درود
ممنون میشم یکم باز تر کنید موضوع رو . الان به نظر شما کدوم دوره رو بر دارم. بنده فقط از ریزش موش میترسم.
وین + بولدنون هر کدوم 10 عدد به مدت 5 هفته و هفته ای 2 عدد تزریق کافیه ؟
و یا پروهرمون + وی + BCAA + گلوتامین و کراتین
آیا توی این دوره ها پمپ هم نیازه خریداری بشه ؟؟
ممنون میشم کامل و واضح یک دوره معرفی کنید. + یک **** غذایی خوب + برنامه تمرینی.
جدیدا نمیدونم چرا پاهام داره لاغر و لاغر تر میشه.
منتظر پختونم
یا حق
دوستان آماتور توجه داشته باشند این نوع روش ها در سطح بالاتری انجام میشه . هدف تجویز داروهای ممنوعه نیست بلکه روش صحیح مصرف و کاهش عوارض تا حد امکان و بهره برداری از این محصولات هست.
وین به خاطر اینکه یک مشتق دی هیدورتستوسترون هست باعث ریزش مو میشه ولی با فیناستراید میشه این مشکل رو برطرف کرد
سعی کنید دوره رو به صورت حرمی برید
وینسترول ( 50 میلی گرم در 1 میلی لیتر ) : ( دقت کن این برنامه برای محصولات وینسترول دپو یا استانوزولولیه که با ماده موثر 50 میلی گرم در میلی لیتر هست )
150 - 200 - 200 - 200 - 200 - 150 میلی گرم
توجه : اگر از محصولات مدی تک آلمان می خوای استفاده کنی یا هر محصولی که 100 میلی گرم در میلی لیتر هست برنامه ریزی کمی متفاوت تر میشه )
در هفته های اول و آخر با فاصله 3 روز و در هفته های میانی یک روز در میان تزریق بشه.
البته در نظر داشته باشید 5 هفته کمه و باید دوره رو 6 هفته ای کنید چون بولدنون در طولانی مدت جواب میده.
اما در مورد بولدنون آن دسیلنات در 6 هفته به این شکل مصرف بشه
200 - 400 - 400 - 400 - 400 - 200 میل گرم ( اگر 10 میلی لیتر باشه در مجموع میشه و هر 1 میلی لیتر 200 میلی گرم ماده موثر داشته باشه )
هفته اول و آخر 1 تزریق کافیه ولی در هفته هایی که 400 میلی گرم هست 2 تزریق 200 میلی گرمی در هفته به فاصله 3 روز از همدیگه باشه
چون از بولدنون استفاده می کنید از پروهورمون با آرژنین بالا استفاده نکنید می تونید خود ال - آرژنین رو تهیه بفرمائید و روزانه 3000 تا 5000 میلی گرم بیشتر استفاده نکنید
البته من یک فرمول خوب براتون سراغ دارم چون اون حرکتی که گفتم انجام دادید و قشنگ بود یک توصیه عالی دارم براتون
1 ساعت قبل از تمرین هفته اول 500 میلی گرم ویتامین C رو با 3000 میلی گرم ال آرژنین بخور.
از هفته های بعدی 1000 میلی گرم ویتامین C با 5000 میلی گرم ال-آرژنین بخور اون هم 1 ساعت قبل از تمرین با 1 الی 1 و نیم لیوان آب خنک.
توضیحش : از اونجا که ال-آرژنین به سادگی در بدن به نیتریک اکسید تبدیل میشه و از اونجایی که ویتامین C رادیکاهای آزاد رو مهار می کنه در نتیجه عزیزم از تحلیل رفتن منابع نیتریک اکسید جلوگیری می کنه و فوق العاده جواب می گیری.
راستی عوارض بولدنون بیشتر بر روی کلیه هست و با مصرف ال-آرژنین کمک شایانی به عملکرد بهتر کلیه ها می کنید.
کراتین رو حذف کن - گلوتامین رو در روز حداقل تا 2 پیمانه داشته باش
در مورد تمرینات محکم تمرین کن فاصله استراحت رو به 45 ثانیه بین هر ست برسون و مصرف مایعات رو هم در طول روز افزایش بده دامنه حرکات بین 15 تا 8 که به نسبت سنگین تر میشه وزنه و تعداد ست ها رو به 4 یا 6 برسون.
وی حتما خریداری کن می تونی از نیتروتک هم استفاده کنی . می تونی از پرچم دار کمپانی Optimim Nutrition هم کمک بگیری ( Platinum HydroWhey )
در مورد **** غذایی غذاها رو بیشتر به صورت کبابی و آبپز مصرف کن . مصرف نمک رو به هفته ای 5 گرم محدود کن
دریافت فیبر روزانه رو از طریق میوه ها و سبزیجات بالا ببر مثل کیوی - کلم بروکلی و اسفناج
همراه با غذا و تا 20 دقیقه بعد از غذا آب نخور.
در مورد پاها پرس پا , اسکات هالتر , دد لیفت هالتر و ساق ایستاده و نشسته رو هم می تونی به برنامت اضافه کنی
البته خیاطه فراموش نشه کی شکل خوبی بگیره.