kickboxer
Registered User
- نوشتهها
- 91
- لایکها
- 0
شما میخوایین بدنسازی کار کنین یا بوکس ؟؟:f34r:
سوماتروپین هورمون رشده
آمپول سوما رو افراد بالای 25سال مصرف میکنن
بوکس
اسمشو شنیده بودم میخاستم بدونم برای چیه
با تشکر
شما میخوایین بدنسازی کار کنین یا بوکس ؟؟:f34r:
سوماتروپین هورمون رشده
آمپول سوما رو افراد بالای 25سال مصرف میکنن
بوکس
اسمشو شنیده بودم میخاستم بدونم برای چیه
با تشکر![]()
با تشکر از شماامیدوارم موفق باشی![]()
با تشکر از شما
از کجا میتونم یه اطلاعات خوب و کافی درباره بدنسازی و مکمل ها گیر بیارم (کتاب e-book .....) که بتونم یه برنامه تمرینی و غذایی خوب برای رشته ی خودم پیدا کنم و بدنم رو متناسب با رزمی بسازم
و جسارتا شما تو کدوم شهر هستید؟
میتونی از googleسرچ کنی
کتاب خاصی ندارم
من تو کرج هستم
کتاب بدنسازی آرنولد مطالبش چطوره؟ ارزش خریدن داره؟
سلام
من دو سال به طور متناوب و تقریبا 6ماهه به طور دائم و مرتب بدنسازی رو شروع کردم و قدم 182 و وزنم 80 کیلو میشه و به تازگی با سایت شما آشنا شدم و پرسش و پاسخهای خوبی دیدم و همینطور مطالب جالب.من هنوز هیچ مکملی استفاده نکردم چون هر کسی یه جور مکمل معرفی می کرد اما حالا می خوام برای کارایی بهتر استفاده کنم و بیشتر به دنبال بالا بردن وزن خشک بدنم هستم نه بزرگ شدن عضلاتی آبکی . می خواستم در صورت امکان راهنمایی کنید از چه مکملی استفاده کنم ؟ممنون میشم اگه پاسخ دهید
[email protected]
سلام و ممنون
میشه بهم یک ایمیل بدین بفرستم به ایمیل
چطوری؟
pmشد دوست عزیز
سلام
عکسها رو دید؟ بعد از اون همه کار کردن و حداقل این شش ماهه به طور دائم تغییر چندانی تو بدنم ایجاد نشده حتی بدنم فرم هم نگرفته ، گفتم شاید مکمل استفاده کنم اوضاع بهتر بشه، شایدم برنامه تمرینی اشکال داره آخه تو این مدت (2سال)شاید 6-7 باشگاه و مربی عوض کردم ولی مربیها به هنگام دادن برنامه تمرینی بدون نگاه کردن به بدن برنامه می دادن همین خودش برام جای سوال بوده از کجا میدونن بدنم چه برنامه ای می خواد؟ یکی دوباری هم توی چند سایت همون وقتها نوشتم اما کسی جوابی بهم نداد ، تو باشگاه در زمان تمرین بدنم تقریبا خوبه اما 1ساعت بعد از باشگاه انگار که اصلا باشگاه نمیرم،
از کمک و راهنمایی شما متشکرم
تو باشگاه در زمان تمرین بدنم تقریبا خوبه اما 1ساعت بعد از باشگاه انگار که اصلا باشگاه نمیرم،
واسه 10 کیلو کم کردن الپتی بهتره یا تردمیل؟؟؟؟
شنیدم تردمیل یه سری عوارض داره.....:wacko: و زود خسته می کنه ولی الپتی مفرح بخشه؟![]()
سلام آقا مهدی من یه سوال دارم! من اضافه وزن دارم و یک ماه بدنسازی و تردمیل کار می کنم. وقتی تمرین می کنم آب زیاد می خورم. یکی از دوستام که به نظرم اطلاعات زیادی هم نداره می گفت نباید آب بخورم تا چربی هام زودتر آب شه. میخواستم نظرتون رو بدونم؟؟ :happy: