- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
من با این روش زیاد برا بچه ها ورزن کم کردم حالا روش شما بزارید تست کنه حتما بیاید جوابش بنویست که بدونیم اقای مربی حرفه ای از ارنولد بیشتر میدونه
آرنولد یک ورزشکار با تجریه های مختلفه ؟ آرنولد مربیه ؟
آرنولد میدونید در چه زمانی ورزش کرده دوسته من ؟ الان سال 2015 و آرنولد بالای 65 سال سن داره و حداقل 30 سال از زمانی که ورزش می کرده گذشته ؟
معلومه جواب می گیره کسی که غذا و آب نخوره وزنش میاد پایین این استدلال شماست آرنولد میگه ؟ آرنولد کجا میگه آب نخور لطفا منبع معتبر برای گفتتون قرار بدید در غیر این صورت گزارش میشه !!
خوب به ورزشکار بگید بره بمیره دیگه !!! یک ورزشکار روزانه میدونید به چه میزان آب نیاز داره بنده بحثی با شما ندارم
اطلاعات غلط و صحیح راجبش بحث میشه شما چرا توهین می کنی ؟ الان عادی ترین ورزشکار در باشگاه های بدنسازی که در مسابقات استانی شرکت می کنه آرنولد اون زمان رو میزاره تو جیب ! با این حال من برا ایشون احترام قائلم و حتما در باب این موضوعی که بیان کردید باید لینک معتبر قرار بدید !! جنگی کار کنی چیه ؟ 3 تا ست 50 تایی دراز نشست بره ؟ شما خودت می تونی 1 ست 50 تایی دراز نشست بری ؟ که به یک فرد با اضافه وزن این پیشنهاد روز میدی ؟ فیلم کیک بوکسر ؟ حتما ایشون ژان کلود وندام هستند دیگه ؟
Last edited: