• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
سوال دوم اینه که کراتین بهتره یا گلوتامین

Mehdi_Torabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

شرمنده نتونستم سر بزنم

من مهدی ترابی 36 ساله، مدرک درجه دو مربیگری از فدراسیون دارم.

در مورد سوالت باید بگم.

به چه منظوری و برای چه هدفی می خوای از این مواد استفاده کنی

قد و وزن و سنت رو هم بگو

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
خیلی خوش اومدی مهدی جون :happy:

امیدوارم موفق باشین

Damn

Registered User
لایک‌ها
630
داش مهدی رقیب پیدا کردی
منم خوش امد میگم
پ ن : بعدا خودت میفهمی

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

Mehdi_Torabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان

لطف داری.

امیدوارم تو مسابقات موفق بشی

اگر کمکی به دوستان بکنم خوشحال می شم.

از اطلاعات جامعی هم که دادی ممنون

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
قربون هر کی بدنسازه :lol:

اقا مهدی میشه بپرسم به بدنسازی چقدر علاقه دارین ؟؟؟

یا به خاطر اهداف دیگه این ورزش رو دنبال میکنین :f34r:

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
برای پهلو چه حرکاتی رو باید انجام داد؟ من وضع پشت و پهلوهام اصلا جالب نیست. میخام عضلاتش رو دربیارم. من روزهای زوج تو بوکس شکم و زیر شکم کار میکنم روزهای فرد که بدنسازی میرم میتونم رو پهلو کارکنم و چه حرکتی رو باید انجام بدم؟

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داش مهدی گل چطوری؟ منو یادت میاد که؟ من مسافرت بودم واسه همین دیر pm دادم مهدی چنتا سوال داشتم من 60 کیلو هستم قدم 178 لاغرم عضلاتم خداییش قویه یعنی مثلا میتونم 50 تا شنا برم دستامم مشت میکنم یا مثلا 20 تا بارفیکس باز پشت سره هم برم خوب این ویزگی بدنیم هست اگه میشه یه برنامه بدن سازی بده من انجام بدم میخوام هیکلم توپ بشه نه البته گنده بشم میخوام کله بدنم عضله بشه یعنی لاغر باشم و فقط با عضله وزن اضافه کنم راستی یه full gainer هم خریدم مهدی جان اگه میشه یه برنامه غذایی با یه برنامه ورزشی بده ممنون میشم راستی چنتا سولا دیگه که منو کنجکاو کیرده اینکه میگن بری بدن سازی تستسترونت افزایش پیدا میکنه یعنی باعث تقویت دستگاه جنسی هم میشه؟ و یه سوال دیگه این که یه داروی بی ضرر سراغ نداری از دارو خانه بگیرم که تستسترون رو به حد نرمال برسونه یا کمی افزایش بده چون من 2سال دیر تر از بقیه به بلوغ رسیدم و احساس میکنم کمبود تستسترون هستم شرمنده سوال هام زیاد بود دمت گرم بای

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
برای پهلو چه حرکاتی رو باید انجام داد؟ من وضع پشت و پهلوهام اصلا جالب نیست. میخام عضلاتش رو دربیارم. من روزهای زوج تو بوکس شکم و زیر شکم کار میکنم روزهای فرد که بدنسازی میرم میتونم رو پهلو کارکنم و چه حرکتی رو باید انجام بدم؟

بهترین حرکت برای زیر بغل همین تی بار -زیربغل دمبل خم -قایقی و وبارفیکس هست

حرکت های زیادی هستن

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176
سلام داش مهدی گل چطوری؟ منو یادت میاد که؟ من مسافرت بودم واسه همین دیر pm دادم مهدی چنتا سوال داشتم من 60 کیلو هستم قدم 178 لاغرم عضلاتم خداییش قویه یعنی مثلا میتونم 50 تا شنا برم دستامم مشت میکنم یا مثلا 20 تا بارفیکس باز پشت سره هم برم خوب این ویزگی بدنیم هست اگه میشه یه برنامه بدن سازی بده من انجام بدم میخوام هیکلم توپ بشه نه البته گنده بشم میخوام کله بدنم عضله بشه یعنی لاغر باشم و فقط با عضله وزن اضافه کنم راستی یه full gainer هم خریدم مهدی جان اگه میشه یه برنامه غذایی با یه برنامه ورزشی بده ممنون میشم راستی چنتا سولا دیگه که منو کنجکاو کیرده اینکه میگن بری بدن سازی تستسترونت افزایش پیدا میکنه یعنی باعث تقویت دستگاه جنسی هم میشه؟ و یه سوال دیگه این که یه داروی بی ضرر سراغ نداری از دارو خانه بگیرم که تستسترون رو به حد نرمال برسونه یا کمی افزایش بده چون من 2سال دیر تر از بقیه به بلوغ رسیدم و احساس میکنم کمبود تستسترون هستم شرمنده سوال هام زیاد بود دمت گرم بای

سلام خوبی داداش

اقا برای برنامه عکس میخوام

راستش دارویی وجود نداره که بیضرر باشه ولی بیضرر ترین داریویی که جزو استرویید ها محسوب میشه وینسترول

و دکا دورابولین هست که درمقایسه با استروییدهای دیگه مثلا انسولین یا اکسی متالون خیلی کم عوارض ترن

اگه برای افزایش قد میخوای ؟؟الان صفحه ی رشد استخوان هات بسته نشده و میتونی از آرژنین استفاده کنی

یا استرویید ی به نام سوماتروپین یا hghکه کلا برای شما توصیه نمیشه

Mehdi_Torabi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عشق و زندگیم بدنسازیه

منظورت از اهداف دیگه چیه؟؟؟

kickboxer

Registered User
لایک‌ها
0
بهترین حرکت برای زیر بغل همین تی بار -زیربغل دمبل خم -قایقی و وبارفیکس هست

حرکت های زیادی هستن

من منظورم زیربغل نیست. منظورم پهلو (روی کلیه) هست و من اصلا نباید زیر بغلم به خاطر بوکس بزرگ بشه

مهدی=کولمن

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
176

mr.devil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داش مهدی گل چطوری؟ منو یادت میاد که؟ من مسافرت بودم واسه همین دیر pm دادم مهدی چنتا سوال داشتم من 60 کیلو هستم قدم 178 لاغرم عضلاتم خداییش قویه یعنی مثلا میتونم 50 تا شنا برم دستامم مشت میکنم یا مثلا 20 تا بارفیکس باز پشت سره هم برم خوب این ویزگی بدنیم هست اگه میشه یه برنامه بدن سازی بده من انجام بدم میخوام هیکلم توپ بشه نه البته گنده بشم میخوام کله بدنم عضله بشه یعنی لاغر باشم و فقط با عضله وزن اضافه کنم راستی یه full gainer هم خریدم مهدی جان اگه میشه یه برنامه غذایی با یه برنامه ورزشی بده ممنون میشم راستی چنتا سولا دیگه که منو کنجکاو کیرده اینکه میگن بری بدن سازی تستسترونت افزایش پیدا میکنه یعنی باعث تقویت دستگاه جنسی هم میشه؟ و یه سوال دیگه این که یه داروی بی ضرر سراغ نداری از دارو خانه بگیرم که تستسترون رو به حد نرمال برسونه یا کمی افزایش بده چون من 2سال دیر تر از بقیه به بلوغ رسیدم و احساس میکنم کمبود تستسترون هس
تم شرمنده سوال هام زیاد بود دمت گرم بای

shabgard65m

Registered User
لایک‌ها
62
سلام میشه چند نوع ورزش شکم "3 تا مثلا" با برنامش بدین.البته با شکل باشه عالیه مرسی

بالا