سلام
دوستان بهترین چربی سوز که با هوازی نتیجه خوبی بده و عوارض کمی داشته باشه در حال حاضر چیه؟
ممنون دوست عزیز حتما این مورد رو امتحان میکنمدوست عزیز همه چربی سوز های مکمل بر روی کلیه شما اثر بسیار شدیدی دارند که بعد از 5 سال مشخص خواهند شد ، بهترین چربی سوز برای بدنسازی به پیشنهاد من ترکیب معجزه آسای آب کرفس و هویج است .... امتحان کنید قبل از مصرف دارو ها
چربی سوزی میخوام که عوارض خیلی کمی داشته باشه و نتیجه خوبی بده!بهترین هورمون های تیروئیدی هست ولی ممکنه باعث اختلالات بشه
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
مچ رو به بالا ؟ یا پایین؟مچ عکس دمبل تک دست 12 - 15 - 15 - 20
میشه ساعد ایستاده با دمبل رو جایگزین کرد؟مچ برعکس هالتر خم که باید یک وسیله جایگزین کنین 20 - 15 - 15 - 12
همون دمبل خوبه ؟ مثل مچ رو به پایین فقط چپ و راستبرای مچتون هم فعلا یک وسیله سبک در دستتون بگیرید و جوری که ساعد حرکت نکنه به سمت چپ و راست حرکتش بدید
دست کشیده روبه روی سینه ؟؟؟تایم هر چی بیشتر بهتر؟برای پنجه ها هم سعی کنید صفحه ای با وزن متوسط رو در دست بگیرید و چند دقیقه با دستتون نگه دارید ( تمرینات مختص قویترین کاران و پاور کارها )
ممنون داداش سعی میکنم توصیه های شما رو عملی کنم دم شما گرمچربی سوزها خیلی انبوه هستند که برای بدن ها و اهداف خاص تهیه میشند
قوی ترین اونها یک پپتاید هست که اصلا به کار شما نمیاد ( HGH Fragment )
در بخش مکملهای غذایی چربی سوزها باعث چرب شدن کبد میشن و هیچ وقت هم بعد از مصرف چربی سوز کلیه شما بعد از 5 سال نه از کار میفته و نه دردی رو احساس می کنید
دوست من به نظر من تمرینات هوازی رو شما باید داشته باشی - **** غذایی باید داشته باشی - در کنارشون از ال - کارنیتین و کافئین هم فعلا استفاده کن در صورتی که قصد استفاده از مکمل قوی تر رو داری حتما
در نظر داشته باش که آمریکایی ها و اروپایی ها به دلیل مصرف الکل به صورت همیشگی کبدشون مقاوم تر از کبد امثال ماست ( این یک برتری نیست بلکه از کبد آسیب دیدشون برا ما می گه ) در نتیجه دزهایی که می نویسند شما باید کمی کمتر استفاده کنید که کاملا این نظریه کارشناسی شده است
و خود کمپانی ها هم چندین برنامه مستند در این رابطه درست کردند که این موضوع در اون ذکر شده
قوی ترین این مکمل ها Lipo 6 Black محصول کمپانی Nutrex بی رحم ترین چربی سوز جهان که با مصرفش به هیچ عنوان احساس آرامش و راحتی نداری و همیشه در طول دوره دچار کمی سرگیجه و سردرد - بی خوابی و احساس شهوت بیش از حد به دلیل وجود یوهمبین و در کل بی اشتهایی شدیدی رو هم به دنبال داره.
توصیه من در صورتی که قصد استفاده از چربی سوزها رو دارید
استفاده از مکمل Hydroxycut Red کمپانی Muscle Tech هست که بعد از Lipo 6 Black می تونه با آزار کمتری شما رو به هدفتون برسونه بعد از اتمام مصرف
حتما از لیورگل استفاده کنید روزی 1 عدد لیورگل 140 که می تونید از داروخانه تهیه کنید
به صورت طبیعی اگر بتونید در کنار چیزهایی که گفتم از عرق کاسنی استفاده کنید با روزی نصف لیوان کاسنی می تونید مقدار قابل توجهی از فسفر - سدیم - پتاسیم جمع شده ( احتباس آب و املاح ) رو دفع کنید
تا سریع تر به چربی ها برسید
برای پایین اومدن اشتها و تسریع در چربی سوزی حتما مقداری یخ روزانه بخور که خوردن یخ مثل کیلومترها پیاده رویه.
موفق باشی
ممنون داداشیک قاشق غذا خوری ال کارنیتین مایع ایرانی در یک لیوان آب سرد، نیم ساعت قبل از تمرین هوازی...رو سرش قسم میخورم ! خودمم الان دارم استفاده میکنم دارم چربی هام رو میسوزونم.
z1
ممنون داداش سعی میکنم توصیه های شما رو عملی کنم دم شما گرم
ممنون داداش