سلام داش مهدی گل چطوری؟ منو یادت میاد که؟ من مسافرت بودم واسه همین دیر pm دادم مهدی چنتا سوال داشتم من 60 کیلو هستم قدم 178 لاغرم عضلاتم خداییش قویه یعنی مثلا میتونم 50 تا شنا برم دستامم مشت میکنم یا مثلا 20 تا بارفیکس باز پشت سره هم برم خوب این ویزگی بدنیم هست اگه میشه یه برنامه بدن سازی بده من انجام بدم میخوام هیکلم توپ بشه نه البته گنده بشم میخوام کله بدنم عضله بشه یعنی لاغر باشم و فقط با عضله وزن اضافه کنم راستی یه full gainer هم خریدم مهدی جان اگه میشه یه برنامه غذایی با یه برنامه ورزشی بده ممنون میشم راستی چنتا سولا دیگه که منو کنجکاو کیرده اینکه میگن بری بدن سازی تستسترونت افزایش پیدا میکنه یعنی باعث تقویت دستگاه جنسی هم میشه؟ و یه سوال دیگه این که یه داروی بی ضرر سراغ نداری از دارو خانه بگیرم که تستسترون رو به حد نرمال برسونه یا کمی افزایش بده چون من 2سال دیر تر از بقیه به بلوغ رسیدم و احساس میکنم کمبود تستسترون هستم شرمنده سوال هام زیاد بود دمت گرم بای
سلام خوبی داداش
اقا برای برنامه عکس میخوام
راستش دارویی وجود نداره که بیضرر باشه ولی بیضرر ترین داریویی که جزو استرویید ها محسوب میشه وینسترول
و دکا دورابولین هست که درمقایسه با استروییدهای دیگه مثلا انسولین یا اکسی متالون خیلی کم عوارض ترن
اگه برای افزایش قد میخوای ؟؟الان صفحه ی رشد استخوان هات بسته نشده و میتونی از آرژنین استفاده کنی
یا استرویید ی به نام سوماتروپین یا hghکه کلا برای شما توصیه نمیشه