سلام دوستان من 21 سالمه و قدم 168 وزنم 50 میخاستم بنسازی شروع کنم میتونم در ابتدا از مکمل استفاده کنم ؟ آیا خرید مکمل توی ایران تضمینی نیست ؟
باشگاه دوره آماتور رو بگذرونید(1-2 ماه) و بعد یک برنامه مناسب برای دریافت حجم و تقویت عضلات . در برنامه آماتور عضلات و اجزاء درگیر در بدن اماده دریافت فشارهای بیشتر و حرفه ای تر میشن .سلام
قد 183
وزن 54
سنم هم 26 ساله هستم !
چیکار کنم یه کم ورز بیام و بعد تمرین حرفه ای رو شروع کنم ؟ مصرف مکمل و کراتین واجبه برام ؟
درودسلام و وقت بخیر
بچه ها من دوره آماتور 2 ماهه رو گذروندم و میخوام افزایش حجم داشته باشم البته الان خیلی لاغر نیستم فقط بدنم یکمی چربی داره تو ناحیه شکم و سینه ها حدود 1سانت توده چربی هست
این سوال رو میخوام بکنم که برای بار اول چه مکمل هایی استفاده کنم برای تمرین؟پروتیین کراتین گلوتامین و این چیزا کدومارو استفاده کنم ممنون میشم ازتون
پسر دايي شما در سن رشد هست و صفحات رشد ايشون هنوز و با مصرف مواد مغذي مانند كلسيم و .. كه در افزايش قد تاثيير داره به اين قد خواهد رسيدپسر داییم شونزده سالشه میخواد بره بدنسازی ولی تمریناتی میخواد که قدشو افزایش بده قدش 175 میگه 180 میخواد , یه تمرینایی میخواد که قدشو افزایش بده به نظرتون چی بزنه ؟ میگه بارفیکس بالای 4 تا نمیتونه بزنه .
سلام بچه ها من دوره رفتم ناندرلون کسی میدونه تا کی توی بدن میمونه ناندرلون تا 1سال شنیدم درسته؟
اگه فردی 20 ساله با وزن 75 تا 80 و قد 178 بخواد بدنسازی رو به صورت حرفه ای شروع کنه((استفاده از مکمل و ...))وزنش چه قدر میشه؟
و ایا وزنش در حال حاضر مناسب هست؟
يه زماني بالاي 50 كيلو رو قورت مدادم ...
بعد از مصدوم شدنم و از دست دادن 20 كيلو از وزن بدنم به علت بيرون زدن ديسك كمرم الان دمبل 5 كيلويي
به قول روني كلنم . ورزش با تمام جذابيت و زيباياش عرضش يك دقيقه مصدوم شدنو نداره ...
هیچی سلامتی نمیشه ولی خوب عشق به ورزش یه چیز دیگست
220 كيلو ركورد پرس سينم بود
255 كيلو ليفت ميكشيدم
200 كيلو اسكات پا ميزدم
الان بند كفشمو نميتونم تنهايي خم بشم ببندم . مادرم برام مبينده ... :general503:
سن كه ميره بالا تازه ميفهمي چه خبره ... :general509:
دوستان موفق باشين ... :general510:
اگه از گینر استفاده کنم وقتی تموم شد استفاده رو قطع کنم وزن به دست اومده از بین میره ؟
اگه یه مدت مراقب رژیمم باشم پایدار می شن اگه بشن این مدت چقدره ؟ یا دیر و زود داره و حتما از بین میره ؟100% اگر سعی نکنی **** غذایی درستی رو مصرف نکنی و طبق اصول جلو نری از دست میره