• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
من با این روش زیاد برا بچه ها ورزن کم کردم حالا روش شما بزارید تست کنه حتما بیاید جوابش بنویست که بدونیم اقای مربی حرفه ای از ارنولد بیشتر میدونه

آرنولد یک ورزشکار با تجریه های مختلفه ؟ آرنولد مربیه ؟
آرنولد میدونید در چه زمانی ورزش کرده دوسته من ؟ الان سال 2015 و آرنولد بالای 65 سال سن داره و حداقل 30 سال از زمانی که ورزش می کرده گذشته ؟
معلومه جواب می گیره کسی که غذا و آب نخوره وزنش میاد پایین این استدلال شماست آرنولد میگه ؟ آرنولد کجا میگه آب نخور لطفا منبع معتبر برای گفتتون قرار بدید در غیر این صورت گزارش میشه !!
خوب به ورزشکار بگید بره بمیره دیگه !!! یک ورزشکار روزانه میدونید به چه میزان آب نیاز داره بنده بحثی با شما ندارم
اطلاعات غلط و صحیح راجبش بحث میشه شما چرا توهین می کنی ؟ الان عادی ترین ورزشکار در باشگاه های بدنسازی که در مسابقات استانی شرکت می کنه آرنولد اون زمان رو میزاره تو جیب ! با این حال من برا ایشون احترام قائلم و حتما در باب این موضوعی که بیان کردید باید لینک معتبر قرار بدید !! جنگی کار کنی چیه ؟ 3 تا ست 50 تایی دراز نشست بره ؟ شما خودت می تونی 1 ست 50 تایی دراز نشست بری ؟ که به یک فرد با اضافه وزن این پیشنهاد روز میدی ؟ فیلم کیک بوکسر ؟ حتما ایشون ژان کلود وندام هستند دیگه ؟

Last edited:

S.RezaManesh10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
من حدود ۱۸۰ قدم هست و ۶۵ هم وزنم و خب همونطور که از آمار و ارقام معلومه خیــــلی لاغرم!
مشکل اینه که ناراحتی قلبی دارم و اونچنان نمیتونم با فشار کار کنم. نظر و پیشنهادی دارید ؟ مثلا مکملی هست که عوارضی نداشته باشه؟ با توجه به ناراحتی قلبی میگم.

چیکار کنم که بدون خطر، یه وزنی اضافه کنم و بدنه یه فرمی بگیره ؟

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان
من میخوام وزن کم کنم (همین الانم ایده آلم ولی نسبت به عضله هام نه) چی کار کنم که ماهیچه از دست ندم؟
چه مکمل هایی توصیه میکنید؟
سلام
شما برای اینکه وزن کم کنید ولی ماهیچه از دست ندین این 3 تا رو حتما توصیه میکنم
whey + PUMP + Ceratin
اگر میخواین زود تر چربی سوزی کنین چربی سوز هم میتونین مصرف کنین یا مکمل هایی برای کمک به چربی سوزی بیشتر مثل : BCAA و L-carnitine
در کنار این با برنامه هوازی HIIT میتونین کار کنین که هم عضله سازی داره هم هوازی هست و تا 48 ساعت چربی سوزی داره
پیشنهاد میکنم مکمل هاتون رو از جای معتبر خریداری کنین و برنامه تمرینیتون هم از مربی معتبر

____________________________________________________________________________________________________________________
مربی خصوصی بدن سازی
مشاور افزایش و کاهش وزن 100% تضمینی
عرضه کننده مکمل های بدن سازی ارجینال

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
من حدود ۱۸۰ قدم هست و ۶۵ هم وزنم و خب همونطور که از آمار و ارقام معلومه خیــــلی لاغرم!
مشکل اینه که ناراحتی قلبی دارم و اونچنان نمیتونم با فشار کار کنم. نظر و پیشنهادی دارید ؟ مثلا مکملی هست که عوارضی نداشته باشه؟ با توجه به ناراحتی قلبی میگم.

مکمل و دارو تو این مساله زیاد هست
من تقریبا 80 % شاگردام این مشکل شما رو داشتن
با یک برنامه تمرینی مناسب و مکمل های درست به هدفتون میتونین راحت برسین
موفق باشید
____________________________________________________________________________________________________________________
مربی خصوصی بدن سازی

designeru.ir

Registered User
لایک‌ها
80
آرنولد یک ورزشکار با تجریه های مختلفه ؟ آرنولد مربیه ؟
آرنولد میدونید در چه زمانی ورزش کرده دوسته من ؟ الان سال 2015 و آرنولد بالای 65 سال سن داره و حداقل 30 سال از زمانی که ورزش می کرده گذشته ؟
معلومه جواب می گیره کسی که غذا و آب نخوره وزنش میاد پایین این استدلال شماست آرنولد میگه ؟ آرنولد کجا میگه آب نخور لطفا منبع معتبر برای گفتتون قرار بدید در غیر این صورت گزارش میشه !!
خوب به ورزشکار بگید بره بمیره دیگه !!! یک ورزشکار روزانه میدونید به چه میزان آب نیاز داره بنده بحثی با شما ندارم
اطلاعات غلط و صحیح راجبش بحث میشه شما چرا توهین می کنی ؟ الان عادی ترین ورزشکار در باشگاه های بدنسازی که در مسابقات استانی شرکت می کنه آرنولد اون زمان رو میزاره تو جیب ! با این حال من برا ایشون احترام قائلم و حتما در باب این موضوعی که بیان کردید باید لینک معتبر قرار بدید !! جنگی کار کنی چیه ؟ 3 تا ست 50 تایی دراز نشست بره ؟ شما خودت می تونی 1 ست 50 تایی دراز نشست بری ؟ که به یک فرد با اضافه وزن این پیشنهاد روز میدی ؟ فیلم کیک بوکسر ؟ حتما ایشون ژان کلود وندام هستند دیگه ؟
اره ارنولد میزاره تو جیبس با انواع سوزن هرومن که بدن می پاشه از هم
منم با شما حرفی تدارم شما راه خودت برو من راه خودم استاد

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
دوستان. استفاده از فارماتن در شروع كار خوبه يا نه

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
فارماتون مولتی ویتامینه
ارزشی نداره از نظر من
هزینشو برای مکمل های دیگه بزارین بهتره
مربی خصوصی بدن سازی

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
هزینه ای که برای فارماتن میخواین بکنین رو بزارین سر یک مکمل دیگه از نظر من البته چون فارماتون فقظ مولتی ویتامینه
مربی خصوصی بدن سازی

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
سلام دوستان من میخوام بدنسازی رو تازه شروع کنم .
استایلم اصلا ورزشی نیست .اما نه چاق ام نه لاغر
64 کیلو وزن حدود 176 قد سن 24
من نمیخوام خیلی هیکلم درشت شه . میخوام بدنم سفت و ورزیده شه در واقعه
به نظرتون 24 سال تازه میخوام شروع کنم دیر نیست ؟؟
حتما شروع کنین ورزش رو اصلا دیر نیست
نگاه کنین بدن درشت کار هرکسی نیست یک مساله ای که افراد تازه کار میترسن اینه که فکر میکنن شروع کنند مثل رونی کلمن گنده میشن
نه شما با شروع بدن سازی بدنتون مقداری سفت میشه و فرم میگیره اونم بسته به تغذیه و تمرین و مکمل و .... داره
برنامه افراد حرفه ای خیلی فرق داره بعضی وقتا برای کسی که مثلا درصد چربی بدنش 6 % هست با چگالی بدن بالا افزایش فقط 1کیلو گرم عضله خیلی میتونه دشوار باشه
مربی خصوصی بدن سازی

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
اساتید محترم :
لطفا یک نوشیدنی به من معرفی کنید که در طول روز بخورم
عرق کاسنی ؟
چای سبز ؟
دم کرده بابونه ؟
پس چی ؟! :general208:

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
هزینه ای که برای فارماتن میخواین بکنین رو بزارین سر یک مکمل دیگه از نظر من البته چون فارماتون فقظ مولتی ویتامینه
مربی خصوصی بدن سازی
مثلا چه مکملي؟

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
اساتید محترم :
عرق کاسنی ؟
چای سبز ؟
دم کرده بابونه ؟

عرق کاسنی برای کبد مناسبه
چای سبز برای چربی سوزی (در دراز مدت)
بابونه تقويت كننده معده است و تسکین دهنده عضلات
انتخاب با شماست
مربی خصوصی بدن سازی

Last edited:

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
مثلا چه مکملي؟
بسته به هدفتون
مکمل بخرین
مثلا بسته 100 تایی فارماتون حداقل 120 تومن هست
تازه تقلبیش که تو داروخونه هست
با این هزینه میشه یک کراتین ارجینال یا گلوتامین یا آمینو اسید یا BCAA و .... خرید
مربی خصوصی بدن سازی

all4sell

Registered User
لایک‌ها
436
بسته به هدفتون
مکمل بخرین
مثلا بسته 100 تایی فارماتون حداقل 120 تومن هست
تازه تقلبیش که تو داروخونه هست
با این هزینه میشه یک کراتین ارجینال یا گلوتامین یا آمینو اسید یا BCAA و .... خرید
مربی خصوصی بدن سازی

استاد شما براي شروع چی پیشنهاد میکنید

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
استاد شما براي شروع چی پیشنهاد میکنید
شما اول قد وزن و سنتون و هدفتون برای بدن سازی رو برام پ.خ کنید یا اگه دوست دارید همین جا بگید
و اینکه برای شروع حدودا چقدر هزینه میخواین بکنین اگه مثلا در حد همون 120 تومن هست که بجا فارماتون یک چیز دیگه بگیرین که جواب بده
این ها رو برام پ خ کنید (البته اینجا هم میشه اعلام کنید ولی قیمت اینا زیاد نمیتونم بگم چون خلاف قوانین هست )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

انشاالله خدا به همه سلامتی ببخشه
تمرینات رو کاملا سبک انجام بدید بین هر ست استراحت کافی داشته باشید
بله مشکلی برای مصرف مکمل ها وجود نداره البته به جز مکمل هایی که موجب افزایش پمپاژ خون میشن
مصرف مواد قندی 45 دقیقه قبل از وعده های غذایی
مصرف انواع ترشیجات , شوریجات , سبزیجات و فیبرهای نامحلول جهت افزایش اشتها الزامیه
میزان کالری دریافتی روزانه رو فعلا 600 الی 700 کالری نسبت به کالری مصرفی بیشتر در نظر بگیرید ( اگر روزانه 2000 کالری مصرف می کنید میزان کالری دریافتیتون رو به 2700 کالری فعلا برسونید ) بعد از 4 هفته می تونید میزان کمی افزایش بدید

مصرف ویتامین های گروه ب 100% الزامیه. B1 - B6 - B12 که می تونید هر 6 روز یکبار یک تزریق نروبیون داشته باشید به مدت 36 روز. ( در مجموع 6 تزریق )
توضیح در این مورد زیاد دادم که می تونید در همین تاپیک جست و جو کنید و توضیحاتی هم که الان دادم کاملا تکراریه )

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
اساتید محترم :
عرق کاسنی ؟
چای سبز ؟
دم کرده بابونه ؟

در ادمه صحبت های دوستمون باید بدونید که چای سبز و عرق کاسنی هر دو مدر هستند ( ادرار آور ) یعنی می تونید املاح اضافی رو هم دفع کنید کاسنی در جهت دفع سدیم , پتاسیم و فسفر می تونه خیلی بهتون کمک کنه

mobomas

Registered User
لایک‌ها
1,185
در ادمه صحبت های دوستمون باید بدونید که چای سبز و عرق کاسنی هر دو مدر هستند ( ادرار آور ) یعنی می تونید املاح اضافی رو هم دفع کنید کاسنی در جهت دفع سدیم , پتاسیم و فسفر می تونه خیلی بهتون کمک کنه
خوب چیزی هست که بتونم در طول روز بخورم ؟
مثلا توصیه میشه زیاد آب بخورید
اما آب رو که نمیشه همینجوری خورد ! یعنی بی مزه است و رو اعصابه
چه نوشیدنی رو میشه به مقدار زیاد خورد که مفید هم واقع بشه ؟

aploon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان بدنسازی روی صورت هم تاثیر داره عایا ؟؟؟چربی های اضافه صورت
من یکم غبغب صورت دارم البته خیلی کم اما میخوام صاف شه .
و این که من از هفته دیگه شروع میکنم بدنسازی رو کی میتونم تغییرات رو تو هیکلم ببینم؟!

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116

به توصیه مشاور تغضیه عرق کاسنی، شوید، شاه تره و یونجه می خورم.

با آزمایشی که مهرماه دادم نشون داد کلسترول بد خونم بالا هست، اسید اوریک بالا و کبد سالم دارم.

زرده تخم مرغ و چربی رو کم کردم اما نمیدونستم کاسنی این همه املاح خوبو دفع میکنه، اون سه عرق دیگه چیکار میکنند؟ و ابنکه دفع شدن اون املاح چه سودی داره؟

بالا