• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره بدنسازی

مکمل خوبه؟

• اره

Votes: 66 71.7%
  • نه

Votes: 26 28.3%

• Total voters
    92

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
سلام

دوستان میشه بدون وزنه و با تمرینات معمولی خونگی (مثل شنای روی دست و دراز و نشست و...) بدن تو پُر و سفتی ساخت؟؟

یعنی بدون تفکیک عضله فقط قطر بدن سفت و بیشتر بشه (البته منظورم چربی اضافه نیست)
بله دوستم میتونید با من تماس بگیرید

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
دوستان گلم من سر کار میرم و وقت باشگاه رفتن رو ندارم ممنون میشم یه دستگاه بهم معرفی کنید که ایده ال باشه برای بدنسازی از این دستگاه های بدنساز خانگی که چند کاره هستند... اما قیمت کارمندی.... منصفانه
هدفتون چی هست دوستم؟
اگه هدف چربی سوزی هست الپتیکال رو پیشنهاد میکنم
اگه بدن سازی تو خونه میخواین کنین یک سری برنامه و مکمل بهتون میدم

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
با عرض پوزش از مربی های عزیز ولی بعضی از مربی ها خیلی #%^&* هستن و خیلی خیلی هم پولکی.امروز مربی باشگاه میخواست کراتین ویتاپی بهم بده 55 تومن:general107:(البته این کار برای ایشون طبیعی هست.یه ترازو گذاشته هرکس میخواد وزن کنه 200 تومن میگیره:general404:.اولین و آخرین برجی هست که میرم تو این باشگاه)
قیمت نتو داشتم 38 تومن هست.محصول نسبتا با کیفیتی هست ظاهرا.چون تولید داخل هست و واسطه کمتری تو کاره قیمت مناسبی داره.
سپاس از اینترنت و بی لاخ به مربی:D

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
هدفتون چی هست دوستم؟
اگه هدف چربی سوزی هست الپتیکال رو پیشنهاد میکنم
اگه بدن سازی تو خونه میخواین کنین یک سری برنامه و مکمل بهتون میدم
بنده قد 172 و 58 وزن هستم میخوام عضله سازی کنم
3 سال پیش بدنسازی کار میکردم و جراحی کردم بیخیال شدم یه مدت مککمل هم یه ایرانی بود خوردم تو اون مدل 9 ماه بدنسازی بسیار صورتم جوش زد

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
3 سال پیش بدنسازی کار میکردم و جراحی کردم بیخیال شدم یه مدت مککمل هم یه ایرانی بود خوردم تو اون مدل 9 ماه بدنسازی بسیار صورتم جوش زد
محصولات دارو خونه ای کیفیت بسیار پایینی دارن
شما میتونید با استفاده از یک سری مکمل اریجینال با تضمین 100 % و یک سری تمرین در خونه به هدفتون برسید
برای مشاوره میتونید با من در تماس باشین

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
با عرض پوزش از مربی های عزیز ولی بعضی از مربی ها خیلی #%^&* هستن و خیلی خیلی هم پولکی.امروز مربی باشگاه میخواست کراتین ویتاپی بهم بده 55 تومن:general107:(البته این کار برای ایشون طبیعی هست.یه ترازو گذاشته هرکس میخواد وزن کنه 200 تومن میگیره:general404:.اولین و آخرین برجی هست که میرم تو این باشگاه)
قیمت نتو داشتم 38 تومن هست.محصول نسبتا با کیفیتی هست ظاهرا.چون تولید داخل هست و واسطه کمتری تو کاره قیمت مناسبی داره.
سپاس از اینترنت و بی لاخ به مربی:D

حالا این که خوبه 2 برابر هم نشده و 17 تومن پولی نیست
یارو رفته بندر دیلم گینر 4.5 کیلوگرمی رو گرفته 170 تومن میده به مشتری تو شیراز 310 تومن
والا چی بگم !

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520

شما روزی چند ساعت سر کار تشریف دارید ؟ فکر نمی کنم ورزش در باشگاه بیش از 1 ساعت یا نهایتا با رفت و آمد 2 ساعت وقتتون رو بگیره
به هر حال میزان کالری دریافتی رو افزایش بدید خیلی بهتره تا به این شکل بخواید ورزش کنید. ( از نظر من )

iroption

Registered User
لایک‌ها
55
شما روزی چند ساعت سر کار تشریف دارید ؟ فکر نمی کنم ورزش در باشگاه بیش از 1 ساعت یا نهایتا با رفت و آمد 2 ساعت وقتتون رو بگیره
به هر حال میزان کالری دریافتی رو افزایش بدید خیلی بهتره تا به این شکل بخواید ورزش کنید. ( از نظر من )
تقریبا از 9 صبح تا 12-1 شب هر روز سر کارم یه سره :general505:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
سلام تمریناتی مثل شنا و دراز و نشت رو بهتره توی یک ست به صورت استقامتی انجام داد یا توی چند ست؟ یعنی اگه کل توان 60 تا باشه بهتره این 60 تا رو پشت سر هم رفت یا با وقفه و مثلا به صورت سه ست 20 تایی؟

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

ممنون میشم یکم باز تر کنید موضوع رو . الان به نظر شما کدوم دوره رو بر دارم. بنده فقط از ریزش موش میترسم.
وین + بولدنون هر کدوم 10 عدد به مدت 5 هفته و هفته ای 2 عدد تزریق کافیه ؟
و یا پروهرمون + وی + BCAA + گلوتامین و کراتین
آیا توی این دوره ها پمپ هم نیازه خریداری بشه ؟؟
ممنون میشم کامل و واضح یک دوره معرفی کنید. + یک **** غذایی خوب + برنامه تمرینی.
جدیدا نمیدونم چرا پاهام داره لاغر و لاغر تر میشه.
منتظر پختونم

یا حق

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام من از جناب موسایی @OVH برنامه کامل گرفتم.
واقعا کارشون درسته و حرفه ای و پیگیر عمل میکنن!
از همه نظر تائیده شده هستن.برای شاگرداشون اول سلامتی رو لحاظ میکنن و بعد موارد دیگه

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام تمریناتی مثل شنا و دراز و نشت رو بهتره توی یک ست به صورت استقامتی انجام داد یا توی چند ست؟ یعنی اگه کل توان 60 تا باشه بهتره این 60 تا رو پشت سر هم رفت یا با وقفه و مثلا به صورت سه ست 20 تایی؟

خیر این روش کاملا اشتباست . ست ها رو به 3 ست 20 تایی تقسیم کنید نهایتا میخواید شوک وارد بشه فاصله استراحت بین ست ها رو کم کنید و مثلا 20 ثانیه قرار بدید.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
درود

ممنون میشم یکم باز تر کنید موضوع رو . الان به نظر شما کدوم دوره رو بر دارم. بنده فقط از ریزش موش میترسم.
وین + بولدنون هر کدوم 10 عدد به مدت 5 هفته و هفته ای 2 عدد تزریق کافیه ؟
و یا پروهرمون + وی + BCAA + گلوتامین و کراتین
آیا توی این دوره ها پمپ هم نیازه خریداری بشه ؟؟
ممنون میشم کامل و واضح یک دوره معرفی کنید. + یک **** غذایی خوب + برنامه تمرینی.
جدیدا نمیدونم چرا پاهام داره لاغر و لاغر تر میشه.
منتظر پختونم

یا حق

دوستان آماتور توجه داشته باشند این نوع روش ها در سطح بالاتری انجام میشه . هدف تجویز داروهای ممنوعه نیست بلکه روش صحیح مصرف و کاهش عوارض تا حد امکان و بهره برداری از این محصولات هست.

وین به خاطر اینکه یک مشتق دی هیدورتستوسترون هست باعث ریزش مو میشه ولی با فیناستراید میشه این مشکل رو برطرف کرد
سعی کنید دوره رو به صورت حرمی برید
وینسترول ( 50 میلی گرم در 1 میلی لیتر ) : ( دقت کن این برنامه برای محصولات وینسترول دپو یا استانوزولولیه که با ماده موثر 50 میلی گرم در میلی لیتر هست )
150 - 200 - 200 - 200 - 200 - 150 میلی گرم
توجه : اگر از محصولات مدی تک آلمان می خوای استفاده کنی یا هر محصولی که 100 میلی گرم در میلی لیتر هست برنامه ریزی کمی متفاوت تر میشه )
در هفته های اول و آخر با فاصله 3 روز و در هفته های میانی یک روز در میان تزریق بشه.
البته در نظر داشته باشید 5 هفته کمه و باید دوره رو 6 هفته ای کنید چون بولدنون در طولانی مدت جواب میده.
اما در مورد بولدنون آن دسیلنات در 6 هفته به این شکل مصرف بشه
200 - 400 - 400 - 400 - 400 - 200 میل گرم ( اگر 10 میلی لیتر باشه در مجموع میشه و هر 1 میلی لیتر 200 میلی گرم ماده موثر داشته باشه )
هفته اول و آخر 1 تزریق کافیه ولی در هفته هایی که 400 میلی گرم هست 2 تزریق 200 میلی گرمی در هفته به فاصله 3 روز از همدیگه باشه

چون از بولدنون استفاده می کنید از پروهورمون با آرژنین بالا استفاده نکنید می تونید خود ال - آرژنین رو تهیه بفرمائید و روزانه 3000 تا 5000 میلی گرم بیشتر استفاده نکنید
البته من یک فرمول خوب براتون سراغ دارم چون اون حرکتی که گفتم انجام دادید و قشنگ بود یک توصیه عالی دارم براتون
1 ساعت قبل از تمرین هفته اول 500 میلی گرم ویتامین C رو با 3000 میلی گرم ال آرژنین بخور.
از هفته های بعدی 1000 میلی گرم ویتامین C با 5000 میلی گرم ال-آرژنین بخور اون هم 1 ساعت قبل از تمرین با 1 الی 1 و نیم لیوان آب خنک.
توضیحش : از اونجا که ال-آرژنین به سادگی در بدن به نیتریک اکسید تبدیل میشه و از اونجایی که ویتامین C رادیکاهای آزاد رو مهار می کنه در نتیجه عزیزم از تحلیل رفتن منابع نیتریک اکسید جلوگیری می کنه و فوق العاده جواب می گیری.

راستی عوارض بولدنون بیشتر بر روی کلیه هست و با مصرف ال-آرژنین کمک شایانی به عملکرد بهتر کلیه ها می کنید.

کراتین رو حذف کن - گلوتامین رو در روز حداقل تا 2 پیمانه داشته باش

در مورد تمرینات محکم تمرین کن فاصله استراحت رو به 45 ثانیه بین هر ست برسون و مصرف مایعات رو هم در طول روز افزایش بده دامنه حرکات بین 15 تا 8 که به نسبت سنگین تر میشه وزنه و تعداد ست ها رو به 4 یا 6 برسون.
وی حتما خریداری کن می تونی از نیتروتک هم استفاده کنی . می تونی از پرچم دار کمپانی Optimim Nutrition هم کمک بگیری ( Platinum HydroWhey )

در مورد **** غذایی غذاها رو بیشتر به صورت کبابی و آبپز مصرف کن . مصرف نمک رو به هفته ای 5 گرم محدود کن
دریافت فیبر روزانه رو از طریق میوه ها و سبزیجات بالا ببر مثل کیوی - کلم بروکلی و اسفناج
همراه با غذا و تا 20 دقیقه بعد از غذا آب نخور.

در مورد پاها پرس پا , اسکات هالتر , دد لیفت هالتر و ساق ایستاده و نشسته رو هم می تونی به برنامت اضافه کنی
البته خیاطه فراموش نشه کی شکل خوبی بگیره.

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
سلام من از جناب موسایی @OVH برنامه کامل گرفتم.
واقعا کارشون درسته و حرفه ای و پیگیر عمل میکنن!
از همه نظر تائیده شده هستن.برای شاگرداشون اول سلامتی رو لحاظ میکنن و بعد موارد دیگه

والا نظر لطف شماست امیدوارم همیشه تندرست و موفق باشید

OVH

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
1,520
یک موضوعی که فراموش کردم بهش اشاره کنم این هست که با دز 50 میلی گرم در 1 میلی لیتر وین به این شکل استفاده کنید

هفنه اول و ششم = 150 میلی گرم در هر کدوم از این هفته ها = 3 تزریق در هفته = شنبه 1 میل - دوشنبه 1 میل - پنجشنبه 1 میل
دوم,سوم,چهارم,پنجم = 200 میلی گرم در هر کدوم از این هفته ها = 4 تزریق در هفته = شنبه 1 میل - دوشنبه 1 میل - سه شنبه 1 میل - پنجشنبه 1 میل

موفق باشید

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
منم از جناب موسایی برنامه میگیرم.بسیار بیست و کاردرست.

• Like
Reactions: OVH

kamyaralpha

Registered User
لایک‌ها
57
با سلام دوست عزیز من 19 سالم هستش95 کیلو وزن و 180 قدم هست تابستون دچار اضافه وزن شدم الان 1 ماهی هستش که میرم باشگاه ولی بدون برنامه چجوری میتونم تو یه دوره 2 3 ماهه اضافه وزنم رو جبران کنم؟؟؟

galaxyboy

Registered User
لایک‌ها
36
با سلام دوست عزیز من 19 سالم هستش95 کیلو وزن و 180 قدم هست تابستون دچار اضافه وزن شدم الان 1 ماهی هستش که میرم باشگاه ولی بدون برنامه چجوری میتونم تو یه دوره 2 3 ماهه اضافه وزنم رو جبران کنم؟؟؟
برنامه هوازی + برنامه تغرذیه + مکمل های درست میتونن شما رو به هدفتون برسونه
یکی از شاگردای من با این مکمل ها و برنامه هایی که بهش دادم تو 3 ماه 8 کیلو لاغر کرد

samir_dante

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان.بنده پرکاری تیرویید دارم در حد نرمال ولی وزن کمی دارم و اصولا وقتی آدم پرکاری تیرویید داشته باشه سوخت و سوز سریعتر انجام میشه و ازافه کردن وزنی صورت نمیگیره چند بار هم باشگاه به صورت دو ماهه رفتم بدون استفاده از مکمل ولی فایده آنچنانی نداشته و فقط کمی عضله های بدنم سفت تر و کمی حجیمتر میشد.حالا از کارشناسانی که مطلع هستند میخوام بدونم استفاده از مکمل برای من همراه با شروع دوباره باشگاه میتونه پاسخگو باشه؟و چه مکملاتی استفاده کنم تا افزایش وزن پیدا کنم.قد 170 وزن 52.
با تشکر

بالا