• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

بله ولی جهت افزایش اطلاعات عمومی برخی کاربران که نیاز به مشاوره دارند و همینطور رشد و پیشرفت بیشتر تاپیک های بدنسازی در PT لطفا در همین تاپیک کامنت مربوطه رو بزارید
ممنون

marlonbrando

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام خدمت دوستان
من 24 سن 85کیلو وزن و قد 182هستم و دارای استخوانبندی درشت
115 کیلو وزن داشتم در عرضه 3 ماه با ورزش و **** 30 کیلو کم کردم الان وزنم 85 هست یکم پوستم شل شده میخواستم بدونم با این وضعیت میشه عضلات بدن وبخصوص عضلات شکم زیر این پوست شل بیان بیرون یانه؟ خودم هنوز احساس میکنم که چربی دارم و چاق هستم چطور میشه درصد چربی بدن محاسبه کرد؟
چربی خونم هم بالاست با وجود این همه ورزش و **** چربی کمی اومده پایین ولی به سطح نرمال نرسیده
باتشکر

imanmsn55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام چند تا حرکت واسه کات کردن سینه میشه بدین کنار سینم چربی داره و زیر سینه

sina9218

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام.بهترین مواد طبیعی برای بدن سازی چیه؟شنیدم سیب زمینی و تخم مرغ خوبن درسته؟

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام خدمت دوستان
من 24 سن 85کیلو وزن و قد 182هستم و دارای استخوانبندی درشت
115 کیلو وزن داشتم در عرضه 3 ماه با ورزش و **** 30 کیلو کم کردم الان وزنم 85 هست یکم پوستم شل شده میخواستم بدونم با این وضعیت میشه عضلات بدن وبخصوص عضلات شکم زیر این پوست شل بیان بیرون یانه؟ خودم هنوز احساس میکنم که چربی دارم و چاق هستم چطور میشه درصد چربی بدن محاسبه کرد؟
چربی خونم هم بالاست با وجود این همه ورزش و **** چربی کمی اومده پایین ولی به سطح نرمال نرسیده
باتشکر

سلام
در طول دوره باید از مکمل های ویتامینی استفاده می کردید که به این مشکل بر نخورید و یا حدااقل بدنسازی می رفتید که تا این حد اذیت نشید
باید به پزشک متخصص برای هر 2 رجوع کنید که احتمال چند مدل ویتامین براتون می نویسه و یا اینکه باید عمل کنید

در مورد چربی خون سعی کنید تمرینات هوازی و بی هوازی رو در برنامه های روزانتون داشته باشید مشکتون برطرف می شه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
زیرسینه پل آور دمبل
کراس آور
قفسه سینه دمبل تمرکزی
پروانه دمبل خوابیده
شنا سوئدی + پارالل
در ضمن حتما باید عضلات بالا سینه رو تقویت کنید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام.بهترین مواد طبیعی برای بدن سازی چیه؟شنیدم سیب زمینی و تخم مرغ خوبن درسته؟

اکثر مواد غذایی تاثیر گذارند

تخم مرغ - کته - لوبیا - عدس - کشک - کشمش - بادام - عسل - اسفناج - ران گوساله - سینه مرغ - سینه بوقلمون - شیر - سیب زمینی - ماکارونی - ماهی - کلم بروکلی و انواع سبزیجات همینطور انواع میوه ها ...

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
با افزایش حدود 600کیلو کالری در روز طی 2ماه و نیم 10کیلو اضاف کردم و از 50 به 60 رسیدم
هنوز دارم رژیمم رو ادامه میدم ولی دو هفته است که وزنم روی 60 گیر کرده و اصلا بالا نمیره!!
قد 170 وزن 50 بود که الان 60 هستم (استخون بندی ریز) /
یعنی الان بدنم برای افزایش وزن بازهم کالری بیشتری میخواد؟
یعنی باید اون 600تا رو بکنم مثلا 1000تا کیلو کالری؟؟!!
لطفا کمک کنید ......

ghazaghi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
832
بهت توصیه میکنم بایه دکتر تغذیه مشورت کنی چون فکر نکنم اینجا به نتیجه ای برسی:general601:

iranescence

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام
راستیتش نمی دونم سوالم رو اینجا باید بپرسم یا نه
خواستم بدونم در بدنسازی ورزشی هست برای درمانی گودی کمر؟؟؟
یک سوال مهم دیگر هم داشتم من زانوهام خمه یک کم راهی وجود داره که درمان بشه؟؟؟
اصلا بدنسازی برای من با وجود این مشکلات خوبه یا نه؟؟

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
سلام و احترام
عزیزان بنده میخوام یه دستگاه بدنسازی چند کاره خانگی بخرم ممنون میشم راهنمایی کنید یه دستگاه خوب بخرم که حرکت های زیادی رو بشه باهاش انجام داد و در عین حال قیمت خوب باشه

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
خیلی لاغرم باید 10کیلو دیگه اضاف کنم
الانم بیشتر این 10کیلو تو شیکم و باسن و سینمه که دارم با ورزش درستش میکنم
فقط نمیدونم چرا وزنم رو 60 گیر کرده و زیاد نمیشه؟؟!!

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
واسه چی زیاد شی وقتی ماهیچه نداری؟
دارم ورزش میکنم ماهیچه هم داره میاد کم کم
خیلی ضعیف و لاغرم حتما باید زیاد شم!!
شوما بوگو چیرا این افزایش کالری دیگه باعث افزایش وزن نمیشه!؟!؟

Hosein61t

Registered User
لایک‌ها
1,417

حتماً به یک پزشک یا کارشناس تغذیه مراجعه کنید
وزن شما با توجه به سن شما و افزایش وزنی که داشتید ، خیلی بد نیست که در واقع نرماله
ولی برای این که به برنامه درست و بلند مدت برسید حتما پیش متخصص تغذیه برید ، وگرنه دچار کارشناس های آبکی و دوزاری سایت های اینترنتی میشید که با نسخه های شیمیایی وحشتناکشون ، بلایی سر دستگاه گوارش و غدد شما میارن که 33 سالگی ( 8-9 سال دیگه ) که اوج لذت و ... هست ، حسرت خوردن یه غذای کامل و سالم و طبیعی رو میخوری .( پسر عموی من دقیقاً شرایط شما رو داشته ، الان میگی میوه بخور میگه نمیتونم ، میگم گوشت بخور میگه هضم نمیشه میگم تخم مرغ میگه او اوه اونو که فراموش کردم ،میگم آجیل میگه یادش بخیر !!!!!!!! )
مراقب سلامتی خودتون باشید .

one king love

Registered User
لایک‌ها
321
حتماً به یک پزشک یا کارشناس تغذیه مراجعه کنید
وزن شما با توجه به سن شما و افزایش وزنی که داشتید ، خیلی بد نیست که در واقع نرماله
ولی برای این که به برنامه درست و بلند مدت برسید حتما پیش متخصص تغذیه برید ، وگرنه دچار کارشناس های آبکی و دوزاری سایت های اینترنتی میشید که با نسخه های شیمیایی وحشتناکشون ، بلایی سر دستگاه گوارش و غدد شما میارن که 33 سالگی ( 8-9 سال دیگه ) که اوج لذت و ... هست ، حسرت خوردن یه غذای کامل و سالم و طبیعی رو میخوری .( پسر عموی من دقیقاً شرایط شما رو داشته ، الان میگی میوه بخور میگه نمیتونم ، میگم گوشت بخور میگه هضم نمیشه میگم تخم مرغ میگه او اوه اونو که فراموش کردم ،میگم آجیل میگه یادش بخیر !!!!!!!! )
مراقب سلامتی خودتون باشید .
من زیر نظر دکتر تغذیه دارم عمل میکنم و کاملا مرتب پیش رفتم
منتها وقت دکترم اسفند ماهه واسه همین زودتر خواستم بفهمم چرا دیگه وزنم زیاد نمیشه؟؟!!

بالا