• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

forums

Registered User
لایک‌ها
243
از سن 15-16 شروع میشه تا 18 خیلی خیلی مفید و تا 20 مفید و تا 25 سالگی به ندرت اما رشد درجریانه

توصیه میشه اونایی ک که 15-16 هستن تا 18 سالگی خوب بارفیکس و پیاده روی کنن. مادره همه ورزشا پیاده رویه و دو میدانی

و در سن 15 تا 18 اصلن سمت بندسازی نرین چون سلولای رد رو میسوزونه خیلی عجله داشتید برای بدنسازی از 18 به بعد برید

این تجربه خودمه داداشم میرفت منم باهاش رفتم 16 سالگی مکتاسفانه سلولا رشدم سوخت قدم الان 175 هست . همون اول ک رفتم تو پاشگاه بدنسازی یارو مربی خودش بهم و دادشم گفت این نیاد که سلولاش میسوزه

اینم تجربه من بود

php-pro.ir

Registered User
لایک‌ها
84
چیکار باید کرد تا رشد بدنی خوب بشه.
یکی از دوستام 20 ساله اما ندازه بچه دوم دبیرستانیه.
چیکار باید کنه؟

forums

Registered User
لایک‌ها
243
چیکار باید کرد تا رشد بدنی خوب بشه.
یکی از دوستام 20 ساله اما ندازه بچه دوم دبیرستانیه.
چیکار باید کنه؟
هر چی گیرت میاد بخور

من باشگاه بدنسازی میرم ::: به یکی از غولا باشگامون که مسابقات بدنسازی تهران میره برگزیده شده بهش گفتم چی بخورم مث تو بشم میگه::: هر چی گیرت میاد بخور(وجدانا حرفش حرف بود )

اکثر جونا تا سن 23 سالگی به همون اندازه گفتید هستن و یا با ازدواج کردن هم هیکلی و توپل میشید

اینو فراموش نکن . هر چی گیرت میاد بخور

MOHAMMAD026

Registered User
لایک‌ها
1,870
شما سنتون الان چقدره؟
و قد فعلی تون؟

goldeneyes

Registered User
لایک‌ها
79
سلام من میخوام برم بدنسازی ولی سوالاتی دارم ممنون میشم جواب بدید
18 سالمه لاغرم قد: 172 و وزن هم نمیدونم جدیدا خودمو وزن نکردم
1. کسی که میخواد لاغر کنه با کسی که میخواد هیکل بزنه و عضله ای بشه حرکاتش چه فرقی میکنی ؟ من لاغرم میخوام پر تر بشم و عضله ای بشم نکنه حرکاتی بزنم برعکس لاغر تر بشم
2. برای رفتن بدنسازی لاغر باشی میشه رفت یا اینکه اول پودر چاقی مصرف کنم بعد برم ؟ چون یکی بهم گفت لاغر بری بدنسازی فایده نداره
3. اگه پایین تنه هم کار کنم قدم دیگه رشد نمیکنه ؟ چون شنیدم با پا کار کنم قدم رشد نمیکنه

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
سلام دوستان عزیز
پهلو و شکم دارم مخصوصا پهلو
برای آب کردنش چیکار باید کرد؟
27 کیلو هم وزن کم کردم الان 6 تا اضافه دارم
ممنون اگه راهنمایی کنید

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
با سلام به همه دوستان ورزشکار.
من مدتی هست که چند تا باشگاه عوض کردم و این آخری که رُهام (فلکه اطلسی ) بود خیلی خوب بود و 8-7 ماهی هم اونجا بودیم ، ولی جدیدا دیگه اصلا باهاش حال نمیکنم (به یه دلایلی). از بچه هایی که شیراز کار میکنن ، بهترین باشگاه بدنسازی تو شیراز که هم زیاد گرون نباشه و هم تو همین اطراف فلکه اطلسی یا یه خورده بالا و پایین تر باشه کجاست؟ البته جاش تو اولین اولویت نیست ، اونو میشه باهاش کنار اومد. بیشتر اخلاق و رفتار صاحب باشگاه ، مرتبی و تمیزی محیط و وسایل و بزرگی باشگاه مهمه..

ممنون میشم نظراتتونو بگین.
موفق باشید :D

ms.shams

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
در جامعه امروز، اولین قسمتی که افراد در نگاه اول به آن دقت می‌کنند، شکم طرف مقابل است. همه دوست دارند شکم زیبایی داشته‌باشند، ولی مشکل اینجاست که هیچ‌کس نمی‌داند برای عضله سازی و نمایان کردن عضلات شکم چه باید بکند. ****، ورزش و نظم در این کارها، سنگ بنای رسیدن به شکمی است که همیشه آرزوی آن را داشته‌اید. پس بیاید با هم ۵ راز برای رسیدن به این آرزو را مرور کنیم:

six-pack-2-480x320.jpg

**** پر پروتئین و کربوهیدرات کم
این **** برای ساختن بدنی با چربی پایین و سوخت ساز بالا مناسب است. باید تمام کربوهیدارت مورد نیازتان را از صبح تا بعدازظهر تأمین کنید. مصرف کربوهیدرات در شب، باعث انباشت آن به صورت چربی می‌شود. نکته مهم دیگر این است که شما باید روزانه پنج وعده غذای اندک، هر ۲ساعت و نیم تا ۳ ساعت نوش جان کنید، تا با این کار سوخت و سازتان را افزایش دهید.

تمرین منظم برای کاهش وزن
این تمرین به شما کمک می‌کند تا در طول روز چربی سوزی کنید تا بتوانید بدنتان را لاغر نگه داشته و عضلات شکمتان را برجسته کنید.

همیشه تمرین شکمتان را تغییر دهید
تغییر منظم تمرینات شکم، باعث می‌شود نتیجه بهتری از تمریناتتان بگیرید. مهمترین مسأله در تمرینات شکم این است که هنگام تمرین، بازدهی مناسب را از تمرینتان دریافت کنید. یعضی از بهترین تمرینات شکم عبارتند از دراز-نشست، خلبانی، دراز-نشست روی توپ بدنسازی، بالا بردن جفت پا در حالت درازکش و سیم کش شکم.

واقعیت‌ها را راجع به عضلات شکم یاد بگیرید
دانستن این موضوعات به شما کمک می‌کند با هوشمندی وبازدهی بیشتر تمرین کنید. شکم ۶تکه نشان دهنده تعداد دراز-نشست‌هایی که می‌توانید بروید نیست، بلکه نشان دهنده این است که چربی شکمتان چقدر اندک است. یک مرد برای اینکه ۶ تکه شکمش نمایان باشد باید حداکثر ۱۰٪ چربی داشته باشد. برای خانم‌ها این مقدار حداکثر ۱۲٪ است. اگر بتوانید چربی بدنتان را به این مقدار برسانید، در این صورت می‌توانید شکمی ۶تکه داشته باشید.

آب زیاد بنوشید
روزانه شش تا هشت لیوان آب بنوشید. نوشیدن آب سرد کمک می‌کند تا بتوانید چربی‌هایتان را بسوزانید. اگر میزان آب مورد نیاز بدنتان را تأمین کنید، آن وقت می‌توانید چربی سوزی را به حداکثر بازدهی برسانید. نکته کلیدی که باید به یاد داشته باشید: هرچقدر کمتر آب بنوشید، سرعت سوخت و سازتان کمتر خواهد بود. و هرچه بیشتر آب بنوشید، سوخت و ساز بیشتر می‌شود و کالُری بیشتری می‌سوزانید.

مطالب بیشتر:

• Like
Reactions: isf

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
با سلام خدمت دوستان ورزشکار :D

17 سالمه . قد 187 اینا . وزن 94 کیلو
قبلا ی مدتی باشگاه رفتم ولی ب خاطر درس و اینا دیگه نرفتم و بدنم مثل روز اول شد و حتی خوراکمم بیشتر شد و شکمم بزرگتر
میخوام تو همین 3 ماه تابستون کلا با شکم خدافظی کنم. البته الان شکم زیاد دارم .
برنامه خودم اینه ک بعد از ظهرا برم باشگاه تمرین کنم. شبا هم یکی دو ساعت تو پارک بدووم
به نظرتون 3 ماهه جواب میده؟
یا مثلا یه بار دم ظهر برم تمرین کنم ی بارم شب تمرین کنم
کدومشون بهتره؟

واسه تغذیم باید چیکار کنم؟

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
با سلام خدمت دوستان ورزشکار :D

17 سالمه . قد 187 اینا . وزن 94 کیلو
قبلا ی مدتی باشگاه رفتم ولی ب خاطر درس و اینا دیگه نرفتم و بدنم مثل روز اول شد و حتی خوراکمم بیشتر شد و شکمم بزرگتر
میخوام تو همین 3 ماه تابستون کلا با شکم خدافظی کنم. البته الان شکم زیاد دارم .
برنامه خودم اینه ک بعد از ظهرا برم باشگاه تمرین کنم. شبا هم یکی دو ساعت تو پارک بدووم
به نظرتون 3 ماهه جواب میده؟
یا مثلا یه بار دم ظهر برم تمرین کنم ی بارم شب تمرین کنم
کدومشون بهتره؟

واسه تغذیم باید چیکار کنم؟

ممنون میشم دوستان راهنماییم کنن
سلام
تعادل خوردن و ورزش مهمه
بیشتر از انچه میخوری بسوزان:D
من سه ماهه خدود 10 کیلویی کم کردم :general601:

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
سلام
تعادل خوردن و ورزش مهمه
بیشتر از انچه میخوری بسوزان:D
من سه ماهه خدود 10 کیلویی کم کردم :general601:
یکم توضیحات با جزییات بیشتر جسارتا
تا اینجاشو خودم بلد بودم :D

yasaman-yk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا به حال در مورد **** غذایی مشت چیزی شنیده اید؟؟؟ شاید برای شما تعجب آور یا خنده دار باشد ، اما این**** غذایی وجود دارد و بسیار در کاهش وزن تاثیر گذار است.

www.takroj.ir-3000806.jpg

از مشتتان برای زدن استفاده نکنید بلکه از آن به عنوان وسیله اندازه گیری غذا استفاده کنید.

هر بار که غذا می‌خورید یادتان باشد مواد نشاسته ای مثل برنج, سیب زمینی, نان و ماکارونی را فقط به اندازه یک مشت و نه بیشتر بخورید. گوشت بدون پوست و چربی را هم به اندازه یک مشت استفاده کنید ولی سالاد و سبزیجات را به اندازه دو مشت بخورید.

میوه چون شکر دارد فقط یک مشت بخورید.

برای تنقلات روزی یک مشت آجیل که بهتر است خام باشد بخورید. البته این یک مشت آجیل را یک جا نخورید بلکه به سه قسمت تقسیم کنید و هر وقت بین غذاها هوس کردید چیزی میل کنید میتوانید یک قسمت از آن را بخورید.

ورزش را فراموش نکنید. هر ****ی باید با ورزش همراه باشد تا زودتر تأثیر کند. در ضمن تا میتوانید آب بنوشید تا مواد زائد از بدنتان بیرون بیاید و پوستتان شاداب و سیراب بشود.

غذا کم بخورید ولی به دفعات متعدد بخورد زیرا به این ترتیب متابولیسم بدن بالا می‌رود و کالری بیشتری سوخته می‌شود.

همانطور که می‌بیند اجرای این **** بسیار ساده است و احتیاجی به شمردن کالری‌ها ندارد و هر کسی با استفاده از مشت خود میتواند آن را اجراکند.

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
من قدم 182 هست وزنم نزدیک ۹۰ فقط هم شکم ام بزرگ هست.
به نظرتون چکار کنم که شکم کوچک بشه؟ دراز و نشست .دویدن ؟؟ کدوم موثرتره؟

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
دوستان بدن ساز و ورزشکار
لطف کنین کمک کنید.
بهترین برنامه واسه پرس سینه و کوچک کردن ران ها چی هست؟
دوستان امکان و وقت رفتن به باشکاه را ندارم. میخوام تو خونه تمرین کنم.
دوستان اگر ممکنه پیام خصوصی بدین. مشکلی دارم که نمیتونم تو این بخش مطرح کنم

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
سلام
دوستان بدن ساز و ورزشکار
لطف کنین کمک کنید.

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
من قدم 182 هست وزنم نزدیک ۹۰ فقط هم شکم ام بزرگ هست.
به نظرتون چکار کنم که شکم کوچک بشه؟ دراز و نشست .دویدن ؟؟ کدوم موثرتره؟

فرستاده شده از HUAWEI G700-U10ِ من با Tapatalk
طناب + دراز و نشست

Blue Moon

Registered User
لایک‌ها
50
سلام
دوستان بدن ساز و ورزشکار
لطف کنین کمک کنید.
شنای سوئدی + طناب و دویدن البته سعی کنید باشگاه برید

emperatoor73

Registered User
لایک‌ها
115
شنای سوئدی + طناب و دویدن البته سعی کنید باشگاه برید
سلام. ممنون از راهنمایی. اگر در زمینه ورزشی کاملا حرفه ای هستین پیام خصوصی بدین سوال داشتم

بالا