من محصولات کارن رو دیدم نوشته بود بیشترین پروتیئنش 170 تومن قیمت داشت اینم لینکش
http://www.karennutrition.ir/?cid=CMSContent&gid=687&content=202
واسه لاغری هم میخوام.احساس میکنم خیلی کم چاقم.وهدفمم خطی شدنه بدن.البته میخام بعد خطی شدن ب خورده هم حجم بدم.وزنم 69 قدمم 174 هس.حالا شما با توجه ب قد و وزن ب نظر شما پروتیئن واسه لاغری بگیرم یا چاقی؟اصلا پروتیئن بگیرم یا کراتین؟
با عرض پوزش فراوان بابت دیرکرد در پاسخگویی ( نزدیک به مسابقات پرورش اندام استانیه و یکم گرفتار کار بچه ها هستم )
خوب پروتئین باعث چربی سوزی نمیشه برادر !!! برای رشد عضلاتتونه !
بنده به میزان هزینه ای که می خواید بکنید ندارم به صورت کلی راهنماییتون می کنم دیگه خودتون با توجه به وضعیت اقتصادیتون برنامه ریزی می کنید
شما برای اینکه بدن خوش تراشی در آینده داشته باشید حتما باید ابتدا زیرسازی کنید و بعد از اون یک مدت استراحت و سپس استارت دوره حجم رو می زنید
ولی خوب اگر **** معمولی مد نظرتون هست و قصد دارید کمی میزان چربی بدن رو پایین بیارید و عضلات با کیفیت بالاتری نشون داده بشه می بایست از یک **** غذایی متعادل بهره بگیرید که بسیار در همین بخش ( 10 صفحه آخر همین تاپیک ) توضیح دادم
نمونه میزان مصرف فیبرهای محلول در آب رو بیشتر کنید - از ساعت 19 مصرف کربوهیدارت و کالری در حد امکان به حداقل برسونید
مصرف ویتامین ها در این دوره الزامیه
شامل : ویتامین C - ویتامین E - مولـــتی ویتامین در حد ( سنتـــروم ) کافیه در صورت کاهش بیش از حد منابع کلسیم می تونید از از قرص کلسیم روزانه 400IU استفاده کنید به مدت 4 هفته
یا هر 20 روز یکبار یک تزریق ویتامین D3 داشته باشید.
در هفته های آخر از Omega3 هم بهره بگیرید ( 1 کپســول قبل از خواب میل بفرمائید )
کراتین مصرف نکنید جهت انرژی چندین بار در این تاپیک گفتم از ال - آرژنین + ویتامین C بهره بگیرید
3000 الی 5000 میلی گرم ال آرژنین + 500 میلی گرم ویتامین C رو 1 ساعت قبل از تمرین میل کنید.
پروتئین می تونید از وی استفاده کنید و یا می تونید NitroTech کمپانی ماسل تک رو استفاده کنید
گلوتامین فراموش نشه حتما باید باشه
چربی سوز خریداری نکنید می تونید از ال-کارنیتین , قهوه تلخ که حاوی کافئین هست استفاده کنید
ال- کارنیتین : 500 الی 1000 میلی گرم 30 دقیقه قبل ار تمرین
قهوه تلخ 1 لیوان آب جوش + یک و نیم پیمانه قهوه 45 دقیقه قبل از تمرین
جهت دفع بهتر سدیم و فسفر و پتاسیم ( املاح ) می تونید روزانه نصف لیوان عرق کاسنی مصرف کنید ( مدر = ادرار آور )
تمرینات دوره تفکیک هم که تعداد ست های 4 تایی حرکات سوپر ست و تری ست
تمرینات هوازی صبح بلافاصله بعد از بیداری : 2 لیوان آب بخورید و 10 دقیقه بعد تمرینات هوازی مثل پیاده روی 20 دقیقه ( دوچرخه ثابت و تردمیل هم باشه نور الانور میشه )
موفق باشید