف ورزشکاران است که می توان برتری یکی بر دیگری را با توجه به شرایط موجود تعیین کرد.در ادامه بیشتر با نقش وزنه های آزاد و دستگاه های بدنسازی آشنا شویم.
وزنه های آزاد:
موقعیت بدن در هنگام کار با وزنه های آزاد ثابت نیست، خود این امر باعث می شود عضلات دیگری به جزء عضله هدف در که تمرینات ما نقشی ندارند، درگیر شوند.با این کار این عضلات قوی تر شده و به استحکام بدن کمک می کنند.برای فهم بهتر موضوع به این مثال دقت کنید:حرکت اسکوات با هالتر را در ذهن تجسم کنید،شما تنها به فکر افزایش فشار بر روی عضلات پا هستید بی آنکه بر روی عضلات میان تنه )فیله کمر،عضلات شکم( خود تمرکزی داشته باشید پس با انجام حرکت اسکوات علاوه بر رشد عضلات پا باعث تقویت عضلات میان تنه نیز می شوید. وزنه های آزاد در افزایش قدرت موثر هستند،چطور؟ زمانی که حرکت تمرینی را با وزنه آزاد انجام می دهید به دلیل عدم وجود یک موقعیت ثابت در طول انجام حرکت علاوه بر عضلات هدف و عضلات میان تنه،گروه های دیگر عضلانی نیز برای بلند کردن وزنه به کمک عضله هدف می آیند در این حالت تمام این عضلات به یک مکانیسم واحد و به هم پیوسته تبدیل می شوند تا حرکت مورد نظر را بدون نقص به پایان برسانند.حرکت ددلیفت مثال خوبی برای اثبات این مطلب است. علاوه بر افزایش قدرت به کارگیری هم زمان چندین گروه عضلانی باعث بهبود رابطه بین ذهن و عضلات می شود که تنیجه آن تمرکز هرچه بیشتر بر روی حرکات تمرینی است. از تمام دلایل فوق که بگذریم،وزنه های آزاد طی سالهای متمادی توسط وزشکاران بی شماری مورد استفاده قرار گرفته اند و در طی این سال ها به ورزشکاران کمک کردند که به اهداف خود دست یابند، خود این امر نشان دهنده موثر بودن وزنه های آزاد است.

دستگاه ها:
دستگاه های بدنسازی به طور انحصاری می توانند بر روی یک عضله خاص تمرکز کنند.این دستگاه ها طوری طراحی شده اند که با حذف عضلات کمکی و تثبیت کننده،امکان اعمال فشار مستقیم بر روی عضله هدف را برای ما فراهم می کنند.این دستگاه ها چه زمانی برای ما کارایی دارند؟ عضلاتی که در حالت تمرین با وزنه های آزاد در انزوا قرار گرفتند و امکان رشد برایشان فراهم نیست با استفاده از دستگاه ها از حالت انزوا خارج شده و رشد خود را از سر بگیرند. دستگاه های بدنسازی به ورزشکارانی که دچار آسیب دیدگی یا مصدومیت شده اند این امکان را می دهند که با نهایت وزنه ممکن و فشار محدود به عضله خاص،عضله آسیب دیده را تقویت کنند و از بند مصدومیت رها شوند. علاوه بر موارد فوق انجام حرکت با رعایت فرم صحیح آن با استفاده از دستگاه های بدنسازی امری آسان است،دستگاه ها با توجه به نحوه طراحی شان امکان بروز آسیب دیدگی را نسبت به وزنه های آزاد به حداقل می رسانند،اما افرادی هم وجود دارند که با رعایت نکردن نکات صحیح اجرای تمرین با استفاده از دستگاه ها به خود آسیب زده و دچار مصدومیت شده اند.

بهترین انتخاب:
همانظور که متوجه شده اید پیشنهاد تنها یکی از دو تجهیزات فوق امری مشکل است.هر کدام مزایای خاص خود را دارند،وزنه های آزاد به ما اجازه می دهند تا علاوه بر عضلات هدف،عضلات تثبیت کننده را تقویت کرده و عضلات کمکی را به کار بگیریم و دستگاه های بدنسازی نیز به ما کمک می کنند تا عضلات ضعیف را تقویت کرده و از بند مصدومیت رها شویم.
پیشنهاد ما استفاده از دستگاه های بدنسازی در کنار وزنه های آزاد است)الویت با وزنه های آزاد(.با این روش شما از فواید هر دو بهره مند شده و سریعتر به اهداف خود دست می یابید. پس زمانی که می خواهید برنامه تمرینی خود را طراحی کنید نکات فوق را مد نظر داشته باشید تا نتایج حاصل از تمرینات را به حداکثر برسانید.

yousefi66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام خدمت دوستان عزیز

پایین تنه ام نسبت به بالا تنه ام حجم بیشتری داره و در ناحیه شکم و پهلو چربی اضافه دارم.لطفا راهنماییم کنید که چگونه به تناسب اندام برسم و وزنم ثابت بمونه.اگه یه برنامه بدنسازی هم ذکر کنید که عضلاتم رو خطی کنم ممنون میشم.
قد:168
وزن:76

سپاس

yousefi66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم
از حجم بالا تنه ام راضی ام، نمی خوام حجمش بیاد پایین.پس لطفا یه برنامه بدید که در حین کم کردن حجم پایین تنه،حجم بالا تنه ام رو ثابت نگه دارم.

hosseinfm

Registered User
لایک‌ها
105
ورزش هوازی تنها روش کم کردن وزن هستش
بقیه حرکات برای عضله سازیست

mehrdadvs

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان
بنده و پسرخالم خیلی سعی کردیم که بریم باشگاه اما هر دفعه بنا به دلایلی رفتن به باشگاه با مشکل مواجه شد.
پارسال تصمیم گرفتم که تو خونه چندتا چیز بخرمُ کار کنم اما بعضیا گفتن که نمیشه..حتی دمبل و اینا خریدم اما خوب ادامه ندادم.
خیلی تاپیک خوندم تو انجمن های مختلف اما چیزی دستگیرم نشد.
حالا شما اساتید لطف میکنید بهم بگید که چه چیزایی برای ساختن یه بدن خوب تو خونه نیاز هستش؟
ممنون

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام دوستان
بنده قدم 182 و وزنم 93 کیلو هست و شکم و پهلو دارم که داره خیلی برام عذاب آور میشه
کمترین زمانی که میتونم توی باشگاه اینا رو آب کنم و به اندام ایده ال برسم چند ماهه ؟ دوره خاصی پیشنهاد میدین ؟ بنده دانشجو هستم و میخوام یه دوره با قیمت کم بردارم که تاثیرش زیاد باشه و ضرر و زیانی به بدنم وارد نشه
با این وزن و قد اگه همینا رو آب کنم خیلی اندام خوبی پیدا میکنم پس به فکر پرورش و گنده کردن نیستم و فقط میخوام آب کنم
ممنون میشم یه برنامه کاری + دوره + **** غذایی مناسب بهم پیشنهاد کنید
از همه دوستان ممنونم

بالا