- نوشتهها
- 1,875
- لایکها
- 1,520
پ خ دادم
بله ولی جهت افزایش اطلاعات عمومی برخی کاربران که نیاز به مشاوره دارند و همینطور رشد و پیشرفت بیشتر تاپیک های بدنسازی در PT لطفا در همین تاپیک کامنت مربوطه رو بزارید
ممنون
پ خ دادم
سلام خدمت دوستان
من 24 سن 85کیلو وزن و قد 182هستم و دارای استخوانبندی درشت
115 کیلو وزن داشتم در عرضه 3 ماه با ورزش و **** 30 کیلو کم کردم الان وزنم 85 هست یکم پوستم شل شده میخواستم بدونم با این وضعیت میشه عضلات بدن وبخصوص عضلات شکم زیر این پوست شل بیان بیرون یانه؟ خودم هنوز احساس میکنم که چربی دارم و چاق هستم چطور میشه درصد چربی بدن محاسبه کرد؟
چربی خونم هم بالاست با وجود این همه ورزش و **** چربی کمی اومده پایین ولی به سطح نرمال نرسیده
باتشکر
سلام.بهترین مواد طبیعی برای بدن سازی چیه؟شنیدم سیب زمینی و تخم مرغ خوبن درسته؟
دارم ورزش میکنم ماهیچه هم داره میاد کم کمواسه چی زیاد شی وقتی ماهیچه نداری؟
24سلام
چند سال سن دارید ؟
من زیر نظر دکتر تغذیه دارم عمل میکنم و کاملا مرتب پیش رفتمحتماً به یک پزشک یا کارشناس تغذیه مراجعه کنید
وزن شما با توجه به سن شما و افزایش وزنی که داشتید ، خیلی بد نیست که در واقع نرماله
ولی برای این که به برنامه درست و بلند مدت برسید حتما پیش متخصص تغذیه برید ، وگرنه دچار کارشناس های آبکی و دوزاری سایت های اینترنتی میشید که با نسخه های شیمیایی وحشتناکشون ، بلایی سر دستگاه گوارش و غدد شما میارن که 33 سالگی ( 8-9 سال دیگه ) که اوج لذت و ... هست ، حسرت خوردن یه غذای کامل و سالم و طبیعی رو میخوری .( پسر عموی من دقیقاً شرایط شما رو داشته ، الان میگی میوه بخور میگه نمیتونم ، میگم گوشت بخور میگه هضم نمیشه میگم تخم مرغ میگه او اوه اونو که فراموش کردم ،میگم آجیل میگه یادش بخیر !!!!!!!! )
مراقب سلامتی خودتون باشید .