• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی . منم سوالات زیادی داشتم که وقتی پستهاتون رو خوندم جوابشون رو گرفتم.
thankyou.gif
چندتا سوال دارم که ممنون میشم بهشون جواب بدین . من حدود 30kg اور ویت دارم و اندامم درشته و مدت کوتاهی بادی بیلدینگ کار می کنم . می خوام بدونم اگه زیاد کار کنم و چربیها رو به عضله تبدیل کنم سایز بدنم بازم بزرگ میمونه یا کوچیکتر میشه؟ سوال دیگم اینکه با این اضافه وزنیم به نظرتون بیشتر پرورش اندام کار کنم یا تردمیل و دوچرخه ثابت؟ به چه نسبتی و هفته ای چند جلسه ؟
4chsmu1.gif

سلام

این طبیعی هست که هر وقت بدنسازی کار میکنی سایز عضله هاتون بزرگ میشه

حالا چه بهتر که اون چربی های بدن رو آب کنین

و بدنه عضله ای بسازی

در رابطه با اضافه وزنت باید بگم که تمرینات هوازی تو ادامه بده و در کنارش هم وزنه بزن (تعداد بالا )

روزی 30دقیقه تردمیل .ترجیعاا بکوب

تمرین با وزنه و آخر سرم حداقل 15دقیقه دوچرخه ثابت

هفته ای 5جلسه

smb1671

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از اينکه جواب نوشته هامو داديد، اگه امکان داره يک برنامه خوب (با توجه به ديدن عکسها) بهم بديد و همينطور اسم مکمل خاص ، اگه امکان داره برام اسمش و نحوه مصرف رو بنويسيد و نحوه تهيه و قيمتش رو.
باز هم از پاسخگويي شما ممنون هستم

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آقا مهدی. ممنون که به سوالام جواب دادین.
looksmiley.gif
2تا سوال دارم : منظورتون از آبکوب چیه؟؟
سوال دیگم اینکه من که اور ویت ام باید کربوهیدرات در چه حدی مصرف کنم ؟ چند ساعت قبل تمرین؟ ومنابع غنی و طبیعی آن؟ لطفآ !!
127fs4573872.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام
ممنون از اينکه جواب نوشته هامو داديد، اگه امکان داره يک برنامه خوب (با توجه به ديدن عکسها) بهم بديد و همينطور اسم مکمل خاص ، اگه امکان داره برام اسمش و نحوه مصرف رو بنويسيد و نحوه تهيه و قيمتش رو.
باز هم از پاسخگويي شما ممنون هستم

برنامه رو براتون pmکردم

با توجه به عکستون چربی های دور شکمتون در حد کمه

میتونی از پروتیین استفاده کنی

پروتیین 100درصد وی

2کیلو ونیم 90تومن (این قیمت منه .تو مکمل فروشی ها برات بالاتر از 100در میاد )

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی. ممنون که به سوالام جواب دادین.
looksmiley.gif
2تا سوال دارم : منظورتون از آبکوب چیه؟؟
سوال دیگم اینکه من که اور ویت ام باید کربوهیدرات در چه حدی مصرف کنم ؟ چند ساعت قبل تمرین؟ ومنابع غنی و طبیعی آن؟ لطفآ !!
127fs4573872.gif

منظورتون از آبکوب چیه؟؟

:lol:شرمنده

نوشتم که بکوب یعنی پشت سره هم . بدون هیچ وقفه ای (یکسره)

مساله ای نیست کربوهیدارتت رو مصرف کن

با توجه به وزنت باید مصرف کنی ؟وزنتون چقدره ؟؟

مکمل کربوهیدراتی رو نیم ساعت مونده به تمرین مصرف میکنن تا انرژی بدن رو تامین کنه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
وزنم حدود 114 :wacko:
اگه منابع اشم بگین ممنون می شم؟!
5735.gif
و به ازای هر کیلو چند gr ?

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

M3M0l

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام مهدی جان :rolleyes: مرسی:) چرا مگه الپتی بده یا عوارض داره؟چون جای کمتری میگیره و کمتر خسته می کنه می گم بهتره:happy: دوچرخه ثابت که می گن واسه پا خوبه و پاها رو عضله ای می کنه؟:blink: ولی من بیشتر هدفم روی بالا تنه هست. و می خوام بالا تنه رو فرم بدم و لا غر کنم.میتونم با الپتی به هدفم برسم که 10 کیلو کم کنم؟؟؟:wacko:

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
مهدی جان می خواستم بدونم بدنسازی کلا به چند دسته تقسیم میشه ؟
یه توضیح مختصری هم راجع به هر کدوم
پیشاپیش ممنونم

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام مهدی جان :rolleyes: مرسی:) چرا مگه الپتی بده یا عوارض داره؟چون جای کمتری میگیره و کمتر خسته می کنه می گم بهتره:happy: دوچرخه ثابت که می گن واسه پا خوبه و پاها رو عضله ای می کنه؟:blink: ولی من بیشتر هدفم روی بالا تنه هست. و می خوام بالا تنه رو فرم بدم و لا غر کنم.میتونم با الپتی به هدفم برسم که 10 کیلو کم کنم؟؟؟:wacko:

الپتی بد نیست ولی به نظر من تردمیل خوبه

چون همه ی جای بدنت تحرک داره نه فقط پاها

10کیلو گفتنش خیلی راحته :D

تمرینات هوازیتو بیشتر کن ;)

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
مهدی جان می خواستم بدونم بدنسازی کلا به چند دسته تقسیم میشه ؟
یه توضیح مختصری هم راجع به هر کدوم
پیشاپیش ممنونم

سلام امیر جون

بدنسازی یه ورزشیه که میتونه به چند دسته تقسیم شه و هر فردی با یک هدف .

مثلا بعضیا برای کاهش وزن و بعضیا افزایش وزن .بعضیا برای فیتنس و تناسب و بعضیا برای مسابقات و......

تو گود بدنسازی یک رشته هم جداست که شامل بدنسازی میشه و لی با یکمی تفاوت

پاورلفتینگ یک ورزشی هست که جزو شاخه های بدنسازی محسوب میشه ولی با این تفاوت که هدف یک

پاور لفتینگ فقط بالابردن و رکورد زدن تو وزنه هاست (مسابقات پرس سینه -لیفت-ددلفیت-اسکوات)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آقا مهدی. ببخشید اگه با سوالام همیشه حوصلتون سر میبرم چون می خوام معلوماتم زیاد شه!!
4chsmu1.gif
من حدود 3 سال پیش 1 سال بادی بیلدینگ کار کردم.تو این مدت سرشانه ها ِ پا ِ کول و زیربغل هام خوب رشد کردن ولی جلوباز هام اصلآ رشد نکرد و تو قسمت سینه خیلی ضعیف بودم. میخوام بدونم این مشکل همه است که جلوبازوهاشون دیر رشد میکنه یا فقط مشکل منه؟؟ همچنین بخش سینه ؟ حالا بعد 2سال که دوباره شروع کردم فقط بازو و سینه کار میکنم. میخوام بدونم این کار اشتباهیه یا نه؟؟ اگه اشتباه چی کار کنم که این قسمت هام زودتر رشد کنند ؟؟
109.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی. ببخشید اگه با سوالام همیشه حوصلتون سر میبرم چون می خوام معلوماتم زیاد شه!!
4chsmu1.gif
من حدود 3 سال پیش 1 سال بادی بیلدینگ کار کردم.تو این مدت سرشانه ها ِ پا ِ کول و زیربغل هام خوب رشد کردن ولی جلوباز هام اصلآ رشد نکرد و تو قسمت سینه خیلی ضعیف بودم. میخوام بدونم این مشکل همه است که جلوبازوهاشون دیر رشد میکنه یا فقط مشکل منه؟؟ همچنین بخش سینه ؟ حالا بعد 2سال که دوباره شروع کردم فقط بازو و سینه کار میکنم. میخوام بدونم این کار اشتباهیه یا نه؟؟ اگه اشتباه چی کار کنم که این قسمت هام زودتر رشد کنند ؟؟
109.gif

اشکال از برنامه ی تمرینیت هست

بازو رو باید با تنوع تمرین داد مثلا (سوپر ست -ماموت ست-تری ست -صعودی و نزولی )

کلا حرکت ها رو باید1ماه الی 2ماه عوضش کنی و از یه حرکت دیگه استفاده کنی تا بدنت به اون حرکت ها عادت نکنه

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آقا مهدی. میشه اطلا عات کاملی در مورد recovery بدین !! و بعد از اینکه تمریناتمون تموم شد سرد کردن بدن ضرورتی داره یا نه ؟ در کل سرد کردن به چه دردی می خوره ؟
sclerosis.gif

gooolsa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
**** آب درمانی تو بدن سازی معنی داره؟

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام آقا مهدی. میشه اطلا عات کاملی در مورد recovery بدین !! و بعد از اینکه تمریناتمون تموم شد سرد کردن بدن ضرورتی داره یا نه ؟ در کل سرد کردن به چه دردی می خوره ؟
sclerosis.gif

recovery در بدنسازی @

تمرینات پشت سره هم باعث میشه که عضلات تخریب بشن

ریکاوری به معنی ترمیم عضلات البته تو بدنسازی

برای اینکه دچار تمرین زدگی نشی و بدنت بتونه خوب رشد کنه باید هفته ای یه بار ریکاوری داشته باشی

یا مثل بدنسازای حرفه ای استراحت یک هفته ای

در مورد سرد کردن هم باید بگم که .بله بعد از پایان تمرینات بدنت نیاز به کشش عضلات داره تا اسید لاکتیک که در

عضلهات جمع شده کمتر بشه

و برای خود عضلات هم موثره

یا علی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
**** آب درمانی تو بدن سازی معنی داره؟

gooolsa:eek::eek:

يکي از روشهاي قديمي است و بعد از پايان دوره به دليل محروميت شديد غذايي اختلالات گوارشي بهمراه دارد. علاوه بر عوارض شديد جسماني فقط براي مدت کوتاهي مي‌تواند قابل تحمل باشد.

كساني كه تا 40 روز فقط آب مي خورن و اسمشونو میزارن آب درمانی

که کلا از لحاظ علمی منطقی نیست

کاهش وزن از طريق رژيم غذايي: حذف يک وعدة غذايي مثل صبحانه يا شام از جملة اين روشهاست که با حذف صبحانه فرد دچار افت قند خون طي روز و کاهش کارآيي روزانه و پرخاشگري شده و درضمن در وعده‌هاي بعدي با پرخوري جبران مي‌شود. ضمن اينکه سوء‌تغذيه نيز از عوارض آن است. بهترين شيوه در اين مورد، رژيم غذايي بر مبناي علمي آن است که در آن تمام مواد مورد نياز بدن در رژيم غذايي تأمين ميشود.

کاهش وزن از طريق رژيم غذايي همراه با ورزش: اين روش بهترين و اصولي‌ترين روش براي کاهش وزن و داشتن وزن ايده‌آل است. در اين روش از يک رژيم غذايي برنامه‌ريزي شده همراه با ورزش متعادل (مانند پياده‌روي) استفاده مي‌شود. اين روش سلامت جسم و روح را به ارمغان مي‌آورد و عوارضي مانند ريزش مو و چروکيدگي پوست و … را درپي نخواهد داشت. در طي رژيم بايد عادات غذايي گذشته را ترک کنيد و به عادات غذايي جديد انس بگيريد که اين مهمترين اصل در درمان چاقي است.

راستی gooolsa نتونستم برات pm بدم :f34r:

تونستی برام pmبفرست (ضروری)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام اقا مهدی. تنکس برای پاسخ به سوالام.
2lxe53l.gif
من 2 سال پیش تو هفته نامه ی بشیر خونده بودم که برای اینکه عضله هاتون بهتر رشد کنه باید غدد اشکی تون رو تحریک کنین تا در عضله سازی کمکتون کنه ( یه همچین چیزایی) و گفته بود که نشونه ی فعالیتش اینه که وقته تحریکش میکنید اشک آدم در میاد. من وقتی از یکی از دوستام که Dr پرسیدم گفت در اصطلاحات پزشکی همچین اسمی نداریم شاید مربوط به اصطلاحات پرورش اندام باشه !!!! خواستم بدونم شما در این باره اطلاعی دارین یا نه ؟؟ اگه همچین چیزی هست یکمی توضیح بدین !!! < ALLAR VAR >  
teef.gif

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام اقا مهدی. تنکس برای پاسخ به سوالام.
2lxe53l.gif
من 2 سال پیش تو هفته نامه ی بشیر خونده بودم که برای اینکه عضله هاتون بهتر رشد کنه باید غدد اشکی تون رو تحریک کنین تا در عضله سازی کمکتون کنه ( یه همچین چیزایی) و گفته بود که نشونه ی فعالیتش اینه که وقته تحریکش میکنید اشک آدم در میاد. من وقتی از یکی از دوستام که Dr پرسیدم گفت در اصطلاحات پزشکی همچین اسمی نداریم شاید مربوط به اصطلاحات پرورش اندام باشه !!!! خواستم بدونم شما در این باره اطلاعی دارین یا نه ؟؟ اگه همچین چیزی هست یکمی توضیح بدین !!! < ALLAR VAR >  
teef.gif

بهترین چیز برای اینکه غدد اشکی ت رو تحریک کنی خوردنه پیازه

پياز داراي موادي است كه غدد اشك ،آميزشي و گوارشي را تقويت ميكند اين مواد در اثر حرارت از بين مي روند و پياز پخته خواص پياز خام را ندارد .

زیادم مساله ی خاصی نیست که مهم باشه ;)

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
سلام آقا مهدی. من بازم یه سوال دارم. همون طور که خودتونم میدونید الان برنامه ای که تو باشگاه ها میدن دیمی هست.:blink: یعنی وقتی از مربی برنامه می خوام بدون اینکه به بدنم نگاه کنه برنامه میده. می خوام بپرسم این برنامه ای که میدن کارآمده یا نه؟؟ در ضمن از کجا باید تشخیص بدم این برنامه استاندارده یا نه؟؟
schizo.gif

بالا