• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
امیدوارم موفق باشی ;);)
با تشکر از شما
از کجا میتونم یه اطلاعات خوب و کافی درباره بدنسازی و مکمل ها گیر بیارم (کتاب e-book .....) که بتونم یه برنامه تمرینی و غذایی خوب برای رشته ی خودم پیدا کنم و بدنم رو متناسب با رزمی بسازم
و جسارتا شما تو کدوم شهر هستید؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
با تشکر از شما
از کجا میتونم یه اطلاعات خوب و کافی درباره بدنسازی و مکمل ها گیر بیارم (کتاب e-book .....) که بتونم یه برنامه تمرینی و غذایی خوب برای رشته ی خودم پیدا کنم و بدنم رو متناسب با رزمی بسازم
و جسارتا شما تو کدوم شهر هستید؟

میتونی از googleسرچ کنی

کتاب خاصی ندارم :eek:

من تو کرج هستم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
کتاب بدنسازی آرنولد مطالبش چطوره؟ ارزش خریدن داره؟

خوبه میتونی بخونیش

برای اینکه از بدنسازی بیشتر سر در بیاری همیشه در رابطش مطالعه کن

و از با تجربه های این ورزش نهایت بهره رو ببر

smb1671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من دو سال به طور متناوب و تقریبا 6ماهه به طور دائم و مرتب بدنسازی رو شروع کردم و قدم 182 و وزنم 80 کیلو میشه و به تازگی با سایت شما آشنا شدم و پرسش و پاسخهای خوبی دیدم و همینطور مطالب جالب.من هنوز هیچ مکملی استفاده نکردم چون هر کسی یه جور مکمل معرفی می کرد اما حالا می خوام برای کارایی بهتر استفاده کنم و بیشتر به دنبال بالا بردن وزن خشک بدنم هستم نه بزرگ شدن عضلاتی آبکی . می خواستم در صورت امکان راهنمایی کنید از چه مکملی استفاده کنم ؟ممنون میشم اگه پاسخ دهید
[email protected]

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
من دو سال به طور متناوب و تقریبا 6ماهه به طور دائم و مرتب بدنسازی رو شروع کردم و قدم 182 و وزنم 80 کیلو میشه و به تازگی با سایت شما آشنا شدم و پرسش و پاسخهای خوبی دیدم و همینطور مطالب جالب.من هنوز هیچ مکملی استفاده نکردم چون هر کسی یه جور مکمل معرفی می کرد اما حالا می خوام برای کارایی بهتر استفاده کنم و بیشتر به دنبال بالا بردن وزن خشک بدنم هستم نه بزرگ شدن عضلاتی آبکی . می خواستم در صورت امکان راهنمایی کنید از چه مکملی استفاده کنم ؟ممنون میشم اگه پاسخ دهید
[email protected]

سلام

تیپ بدنیت رو باید ببینم تا بتونم بگم که چه مکملی به دردت میخوره

یه عکس از بدنت رو برام pmکن تا بتونم بهتر کمک کنم

یا علی

smb1671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام و ممنون
میشه بهم یک ایمیل بدین بفرستم به ایمیل

smb1671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این عکسها خوبن؟

فایل های ضمیمه

• 1.jpg
    1.jpg
    30.1 KB · نمایش ها: 12
  • 2.jpg
    2.jpg
    22.2 KB · نمایش ها: 11

M3M0l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه 10 کیلو کم کردن الپتی بهتره یا تردمیل؟؟؟؟:)
شنیدم تردمیل یه سری عوارض داره.....:wacko: و زود خسته می کنه ولی الپتی مفرح بخشه؟:D

smb1671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pmشد دوست عزیز

سلام
عکسها رو دید؟ بعد از اون همه کار کردن و حداقل این شش ماهه به طور دائم تغییر چندانی تو بدنم ایجاد نشده حتی بدنم فرم هم نگرفته ، گفتم شاید مکمل استفاده کنم اوضاع بهتر بشه، شایدم برنامه تمرینی اشکال داره آخه تو این مدت (2سال)شاید 6-7 باشگاه و مربی عوض کردم ولی مربیها به هنگام دادن برنامه تمرینی بدون نگاه کردن به بدن برنامه می دادن همین خودش برام جای سوال بوده از کجا میدونن بدنم چه برنامه ای می خواد؟ یکی دوباری هم توی چند سایت همون وقتها نوشتم اما کسی جوابی بهم نداد ، تو باشگاه در زمان تمرین بدنم تقریبا خوبه اما 1ساعت بعد از باشگاه انگار که اصلا باشگاه نمیرم،
از کمک و راهنمایی شما متشکرم

omidsilver7

Registered User
لایک‌ها
8
سلام آقا مهدی من یه سوال دارم! من اضافه وزن دارم و یک ماه بدنسازی و تردمیل کار می کنم. وقتی تمرین می کنم آب زیاد می خورم. یکی از دوستام که به نظرم اطلاعات زیادی هم نداره می گفت نباید آب بخورم تا چربی هام زودتر آب شه. میخواستم نظرتون رو بدونم؟؟ :happy:

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
عکسها رو دید؟ بعد از اون همه کار کردن و حداقل این شش ماهه به طور دائم تغییر چندانی تو بدنم ایجاد نشده حتی بدنم فرم هم نگرفته ، گفتم شاید مکمل استفاده کنم اوضاع بهتر بشه، شایدم برنامه تمرینی اشکال داره آخه تو این مدت (2سال)شاید 6-7 باشگاه و مربی عوض کردم ولی مربیها به هنگام دادن برنامه تمرینی بدون نگاه کردن به بدن برنامه می دادن همین خودش برام جای سوال بوده از کجا میدونن بدنم چه برنامه ای می خواد؟ یکی دوباری هم توی چند سایت همون وقتها نوشتم اما کسی جوابی بهم نداد ، تو باشگاه در زمان تمرین بدنم تقریبا خوبه اما 1ساعت بعد از باشگاه انگار که اصلا باشگاه نمیرم،
از کمک و راهنمایی شما متشکرم

مربی های امروزه فقط میخوان جیبشون پر شه

اخه چطور میتونن چنین نامردی کنن (بدون دیدن بدن برنامه مینویسن )

حداقل مبتدی هم نیستی که بگن مبتدی هست

برنامه بدون دیدن بدن کار ساز نیست چون طرف که برنامه مینویسه .باید بدونه کدوم جای بدن خوبه کدوم جا اشکال

داره .کدوم حرکت خوبه کدوم حرکت بده . تعداد ست ها . وزنه هاا و کلی چیز که با دیدن بدن و تیپ بدنیت باید نوشته شه

مکمل ها یک جهش بسوی هدفته و زودتر بدنت رو میسازه و هیچ اشکالی نداره که ازشون استفاده کنی

تو باشگاه در زمان تمرین بدنم تقریبا خوبه اما 1ساعت بعد از باشگاه انگار که اصلا باشگاه نمیرم،

تو تمرینات بدن ادم بر اثر فشار وزنه ها دم میکنه و صفت میشه

اگه میخوای بدنت همیشه صفت و خوش تراش باشه باید یک **** غنی از پروتیین بگیری

و در کنارش از مکمل های پروتیینی استفاده کنی مثل آمینو

هفته ای 4بار هم تمرینات هوازی داشته باشی حداقل روزی 20دقیقه دوچرخه ثابت یا تردمیل

موفق باشی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
واسه 10 کیلو کم کردن الپتی بهتره یا تردمیل؟؟؟؟:)
شنیدم تردمیل یه سری عوارض داره.....:wacko: و زود خسته می کنه ولی الپتی مفرح بخشه؟:D

تردمیل یکمی خسته کننده هست

ولی بهتره

دوچرخه ثابت هم خوبه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی من یه سوال دارم! من اضافه وزن دارم و یک ماه بدنسازی و تردمیل کار می کنم. وقتی تمرین می کنم آب زیاد می خورم. یکی از دوستام که به نظرم اطلاعات زیادی هم نداره می گفت نباید آب بخورم تا چربی هام زودتر آب شه. میخواستم نظرتون رو بدونم؟؟ :happy:

این یک اشتباه تو بدنسازیه

این روش ها رو کسایی که میخوان برن مسابقات استفاده میکنن تا بدنشون بهتر حالته کاتی داشته باشه

اب رو اصلا روز مسابقات قطع میکنن که این یک اشتباه

بدن انسان به اب نیاز داره اونم هنگام تمرین که کلی اب از بدن میره

حالا هدف شما اگه چربی سوزی باشه میتونی به جای اب .از اب گریپ فروت استفاده کنی اونم به اندازه یک لیوان

هنگام تمرین

موفق باشین

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آقا مهدی . منم سوالات زیادی داشتم که وقتی پستهاتون رو خوندم جوابشون رو گرفتم.
thankyou.gif
چندتا سوال دارم که ممنون میشم بهشون جواب بدین . من حدود 30kg اور ویت دارم و اندامم درشته و مدت کوتاهی بادی بیلدینگ کار می کنم . می خوام بدونم اگه زیاد کار کنم و چربیها رو به عضله تبدیل کنم سایز بدنم بازم بزرگ میمونه یا کوچیکتر میشه؟ سوال دیگم اینکه با این اضافه وزنیم به نظرتون بیشتر پرورش اندام کار کنم یا تردمیل و دوچرخه ثابت؟ به چه نسبتی و هفته ای چند جلسه ؟
4chsmu1.gif

بالا