سلام دوستان
من میخوام وزن کم کنم (همین الانم ایده آلم ولی نسبت به عضله هام نه) چی کار کنم که ماهیچه از دست ندم؟
چه مکمل هایی توصیه میکنید؟
مصرف گلوتامین رو از 2 بار در روز شروع می کنید و در هفته های سوم به بعد به 3 پیمانه می رسونید
به جای وی توصیه می کنم از نیتروتک کمپانی ماسل تک استفاده کنید ( روزانه 2 پیمانه ) از هفته سوم به بعد به 3 پیمانه در روز برسونید ) - مصرف پروتئین روزانه رو از 2.1 برابر وزنتون شروع کنید و از هفته دوم به بعد به 2.3 برابر و از هفته 4 ام به بعد به 2.5 برابر وزنتون برسونید. هر 8 هفته تمرین 2 هفته استراحت کامل بدید.
ویتامین C + ال آرژنین رو همزمان 1 ساعت قبل از تمرین مصرف کنید برای بالا بردن و حفظ منابع نیتریک اکسید
حتما از یک پروهورمون خیلی خوب استفاده کنید مثلا Nano Vapor کمپانی ماسل تـک
روش مصرف NaNO Vapor :
این مکمل در ۲ مدل پودری و نوع قرصی تولید شده . برای نوع پودری مصرف ۱ پیمانه در روز کافیه و برای مدل قرصی روزانه ۶ عدد قرص . مدل قرصی رو در ۲ وعده ۳ قرصی در روز که ۳ قرص بعد از تمرین و ۳ قرص قبل از خواب و برای مدل پودری ۱ پیمانه قبل بعد از تمرین یا ۱ پیمانه قبل از خواب
حتما باید از یک مولتی ویتامین خوب مثل فارماتن استفاده کنید روزی یک عدد قبل ناشتا
حتما از حرکات سوپر ست و تری ست بهره ببرید
مصرف مایعات رو زیاد کنید
تمرینات هوازی رو 10 دقیقه بعد از بیداری انجام بدید
سعی کنید طول دوره برنامه تمرینی بی هوازی روزانه به 45 الی 50 دقیقه محدود بشه
حتما از مدرهای طبیعی برای دفع سدیم , پتاسیم و فسفر استفاده کنید ( عرق کاسنی روزانه نصف لیوان )
مکمل چربی سوز نخرید برای چربی سوزی می تونید از کافئین + آسپریم استفاده کنید و یا از کافئین خالی استفاده کنید
1 لیوان قهوه تلخ 30 دقیقه قبل از تمرین. از افدرین استفاده نکنید
می تونید در کنارش از ال - کارنیتین هم بهره ببرید.
از هفته 5 ام به بعد هم می تونید مصرف آمینو رو شروع کنید و از این طرف وعده های غذایی رو سبک کنید.